7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τσεχία - Κόσοβο

14/11/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 512
2 - 1
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 15' Rashkaj Anel
  2. 23' Aliti Fidan
  3. 31' Boril Jan
  4. 32' Nuhiu Atdhe

2ο Ημίχρονο 2 - 1

  1. 50' Nuhiu Atdhe
  2. 55' Soucek Tomas
  3. 71' Kral Alex
  4. 79' Celustka Ondrej
  5. 92' Zhegrova Edon

      Προϊστορία

      14/11/2019 ΤσεχίαΚόσοβο 2 - 1
      7/9/2019 ΚόσοβοΤσεχία 2 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 562,568 81.3%
      X
      € 79,217 11.4%
      2
      € 50,148 7.2%
      Over
      € 64,950 35.8%
      Under
      € 116,651 64.2%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      281 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Struncovy Sady Stadion, Plzen
      Τελικός για την 2η θέση

      Τελικός για την 2η θέση

      Τσεχία και Κόσοβο διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Πλζεν σε παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού για την 2η θέση. Με νίκη οι γηπεδούχοι «σφραγίζουν» την πρόκριση, ενώ με ισοπαλία έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους. Μόνο νίκη χρειάζονται οι φιλοξενούμενοι για να έχουν ρεαλιστικές ελπίδες, αφού την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται την Αγγλία.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      ΤΣΕΧΙΑ

      Στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Αγγλίας στη Πράγα και υποχρέωσε την αντίπαλο της στην πρώτη της ήττα σε προκριματικά Euro μετά από δέκα χρόνια! Μάλιστα τα κατάφερε παρότι βρέθηκε πίσω μόλις στο 5ο λεπτό. Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα ανασταλτικά προβλήματα της αντιπάλου της και ισοφάρισε στο 9’ με τον Μπράμπετς έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Στην επανάληψη είχε δύο μεγάλες στιγμές για να ολοκληρώσει την ανατροπή, κάτι που κατάφερε τελικά στο 86’ με τον Όντρασεκ. Την ίδια ώρα επέτρεψε στην αντίπαλο της να δημιουργήσει μόλις μια κλασσική ευκαιρία μετά το 0-1, αυτή στο 81’, με τον Κέιν να αστοχεί σε τετ-α-τετ.

      Ήταν μια νίκη-χρυσάφι που της επέτρεψε να ανέβει στην 2η θέση με 12 βαθμούς (4-0-2) και να βρίσκεται σε θέση ισχύος για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα τελικά του Euro. Τα πάντα παίζονται στο σημερινό παιχνίδι, αφού το Κόσοβο βρίσκεται στο -1 και είναι η μοναδική ομάδα που την απειλεί για τη 2η θέση. Μετά τη νίκη με την Αγγλία έδωσε φιλικό με την Β. Ίρλανδια γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 3-2. Έκανε κακό πρώτο ημίχρονο, όταν και δέχτηκε τα τρία γκολ, ανέβηκε στην επανάληψη και κατάφερε να μειώσει για το τελικό σκορ.

      Κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την πρόκριση, αφού αν κερδίσει θα πανηγυρίσει από σήμερα το εισιτήριο για την τελική φάση, ενώ αν δεν ηττηθεί, χρειάζεται τη νίκη στην έδρα της αδιάφορης Βουλγαρίας, την ώρα που το Κόσοβο θα υποδεχτεί την –πιθανότατα επίσης αδιάφορη- Αγγλία. «Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να δώσω ιδιαίτερο κίνητρο στους παίκτες μου. Όλοι γνωρίζουν τη σημασία του σημερινού. Πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε. Είναι το παιχνίδι της χρονιάς», δήλωσε ο τεχνικός της, Γιάροσλαβ Σιλχαβί.

      Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ ο πρώτος της σκόρερ στα προκριματικά, Σικ (Λειψία), ο κάπτεν/στόπερ Σουτσί (Άουγκσμπουργκ) και ο χαφ Παβέλκα (Κασίμπασα). Ένας εκ των Όντρασεκ ή Κρέμντσικ θα πάρει τη θέση του Σικ στη γραμμή κρούσης.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Βατσλίκ (Σεβίλλη), Παβλένκα (Βέρντερ Βρέμης), Κόλαρ (Σλάβια Πράγας)

      Αμυντικοί: Καντέραμπεκ (Χοφενχάιμ), Νοβάκ (Τραμπζονσπορ), Κάλας (Μπρίστολ Σίτι), Μπράμπετς (Πλζεν), Σέλουτσκα (Αντάλιασπορ), Μπόριλ (Σλάβια Πράγας), Κουφάλ (Σλάβια Πράγας), Κούντελα (Σλάβια Πράγας)

      Μέσοι: Ντάριντα (Χέρτα), Κρέιτσι (Μπολόνια), Γιάνκτο (Σαμπντόρια), Σούτσεκ (Σλάβια Πράγας), Χουσμπάουερ (Σλάβια Πράγας), Μάσοπουστ (Σλάβια Πράγας), Κραλ (Σπαρτάκ Μόσχας)

      Επιθετικοί: Κρμέντσικ (Πλζεν), Όντρασεκ (Ντάλας)

      ΚΟΣΟΒΟ

      Επικράτησε με 2-0 του Μαυροβουνίου εντός έδρας και έμεινε ζωντανό για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro. Δεν συνάντησε κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα με εξαίρεση μια φάση στο 30ο λεπτό και πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα γκολ των Ραχμάνι (10’) και Μουρίκι (34’). Στην επανάληψη είχε δοκάρι και άλλες δύο καλές στιγμές για ένα τρίτο τέρμα, με το 2-0 να μένει ως το τελικό σφύριγμα.

      Στο 3-2-1 το ρεκόρ του, με τη νίκη κόντρα στο Μαυροβούνιο μείωσε στο -1 τη διαφορά από την 2η Τσεχία και στο σημερινό παίζει τα… ρέστα του για την πρόκριση. Αν δεν κερδίσει ξέρει πως το έργο του θα είναι αρκετά δύσκολο, αφού την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Αγγλία. Αν πάρει τη νίκη στο σημερινό, θα βολεύεται με ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική επί των –λογικά αδιάφορων βαθμολογικά- «τριών λιονταριών».

      «Δεν έχουμε πίεση για να προκριθούμε όμως θέλουμε να τα καταφέρουμε επειδή έχουμε ευκαιρία να πετύχουμε κάτι σπουδαίο. Το άγχος είναι από την πλευρά των Τσέχων. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, ακόμα και αν κερδίσουμε θα πρέπει να πάρουμε αποτέλεσμα κόντρα στην Αγγλία», δήλωσε ο τεχνικός του, Μπερνάρ Σαλάντ. Στα αξιοσημείωτα πως η ομοσπονδία της χώρας φέρεται ότι έταξε υψηλό πριμ σε περίπτωση νίκης στο σημερινό παιχνίδι.

      Αγωνιστικά Νέα: Χτύπησε ο πρώτος της σκόρερ στα προκριματικά, Μουρίκι (Κασίμπασα) και όπως ανακοινώθηκε δεν υπολογίζεται για το σημερινό. Ο παίκτης πάντως κλήθηκε κανονικά στην αποστολή και για τα δύο παιχνίδια και ο Σαλάντ του έδωσε μικρές πιθανότητες. Εξέτισε ο χαφ Χάλιμι, αντίθετα εκτός έμειναν οι χαφ Ζένελι (Ρεμς), Μπερίσα (Αχμάτ Γκρόζνι) και Χ. Κριέζιου (Ζυρίχη) όπως και ο αμυντικός Μ. Κριέζιου (Ζυρίχη).

      H αποστολή

      Τερματοφύλακες: Ουικάνι (Τορίνο), Μούριτς (Νότιγχαμ), Μπεκάι (Πρίστινα)

      Αμυντικοί: Ραχμάνι (Βερόνα), Βοϊβόντα (Σταντάρ Λιέγης), Πακαράντα (Σαντχάουζεν), Αλίτι (Kάλμαρ), Χαντεργκιονάι (Χάντερσφιλντ), Ντρέσεβιτς (Χέρενφεν), Χεμαίλι (Ξαμάξ).

      Μέσοι: Ράσιτσα (Βέρντερ Βρέμης), Χαλίμι (Σαντχάουζεν), Μπερίσα (Λάτσιο), Βότσα (Λουκέρνη), Ρασκάι (Εσκιλστούνα), Κολόλι (Ζυρίχη), Τσελίνα (Σουόνσι), Χασάνι (Ντιοσγκιoύρ), Σχάλα (Βαλερένγκα), Ζεγκρόβα (Βασιλεία), Μουσλίγια (Αννόβερο),

      Επιθετικοί: Μουρικί (Φενερμπαχτσέ), Νιουχιού (Σέφιλντ Γουέσντεϊ), Ρασάνι (Οντ Γκρένλαντ)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού για την 2η θέση. Η Τσεχία με νίκη «καθαρίζει» την πρόκριση, ενώ με ισοπαλία κρατάει την τύχη στα χέρια της. Μόνο νίκη θέλει το Κόσοβο που έχει μπροστά του μια ιστορική ευκαιρία και θα τα παίξει όλα για όλα. Δε βγαίνει άκρη σε σημείο, φαβορί μεν οι Τσέχοι αλλά ο άσος είναι αρκετά χαμηλά για τη κρισιμότητα του παιχνιδιού και το γεγονός πως η ισοπαλία δεν είναι καταστροφή γι’ αυτούς το κάνει πιο επίφοβο. Αν έπρεπε να διαλέξουμε κάτι, αυτό είναι το G/G στο 1.87 της BetRebels. Οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει στα 5/6 παιχνίδια τους στα προκριματικά, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν βρει δίχτυα και στα 6 που έχουν δώσει.

      FACTS

      • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Τσεχία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.60 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        2 Τσεχία 8 15 5 0 3 13:11
        3 Κόσοβο 8 11 3 2 3 13:16
      1ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Τσεχία 8 15 5 0 3 13:11
        3 Κόσοβο 8 11 3 2 3 13:16
      Εμφάνιση όλων
      Αναμετρήσεις Ομάδων
      14/11/2019
      Τσεχία
      Κόσοβο
      2 - 1
      7/9/2019
      Κόσοβο
      Τσεχία
      2 - 1

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο AZAZAZA, με το υψηλότερο yield +7.98% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες