1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ισραήλ - Κόσοβο

25/3/2023 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 364
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 399 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κόσοβο - Ισραήλ στις 12/11/2023

Προϊστορία

12/11/2023 ΚόσοβοΙσραήλ 1 - 0
25/3/2023 ΙσραήλΚόσοβο 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 524,473 60.1%
X
€ 115,741 13.3%
2
€ 232,524 26.6%
Over
€ 40,465 38.5%
Under
€ 64,593 61.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

145 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

3

10

Σουτ εκτός εστίας

3

54%

Κατοχή μπάλας

46%

2

Οφσάιντ

1

3

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

2

10

Φάουλ

12

1

«Κομμένα» Σουτ

5

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Bloomfield Stadium
  • Χωρητικότητα: 29150
  • Θεατές: 28935
Βάσεις για την πρόκριση

Βάσεις για την πρόκριση

Το Ισραήλ υποδέχεται το Κόσοβο για την 1η αγωνιστική του 9ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024. Με όνειρα για την πρόκριση ξεκινάνε οι γηπεδούχοι, ψάχνουν την έκπληξη οι φιλοξενούμενοι.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι πρώτες δύο ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Η απουσία ενός μεγαθηρίου από τον 9ο όμιλο των προκριματικών αφήνει σοβαρές ελπίδες στο Ισραήλ ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις την παρθενική του πρόκριση σε τελική φάση ενός ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η Ελβετία και η Ρουμανία φαίνεται πως θα είναι οι μεγάλοι του αντίπαλοι, το Κόσοβο μπορεί να κάνει ζημιές ενώ Λευκορωσία και Ανδόρα αποτελούν τις αδύναμες ομάδες του ομίλου.

Η όρεξη του βέβαια έχει ανοίξει από την πορεία την οποία έκανε στο Nations League όπου και τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου του απέναντι σε Ισλανδία και Αλβανία, με τη Ρωσία να έχει αποκλειστεί λόγω του πολέμου. Πέρα από την άνοδο στην Α Κατηγορία της διοργάνωσης εξασφάλισε και μία θέση στα μπαράζ του Nations League όπου θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση του στο Euro, αν φυσικά δεν τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου του.

Η αλλαγή προπονητή, με τον Αλόν Χαζάν να αντικαθιστά τον Βίλιμπαλντ Ρούτενσταϊνερ, πριν την έναρξη του Nations League εκ του αποτελέσματος κρίνεται επιτυχημένη με τον νέο κόουτς να παραμένει αήττητος στα τέσσερα επίσημα παιχνίδια που έχει κάτσει στον πάγκο. Έχει γνωρίσει την ήττα σε δύο φιλικά μέσα στο 2022 από Μάλτα (2-1) και Κύπρο (3-2) ενώ σε φιλική αναμέτρηση πάλι κέρδισε τη Ζάμπια (4-2).

Το σημερινό παιχνίδι θα είναι και το τελευταίο του Μπίμπρας Νάτχο με τη φανέλα του Ισραήλ καθώς ο πρώην παίκτης των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ έχει ανακοινώσει πως θα αποσυρθεί από την εθνική του.

«Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα και ερχόμαστε με το καλύτερο δυνατό ρόστερ. Είμαστε πιστοί στις αρχές μας. Κάθε φορά που ερχόμαστε εδώ σκεπτόμαστε ποιο είναι το καλύτερο για την εθνική. Παίζουμε στην έδρα μας και δεν πιστεύω ότι θα έρθουν ομάδες εδώ και θα αισθανθούν πως είναι το φαβορί», επισήμανε ο κόουτς Χαζάν.

Αγωνιστικά Νέα: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον στόπερ Αμπού Αμπάιντ (Χάποελ Μπερ Σεβά), ο οποίος χτύπησε στην προπόνηση και αποσύρθηκε από την αποστολή. Δεν κλήθηκαν οι τραυματίες στόπερ Μπίτον (Μακάμπι Τελ Αβίβ) και ο μέσος Κάρτσεφ (Μπασάκσεχιρ). Πάλι εξτός ο φρο Ζάχαβι (Μακάμπι Τελ Αβίβ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες:Γκλέιζερ (Χάποελ Μπερ Σεβά), Τζεράφι (Ασντόντ), Πέρετζ (Μακάμπι Τελ Αβίβ)

Αμυντικοί: Ντάσα (Ντιναμό Μόσχας) , Γκόλντμπεργκ (Μακάμπι Χάιφα), Λάιντνερ (Αούστρια Βιέννης), Βίτορ (Χάποελ Μπερ Σεβά), Σχλόμο (Μακάμπι Νετάνια), Γκρόπερ (Λουντογκόρετς), Γιέζεζκελ (Χαποέλ Μπερ Σεβά)

Μέσοι: Νάτχο (Παρτιζάν), Ντ. Γκλέιζερ (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Λάβι (Γκάμπα Οσάκα), Χαζίζα (Μακάμπι Χάιφα), Κανιτσόφσκι (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Γιάμπερ (Μακάμπι Χάιφα), Κνάαν (Ασντόντ), Γκάντελμαν (Μακάμπι Νετάνια)

Επιθετικοί: Βάισμαν (Γρανάδα), Αμπάντα (Σέλτικ), Μπαρίμπο (Βόλφσμπεργκερ),Σόλομον (Φούλαμ)

Ξεκινάει με όνειρα και βλέψεις αυτά τα προκριματικά, έχοντας φυσικά ως μεγάλο στόχο την πρόκριση της στο Euro του 2024 και ψάχνοντας την παρουσία του για πρώτη φορά σε μία μεγάλη διοργάνωση.

Ο κόουτς Ζιρές παρέμεινε στον πάγκο της ομάδας παρά τις φήμες που υπήρχαν για αντικατάσταση του και είναι ο πρώτος που έχει δώσει το σήμα για μία καλή πορεία. Στο Nations League σε έναν όμιλο με Ελλάδα, Βόρεια Ιρλανδία και Κύπρο κατάφερε την τελευταία αγωνιστική να εξασφαλίσει την παραμονή του και παράλληλα να τερματίσει στην 2η θέση. Αυτό σημαίνει πως αν η Ελλάδα προκριθεί από τα προκριματικά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το ίδιο θα λάβει μέρος στα μπαράζ.

Έχει δείξει ότι βελτιώνεται σαν σύνολο, χαρακτηρίζεται για τη σκληράδα του αλλά ακόμα έχει λίγους παίκτες στο ρόστερ με εμπειρίες από τα μεγάλα πρωταθλήματα. Μπορεί να έχει ανεβάσει μόνο του τον πήχη λίγο πιο ψηλά αλλά θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν έστω φτάσει να διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκριση.

«Γενικά δεν βρισκόμαστε σε έναν δύσκολο όμιλο αλλά υπάρχουν ομάδες που δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε. Ωστόσο αυτός ο όμιλος μας δίνει ελπίδες ότι μπορεί να πάμε στο Euro. Δεν το λέω γιατί είναι εύκολο απλά δεν υπάρχει κάποιο μεγαθήριο. Ο στόχος είναι να έχουμε υψηλές φιλοδοξίες και να το περάσουμε στην ομάδα ώστε να ξέρουμε τι ευκαιρία έχουμε μπροστά μας», τόνισε ο κόουτς Ζιρές.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει κάποιες αξιοσημείωτες απουσίες.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ουϊκάνι (Έμπολι), Μούριτς (Μπέρνλι), Μπεκάι (Τίρανα)

Αμυντικοί: Ραχμάνι (Νάπολι), Αλίτι (Ζυρίχη), Χαντεργιονάι (Κασίμπασα), Ντρέσεβιτς (Φατίχ Καραγκουμρούκ), Φαζίλι (Ζανκτ Πάουλι), Κριέζιου (Ζυρίχη), Βοϊβόντα (Τορίνο), Πακαράντα (Ζανκτ Πάουλι), Γκερχάλιου (Αντάλιασπορ)

Μέσοι: Ρασίτσα (Γαλατασαράι), Μπερίσα (Μέλμπουρν Σίτι), Τσελίνα (Στόουκ), Ζένελι (Ρεμς), Λοσάι (Ιστανμπούλσπορ), Μπουτούτσι (Ολυμπιακός), Μουσλίγια (Πάτερμπορν), Ρουντχάνι (Γιάνγκ Μπόις), Ιντίζι (Ρέγκενσμπουργκ), Ζέγκροβα (Λιλ),

Επιθετικοί: Μουρίκι (Μαγιόρκα),Αλ. Ρασχμάνι (Μπάλκανι), Μούγια (Άντβερπ)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Ισραήλ στην έδρα του θέλει να ξεκινήσει θετικά τις υποχρεώσεις στα προκριματικά όπου ο μεγάλος στόχος είναι μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου. Είναι το φαβορί απέναντι στο Κόσοβο που ναι μεν είναι πιο σκληρό αλλά δεν έχει την ίδια ποιότητα. Δύσκολα θεωρώ πως θα γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι και το under έχει τον πρώτο λόγο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 9ος Όμιλος
  3 Ισραήλ 10 15 4 3 3 11:11
  5 Κόσοβο 10 11 2 5 3 10:10
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
12/11/2023
Κόσοβο
Ισραήλ
1 - 0
25/3/2023
Ισραήλ
Κόσοβο
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Stam1984, με το υψηλότερο yield +6.81% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Over
  • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +1.48% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες