8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ελλάδα - Κόσοβο

Προϊστορία

12/6/2022 ΕλλάδαΚόσοβο 2 - 0
5/6/2022 ΚόσοβοΕλλάδα 0 - 1
14/11/2021 ΕλλάδαΚόσοβο 1 - 1
5/9/2021 ΚόσοβοΕλλάδα 1 - 1
14/10/2020 ΕλλάδαΚόσοβο 0 - 0
6/9/2020 ΚόσοβοΕλλάδα 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 173,224 66.2%
X
€ 62,331 23.8%
2
€ 26,163 10.0%
Over
€ 4,243 18.5%
Under
€ 18,694 81.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

246 ψήφοι:

Ειδήσεις

3

Σουτ στην εστία

0

10

Σουτ εκτός εστίας

2

59%

Κατοχή μπάλας

41%

0

Οφσάιντ

1

3

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

5

5

Αλλαγές

4

10

Φάουλ

12

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Panthessaliko Stadium
  • Χωρητικότητα: 22700
  • Θεατές: 15367
Νικά για πρώτη φορά εντός το Κόσοβο και κατακτά την πρωτιά η Ελλάδα

Νικά για πρώτη φορά εντός το Κόσοβο και κατακτά την πρωτιά η Ελλάδα

Η Ελλάδα υποδέχεται το Κόσοβο στην 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της League C του Nations League. Από εντός νίκες προέρχονται αμφότερες, με την «γαλανόλευκη» να επικρατεί 3-0 της Κύπρου και τους Κοσοβάρους αντίστοιχα 3-2 της Βόρεια Ιρλανδίας.

Έκανε «πάρτι» κόντρα στην Κύπρο στο Πανθεσσαλικό επικρατώντας 3-0. Βρήκε νωρίς τον δρόμο στα δίχτυα, με μονοκόμματο σουτ εκτός περιοχής του Μπακασέτα στο 8' μετά από κακό διώξιμο της κυπριακής άμυνας και στο 20' μετά από πίσεη πολύ ψηλά ο σκόρερ του πρώτου τέρματος και αρχηγός της Ελλάδας, έκλεψε την μπάλα και την γύρισε στην κενή εστία για τον Παυλίδη που έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και πίεσαν και για περισσότερα γκολ, με την μοναδική φάση που απειλήθηκαν να είναι αυτή του 40ου λεπτού με ανεπανάληπτο τετ-α-τετ για τους Κύπριους να χάνεται.

Στο 48' ο Λημνιός από τα όρια της περιοχής εξαπέλυσε «κεραυνό» σημειώνοντας το 3-0, ενώ στο 61' ο Μασούρας δεν μπόρεσε να ανεβάσει κι άλλο το σκορ με εξ επαφής κεφαλιά. Το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος και η Ελλάδα πανηγύρισε ακόμα μία νίκη, η οποία πάντως επισκιάστηκε σε μεγάλο βαθμό από τον σοβαρό τραυματισμό του Λημνιού στο γόνατο στην τελευταία φάση του αγώνα.

Η Ελλάδα συνδύασε το πρώτο ματς επί ελληνικού εδάφους με τον Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο με νίκη, διατηρώντας το απόλυτο στον όμιλο. Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη νίκη με πάνω από δύο γκολ διαφορά, από το 2017 και το 4-0 επί του Γιβραλτάρ. Με άλλη μία νίκη επί του Κοσόβου θα «κλειδώσει» την πρώτη θέση στον όμιλο και θα πάει χωρίς κανένα άγχος στα ματς του Σεπτεμβρίου.

«Έχουμε προετοιμαστεί και ξέρουμε τις δυσκολίες. Βασίζομαι στα παιδία, θα εφαρμόσουν ό,τι τους έχω πει. Πάντα αρχίζουμε ένα παιχνίδι για να νικήσουμε. Δεν αλλάζει καθόλου η προσέγγισή μου, θα μπούμε με τον ίδιο τρόπο. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Μπαίνουμε για να νικήσουμε.Όταν ανέλαβα την ομάδα ήμουν πεπεισμένος ότι μπορούσα να κάνω αυτά που έκανα με την ομάδα. Ήξερα ότι είναι 50-50. Αυτήν την στιγμή πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι, να ηρεμήσουμε, γιατί όταν ξεκινήσαμε με την ομάδα ήμασταν στη 55η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Ξέρω ότι η Εθνική μπορεί να καταφέρει περισσότερα. Υπάρχει το πάθος, υπάρχει και αυτή η σύνδεση με τους φιλάθλους και γενικά όλα τα καταφέρνουμε όταν υπάρχει αυτή ομόνοια και η ενότητα». τόνισε στην συνέντευξη Τύπου ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκουστάβο Πογιέτ.

Αγωνιστικά Νέα: Ρήξη χιαστών υπέστη στο ματς με την Κύπρο ο Λημνιός (Τβέντε) που τέθηκε νοκ άουτ, όπως και ο Κώτσιρας (Παναθηναϊκός) που έχει ήδη αποχωρήσει από την αποστολή λόγω θλάσης.

Η αποστολή της Ελλάδας:

Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ), Διούδης (Παναθηναϊκός), Αθανασιάδης (Σέριφ Τιρασπόλ)

Αμυντικοί: Τζαβέλλας (ΑΕΚ), Γιαννούλης (Νόριτς), Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Χατζιδιάκος (Άλκμααρ), Μαυροπάνος (Στουτγκάρδη), Ρότα (ΑΕΚ), Κότσιρας (Παναθηναϊκός), Γούτας (Σίβασπορ), Μπάλντοκ (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ)

Μέσοι: Μάνταλος (ΑΕΚ), Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Σιώπης (Τραμπζονσπόρ), Αλεξανδρόπουλος (Παναθηναϊκός), Παπανικολάου (Ράκοβ)

Επιθετικοί: Μπακασέτας (Τραμπζονσπόρ), Παυλίδης (Άλκμααρ), Μασούρας (Ολυμπιακός), Λημνιός (Τβέντε), Τζόλης (Νόριτς), Δουβίκας (Ουτρέχτη), Γιακουμάκης (Σέλτικ), Χατζηγιοβάνης (Ανκαραγκουτσού).Νίκησε 3-2 την Βόρεια Ιρλανδία στην Πρίστινα, πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ και επέστρεψε στις επιτυχίες. Ένα «εκρηκτικό» πρώτο 20λεπτο έφερε τους γηπεδούχους με 2-0 μρποστά στο σκορ, αφού ο Μουρίκι εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι στο 9' και ο Μπιτίκι με προβολή στην κίνηση στο 19' έκανε το 2-0. Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου και στην πρώτη που αδράνησαν όμως, οι Κοσοβάροι δέχθηκαν την μείωση του σκορ σε 2-1. Στο 52' ο Μουρίκι ξανά ολοκλήρωσε ιδανικά υπέροχο συνδυασμό και έβαλε το Κόσοβο εκ νέου με δύο τέρματα μπροστά στο σκορ. Άλλη μία κακή εκτίμηση, σε στημένη φάση αυτή τη φορά, έφερε την μείωση από αέρος στο 84', με το 3-2 ωστόσο να παραμένει ως τπο τέλος αφού οι Κοσοβάροι δεν απειλήθηκαν ξανά.

Με την νίκη αυτή το Κόσοβο επιβεβαίωσε αρχικά πως θα παραμείνει στην League C και αφετέρου πάει σε ντέρμπι κορυφής με την Ελλάδα, όπου οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης όμως, δεν του αρκεί.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισαν κι επιστρέφουν ο βασικός τερματοφύλακας Μούριτς (Άντανασπορ) και ο μέσος Αλίτι (Ζυρίχη). Τιμωρημένοι οι αμυντικοί Καστράτι (Ούιπεστ), Ντρέσεβιτς (Χέρενφεν) και Φαζλίζι (Σεντ Γκάλεν).

Η αποστολή του Κόσοβου:

Τερματοφύλακες: Ουτζκάνι (Έμπολι), Μπεκιάι (Τίρανα), Μούριτς (Αντάνασπορ)

Αμυντικοί: Ραχμάνι (Νάπολι), Βοϊβόντα (Τορίνο), Αλίτι (Ζυρίχη), Φαζίλι (Σεντ Γκάλεν), Καστράτι (Ούιπεστ), Κριέζιου (Ζυρίχη), Ντρέσεβιτς (Χέρενφεν)

Μέσοι: Ρασίτσα (Νόριτς), Β. Μπερίσα (Ρέιμς), Ζεγκρόβα (Λιλ), Λοσάι (Κρακόβια), Ιντρίζι (Σάλκε), Ντομγκιόνι (Φίτεσε), Ρουντχάνι (Άαρου), Σαχίτι (Χάιντουκ Σπλιτ), Μπιτίκι (Κόνιασπορ), Κολόλι (Σιμίζου) Ζένελι (Ρεμς), Μουσλίτζα (Πάντερμπορν)

Επιθετικοί: Μουρίκι (Λάτσιο)

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Σε τρομερό μομέντουμ η Ελλάδα, που γνωρίζει πως με νίκη εξασφαλίζει την άνοδο στην League B. Για να το πετύχει βέβαια αυτό, θα πρέπει να νικήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της εντός έδρας το Κόσοβο, που με την ταχύτητα των επιθετικών του θα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο σε ένα ματς που λογικά θα περιμένει την ευκαιρία του πίσω από την μπάλα. Θα αποφύγω το ποντάρισμα σε κάποιο σημείο και προτιμήσω αυτό στα τέρματα και συγκεκριμένα πως θα σημειωθούν 2-3 γκολ, αφού θεωρώ πως το ματς θα έχει γκολ αλλά δεν θα ανοίξει παραπάνω.

FACTS

  • Η ομάδα Ελλάδα νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.65 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ελλάδα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.58 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  1 Ελλάδα 6 15 5 0 1 10:2
  2 Κόσοβο 6 9 3 0 3 11:8
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.90% έπαιξε: X2
  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +26.55% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: Goal
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.03% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες