10

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φινλανδία - Ελλάδα

5/9/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 807
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1700 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ελλάδα - Φινλανδία στις 18/11/2019

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 39' Torosidis Vasilis
  2. 46' Kourbelis Dimitris

2ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 52' Pukki Teemu (πέναλτι)
  2. 57' Sparv Tim
  3. 66' Pelkas Dimitris
  4. 73' Kamara Glen
  5. 92' Pavlidis Vangelis

      Προϊστορία

      18/11/2019 ΕλλάδαΦινλανδία 2 - 1
      5/9/2019 ΦινλανδίαΕλλάδα 1 - 0
      15/11/2018 ΕλλάδαΦινλανδία 1 - 0
      15/10/2018 ΦινλανδίαΕλλάδα 2 - 0
      4/9/2015 ΕλλάδαΦινλανδία 0 - 1
      11/10/2014 ΦινλανδίαΕλλάδα 1 - 1
      6/2/2008 ΕλλάδαΦινλανδία 2 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 109,379 45.6%
      X
      € 94,262 39.3%
      2
      € 36,460 15.2%
      Over
      € 2,986 19.3%
      Under
      € 12,518 80.7%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      489 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Tampere Stadion, Tampere
      Να μείνει ζωντανή για την πρόκριση

      Να μείνει ζωντανή για την πρόκριση

      Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Φινλανδία στο Τάμπερε έχοντας ως στόχο τη νίκη που θα την κρατήσει ζωντανή στη μάχη για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2020. Στον πάγκο της βρίσκεται πλέον ο Ολλανδός Φαν’τ Σιπ, ο οποίος αντικατέστησε τον Άγγελο Αναστασιάδη μετά τις αποκαρδιωτικές εμφανίσεις στα παιχνίδια του Ιουνίου με Ιταλία και Αρμενία.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      * Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και στο Nations League τον Οκτώβριο του 2018. Η Φινλανδία κέρδισε με 2-0 την Ελλάδα στο Τάμπερε, ενώ η «γαλανόλευκη» επικράτησε με 1-0 των Σκανδιναβών στο ΟΑΚΑ. Δεν έχει κερδίσει ποτέ στη Φινλανδία η Ελλάδα (0-3-4), ενώ δέχτηκε γκολ σε όλα τα ματς! Βρήκε δίχτυα στις 5 από τις 7 επισκέψεις της.

      ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

      Υποδέχεται την Ελλάδα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, αφού οι δύο νίκες κόντρα σε Βοσνία (2-0 εντός) και Λιχτενστάιν (2-0 εκτός) σε συνδυασμό με τις δύο ήττες της «γαλανόλευκης» την έφεραν σε θέση ισχύος όσον αφορά τη δεύτερη θέση. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στο +5 από Έλληνες και Βόσνιους έχοντας τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια. Μοναδική ήττα τους αυτή από την Ιταλία στο Ούντινε (2-0) στην πρεμιέρα των προκριματικών.

      Έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της. Κέρδισε σχετικά εύκολα τις Αρμενία (2-0 εκτός) και Λιχτενστάιν (2-0 εντός) ενώ εντυπωσίασε με την εμφάνιση της κόντρα στη Βοσνία, την οποία κέρδισε με το «καθαρό» 2-0, σε ένα παιχνίδι όπου δεν επέτρεψε στην αντίπαλο της να απειλήσει με αξιώσεις, ενώ εκμεταλλεύτηκε τους κενούς χώρους και πέτυχε δύο τέρματα με τον Πούκι. Ο τελευταίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας ήδη πέντε γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Νόριτς.

      Όλο το καλοκαίρι περιμέναμε αυτά τα παιχνίδια με πρώτο αυτό κόντρα στην Ελλάδα, που έχει νέο προπονητή. Την ξέρουμε βέβαια γιατί την έχουμε αντιμετωπίσει άλλες δύο φορές. Θα δούμε αύριο τι τακτικές αλλαγές θα έχουν στο παιχνίδι τους. Ο καθένας κοιτάζει το δικό του παιχνίδι, αλλά ξέρουμε ότι ο προπονητής τους χρησιμοποιεί το 4-3-3 ή το 4-2-3-1 αλλά πάντα αυτό εξαρτάται από το υλικό της ομάδας. Οι παίκτες ξέρουν πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι και δε χρειάζεται να τους το υπενθυμίζω εγώ. Το κλίμα είναι πολύ καλό και αύριο το γεμάτο γήπεδο θα μας βοηθήσει», δήλωσε ο τεχνικός της Μάρκου Κάνερβα, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο πετυχημένους προπονητές των Σκανδιναβών.

      Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς σημαντικά προβλήματα. Σε σχέση με τα παιχνίδια του Ιουνίου εκτός αποστολής έμειναν ο μέσος Τέιλορ και ο φορ Κέλμαν.

      Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Χράντετσκι – Ούρονεν, Ραϊτάλα, Τοΐβιο, Αραγιούρι – Λαπαλάινεν, Καμαρά, Σπαρβ, Λουντ – Πούκι, Φόρσελ

      Η αποστολή της Φινλανδίας

      Τερματοφύλακες: Χράντετσκι (Λεβερκούζεν), Γιόρονεν (Μπρέσια), Γιάακολα (Μπρίστολ Ρόβερς)

      Αμυντικοί: Αραγιούρι (Πάφος), Γκράνλουντ (Ερεμπρο), Πίρινεν (Τρόμσο), Τοΐβιο (Χάκεν), Ραϊτάλα (Μόντρεαλ), Λίο Βάισανεν (Ντεν Μπος), Σάουλι Βάισανεν (Κιέβο), Ούρονεν (Γκενκ), Μάρκουλα (Ιντερ Τούρκου)

      Μέσοι: Κάουκο (Εσμπιεργκ), Σούλερ (Μινεσότα), Φόρσελ (Ελσίνκι), Σκραμπ (Νόρκεπινγκ), Καμαρά (Ρέιντζερς), Σπαρβ (Μίντιλαντ), Σόιρι (Εσμπιεργκ), Λουντ (Μινεσότα), Γιένσεν (Αουγκσμπουργκ)

      Επιθετικοί: Πούκι (Νόριτς), Λαπαλάινεν (Μόντρεαλ), Καργιαλάινεν (Φορτούνα Σίταρντ), Τουόμινεν (Μπάτε Μπορίσοφ).

      ΕΛΛΑΔΑ

      Οι δύο εντός έδρας ήττες από Ιταλία (0-3) και Αρμενία (2-3) όχι μόνο την εκτροχίασαν από την πρόκριση στα τελικά του Euro αλλά πυροδότησαν αλυσιδωτές αντιδράσεις. Ο Παπασταθόπουλος ήρθε σε δημόσια κόντρα με τον Άγγελο Αναστασιάδη, ενώ η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών ξεκαθάρισαν πως δεν επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Έλληνα τεχνικό.

      Η ομοσπονδία οδηγήθηκε στην απόφαση να χωρίσει τους δρόμους της με τον 67χρονο και να δώσει τα ηνία στον Ολλανδό, Τζον Φαν’τ Σιπ, ο οποίος επέστρεψε στους πάγκους από τον Δεκέμβριο του 2017, όταν και αποχώρησε από την Τσβόλε. Διατέλεσε για μια τετραετία βοηθός στην Εθνική Ολλανδίας (2004-2008) και μετά από ένα μικρό πέρασμα στον Άγιαξ ως βοηθός και υπηρεσιακός, συνέχισε στις Μέλμπουρν Χαρτ, Τσίβας Γουαδαλαχάρα και Μέλμπουρν Σίτι, προτού αναλάβει για μικρό διάστημα την Τσβόλε. Ο ίδιος μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά, αφού μετά τις δύο ήττες του Ιουνίου, η «γαλανόλευκη» δεν έχει περιθώρια για άλλη απώλεια και το σημερινό έχει χαρακτήρα τελικού.

      «Αν δεν πίστευα στην πρόκριση δεν θα ήμουν εδώ. Είμαστε σε δύσκολη θέση, όμως δεν έχουμε αποκλειστεί», δήλωσε ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε: «Το επόμενο παιχνίδι, κόντρα στη Φινλανδία, είναι το πιο σημαντικό. Πιστεύουμε ακόμα πως μπορούμε να προκριθούμε. Καταλαβαίνω ότι η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά τις 2-3 τελευταίες μέρες το κλίμα είναι καλό. Δεν έχουμε χρόνο και θέλουμε να φτιάξουμε μια πραγματική ομάδα. Αυτό δεν περιλαμβάνει μόνο τακτικές, αλλά να αναλύσουμε τα τελευταία παιχνίδια. Φυσικά έχουμε συγκεκριμένες ιδέες, βασιζόμαστε στο 4-3-3 και θέλουμε ενέργεια στο παιχνίδι. Έχουμε δείξει αρκετό υλικό με λάθη που έκαναν τα οποία μπορούμε να βελτιώσουμε όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι είχαν μεγάλες αποστάσεις οι γραμμές από την άμυνα στην επίθεση. Χρειαζόμαστε περισσότερο πάθος και παίκτες που θα παλεύουν ο ένας για τον άλλον, καθώς και για τη νίκη. Αυτό είναι το πιο βασικό αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο Ολλανδός, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι περιμένει το 100% από τους παίκτες του.

      Να σημειωθεί ότι εκτός του Αναστασιάδη, παρελθόν από την Εθνική αποτέλεσαν ο Άγγελος Μπασινάς που είχε ρόλο τεχνικού διευθυντή όπως και ο Στέλλιος Γιαννακόπουλος που ήταν βοηθός προπονητή. Η ΕΠΟ πήρε την απόφαση να προσλάβει στο πόστο των τεχνικών διευθυντών τους Κώστα Κωνσταντινίδη και Τάκη Φύσσα.

      Αγωνιστικά Νέα: Κατεβαίνει με σημαντικές απουσίες αφού δε βρίσκονται στην αποστολή οι τραυματίες Φορτούνης και Μάνταλος, ενώ δεν κλήθηκαν Μήτρογλου και Δώνης. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να δούμε τον Κουλούρη, ο οποίος έχει ήδη δύο γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Τουλούζ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κλήθηκαν για πρώτη φορά οι Βρουσάι και Παυλίδης που έχουν αρχίσει εκπληκτικά με τη Βίλεμ. Στην αποστολή επιστρέφει και ο αρχηγός Τοροσίδης, ο οποίος δε βρίσκονταν στις τελευταίες κλήσεις του Αναστασιάδη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Φαν'τ Σιπ ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις στην ενδεκάδα, αφήνοντας εκτός τους Ζέκα και Σάμαρη.

      Πιθανή Ενδεκάδα (4-3-3): Βλαχοδήμος – Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σταφυλίδης, Μπακάκης – Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Βρουσάι – Μασούρας, Κολοβός, Κουλούρης

      Η αποστολή της Ελλάδας

      Τερματοφύλακες: Μπάρκας (ΑΕΚ), Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ), Βλαχοδήμος (Μπενφίκα)

      Αμυντικοί: Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Σιόβας (Λεγανές), Κώτσιρας (Αστέρας Τρίπολης), Σταφυλίδης (Χόφενχαϊμ), Παπασταθόπουλος (Άρσεναλ), Μανωλάς (Νάπολι), Μπακάκης (ΑΕΚ), Γιαννούλης (ΠΑΟΚ), Τσιμίκας (Ολυμπιακός)

      Μέσοι: Πέλκας (ΠΑΟΚ), Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Σιώπης (Αλάνιασπορ), Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Μασούρας (Ολυμπιακός), Κολοβός (Παναθηναϊκός), Σάμαρης (Μπενφίκα), Ζέκα (Κοπεγχάγη), Φετφατζίδης (Αρης), Λημνιός (ΠΑΟΚ)

      Επιθετικοί: Κουλούρης (Τουλούζ), Παυλίδης (Βίλεμ), Βρουσάι (Βίλεμ).

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Πολύ δύσκολο παιχνίδι για στοιχηματική πρόβλεψη. Η Ελλάδα ήταν αποκαρδιωτική στα δύο παιχνίδια του Ιουνίου και πλέον έχει στον πάγκο της τον Ολλανδό Φαν’τ Σιπ, ο οποίος έχει μόλις τρεις προπονήσεις με τους παίκτες. Είναι άγνωστο τι εικόνα θα παρουσιάσει η «γαλανόλευκη» απέναντι μάλιστα σε έναν αντίπαλο που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, ενώ έχει σε φόρμα τον φορ Πούκι. Η λογική λέει σφιχτό ματς, ωστόσο το γεγονός πως η Ελλάδα χρειάζεται μόνο νίκη μπορεί να βοηθήσει στο να δούμε πιο ωραίο παιχνίδι. Αν είναι να επιλέξουμε κάτι, αυτό είναι το αμφίσκορο στο ικανοποιητικό 2.46 της Betshop.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        51 Φινλανδία 10 18 6 0 4 16:10
        52 Ελλάδα 10 14 4 2 4 12:14
      10ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Φινλανδία 10 18 6 0 4 16:10
        3 Ελλάδα 10 14 4 2 4 12:14
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Volvakias, με το υψηλότερο yield +5.64% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Under

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες