1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ιταλία - Πολωνία

Προϊστορία

15/11/2020 ΙταλίαΠολωνία 2 - 0
11/10/2020 ΠολωνίαΙταλία 0 - 0
14/10/2018 ΠολωνίαΙταλία 0 - 1
7/9/2018 ΙταλίαΠολωνία 1 - 1
11/11/2011 ΠολωνίαΙταλία 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 505,058 83.3%
X
€ 58,306 9.6%
2
€ 43,297 7.1%
Over
€ 18,660 33.9%
Under
€ 36,440 66.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

139 ψήφοι:

Σκοράρει σχεδόν πάντα η Ιταλία

Σκοράρει σχεδόν πάντα η Ιταλία

Η Ιταλία έχασε για τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο του 2018 και θέλει την κορυφή του ομίλου στο Nations League και υποδέχεται την Πολωνία.

ΙΤΑΛΙΑ

Την Τετάρτη σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για το Nations League που διεξήχθη στο «Αρτέμιο Φράνκι» της Φλωρεντίας έκανε πλάκα στην Εσθονία, επικρατώντας με 4-0. Στο 14ο λεπτό ο Γκρίφο άνοιξε το σκορ και ο Μπερναρντέρσκι στο 27' έγραψε το 2-0. Στην επανάληψη, ο Γκρίφο με πέναλτι πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και ο Οροσλίνι από τα 11 βήματα στο 86' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας του Nations League, αφού έχει τρεις ισοπαλίες και μία νίκη, αλλά βρίσκεται στη δεύτερη θέση και στο -1 από την πρωτοπόρο Πολωνία. Στόχος της είναι η κορυφή του ομίλου. Έχασε για τελευταία φορά στις 10 Σεπτεμβρίου του 2018 στην Πορτογαλία με 1-0 για το Nations League.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει προσβληθεί από την Covid-19 και γι’ αυτόν το λόγο δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της «Σκουάντρα Ατζούρα», με τον άμεσο συνεργάτη του Αλμπέριγκο Εβάνι να εκτελεί χρέη πρώτου προπονητή. Στο φινάλε αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βοσνία την προσεχή Τετάρτη.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Ντ’ Αμπρόζιο και νέες απουσίες ο αμυντικός Μπονούτσι, οι μεσοεπιθετικοί Γκαλιαρντίνι, Τζακάνι, Κεάν, Ιμόμπιλε και Πελέγκρι. Τραυματίες είναι επίσης οι αμυντικοί Κρισίτο, Ογκμπόνα, Σπινατσόλα και Λατζάρι.

Η αποστολή της Ιταλίας:

Τερματοφύλακες: Σιρίγκου (Τορίνο), Ντοναρούμα (Μίλαν), Κράνιο (Κάλιαρι), Μέρετ (Νάπολι)

Αμυντικοί: Μπονούτσι (Γιουβέντους), Φλορέντσι (Παρί Σεν Ζερμέν), Ρομανιόλι (Μίλαν), Ατσέρμπι (Λάτσιο), Μπιράγκι (Φιορεντίνα), Παλμιέρι (Τσέλσι), Ντ’ Αμπρόζιο (Ίντερ), Μαντσίνι (Ρόμα), Ντι Λορέντζο (Νάπολι), Μπαστόνι (Ίντερ), Καλάμπρια (Μίλαν), Φεράρι (Σασουόλο), Πελεγκρίνι (Τζένοα)

Μέσοι: Ζορζίνιο (Τσέλσι), Μπαρέλα (Ίντερ), Κριστάντε (Ρόμα), Σοριάνο (Μπολόνια), Γκαλιαρντίνι (Ίντερ), Λοκατέλι (Σασουόλο), Τονάλι (Μίλαν), Καστροβίλι (Φιορεντίνα), Πέσινα (Αταλάντα), Ζακάνι (Βερόνα)

Επιθετικοί : Ιμόμπιλε (Λάτσιο), Ινσίνιε (Νάπολι), Μπελότι (Τορίνο), Ελ Σαραουί (Σανγκάη Σενούα), Μπερναρντέσκι (Γιουβέντους), Κιέζα (Γιουβέντους), Κεν (Παρί Σεν Ζερμέν), Μπεράρντι (Σασουόλο), Λαζάνια (Ουντινέζε), Γκρίφο (Φράιμπουργκ), Ορσολίνι (Μπολόνια), Πελέγκρι (Μονακό)

ΠΟΛΩΝΙΑ

Κατάφερε να μην δεχθεί γκολ τον Οκτώβριο και πήρε μια νίκη και μια ισοπαλία στον όμιλο του Nations League. Αρχικά φιλοξένησε το μεγάλο φαβορί του ομίλου την Ιταλία και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το 0-0 και στη συνέχεια υποδέχθηκε την Βοσνία και επικράτησε πολύ άνετα με 3-0. Ακολουθεί σε τρεις μέρες η αναμέτρηση με την Ολλανδία.

Την Τετάρτη σε φιλικό φιλοξένησε την ελλιπέστατη Ουκρανία, χωρίς τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στη σύνθεση της και επικράτησε με 2-0, κάνοντας θετική πρόβα τζενεράλε. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Πιάτεκ στο 41' και ο Μόντερ στο 63ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

«Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας. Δεν έχει χάσει σε 20 παιχνίδια και σημείωσε σχεδόν γκολ σε όλα σχεδόν τα ματς. Για μένα, αυτή είναι μια ομάδα που θα αγωνιστεί για μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του επόμενου έτους. Εύχομαι στους απόντες να ανακάμψουν το συντομότερο δυνατό, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα τώρα. Οι Ιταλοί έχουν μια ομάδα με μεγάλες δυνατότητες και γνωρίζουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ακόμα κι αν οι καλύτεροι παίκτες δεν παίζουν. Φυσικά, δεν έχουμε καμία επιρροή στη σύνθεση των αντιπάλων μας, αλλά σίγουρα θα είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γέρι Μπρζέτσεκ.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής έμειναν ο τερματοφύλακας Ντραγκόφσκι, οι μέσοι Κάρμποβνικ, Κατζιόρ και Καμίνσκι.

Η αποστολή της Πολωνίας

Τερματοφύλακες: Σέζνι (Γιουβέντους), Φαμπιάνσκι (Γουέστ Χαμ), Σκορούπσκι (Μπολόνια)

Αμυντικοί: Γκλικ (Μπενεβέντο), Ρίμπους (Λοκομοτίβ Μόσχας), Μπερεζίνσκι (Σαμπντόρια), Μπεντνάρεκ (Σαουθάμπτον), Κετζιόρα (Ντινάμο Κιέβου), Ρέτσα (Κροτόνε), Βαλουκιέβιτς (Κάλιαρι), Μποχνιέβιτς (Χέρενεφεν), Γκούμνι (Λεχ Πόζναν)

Μέσοι: Γκροσίτσκι (Γουέστ Μπρομ), Κριχόβιακ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Ζιελίνσκι (Νάπολι), Κλιχ (Λιντς), Λινέτι (Τορίνο), Γκοράλσκι (Καϊράτ), Σιμάνσκι (Ντινάμο Μόσχας), Γιόβζιακ (Λεχ Πόζναν), Μόντερ (Λεχ Πόζναν), Πλαχέτα (Νόριτς)

Επιθετικοί: Λεβαντόφσκι (Μπάγερν), Μίλικ (Νάπολι), Πιόντεκ (Χέρτα)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ιταλία έχει σκοράρει στους 16 από τους 17 πιο πρόσφατους αγώνες της και έχει να χάσει ματς από τον Σεπτέμβριο του 2018. Σήμερα έχουν τις απουσίες τους και η Πολωνία δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Η σκουάντρα ατζούρα θέλει τη νίκη που θα την φέρει στην κορυφή του ομίλου, αλλά λόγω των απουσιών της θα πάμε καλύτερα με το over.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Ιταλία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Nations League: League A).
    Σημείο: Under
  • Η ομάδα Πολωνία νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  1 Ιταλία 6 12 3 3 0 7:2
  3 Πολωνία 6 7 2 1 3 6:6
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο madima65, με το υψηλότερο yield +16.07% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες