2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κόσοβο - Ελλάδα

5/9/2021 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 1115
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 968 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ελλάδα - Κόσοβο στις 12/6/2022

Προϊστορία

12/6/2022 ΕλλάδαΚόσοβο 2 - 0
5/6/2022 ΚόσοβοΕλλάδα 0 - 1
14/11/2021 ΕλλάδαΚόσοβο 1 - 1
5/9/2021 ΚόσοβοΕλλάδα 1 - 1
14/10/2020 ΕλλάδαΚόσοβο 0 - 0
6/9/2020 ΚόσοβοΕλλάδα 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 20,699 16.8%
X
€ 36,641 29.7%
2
€ 65,916 53.5%
Over
€ 5,910 22.3%
Under
€ 20,607 77.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

192 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Fadil Vokrri Stadium
  • Φυσικός χλοοτάπητας
  • Χωρητικότητα: 13000
Τελικός στην Πρίστινα

Τελικός στην Πρίστινα

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει το Κόσοβο στην Πρίστινα σ’ ένα παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού όσον αφορά την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΚΟΣΟΒΟ

Την Πέμπτη (2/9) πήρε τους πρώτους του βαθμούς στον όμιλο φεύγοντας με το «διπλό» (1-0) από την έδρα της Γεωργίας. Προηγήθηκε στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα με τον Μουρίκι (18’) και στη συνέχεια έκανε σωστή διαχείριση του παιχνιδιού. Απειλήθηκε μονάχα σε μια φάση που προέκυψε από κόρνερ, ενώ η ίδια είχε μια καλή στιγμή για ένα δεύτερο τέρμα.

Τον Μάρτιο είχε χάσει εύκολα τα πρώτα δύο παιχνίδια του ομίλου με Σουηδία (0-3 εντός) και Ισπανία (1-3 εκτός) ωστόσο με το τρίποντο στη Γεωργία προσπέρασε με +1 την Ελλάδα στην 3η θέση, έχοντας ένα ματς περισσότερο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την εμφάνιση μας κόντρα στην Γεωργία. Η ομάδα έπαιξε ενωμένα και παρουσίασε καλή νοοτροπία. Ήταν τρεις πολύτιμοι βαθμοί και τώρα μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα», δήλωσε ο τεχνικός της Χάλαντες.

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος λόγω τραυματισμού ο φορμαρισμένος εξτρέμ Ρασάνι (Κλερμόν). Επιστρέφει ο ποιοτικός εξτρέμ Ρασίτσα (Νόριτς), που δεν μπορούσε να ταξιδέψει στην Τιφλίδα λόγω των μέτρων των Βρετανικών αρχών κατά του κορωνοϊού, αλλά ο στόπερ Φαζίλι (Σεν Γκάλεν) που έχασε κι αυτός το ματς με την Γεωργία. Έχουν μείνει εκτός αποστολής οι χαφ Κριέζιου (-), Κόλολι (Σιμίζου), Μπ. Μπερίσα (Αχμάτ Γκρόζνι) και ο τραυματίας εξτρέμ Ζχέγκροβα (Βασιλεία).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Ουικάνι (Έμπολι), Μούριτς (Αδανα Ντεμπίρσπορ)

Αμυντικοί: Ραχμάνι (Νάπολι), Βόιβοντα (Τορίνο), Αλίτι (Ζυρίχη), Χαντεργκιονάι (Κασίμπασα), Ντρέσεβιτς (Χέρενφεν), Καστράτι (Ούιπεστ), Φαζίλι (Σεν Γκάλεν), Ντομγκιόνι (Λουκέρνη), Κριεζιού (Ζυρίχη)

Μέσοι: Ρασίτσα (Νόριτς), Τσελίνα (Ντιζόν), Χαλίμι (Ρίγα), Σάλα (Στάμπεκ), Λοσκάι (Κρακόβια), Μπιτίκι (Κόνιασπορ), Μουσλίγια (Αννόβερο)

Επιθετικοί: Μουρίκι (Λάτσιο), Ρασάνι (Κλερμόν), Καστράτι (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Σελμανί (Χάμαρμπι)ΕΛΛΑΔΑ

Γνώρισε φιλική ήττα με 2-1 από την Ελβετία στην Βασιλεία και έτσι μπήκε τέλος στο αήττητο σερί 10 αγώνων (5-5-0) που έτρεχε από τον Οκτώβριο του 20’. Παρατάχθηκε με δυνατή ενδεκάδα αλλά μπήκε μουδιασμένα στο ματς και βρέθηκε πίσω μόλις στο 7’ έπειτα από αδράνεια στην άμυνα. Ανέβηκε μετά το πρώτο 25λεπτο και έφτασε στο 1-1 με τον Παυλίδη (34’), ενώ είχε δύο φάσεις για ένα δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο. Δέχτηκε δεύτερο μετά από αντεπίθεση στο 51΄και πέντε λεπτά μετά κινδύνευσε με το 3-1. Έκτοτε πήρε ξανά τον έλεγχο αλλά με εξαίρεση το δοκάρι του Παυλίδη, δεν έκανε άλλη μεγάλη φάση. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις χρειάστηκε μεγάλη επέμβαση του Βλαχοδήμου για να γλιτώσει ένα τρίτο τέρμα.

Ανάμεικτα τα συναισθήματα από τους δύο πρώτους αγώνες για την προκριματική φάση του Μουντιάλ. Ξεκίνησε με τη σπουδαία ισοπαλία μέσα στην Ισπανία (1-1), αλλά στη συνέχεια έμεινε στο 1-1 με την Γεωργία στην Τούμπα και αυτόματα η πρόκριση για την τελική φάση δυσκόλεψε σημαντικά. Ως εκ τούτου το σημερινό ματς με το Κόσοβο (5/9 εκτός) και αυτό που ακολουθεί με την Σουηδία (8/9 εντός) έχουν χαρακτήρα τελικού.

Εν όψει του σημερινού, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φαν’τ Σχιπ δήλωσε: «Εμείς θέλουμε να είμαστε σωστά προετοιμασμένοι και να ακολουθήσουμε το αγωνιστικό πλάνο που έχουμε ετοιμάσει. Να είμαστε ταπεινοί και να μη λέμε ότι είμαστε καλύτεροι. Πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο κόντρα σε μια καλή ομάδα. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι και θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Νομίζω ότι το Κόσοβο έχει εξελιχθεί σαν ομάδα αλλά και εμείς. Οπότε θεωρώ πως οι λεπτομέρειες θα κρίνουν την αναμέτρηση. Πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι, συγκεντρωμένοι. Είναι μια μάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες που ψάχνουν ένα καλό αποτέλεσμα και στο τέλος μπορεί να κριθεί από μια λεπτομέρεια».

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο μέσος Ζέκα (Κοπεγχάγη). Ο εξτρέμ Τζόλης (Νόριτς) δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και έμεινε εκτός από το σημερινό παιχνίδι. Εκτός αποστολής έχουν μείνει ο φορ Γιακουμάκης, ο εξτρέμ Πέλκας, ο επιθετικός μέσος Φορτούνης, ο μπακ Μπακάκης και ο μέσος Γαλανόπουλος. Επέστρεψαν μετά από καιρό οι Ρέτσος και Βρουσάι, νέο πρόσωπο ο Παπανικολάου.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Οδυσσέας Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Αλέξανδρος Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ), Σωκράτης Διούδης (Παναθηναϊκός),

Αμυντικοί: Θανάσης Ανδρούτσος (Ολυμπιακός), Μανώλης Σάλιακας (ΠΑΣ Γιάννινα), Παντελής Χατζηδιάκος (Άλκμααρ), Κυριάκος Παπαδόπουλος (ελεύθερος), Κώστας Μαυροπάνος (Στουτγκάρδη), Γιώργος Τζαβέλλας (ΑΕΚ), Δημήτρης Γιαννούλης (Νόριτς), Κώστας Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Λεονάρντο Κούτρης (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Παναγιώτης Ρέτσος (Λεβερκούζεν)

Μέσοι: Κάρλος Ζέκα (Κοπεγχάγη), Τάσος Μπακασέτας (Τραμπζονσπόρ), Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος (Παναθηναϊκός), Γιάννης Παπανικολάου (Ρακόβ), Ανδρέας Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Μανώλης Σιώπης (Τραμπζονσπόρ), Μάριος Βρουσάι (Ολυμπιακός)

Επιθετικοί: Γιώργος Μασούρας (Ολυμπιακός), Ταξιάρχης Φούντας (Ραπίντ Βιέννης), Χρήστος Τζόλης (Νόριτς), Δημήτρης Λημνιός (Τβέντε), Τάσος Χατζηγιοβάνης (Παναθηναϊκός), Πέτρος Μάνταλος (ΑΕΚ), Βαγγέλης Παυλίδης (Άλκμααρ), Τάσος Δουβίκας (Ουτρέχτη).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ελλάδα ταξίδεψε στην Πρίστινα με μόνο στόχο τη νίκη, αφού σε κάθε άλλη περίπτωση μένει εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης. Δεν θα έχει πάντως εύκολο έργο, αυτό φάνηκε και στις περσινές μονομαχίες των δύο ομάδων για το Nations League (0-0 εντός, 2-1 εκτός), όπου μάλιστα οι Κοσοβάροι είχαν παραταχθεί χωρίς παίκτες-«κλειδιά». Θα θέλαμε λίγο πιο ψηλά το διπλό για το επιλέξουμε. No bet σε σημείο. Αναγκασμένη να κυνηγήσει γκολ η «γαλανόλευκη», αμυντικά πάντως παρουσιάζει στιγμές αδράνειας και έχει δεχτεί γκολ και στα 6 παιχνίδια που έχει δώσει στο 2021. Επικίνδυνη ομάδα στις αντεπιθέσεις οι γηπεδούχοι, έχοντας ποιοτικούς παίκτες μπροστά όπως ο Ράσιτσα της Νόριτς. Περιμένουμε καλές στιγμές και από τις δύο πλευρές, λογικά το 2-3 γκολ καλύπτει το παιχνίδι.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 2ος όμιλος
  3 Ελλάδα 8 10 2 4 2 8:8
  5 Κόσοβο 8 5 1 2 5 5:15
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.07% έπαιξε: 2
  • » Ο antreas26, με το υψηλότερο yield +27.03% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες