2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ελλάδα - Κόσοβο

14/11/2021 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 727
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 901 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ελλάδα - Κόσοβο στις 12/6/2022

Προϊστορία

12/6/2022 ΕλλάδαΚόσοβο 2 - 0
5/6/2022 ΚόσοβοΕλλάδα 0 - 1
14/11/2021 ΕλλάδαΚόσοβο 1 - 1
5/9/2021 ΚόσοβοΕλλάδα 1 - 1
14/10/2020 ΕλλάδαΚόσοβο 0 - 0
6/9/2020 ΚόσοβοΕλλάδα 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 146,991 74.9%
X
€ 32,847 16.7%
2
€ 16,289 8.3%
Over
€ 2,940 38.7%
Under
€ 4,654 61.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

175 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Athens Olympic Stadium
  • Χωρητικότητα: 75263
  • Θεατές: 1388
Να κλείσει με νίκη την πορεία της η Εθνική

Να κλείσει με νίκη την πορεία της η Εθνική

Η Ελλάδα, μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Ισπανία, υποδέχεται το Κόσοβο στο ΟΑΚΑ θέλοντας να κλείσει νικηφόρα την πορεία της στα προκριματικά του Μουντιάλ.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΕΛΛΑΔΑ

Ηττήθηκε με 1-0 από την Ισπανία στο ΟΑΚΑ και αποχαιρέτησε οριστικά κάθε ελπίδα για την 2η θέση στον όμιλο. Μπήκε αρκετά συντηρητικά στο ματς και βρέθηκε πίσω στο 26’ από πέναλτι, με τον διαιτητή να μην βλέπει ότι πριν την παράβαση είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ στον Μασούρα. Αναθάρρησε στο δεύτερο μέρος, κερδίζοντας περισσότερα μέτρα, αλλά αδυνατούσε να απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε κι έτσι η «γαλανόλευκη» έμεινε οριστικά εκτός Κατάρ, με το σημερινό παιχνίδι να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Προφανώς η πρόκριση δεν χάθηκε στο ματς με τους Ισπανούς αλλά στα δύο παιχνίδια με Γεωργία (1-1) και Κόσσοβο (1-1). Θα αρκεστεί στην 3η θέση, όντας στο -6 από την 2η Σουηδία και στο -7 από την πρωτοπόρο Ισπανία. Έτσι θα κλείσει 8ετία χωρίς συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση και πλέον στην ΕΠΟ καλούνται να πάρουν αποφάσεις με πρώτη και κύρια το αν θα παραμείνει ο Φαν’τ Σχιπ στον πάγκο της ομάδας. Ο Ολλανδός ρωτήθηκε σχετικά με το νέο συμβόλαιο, τονίζοντας: «Εκκρεμούν οι συζητήσεις που θα γίνουν μετά το ματς και θα δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμά τους». Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι υπάρχει καταρχήν συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά μια ενδεχόμενη ήττα στο σημερινό μπορεί να φέρει ανατροπή εξελίξεων.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε και στο μέλλον της «γαλανόλευκης»: «Φυσικά κατανοούμε την απογοήτευση που δεν πετύχαμε τον στόχο μας, αλλά είμαστε σ' έναν νέο κύκλο. Βλέπουμε το αυριανό ματς ως μια νέα αρχή. Το παιχνίδι απέναντι στο Κόσοβο θα μας δώσει την ευκαιρία να δούμε με μια νέα ματιά την ομάδα και τους παίκτες και να δούμε τί βελτιώσεις μπορούμε να κάνουμε. Θα πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε ματς όπως είναι αυτά με Κόσοβο. Το ξέρουμε ότι δεν προκριθήκαμε για το Κατάρ αλλά στο Nations League θα αντιμετωπίσουμε αντιπάλους ίδιου βεληνεκούς όπως είναι το Κόσοβο, άρα είναι μια νέα αρχή. Θα πρέπει να μάθουμε να κλείσουμε το κενό απέναντι σε άλλες ομάδες που μας έχουν δυσκολέψει».

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο μέσος Σιώπης (Τραμπζονσπόρ), από την άλλη ο στόπερ Χατζηδιάκος (Άλκμααρ) εξέτισε την τιμωρία του και είναι διαθέσιμος, όπως και ο εξτρέμ Λημνιός (Τβέντε), ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις. Υπενθυμίζεται ότι δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμών ο στόπερ Μαυροπάνος (Στουτγκάρδη), οι επιθετικοί χαφ Μπακασέτας (Τραμπζονσπόρ), Φορτούνης (Ολυμπιακός) και ο μέσος Ζέκα (Κοπεγχάγη).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ), Αθανασιάδης (Σερίφ)

Αμυντικοί: Τζαβέλας (ΑΕΚ), Γιαννούλης (Νόριτς), Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Χατζηδιάκος (Άλκμααρ), Ανδρούτσος (Ολυμπιακός), Κυριακόπουλος (Σασουόλο), Σάλιακας (ΠΑΣ Γιάννινα), Γούτας (Σίβασπορ), Μήτογλου (ΑΕΚ)

Μέσοι: Μάνταλος (ΑΕΚ), Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Σιώπης (Τραμπζονσπόρ), Αλεξανδρόπουλος (Παναθηναϊκός)

Επιθετικοί: Πέλκας (Φενέρμπαχτσε), Μασούρας (Ολυμπιακός), Παυλίδης (Άλκμααρ), Λημνιός (Τβέντε), Τζόλης (Νόριτς), Δουβίκας (Ουτρέχτη), Βρουσάι (Ολυμπιακός)ΚΟΣΟΒΟ

Η εκτός έδρας ήττα του Οκτωβρίου από την Γεωργία με 2-1 έφερε ραγδαίες εξελίξεις, καθώς η Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Μπερνάρντ Σαλάντ, ο οποίος ήταν στον πάγκο του από τον Μάρτιο του 2018.

Προσωρινός αντικαταστάτης του ο Σλοβένος Πρίμοζ Γλίχα, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα υπηρεσιακού, έχοντας προϋπηρεσία στις μικρές Εθνικές ομάδες της Σλοβενίας και πιο παλιά σε σλοβένικους συλλόγους. Έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο στο φιλικό της Τετάρτης με την Ιορδανία, όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 2-0. Βρέθηκε πίσω στο 18’ στην πρώτη ευκαιρία της αντιπάλου της, έπειτα προσπάθησε να βγάλει αντίδραση χωρίς αποτέλεσμα και στο 85’ δέχτηκε δεύτερο στην αντεπίθεση.

Στο 1-1-5 το ρεκόρ του στον όμιλο, υποχώρησε στην τελευταία θέση και στο -3 από την 4η Γεωργία. Μάλιστα, μετά τη νίκη των Γεωργιανών επί της Σουηδίας, για να αποφύγει να μην τερματίσει τελευταία στον όμιλο θα χρειαστεί μόνο νίκη με 5+ γκολ στο σημερινό.

Εν όψει του σημερινού, ο επιθετικός χαφ Σάλα δήλωσε: «Έχουμε αφήσει πίσω μας την απογοήτευση από την ήττα με την Ιορδανία και θέλουμε να πραγματοποιήσουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση στην Αθήνα. Στόχος να ολοκληρώσουμε με θετικό αποτέλεσμα την πορεία μας στα προκριματικά, κάτι που θα επηρεάσει το ηθικό της ομάδας εν όψει των αγώνων για το Nations League τον Μάρτιο της νέας χρονιάς».

Αγωνιστικά Νέα: Αποσύρθηκαν από την αποστολή ο επιθετικός μέσος Τσελίνα (Ίπσουιτς) και οι εξτρέμ Μπιτίκι (Κόνιασπορ), Ρασάνι (Κλερμόν), Καστράτι (Λέγκια Βαρσοβίας). Εκτός αποστολής ο μπακ Καντεργιονάι (Κασίμπασα) και ο στόπερ Ντρέσεβιτς (Χέρενφεεν).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Ουτζκάνι (Έμπολι), Μπεκιάι (Τίρανα), Μούριτς (Αντάνασπορ)

Αμυντικοί: Ραχμάνι (Νάπολι), Βοϊβόντα (Τορίνο), Αλίτι (Ζυρίχη), Φαζίλι (Σεντ Γκάλεν), Καστράτι (Ούιπεστ), Ντομγιόνι (Λουκέρνη), Κριέζιου (Ζυρίχη)

Μέσοι: Ρασίτσα (Νόριτς), Χαλίμι (Ρίγα), Β. Μπερίσα (Ρέιμς), Σάλα (Ερζούρουμσπορ), Ζεγκρόβα (Βασιλεία), Λοσάι (Κρακόβια), Ιντρίζι (Σάλκε), Ντομγκιόνι (Φίτεσε)

Επιθετικοί: Μουρίκι (Λάτσιο), Σεϊμάνι (Χάμαρμπι)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Εθνική αποκλείστηκε και μαθηματικά από τη διεκδίκηση της 2ης θέσης μετά την ήττα από την Ισπανία αλλά δεν αναμένεται να εμφανιστεί αδιάφορη, αφού θέλει να ολοκληρώσει με νίκη την πορεία της στα προκριματικά. Τα βλέμματα στρέφονται στον Φαν’τ Σχιπ, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει μετά το ματς και μια ενδεχόμενη ήττα από το Κόσοβο μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα, τα οποία μέχρι στιγμής πάντως είναι υπέρ του Ολλανδού, μιας και φέρεται ότι έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας του, ενώ έχει και την στήριξη των διεθνών ποδοσφαιριστών. Δίνουμε τον πρώτο λόγο στην «γαλανόλευκη» απέναντι σε ένα Κόσοβο που έρχεται στην Αθήνα με υπηρεσιακό προπονητή και προ ημερών ηττήθηκε σε φιλικό από την Ιορδανία (0-2).

FACTS

  • Η ομάδα Κόσοβο έχασε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.52 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ελλάδα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.64 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 2ος όμιλος
  3 Ελλάδα 8 10 2 4 2 8:8
  5 Κόσοβο 8 5 1 2 5 5:15
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο antreas26, με το υψηλότερο yield +27.03% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες