9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κόσοβο - Ελλάδα

5/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 694
0 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 691 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ελλάδα - Κόσοβο στις 12/6/2022

Προϊστορία

12/6/2022 ΕλλάδαΚόσοβο 2 - 0
5/6/2022 ΚόσοβοΕλλάδα 0 - 1
14/11/2021 ΕλλάδαΚόσοβο 1 - 1
5/9/2021 ΚόσοβοΕλλάδα 1 - 1
14/10/2020 ΕλλάδαΚόσοβο 0 - 0
6/9/2020 ΚόσοβοΕλλάδα 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 45,259 37.1%
X
€ 28,389 23.3%
2
€ 48,422 39.7%
Over
€ 4,223 13.8%
Under
€ 26,351 86.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

229 ψήφοι:

Ειδήσεις

2

Σουτ στην εστία

3

4

Σουτ εκτός εστίας

3

46%

Κατοχή μπάλας

54%

2

Οφσάιντ

0

2

Κίτρινες κάρτες

2

2

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

4

5

Αλλαγές

4

14

Φάουλ

8

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Fadil Vokrri Stadium
  • Χωρητικότητα: 13500
  • Θεατές: 12300
Μάχη κορυφής στην Πρίστινα

Μάχη κορυφής στην Πρίστινα

Κόσοβο και Ελλάδα αναμετρούνται στην Πρίστινα σ’ έναν πρόωρο τελικό για την πρώτη θέση, με τους δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην κορυφή με 3 βαθμούς μετά τις νίκες τους στην πρεμιέρα.

*Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί τέσσερις φορές την τελευταία διετία, με την Ελλάδα να μετράει μία νίκη και τα επόμενα τρία ματς να έχουν λήξει ισόπαλα.

Ξεκίνησε με το δεξί την πορεία της στον όμιλο, φεύγοντας με «διπλό» (2-0) από την Κύπρο. Είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα αλλά δεν κατάφερε να φανεί απειλητικό στο πρώτο μέρος. Ανέβασε σημαντικά την απόδοση του στην επανάληψη και «καθάρισε» το ματς με τα γκολ των Μπερίσα (65’) και Ζέγκροβα (78’), ενώ δεν επέτρεψε στην αντίπαλο της να καταγράψει σουτ στην εστία.

Μετά τα προκριματικά του Μουντιάλ, όπου κατέβαλε την τελευταία θέση παρά τις δύο ισοπαλίες με την Ελλάδα, προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, με τον σπουδαίο παλαίμαχο Γάλλο άσο Αλέν Ζιρές να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία. Ο 69χρονος με εμπειρία κυρίως σε Εθνικές ομάδες της Αφρικής, έχει υψηλές φιλοδοξίες, δηλώνοντας πως στοχεύει την πρωτιά στον όμιλο του Nations League. Ως εκ τούτου το σημερινό παιχνίδι με την «γαλανόλευκη» και αυτό που ακολουθεί με την Β. Ιρλανδία επίσης στην έδρα της έχουν κομβικό χαρακτήρα.

«Το παιχνίδι με την Ελλάδα είναι σημαντικό διότι και οι δύο ομάδες έχουν από τρεις βαθμούς. Ξεκινήσαμε με θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Κύπρο, έχουμε μελετήσει την Ελλάδα και πως υπέφερε κόντρα στην Β. Ιρλανδία. Θα προσπαθήσουμε να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι όπως κόντρα στην Κύπρο στο δεύτερο μέρος. Το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε νικηφόρα», δήλωσε ο Ζιρές

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής ο τραυματίας μπακ Βοϊβόντα (Τορίνο), ενώ δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για προσωπικούς λόγους ο έτερος μπακ Χαντεργιονάι (Κασίμπασα) και ο φορ Ρασάνι (Κλερμόν).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ουτζκάνι (Έμπολι), Μπεκιάι (Τίρανα), Μούριτς (Αντάνασπορ)

Αμυντικοί: Ραχμάνι (Νάπολι), Βοϊβόντα (Τορίνο), Αλίτι (Ζυρίχη), Φαζίλι (Σεντ Γκάλεν), Καστράτι (Ούιπεστ), Κριέζιου (Ζυρίχη), Ντρέσεβιτς (Χέρενφεν)

Μέσοι: Ρασίτσα (Νόριτς), Β. Μπερίσα (Ρέιμς), Ζεγκρόβα (Λιλ), Λοσάι (Κρακόβια), Ιντρίζι (Σάλκε), Ντομγκιόνι (Φίτεσε), Ρουντχάνι (Άαρου), Σαχίτι (Χάιντουκ Σπλιτ), Μπιτίκι (Κόνιασπορ), Κολόλι (Σιμίζου) Ζένελι (Ρεμς),Μουσλίτζα (Πάντερμπορν)

Επιθετικοί: Μουρίκι (Λάτσιο)Έκανε το πρώτο σημαντικό βήμα για την πρωτιά στον όμιλο, παίρνοντας τη νίκη στην έδρα της Β. Ιρλανδίας (1-0). Σκληρό παιχνίδι δίχως τις πολλές μεγάλες συγκινήσεις, είχε την πρωτοβουλία στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε στο 39’ με σουτ του Μπακασέτα. Σε αμυντικό ρόλο στο δεύτερο μέρος, άντεξε την πίεση των γηπεδούχων χωρίς να κινδυνεύει σημαντικά και απέδρασε με τους τρεις βαθμούς από το Μπέλφαστ.

Νικηφόρο επίσημο ντεμπούτο για τον Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο της «γαλανόλευκης», με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να δηλώνει μετά το παιχνίδι: «Πολύ, πολύ σημαντική νίκη. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που κερδίσαμε. Οι παίκτες σήμερα υπέφεραν, με την έννοια ότι έβαλαν μεγάλη ένταση, έδειξαν τρομερή ενέργεια, έβαλαν τα κορμιά τους στη… φωτιά για το εθνόσημο. Είμαι πολύ περήφανος. Είναι πάντα σημαντικό να ξεκινάς καλά. Τώρα πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να πάρουμε καλές αποφάσεις για το ματς με τον Κόσοβο. Ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε λίγο χρονικό διάστημα».

Μπορεί να μην έβγαλε μάτια με την εικόνα της στο Μπέλφαστ αλλά είχε ρεαλισμό, μάτσαρε το σκληρό παιχνίδι των Βρετανών κι έφυγε με τρεις βαθμούς από μια δύσκολη έδρα. Αν καταφέρει να κάνει το 2x2 σήμερα στην Πρίστινα τότε θα θέσει ισχυρές βάσεις για την πρωτιά στον όμιλο. Σίγουρα πάντως θα χρειαστεί να παρουσιάσει βελτιωμένο πρόσωπο απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα, την οποία δεν έχει κερδίσει στα τρία τελευταία παιχνίδια.

Σε ερώτηση για το πόσο καλά ξέρει το Κόσοβο, ο Πογιέτ δήλωσε: «Θα πω ότι όταν ανέλυα την Ελλάδα πριν έρθω στην ομάδα, είδα τα παιχνίδια της Εθνικής με το Κόσοβο. Πριν ξεκινήσουμε το παιχνίδι πάμε για τη νίκη. Μπορεί μετά το παιχνίδι να σας πω αν είμαι ικανοποιημένος, ανάλογα την εξέλιξη του παιχνιδιού. Θα βασιστώ στις ίδιες αρχές κατά 95% θα πάμε με τη δική μας φιλοσοφία».

Αγωνιστικά Νέα: Ο εξτρέμ Μασούρας έχασε το ματς στο Μπέλφαστ, προπονείται πλέον σε κανονικούς ρυθμούς αλλά ο Πογιέτ δήλωσε πως η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή. «Φρέσκο» πρόβλημα και εκτός ο μπακ Κώτσιρας (Παναθηναϊκός)». Σταθερά εκτός κλήσεων οι έμπειροι στόπερ Παπασταθόπουλος, Μανωλάς (Ολυμπιακός) και Σιόβας (Φορτούνα Σιτάρντ). Εκτός μεταξύ άλλων ο μπακ Σταφυλίδης (Μπόχουμ), ο μέσος Ζέκα (Κοπεγχάγη), ο μεσοεπιθετικός Πέλκας (Φενέρμπαχτσε) και οι επιθετικοί Κουλούρης (Ατρόμητος), Φούντας (DC Γιουνάιτεντ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ), Διούδης (Παναθηναϊκός), Αθανασιάδης (Σέριφ Τιρασπόλ)

Αμυντικοί: Τζαβέλλας (ΑΕΚ), Γιαννούλης (Νόριτς), Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Χατζιδιάκος (Άλκμααρ), Μαυροπάνος (Στουτγκάρδη), Ρότα (ΑΕΚ), Κότσιρας (Παναθηναϊκός), Γούτας (Σίβασπορ), Μπάλντοκ (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ)

Μέσοι: Μάνταλος (ΑΕΚ), Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Σιώπης (Τραμπζονσπόρ), Αλεξανδρόπουλος (Παναθηναϊκός), Παπανικολάου (Ράκοβ)

Επιθετικοί: Μπακασέτας (Τραμπζονσπόρ), Παυλίδης (Άλκμααρ), Μασούρας (Ολυμπιακός), Λημνιός (Τβέντε), Τζόλης (Νόριτς), Δουβίκας (Ουτρέχτη), Γιακουμάκης (Σέλτικ), Χατζηγιοβάνης (Ανκαραγκουτσού).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Εθνική με «όπλο» την άμυνα της, έφυγε με το τρίποντο από την Β. Ιρλανδία και έκανε το πρώτο βήμα για την πρωτιά στον όμιλο. Πλέον πηγαίνει στην Πρίστινα με στόχο το 2x2 που θα την φέρει σε θέση οδηγού στο γκρουπ. Με βάση αυτά που έχουμε δει, ο Πογιέτ αναμένεται να παρατάξει ξανά προσεκτικά την ομάδα με στόχο τουλάχιστον να μην ηττηθεί, και παράλληλα ποντάρει στις ατομικές ενέργειες των παικτών του από τη μέση και μπροστά ώστε να έρθει ένα γκολ. Ούτε το Κόσοβο αναμένεται να πάρει πολλά ρίσκα, καθώς δεν θα ήθελε με τίποτα την ήττα στην έδρα του. Θα πάμε με τα λίγα γκολ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  1 Ελλάδα 6 15 5 0 1 10:2
  2 Κόσοβο 6 9 3 0 3 11:8
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.77% έπαιξε: 1
  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +26.55% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: X
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.03% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες