Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ελλάδα - Ιταλία

8/6/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 452
0 - 3
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1791 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ιταλία - Ελλάδα στις 12/10/2019

1ο Ημίχρονο 0 - 3

  1. 18' Samaris Andreas
  2. 23' Barella Nicolo
  3. 30' Insigne Lorenzo
  4. 33' Bonucci Leonardo
  5. 43' Verratti Marco
  6. 46' Masouras Giorgos

2ο Ημίχρονο 0 - 3

        Προϊστορία

        12/10/2019 ΙταλίαΕλλάδα 2 - 0
        8/6/2019 ΕλλάδαΙταλία 0 - 3
        29/6/2009 ΙταλίαΕλλάδα 3 - 1
        19/11/2008 ΕλλάδαΙταλία 1 - 1

        ΤΖΙΡΟΣ

        1
        € 39,937 8.4%
        X
        € 65,653 13.8%
        2
        € 371,800 77.9%
        Over
        € 7,794 5.5%
        Under
        € 134,030 94.5%

        ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

        Σάββατο, 21:45

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        362 ψήφοι:

        Ειδήσεις

        ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

        • Καθυστέρηση έναρξης 2ου ημιχρόνου
        • Γήπεδο: OACA Spyros Louis, Athens
        Με απουσίες στην επίθεση η «γαλανόλευκη»

        Με απουσίες στην επίθεση η «γαλανόλευκη»

        Η Ελλάδα υποδέχεται την πρωτοπόρο Ιταλία στο ΟΑΚΑ με στόχο να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα στη μάχη που δίνει για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2020. Έχει προκύψει θέμα στην επίθεση για τη «γαλανόλευκη», αφού κατεβαίνει χωρίς τους Μήτρογλου και Δώνη.

        Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

        * Για 18η φορά θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες. Η Ελλάδα μετρά μόλις 2 νίκες, αμφότερες με σκορ 2-1 (1957, 1972). Η Ιταλία επικράτησε σε 10 ματς, ενώ 5 έληξαν ισόπαλα. Το τελευταίο τους παιχνίδι ήταν το φιλικό της 19ης Νοεμβρίου 2008 στο «Γ. Καραϊσκάκης» (1-1), ενώ το 2019 οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί για τους Μεσογειακούς Αγώνες (1-3)

        ΕΛΛΑΔΑ

        Ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο την πορεία της στα προκριματικά του Euro 2020, καθώς στην πρεμιέρα επικράτησε με 2-0 του Λιχτενστάιν στο Βαντούζ, ενώ τη 2η αγωνιστική απέσπασε ισοπαλία 2-2 από την έδρα της Βοσνίας, βασικής αντιπάλου για την 2η θέση του ομίλου. Βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 15’, ωστόσο έδειξε μέταλλο και ισοφάρισε με Φορτούνη και Κολοβό, ενώ είχε ευκαιρίες και για τη νίκη. Πάντως προβλημάτισε με την εικόνα της στο πρόσφατο φιλικό με την Τουρκία, όπου ηττήθηκε με 2-1 στην Ατάλλεια, πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση. Ελαφρυντικό πάντως οι σημαντικές απουσίες σε άμυνα και επίθεση

        Απόψε ρίχνεται στη μάχη με την πρωτοπόρο Ιταλία, ενώ ακολουθεί το εντός έδρας με την Αρμενία στις 11 Ιουνίου. Στόχος η συγκομιδή τεσσάρων βαθμών ώστε να παραμείνει γερά στο κόλπο της δεύτερης θέσης. Αισιόδοξος για θετικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Άγγελος Αναστασιάδης:

        «Η δική μας ομάδα αυτή τη στιγμή έπρεπε να πιστέψει έναν και συγκεκριμένο στόχο ο οποίος είναι να πάμε στα τελικά. Το πιο σημαντικό είναι πως θα το παλέψουμε το παιχνίδι αυτό για να το κερδίσουμε. Σεβόμαστε την Ιταλία αλλά δεν τους φοβόμαστε. Ο κόσμος που θα έρθει θα δει έντεκα παίκτες που άσχετα με το αποτέλεσμα, θα μπουν στο γήπεδο να ματώσουν. Για το αποτέλεσμα αποφασίζει ο Θεός. Εμείς μπορούμε να κάνουμε αυτά που μπορούμε να κάνουμε», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος παραδέχτηκε πως τον προβληματίζει η αποχή: «Φανταστείτε ότι έχουμε παιδιά από τις 5 του Μάη χωρίς αγώνα»

        Αγωνιστικά Νέα: Πλήγμα με τον Τάσο Δώνη, καθώς ο επιθετικός της Στουτγκάρδης υπέστη θλάση και θα χάσει τόσο το σημερινό ματς όσο και αυτό της Τρίτης με την Αρμενία. Το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο στην επίθεση από τη στιγμή που ο Αναστασιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Μήτρογλου. Νοκ άουτ επίσης ο αρχηγός Τοροσίδης που δεν κλήθηκε στην αποστολή, ενώ δεν υπολογίζεται και ο έτερος δεξιός μπακ Μπακάκης. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Αναστασιάδης θα πάει με τριάδα στην άμυνα (Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σιόβας).

        Η αποστολή της Ελλάδας:

        Τερματοφύλακες: Βασίλης Μπάρκας (ΑΕΚ), Οδυσσέας Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Αλέξανδρος Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ).

        Αμυντικοί: Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Αρσεναλ), Κώστας Μανωλάς (Ρόμα), Κώστας Σταφυλλίδης (Αουγκσμπουργκ), Δημήτρης Σιόβας (Λεγκανές), Λεονάρντο Κούτρης (Ολυμπιακός), Γιώργος Βαλεριάνος (Αρης), Γιάννης Κώτσιρας (Αστέρας Τρ.).

        Μέσοι: Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα), Κώστας Φορτούνης (Ολυμπιακός), Πέτρος Μάνταλος (ΑΕΚ), Ζέκα (Κοπεγχάγη), Δημήτρης Πέλκας (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Κολοβός (Ομόνοια), Χάρης Μαυρίας (Ομόνοια), Ανδρέας Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Δημήτρης Σιώπης (Αρης).

        Επιθετικοί: Τάσος Δώνης (Στουτγκάρδη), Τάσος Μπακασέτας (ΑΕΚ), Ευθύμης Κουλούρης (Ατρόμητος), Γιώργος Μασούρας (Ολυμπιακός), Φιόρι Ντουρμισάι (Πανιώνιος).

        ΙΤΑΛΙΑ

        Μπήκε με το δεξί στην προκριματική φάση του Euro, κάνοντας το 2x2 απέναντι σε Φινλανδία (2-0) και Λιχτενστάιν (6-0) στην έδρα της. Δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στους Φινλανδούς αλλά εν τέλει πήρε τη νίκη, κανένα πρόβλημα απέναντι στο αδύναμο Λιχτενστάιν, καθαρίζοντας το ματς από το πρώτο μέρος. Στα αξιοσημείωτα τα δύο γκολ του 19χρονου Κιν, ο οποίος ξεκίνησε εντυπωσιακά την πορεία του στην σκουάτρα ατζούρα. Είναι το φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου και τα δύο ερχόμενα παιχνίδια με Ελλάδα (εκτός) και Βοσνία (εντός) είναι τα πλέον κρίσιμα για το στόχο της.

        «Δεν μπαίνουμε στο γήπεδο για να φέρουμε ισοπαλία ή με το φόβο ότι θα χάσουμε. Θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο για να νικήσουμε. Έχουμε το μέγιστο σεβασμό για την αντίπαλό μας. Τα δύο επόμενα ματς κόντρα σε Ελλάδα και Βοσνία, θα είναι πολύ σκληρά, επειδή θα είναι κόντρα στις ομάδες με τις οποίες θα παλέψουμε για την πρώτη θέση. Ο αποκλεισμός στο Euro ήταν άσχημο για όλους μας καθώς δεν είχε συμβεί ποτέ ένας τέτοιος αποκλεισμός εδώ και 60 χρόνια. Θα πρέπει να φροντίσουμε να μην ξανασυμβεί ποτέ πια, θα πρέπει να μας δώσει κίνητρο. Δεν γίνεται η Ιταλία να μη συμμετέχει σε τελική φάση Euro ή Μουντιάλ», δήλωσε ο τεχνικός Ρομπέρτο Μαντσίνι

        Αγωνιστικά Νέα: Εκτός μάχης ο γκολκίπερ Ντοναρούμα λόγω τραυματισμού, ενώ νοκ άουτ τέθηκαν επίσης ο μπακ Μπιράγκι (Φιορεντίνα), ο μπακ-χαφ Σπινατσόλα (Γιουβέντουτς) και ο χαφ-εξτρέμ Πολιτάνο (Ιντερ)

        H αποστολή της Ιταλίας:

        Τερματοφύλακες: Αλέσιο Κράνιο (Κάλιαρι), Πιερλουίτζι Γκολίνι (Αταλάντα), Σαλβατόρε Σίριγκου (Τορίνο), Αντόνιο Μιράντε (Ρόμα)

        Αμυντικοί: Φραντσέσκο Ατσέρμπι (Λάτσιο), Λεονάρντο Μπονούτσι (Γιουβέντους), Τζόρτζιο Κιελίνι (Γιουβέντους), Ματία Ντε Σίλιο (Γιουβέντους), Εμερσον Παλμιέρι (Τσέλσι), Αλεσάντρο Φλορέντσι (Ρόμα), Αρμάντο Ιτζο (Τορίνο), Τζιανλούκα Μαντσίνι (Αταλάντα), Αλέσιο Ρομανιόλι (Μίλαν)

        Μέσοι: Νικολό Μπαρέλα (Κάλιαρι), Φεντερίκο Μπερναρντέσκι (Γιουβέντους), Μπρίαν Κριστάντε (Ρόμα), Ζορζίνιο (Τσέλσι), Λορέντζο Πελεγκρίνι (Ρόμα), Στέφανο Σένσι (Σασσουόλο), Μάρκο Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν), Νικολό Τζανιόλο (Ρόμα)

        Επιθετικοί: Αντρέα Μπελότι (Τορίνο), Φεντερίκο Κιέζα (Φιορεντίνα), Στεφάν Ελ Σααράουι (Ρόμα), Βιντσέντζο Γκρίφο (Φράιμπουργκ), Τσίρο Ιμόμπιλε (Λάτσιο), Λορέντζο Ινσίνιε (Νάπολι), Μόιζε Κιν (Γιουβέντους), Λεονάρντο Παβολέτι (Κάλιαρι), Φάμπιο Κουαλιαρέλα (Σαμπντόρια)

        Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

        Εκτίμηση

        Η Ιταλία κατεβαίνει στο ΟΑΚΑ ως το φαβορί του ομίλου, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει αποδείξει πως είναι η ομάδα των περασμένων ετών ενώ βγάζει πρόβλημα απέναντι σε κλειστές άμυνες. Με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι προσπαθεί να παίξει πιο επιθετικά, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρει τη χρυσή συνταγή. Η Εθνική θα έχει πρώτο μέλημα να κρατήσει το μηδέν και αν εμφανιστεί συγκεντρωμένη στα ανασταλτικά της καθήκοντα, είναι ικανή να πάρει πράγματα από το παιχνίδι. Ρισκάρουμε στο «Χ», που δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα για καμία από τις δύο ομάδες

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        ΔΙΕΘΝΗ: Euro
        Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
          50 Ιταλία 10 30 10 0 0 37:4
          52 Ελλάδα 10 14 4 2 4 12:14
        10ο ΓΚΡΟΥΠ
          1 Ιταλία 10 30 10 0 0 37:4
          3 Ελλάδα 10 14 4 2 4 12:14
        Εμφάνιση όλων

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        • » Ο dika28, με το υψηλότερο yield +21.02% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Over

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες