3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ελλάδα - Κόσοβο

14/10/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 753
0 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1301 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ελλάδα - Κόσοβο στις 12/6/2022

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 18' Shala Herolind
  2. 41' Kourbelis Dimitrios

2ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 59' Hadergjonaj Florent
  2. 90' Bouchalakis Andreas
  3. 90' Hasani Florent

      Προϊστορία

      12/6/2022 ΕλλάδαΚόσοβο 2 - 0
      5/6/2022 ΚόσοβοΕλλάδα 0 - 1
      14/11/2021 ΕλλάδαΚόσοβο 1 - 1
      5/9/2021 ΚόσοβοΕλλάδα 1 - 1
      14/10/2020 ΕλλάδαΚόσοβο 0 - 0
      6/9/2020 ΚόσοβοΕλλάδα 1 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 27,859 73.7%
      X
      € 5,398 14.3%
      2
      € 4,561 12.1%
      Over
      € 5,108 40.3%
      Under
      € 7,556 59.7%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τετάρτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      302 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Athens Olympic Stadium
      Για τη νίκη η Εθνική κόντρα στο αποδεκατισμένο Κόσοβο

      Για τη νίκη η Εθνική κόντρα στο αποδεκατισμένο Κόσοβο

      Η Ελλάδα που επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα στην Μολδαβία, υποδέχεται το αποδεκατισμένο Κόσοβο και θέλει μόνο τη νίκη στο κυνήγι για την πρωτιά του ομίλου.

      * Κεκλεισμένων των θυρών

      ΕΛΛΑΔΑ

      Πήρε δεύτερη διαδοχική νίκη στον όμιλο επικρατώντας με 2-0 της Μολδαβίας στο ΟΑΚΑ. Δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στη διπλή ζώνη άμυνας των φιλοξενούμενων αλλά στο 45’ ο Παυλίδης κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Πόσμακ, δίνοντας την ευκαιρία στον Μπακασέτα να ανοίξει το σκορ από την άσπρη βούλα. Στο 50’ ο Μάνταλος «έγραψε» το 2-0, ενώ στη συνέχεια οι Έλληνες διεθνείς είχαν ευκαιρίες για τρίτο γκολ. Αυτό δεν ήρθε και στο 87’ ο Ρόκα υπέπεσε σε αχρείαστο πέναλτι δίνοντας την ευκαιρία στους Μολδαβούς να μειώσουν αλλά ο Βλαχοδήμος κράτησε το μηδέν. Στις καθυστερήσεις ο Φορτούνης είχε δύο δοκάρια για ένα τρίτο γκολ και το 2-0 έμεινε ως το φινάλε.

      Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά τη φιλική ήττα στην Αυστρία και με ρεκόρ 2-1-0 ισοβαθμεί στην κορυφή του ομίλου μαζί με την Σλοβενία. Κομβικής σημασίας το σημερινό παιχνίδι στη μάχη που δίνει για την πρωτιά, θέλει μόνο νίκη ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή μαζί με τους Σλοβένους ή και να τους προσπεράσει αν οι τελευταίοι χάσουν βαθμούς στην Μολδαβία.

      Υπήρξε ξανά γκρίνια για τις επιλογές του Φαν’τ Σχιπ και συγκεκριμένα για τη μη χρησιμοποίηση του Φορτούνη στο αρχικό σχήμα. «Πρέπει να έχει σταθερή απόδοση και να παίζει πιο τακτικά και περισσότερο στον Ολυμπιακό. Θα είναι έτσι πιο καλά για να παίζει περισσότερο εδώ», δήλωσε ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός.

      Εν όψει του σημερινού με το Κόσοβο, ο Φαν’τ Σχιπ δήλωσε: «Είναι μία ομάδα που θέλει να παίζει ποδόσφαιρο, έχοντας την κατοχή της μπάλας. Το είδαμε και στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι. Ουσιαστικά, το παιχνίδι θα κριθεί στο ποια ομάδα θα έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά και ποια θα είναι πιο επιθετική. Θα πρέπει, βέβαια, να αμυνθούμε και σωστά. Θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Σε κάθε παιχνίδι και ειδικά απέναντι στο Κόσοβο, θα πρέπει να έχουμε την κατοχή. Όταν έχεις την μπάλα στα πόδια σου, μπορείς να δημιουργήσεις και να έχεις τον έλεγχο του αγώνα».

      Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς «φρέσκα» προβλήματα. Τραυματίες οι μπακ Τσιμίκας, Σταφυλίδης, Μπακάκης κι ο εξτρέμ Μασούρας.

      Η αποστολή της Ελλάδας:

      Τερματοφύλακες: Μπάρκας (Σέλτικ), Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Διούδης (Παναθηναϊκός)

      Αμυντικοί: Τζαβέλας (Αλάνιασπορ), Γιαννούλης (ΠΑΟΚ), Χατζηδιάκος (Άλκμααρ), Λυκογιάννης (Κάλιαρι), Λαμπρόπουλος (Μπόχουμ), Σβάρνας (ΑΕΚ), Κυριακόπουλος (Σασσουόλο), Μιχαηλίδης (ΠΑΟΚ), Ρότα (Φορτούνα Σιτάρντ)

      Μέσοι: Ζέκα (Κοπεγχάγη), Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Μάνταλος (ΑΕΚ)

      Επιθετικοί: Μπακασέτας (Αλάνιασπορ), Κουλούρης (Τουλούζ), Πέλκας (Φενέρμπαχτσε), Λημνιός (Κολωνία), Παυλίδης (Βίλεμ), Φούντας (Ραπίντ Βιέννης), Τζόλης (ΠΑΟΚ)

      ΚΟΣΟΒΟ

      Μετά τον πικρό αποκλεισμό από την Βόρεια Μακεδονία (1-2) στα Σκόπια για τα πλει-οφ του Euro 2020, ηττήθηκε με 0-1 από την Σλοβενία στην έδρα του και έμεινε με μόλις ένα βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές στο Nations League. Βρέθηκε πίσω στο 22’ μετά από αντεπίθεση των Σλοβένων, στη συνέχεια έφτιαξε φάσεις για να πετύχει ένα γκολ ως το ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο μέρος έπεσε πολύ ο ρυθμός και το παιχνίδι κύλησε δίχως κάτι αξιόλογο.

      Στο 0-1-2 το ρεκόρ του μετά από τρεις αγωνιστικές, του έχουν στοιχίσει οι απουσίες βασικότατων παικτών, ειδικά στην επίθεση, και δυσκολεύεται αρκετά στη δημιουργία φάσεων. Μονόδρομος η νίκη στο σημερινό αν θέλει να παραμείνει στο κόλπο για την πρωτιά του ομίλου, βρίσκεται στο -6 από Ελλάδα και Σλοβενία, τις οποίες αντιμετωπίζει εκτός έδρας τις δύο ερχόμενες αγωνιστικές.

      Εν όψει του σημερινού ο τεχνικός του, Σελόντ δήλωσε: «Είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμού. Τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Δεν θέλω να γνωρίσουμε την ήττα, αλλά η Ελλάδα είναι μεγάλη ομάδα και οι περισσότεροι παίκτες της αγωνίζονται στο εξωτερικό. Είδατε τι είπε ο ομοσπονδιακός της Ελλάδας, ότι το ματς ήταν δύσκολο με τη Μολδαβία. Το είδατε το ματς. Χωρίς το πέναλτι και την κόκκινη ίσως η Ελλάδα να μην κέρδιζε».

      <β>Αγωνιστικά Νέα:</β> Τραυματίας ο σταρ μεσοεπιθετικός Ράσιτσα (Βέρντερ Βρέμης) αλλά και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στα προκριματικά του Euro, Μουρίκι (Λάτσιο). Από την άλλη, ο κάπτεν/στόπερ Ραχμάνι (Νάπολι) δεν ενίσχυσε την ομάδα λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Νάπολι, ενώ τιμωρημένος για πειθαρχικό παράπτωμα είναι ο εξτρέμ Μπ. Μπερίσα (Αχμάτ Γκρόζνι). Αυτά είναι τα γνωστά προβλήματα, ωστόσο σε σχέση με το παιχνίδι με την Σλοβενία, έμειναν εκτός λόγω τραυματισμών οι μέσος Β. Μπερίσα (Ρεμς), Κριέζιου (Ζυρίχη), οι εξτρέμ Μπερίσα (Αχμάτ Γκρόζνι), Ζεγκρόβα (Βασιλεία), Ζενέλι (Ρεμς) κι ο επιθετικός μέσος Χαλίμι (Σαντχάουζεν), περιορίζοντας σε μεγάλο βαθμό τις επιλογές του Σελόντ από τη μέση και μπροστά.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Ουϊκάνι (Τορίνο), Μούριτς (Ζιρόνα), Μπεκάι (Τίρανα)

      Αμυντικοί: Βοϊβόντα (Τορίνο), Αλίτι (Ζυρίχη), Πακαράντα (Ζανκτ Πάουλι), Χαντεργκιονάι (Κασίμπασα), Ντρέσεβιτς (Χέρενφεεν)

      Μέσοι: Σελίνα (Ντιζόν), Σχάλα (Βαλερέγκα), Ρασκάι (Σεϊναγιοέν), Χασάνι (Ντιοσγκιόρι), Μουσλίγια (Ανοβερο), Λοσχάι (Κρακόβια)

      Επιθετικοί: Νούχιου (ΑΠΟΕΛ), Ρασχάνι (Οντ), Καστράτι (Ντιναμό Ζάγκρεμπ)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Εθνική δεν έβγαλε μάτια με την εμφάνιση της κόντρα στην Μολδαβία, ωστόσο επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα και παραμένει στην πρώτη θέση μαζί με την Σλοβενία. Στόχος μόνο η νίκη στο σημερινό παιχνίδι ώστε να πάει ως πρωτοπόρος στο εντός έδρας παιχνίδι του Νοεμβρίου με τους Σλοβένους. Στον αντίποδα, στο Κόσοβο υπάρχει απογοήτευση για τον αποκλεισμό στα πλει-οφ του Euro, ενώ στο σημερινό κατεβαίνει με πάρα πολλές απουσίες από τη μέση και μπροστά. Φαβορί η «γαλανόλευκη» αλλά ο άσος είναι κάτω από τα όρια του αποδεκτού. Ρίσκο στο 1 Ημίχρονο (2.37), μιας και η ομάδα του Φαν’τ Σχιπ θα επιδιώξει να θέσει από νωρίς βάσεις νίκης, ενώ οι Κοσοβάροι έχουν χάσει στο ημίχρονο στα 4 τελευταία παιχνίδια τους.

      FACTS

      • Η ομάδα Κόσοβο έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 2.12 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        10 Ελλάδα 6 12 3 3 0 6:1
        11 Κόσοβο 6 5 1 2 3 4:6
      3ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Ελλάδα 6 12 3 3 0 6:1
        3 Κόσοβο 6 5 1 2 3 4:6
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.30% έπαιξε: 1
      • » Ο apo123, με το υψηλότερο yield +14.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: 2-3 Goals
      • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +1.17% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες