3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κόσοβο - Ελλάδα

6/9/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 958
1 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1339 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ελλάδα - Κόσοβο στις 12/6/2022

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 2' Limnios Dimitrios
  2. 45' Berisha Valon
  3. 45' Koulouris Efthimios

2ο Ημίχρονο 1 - 2

  1. 51' Siovas Dimitris
  2. 82' Berisha Bernard
  3. 84' Nuhiu Atdhe
  4. 88' Berisha Bernard
  5. 89' Kourbelis Dimitrios

      Προϊστορία

      12/6/2022 ΕλλάδαΚόσοβο 2 - 0
      5/6/2022 ΚόσοβοΕλλάδα 0 - 1
      14/11/2021 ΕλλάδαΚόσοβο 1 - 1
      5/9/2021 ΚόσοβοΕλλάδα 1 - 1
      14/10/2020 ΕλλάδαΚόσοβο 0 - 0
      6/9/2020 ΚόσοβοΕλλάδα 1 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 27,500 20.6%
      X
      € 31,916 23.9%
      2
      € 74,220 55.5%
      Over
      € 0 0%
      Under
      € 0 0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Κυριακή, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      417 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Fadil Vokrri Stadium
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 13000
      Κρίσιμο παιχνίδι για την πρωτιά του ομίλου

      Κρίσιμο παιχνίδι για την πρωτιά του ομίλου

      Το Κόσοβο, που κατεβαίνει με σημαντικές απουσίες στο σημερινό, υποδέχεται την Ελλάδα, η οποία θέλει να επιστρέφει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά το 0-0 με τη Σλοβενία στη Λιουμπλιάνα και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρωτιά του ομίλου.

      ΚΟΣΟΒΟ

      Μπήκε με το… αριστερό στο Nations League,καθώς έφερε ισοπαλία 1-1 με την Μολδαβία εκτός έδρας. Ήταν η ομάδα που πίεζε σε όλο το παιχνίδι, πλήρωσε όμως μια αδράνεια στην άμυνα και βρέθηκε πίσω στο 19’, στη μοναδική ευκαιρία των γηπεδούχων στο ματς. Δυσκολεύτηκε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της αντιπάλου του κι απειλούσε κυρίως με μακρινά σουτ, αλλά στο 71’ βρήκε τη λύση ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τον Κόλολι έπειτα από ωραίο συνδυασμό. Είχε μία καλή στιγμή για να φέρει… τούμπα το ματς αλλά το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε.

      Πάλεψε ως τις τελευταίες αγωνιστικές για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2020 αλλά εν τέλει τερμάτισε 3ο, πίσω από Αγγλία και Τσεχία. Παρόλα αυτά, η πρώτη θέση που εξασφάλισε στην πρώτη έκδοση του Nations League, του δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσει την πρόκριση για το Euro σε αγώνες μπαράζ. Το μυαλό του βρίσκεται στον ημιτελικό του Οκτωβρίου με την Βόρεια Μακεδονία και αντιμετωπίζει το σημερινό σαν πρόβα τζενεράλε.

      Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της, Σελόντ παραδέχτηκε πως η Ελλάδα είναι το φαβορί, αλλά τόνισε πως η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη: «Ξεκάθαρα η Ελλάδα είναι το φαβορί, όμως θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε απέναντι τους. Ίσως υπάρξει αλλαγή στο σύστημα μας αλλά πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι ο αντίπαλος δεν θα μας επιτρέψει να παίξουμε όπως θέλουμε. Η φιλοσοφία μου δεν μου επιτρέπει να ετοιμάσω ένα παιχνίδι για να πάρουμε ισοπαλία. Φυσικά δε θα είναι εύκολο αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε».

      Αγωνιστικά Νέα: Πολλές και σημαντικές απουσίες αφού μετά το παιχνίδι με τη Μολδαβία αποχώρησαν ο σταρ μεσοεπιθετικός Ράσιτσα (Βέρντερ Βρέμης), οι αμυντικοί Ραχμάνι (Νάπολι), Πακάραντα (Ζανκτ Πάουλι) και οι μέσοι Σάλα (Βαλερένγκα), Κόλολι (Ζυρίχη). Ο λόγος έχει να κάνει ότι οι ομάδες τους δεν ήθελαν οι παίκτες να πάνε στην Πρίστινα που είναι επιβαρυμένη από κρούσματα κορωνοϊού και βάσει του νέου κανονισμού της FIFA έχουν δικαίωμα να ζητήσουν πίσω τους παίκτες. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έχει μείνει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στα προκριματικά του Euro, Μουρίκι (Φενέρμπαχτσε), καθώς και ο μέσος Ζέγκροβα (Γκενκ).

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Ουικάνι (Τορίνο), Μούριτς (Μάντσεστερ Σίτι), Μπεκιάι (Τίρανα)

      Αμυντικοί: Βοϊβόντα (Τορίνο), Αλίτι (Καλμάρ), Χαντεργκιονάι (Χάντερσφιλντ), Ντρέσεβιτς (Χέρενφεεν)

      Μέσοι: Χαλίμι (Σαντχάουζεν), Μπερίσα (Ρεμς), Τσελίνα (Σουόνσι), Κριέζιου (Ζυρίχη), Ζενέλι (Ρεμς), Μπ. Μπερίσα (Αχμάτ Γκρόζνι), Βόκα (Λουκέρνη), Ρασκάι (Σεϊναγιοέν), Χασάνι (Ντιοσγκιόρι)

      Επιθετικοί: Νούχιου (Σέφιλντ Γουένσντεϊ), Ρασάνι (Οντ)

      ΕΛΛΑΔΑ

      Το πάλεψε ως το τέλος κόντρα στη Σλοβενία αλλά δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα στη Λιουμπλιάνα, με τις δύο ομάδες να «κολλάνε» στο 0-0. Ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έψαξε τον τρόπο να διασπάσει την άμυνα των Σλοβένων, που κατέβηκαν με αρκετές απουσίες και είχαν παθητικό ρόλο στο ματς. Παρότι σημειώθηκαν ορισμένες ωραίες συνεργασίες μεταξύ των Ελλήνων παικτών, υπήρχε μεγάλο πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων, με αποτέλεσμα να καταγραφούν ελάχιστες αξιόλογες στιγμές. Ενδεικτικό ότι η κορυφαία ευκαιρία του αγώνα άνηκε στην Σλοβενία, όταν στο 89’ ο Σπόραρ βρέθηκε σε θέση βολής αλλά… κατάφερε να αστοχήσει από τη μικρή περιοχή.

      Ο Φαν’τ Σχιπ δέχτηκε αρκετή κριτική για τις επιλογές του τόσο για το αρχικό σχήμα όσο και για το γεγονός πως άργησε να κάνει αλλαγές. Μάλιστα έγινε θέμα η επιλογή του Ολλανδού να μη ξεκινήσει κανέναν παίκτη του Ολυμπιακού στην ενδεκάδα, με τον ίδιο να απαντά πως: «Παίρνουμε αποφάσεις για το καλύτερο της ομάδας και όχι για τις ομάδες. Το καλύτερο για την Εθνική. Δεν πάω σε θέματα πολιτικής των ομάδων ή το τι λένε οι οπαδοί. Εάν άκουγα τους φιλάθλους και τα media θα έπρεπε να έχω κάθε φορά διαφορετική 11άδα στο γήπεδο».

      Κρίσιμο το σημερινό παιχνίδι, αφού το Κόσοβο είναι ένα από τα φαβορί για την πρωτιά του ομίλου. «Είναι μία καλή και οργανωμένη ομάδα, που έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Θα εξαρτηθεί και από τη δύναμη του αντιπάλου εάν θα παίξουμε περισσότερο επιθετικά. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας αλλά δεν είναι κάτι που καταφέρνεις πάντα», ανέφερε ο Φαν’τ Σχιπ.

      Αγωνιστικά Νέα: Χτύπησε συναγερμός τις προηγούμενες ημέρες στην αποστολή, αφού ο μπακ Τσιμίκας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και δεν ταξίδεψε στην Πρίστινα. Δεν προέκυψαν άλλα προβλήματα, με τον Φαν’τ Σχιπ να αναμένεται να αλλάξει ορισμένα πρόσωπα στην ενδεκάδα.

      Η ενδεκάδα: Μπάρκας – Σταφυλίδης, Σβάρνας, Γιαννούλης, Μπακάκης – Κουρμπέλης, Ζέκα – Μπακασέτας, Φορτούνης, Λημνιός - Κουλούρης

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Μπάρκας (Σέλτικ), Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ), Διούδης (Παναθηναϊκός)

      Αμυντικοί: Σταφυλίδης (Χόφενχαϊμ), Σιόβας (Λεγκανές), Μπακάκης (ΑΕΚ), Γιαννούλης (ΠΑΟΚ), Λαμπρόπουλος (Μπόχουμ), Ρότα (Φορτούνα Σιτάρντ), Σβάρνας (ΑΕΚ), Μιχαηλίδης (ΠΑΟΚ), Κυριακόπουλος (Σασσουόλο)

      Μέσοι: Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Ζέκα (Κοπεγχάγη), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Μάνταλος (ΑΕΚ)

      Επιθετικοί: Μπακασέτας (Αλάνιαπορ), Κουλούρης (Τουλούζ), Παυλίδης (Βίλεμ), Μασούρας (Ολυμπιακός), Λημνιός (ΠΑΟΚ), Φούντας (Ραπίντ Βιέννης), Τζόλης (ΠΑΟΚ)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Υπήρξε γκρίνια για την εμφάνιση της Ελλάδας στη Σλοβενία, με την ομάδα του Φαν’τ Σχιπ να μην ήταν μεν κακή, αφού ήταν αυτή που προσπαθούσε να φτιάξει φάσεις, ωστόσο της έλειπαν τα τελειώματα. Το Κόσοβο έχει κάνει σημαντικά βήματα τα τελευταία χρόνια αλλά στην πρεμιέρα στραβοπάτησε με τη Μολδαβία και στο σημερινό κατεβαίνει με κομβικές απουσίες. Δεν αποκλείεται να δούμε πιο πεισμωμένους τους Έλληνες διεθνείς μετά την ισοπαλία στη Λιουμπλιάνα και το «διπλό» στο 2.40 απέναντι στους αποδυναμωμένους γηπεδούχους είναι αποδεκτό.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        10 Ελλάδα 6 12 3 3 0 6:1
        11 Κόσοβο 6 5 1 2 3 4:6
      3ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Ελλάδα 6 12 3 3 0 6:1
        3 Κόσοβο 6 5 1 2 3 4:6
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο thanasis1963, με το υψηλότερο yield +7.48% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες