4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σουηδία - Πολωνία

23/6/2021 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 133
3 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1035 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Πολωνία - Σουηδία στις 29/3/2022

Προϊστορία

29/3/2022 ΠολωνίαΣουηδία 2 - 0
23/6/2021 ΣουηδίαΠολωνία 3 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,844,658 54.0%
X
€ 360,745 10.6%
2
€ 1,211,030 35.4%
Over
€ 275,967 47.5%
Under
€ 305,478 52.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

185 ψήφοι:

Ειδήσεις

Προκρίθηκε η Σουηδία, μόνο νίκη θέλει η Πολωνία

Προκρίθηκε η Σουηδία, μόνο νίκη θέλει η Πολωνία

Σουηδία και Πολωνία έρχονται αντιμέτωπες για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Στην επόμενη φάση ήδη οι Σουηδοί, μόνο νίκη για να περάσουν θέλουν οι Πολωνοί.

ΣΟΥΗΔΙΑ

Έδειξε διαφορετικό πρόσωπο στην αναμέτρηση με την Σλοβακία την Παρασκευή, έψαξε τη νίκη και βγήκε από την άμυνα της και τελικά με ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φόρσμπεργκ κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς και όπως αποδείχθηκε και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε στο 3’ με ένα σουτ του Λάρσον εκτός περιοχής το οποίο δεν ανησύχησε τον Ντουμπράβκα. Όσο περνούσε η ώρα έβλεπε την αντίπαλο της να κερδίζει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο η ίδια δεν απειλήθηκε αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει και με αξιώσεις.

Στην επανάληψη βέβαια το σκηνικό άλλαξε και η Σουηδία έγινε σαφώς πιο απειλητική. Άγγιξε το 1-0 με κεφαλιά του Αουγκούστινσον την οποία έδιωξε εντυπωσιακά ο Ντουμπράβκα ενώ στη συνέχεια ο Ίσακ σε δύο περιπτώσεις δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 76’ όμως ο Κουάισον που είχε μπει νωρίτερα στο παιχνίδι, κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Φόρσμπεργκ και έτσι οι Σουηδοί πανηγύρισαν μία σημαντική νίκη.

Μετά τα αποτελέσματα μάλιστα των 2 πρώτων ομίλων όπου οι τρίτες Ουκρανία και Φινλανδία έχουν από τρεις βαθμούς, η Σουηδία με τέσσερις έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση της στην επόμενη φάση. Το μόνο που μένει να ξεκαθαριστεί είναι ποια θέση θα πάρει στον όμιλο. Αν επικρατήσει σήμερα της Πολωνίας είναι σίγουρα πρώτη, όπως πρώτη είναι αν δεν ηττηθεί σήμερα και έρθει ισόπαλο το Σλοβακία-Ισπανία.

Σε περίπτωση ήττας της σήμερα και νίκη της Ισπανίας στο άλλο παιχνίδι θα καταλήξει τρίτη, με ισοπαλία δική της είναι σίγουρα 2η και μετά θα κοιτάξει το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα αλλά και την διαφορά των γκολ.

Όπως και να έχει ο πρώτος στόχος επετεύχθη, αν τερματίσει 2η θα αντιμετωπίσει την Κροατία ενώ διαφορετικά θα περιμένει να μάθει την αντίπαλο της. Έχει δείξει καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής, προσαρμόστηκε ανάλογα στις απαιτήσεις κάθε παιχνιδιού και δίκαια πήρε την πρόκριση.

Αγωνιστικά Νέα: Αγωνιστικό πρόβλημα δεν υπάρχει πρόβλημα, πολύ πιθανόν η ενδεκάδα να παραμείνει ίδια.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Καρλς-Γιόχαν Γιόνσον (Κοπεγχάγη), Κρίστοφερ Νόρντφελντ (Γκεντσλερμπιρλιγκί), Ρόμπιν Όλσεν (Έβερτον)

Αμυντικοί: Εμίλ Κραφθ (Νιουκάστλ), Βίκτορ Λίντελοφ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μάρκους Ντάνιελσον (Νταλιάν Γιφάνγκ), Μπένγκτσον (Βέιλε), Λούντβιγκ Αουγκούστινσον (Βέρντερ Βρέμης), Πόντους Γιάνσον (Μπρέντφορντ), Φίλιπ Χελάντερ (Ρέιντζερς), Μίκαελ Λούστιγκ (ΑΪΚ Στοκχόλμης), Αντρέας Γκράνγκβιστ (Χέλσινμποργκ)

Μέσοι: Εμίλ Φόρσμπεργκ (Λειψία), Κεν Σέμα (Γουότφορντ), Βίκτορ Κλάεσον (Κράσνονταρ), Ντέγιαν Κουλουσέφσκι (Γιουβέντους), Σεμπάστιαν Λάρσον (ΑΪΚ Στοκχόλμης), Αλμπίν Έκνταλ (Σαμπντόρια), Κρίστοφερ Όλσον (Κράσνονταρ), Ζαν-Λις Καζούστε (Μίντιλαντ), Ματίας Σβάνμπεργκ (Μπολόνια), Γκούσταβ Σβένσον (Γκουανγκζού)

Επιθετικοί: Μάρκους Μπεργκ (Κράσνονταρ), Αλεξάντερ Ισάκ (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Ρόμπιν Κουάινσον (Μάιντς), Τζόρνταν Λάρσον (Σπαρτάκ Μόσχας)

ΠΟΛΩΝΙΑ

Κοίταξε στα μάτια την Ισπανία την προηγούμενη αγωνιστική και κατάφερε να πάρει μία σημαντική ισοπαλία που την κρατάει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απέιλησε με ένα σουτ του Γκλικ στο 6’, όμως στη συνέχεια δέχτηκε πίεση από την αντίπαλο της. Στο 26’ βρέθηκε πίσω στο σκορ από ένα γκολ του Μοράτα που αρχικά ακυρώθηκε αλλά έπειτα μέτρησε σωστά με την χρήση του VAR και στο 43’ έχασε σημαντική ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Ο Σβιντέρσκι έπιασε ένα ωραίο σουτ εκτός περιοχής αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Σιμόν και στην εξέλιξη της φάσης ο Λεβαντόφσκι δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Αυτό που δεν κατάφερε στο 44’ το πέτυχε στο 54’ ο φορ της Μπάγερν Μονάχου καθώς με κεφαλιά νίκησε τον Σιμόν και έφερε το παιχνίδι στα ίσια . Από εκεί και έπειτα βέβαια οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε αύξησαν την πίεση τους , έχασαν πέναλτι με τον Μορένο στο 58’ και μεγάλες ευκαιρίες με τον Μοράτα αλλά το τελικό 1-1 παρέμεινε ως το τέλος.

Πλέον έφτασε στο σημείο να κρατάει την τύχη στα χέρια της. Με νίκη απέναντι στην Σουηδία είναι σίγουρα στην επόμενη φάση και θεωρητικά μπορεί να καταλήξει ακόμα και στην πρώτη θέση, μόνο βέβαια αν το άλλο παιχνίδι του ομίλου έρθει ισόπαλο (Σλοβακία-Πολωνία) και υπερτερεί στην διαφορά τερμάτων απέναντι στους Σλοβάκους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με νίκη της δεν μπορεί να καταλήξει στην τρίτη θέση, ό,τι και να γίνει θα είναι μέσα στην δυάδα.

Η αλήθεια είναι πως αν ήταν λίγο πιο προσεκτική στο εναρκτήριο παιχνίδι απέναντι στην Σλοβακία ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα, ακόμα όμως και το γεγονός πως έφτασε σε τέτοιο σημείο μετά την ήττα της πρεμιέρας, είναι θετικό. Ψάχνει βέβαια την πρώτη της νίκη μετά από πέντε σερί παιχνίδια απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα παίξει για την πρωτιά.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι πάλι διαθέσιμος ο μέσος Κριχόβιακ. ο Φαμπιάνσκι παραμένει εκτός αλλά αυτό δεν αλλάζει τα πλάνα του Πάολο Σόουζα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Λούκας Φαμπιάνσκι (Γουέστ Χαμ), Ράντοσλαβ Μαγιέτσκι (Μονακό), Λούκατς Σκορούπσκι (Μπολόνια), Βόιτσιεχ Σέζνι (Γιουβέντους)

Αμυντικοί: Γιαν Μπέντναρεκ (Σουθάμπτον), Μπαρτόζ Μπερεζίνσκι (Σαμπντόρια), Πάβελ Νταβίντοβιτς (Βερόνα), Καμίλ Γκλικ (Μπενεβέντο), Μιχάλ Χέλικ (Μπάρνσλεϊ), Τόμας Κεντζιόρα (Ντιναμό Κιέβου), Καμίλ Πιατκόβσκι (Ρακόβ Τσεστόχοβα), Τίμοτιουτς Πουσάτς (Λεχ Πόζναν), Ματσιέι Ρίμπους (Λοκομοτίβ Μόσχας)

Μέσοι: Πρζεμισλάβ Φρανκόβσκι (Σικάγο Φάιαρ), Καμίλ Γιόζβιακ (Ντέρμπι), Ματέους Κλιχ (Λιντς), Κάσπερ Κοζλόβσκι (Πογκόν), Γκρζεγκόρζ Κριχόβιακ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Κάρολ Λινέτι (Τορίνο), Γιακούμπ Μόντερ (Μπράιτον), Πρζέμισλαβ Πλασέτα (Νόριτς), Πιοτρ Ζιελίνσκι (Νάπολι)

Επιθετικοί: Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (Μπάγερν Μονάχου), Νταβίντ Κοβνάτσκι (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Κάρολ Σβιντέρσκι (ΠΑΟΚ), Γιακούμπ Σβίερτσοκ (Πιαστ Γκλίβιτσε).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σουηδία χαμογέλασε με τα χθεσινά αποτελέσματα καθώς ξέρει πως είναιι ήδη στην επόμενη φάση. Θα ήθελε βέβαια να πάρει την πρωτιά σε έναν όμιλο που υπάρχει και η Ισπανία και με νίκη θα το καταφέρει. Από την άλλη η Πολωνία θέλει να εξαργυρώσει τον βαθμό που πήρε απέναντι στους «Φούριας Ρόχας» και η νίκη για την ίδια σήμερα είναι μονόδρομος αν θέλει να βρεθεί στην επόμενη φάση. Όλες οι ελπίδες της στηρίζονται στον Λεβαντόφσκι, ο κάτοχος του φετινού χρυσού παπουτσιού έδειξε σε καλή κατάσταση στο προηγούμενο παιχνίδι αλλά δεν ξέρουμε κατά πόσο φτάνει αυτό για να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη. Αμφίρροπη αναμέτρηση, θα προτιμήσουμε την ισοπαλία στο ημίχρονο.

FACTS

  • Η ομάδα Σουηδία νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.64 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Σουηδία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.59 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σουηδία νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 3.29 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Euro: 5ος όμιλος
  1 Σουηδία 3 7 2 1 0 4:2
  4 Πολωνία 3 1 0 1 2 4:6
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
29/3/2022
Πολωνία
Σουηδία
2 - 0
23/6/2021
Σουηδία
Πολωνία
3 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο 9Iceberg11, με το υψηλότερο yield +12.94% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Ημ.X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες