5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ιταλία - Εσθονία

Προϊστορία

11/11/2020 ΙταλίαΕσθονία 4 - 0
3/6/2011 ΙταλίαΕσθονία 3 - 0
3/9/2010 ΕσθονίαΙταλία 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 88,814 97.2%
X
€ 1,840 2.0%
2
€ 738 0.8%
Over
€ 7,201 88.5%
Under
€ 936 11.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

64 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Artemio Franchi, Firenze
  • Χωρητικότητα: 47282
Χωρίς τον Μαντσίνι στον πάγκο οι «Ατζούρι»

Χωρίς τον Μαντσίνι στον πάγκο οι «Ατζούρι»

Η Ιταλία θα κοντραριστεί με την Εσθονία, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για το Nations League, το οποίο θα διεξαχθεί στο «Αρτέμιο Φράνκι» της Φλωρεντίας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία με την Ολλανδία, ενώ οι φιλοξενούμενοι επίσης από ισοπαλία, με αντίπαλο την Αρμενία.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΙΤΑΛΙΑ

Πριν από περίπου ένα μήνα υποδέχτηκε στην έδρα της Αταλάντα στο Μπέργκαμο την Ολλανδία σε μία κλασική μονομαχία ευρωπαϊκών εθνικών ομάδων. Το παιχνίδι είχε τον χαρακτήρα ντέρμπι και ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1. Ένα λεπτό μετά τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου πήρε «κεφάλι» στο σκορ. Ο Μπαρέλα έκανε μία υπέροχη μπαλιά που εξέθεσε την άμυνα των αντιπάλων και ο επερχόμενος Πελεγκρίνι με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Σίλεσεν για το 1-0. Δεν το χάρηκε για πολύ όμως, καθώς στο 25’ οι «Οράνιε» ισοφάρισαν με κοντινό σουτ του Φαν ντε Μπέικ, σε μία φάση που η άμυνα της δεν μπόρεσε να απομακρύνει εγκαίρως. Κινδύνευσε άλλες δύο φορές μέχρι το ημίχρονο, ενώ απείλησε σε μία περίπτωση. Στην επανάληψη είχε ρόλο κομπάρσου, αφού οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο και κυριάρχησαν. Έριξε το βάρος στο ανασταλτικό κομμάτι και πήρε την ισοπαλία.

Η Ιταλία παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας του Nations League, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και μία νίκη έως τώρα. Έχει συγκεντρώσει 6 βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έναν πόντο πίσω από την πρωτοπόρο Πολωνία. Όπως είναι λογικό, ο μοναδικός της στόχος είναι η κορυφή ούτως ώστε να διεκδικήσει το τρόπαιο στην τελική φάση. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ήταν Under.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει προσβληθεί από τον Covid-19 και γι’ αυτόν το λόγο δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της «Σκουάντρα Ατζούρα», με τον άμεσο συνεργάτη του Αλμπέριγκο Εβάνι να εκτελεί χρέη πρώτου προπονητή. Ο τελευταίος μιλώντας για τον αγώνα υποστήριξε: «Ο Μαντσίνι δεν είναι εδώ φυσικά, αλλά θα είναι σαν να βρίσκεται μαζί μας. Συζητάω καθημερινά μαζί του και παρακολουθεί τις προπονήσεις. Υπάρχει ομαδικό πνεύμα μεταξύ των παιδιών κι αυτές οι δυσκολίες μπορούν να μας βοηθήσουν να μεγαλώσουμε περισσότερο. Δεν έχουμε στόχο να έρθουμε σε κόντρα με τους συλλόγους. Καταλαβαίνουμε τη δυσκολία των στιγμών κι έχουμε λύσεις».

Αγωνιστικά Νέα: Ένα «χάος» επικράτησε στην προετοιμασία των Ιταλών, καθώς οι παίκτες των Ίντερ, Ρόμα, Σασουόλο, Τζένοα και Φιορεντίνα απαγορεύτηκε να ενσωματωθούν στην αποστολή, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στους συλλόγους την προηγούμενη εβδομάδα, με τον Μαντσίνι πάντως να έχει καλέσει 41 (!) ποδοσφαιριστές για παν ενδεχόμενο. Απόντες θα είναι πάντως και οι τραυματίες αμυντικοί Κρισίτο (26/0), Ογκμπόνα (13/0), Σπινατσόλα (10/0) και Λατζάρι (2/0). Θα λείψει επίσης ο χαφ Πελεγκρίνι (15/2) αλλά και ο στράικερ Καπούτο (2/1).

Η αποστολή της Ιταλίας:

Τερματοφύλακες: Σιρίγκου (Τορίνο), Ντοναρούμα (Μίλαν), Κράνιο (Κάλιαρι), Μέρετ (Νάπολι)

Αμυντικοί: Μπονούτσι (Γιουβέντους), Φλορέντσι (Παρί Σεν Ζερμέν), Ρομανιόλι (Μίλαν), Ατσέρμπι (Λάτσιο), Μπιράγκι (Φιορεντίνα), Παλμιέρι (Τσέλσι), Ντ’ Αμπρόζιο (Ίντερ), Μαντσίνι (Ρόμα), Ντι Λορέντζο (Νάπολι), Μπαστόνι (Ίντερ), Καλάμπρια (Μίλαν), Φεράρι (Σασουόλο), Πελεγκρίνι (Τζένοα)

Μέσοι: Ζορζίνιο (Τσέλσι), Μπαρέλα (Ίντερ), Κριστάντε (Ρόμα), Σοριάνο (Μπολόνια), Γκαλιαρντίνι (Ίντερ), Λοκατέλι (Σασουόλο), Τονάλι (Μίλαν), Καστροβίλι (Φιορεντίνα), Πέσινα (Αταλάντα), Ζακάνι (Βερόνα)

Επιθετικοί : Ιμόμπιλε (Λάτσιο), Ινσίνιε (Νάπολι), Μπελότι (Τορίνο), Ελ Σαραουί (Σανγκάη Σενούα), Μπερναρντέσκι (Γιουβέντους), Κιέζα (Γιουβέντους), Κεν (Παρί Σεν Ζερμέν), Μπεράρντι (Σασουόλο), Λαζάνια (Ουντινέζε), Γκρίφο (Φράιμπουργκ), Ορσολίνι (Μπολόνια), Πελέγκρι (Μονακό)



ΕΣΘΟΝΙΑ

Η τελευταία της επίσημη υποχρέωση για το Nations League ήταν στις 14 του περασμένου Οκτώβρη, όταν κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας την Αρμενία, αναζητώντας την παρθενική της νίκη στη διοργάνωση. Για ακόμα μία φορά αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων κι απέσπασε ισοπαλία 1-1. Το παιχνίδι άρχισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για εκείνη, καθώς μόλις στο 8ο λεπτό της συνάντησης ο Χοβνανισιάν έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους. Έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο με τέρμα του Σάπινεν. Δέχτηκε πίεση και είχε κυρίως παθητικό ρόλο, προσπαθώντας να προστατέψει την εστία της. Παρόμοια ήταν η εικόνα και στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο, με τους αντιπάλους της να κυριαρχούν στο χορτάρι. Απέφυγε την ήττα, όμως ξανά δεν ήταν πειστική.

Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για την Εσθονία η οποία πάντως παραμένει χωρίς νίκη μετά τις τέσσερις πρώτες «στροφές». Απόλυτα λογικά και με συγκομιδή δύο βαθμών βρίσκεται στην τελευταία θέση του δευτέρου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας της διοργάνωσης κι αποτελεί το μεγάλο φαβορί για να παίξει στα πλέι άουτ που οδηγούν στη Δ’ Κατηγορία η οποία είναι η χαμηλότερη. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ήταν Under.

«Είμαι χαρούμενος με τους παίκτες που θα έχω στη διάθεσή μου για το παιχνίδι. Είναι μία μεγάλη εμπειρία για εμάς να παίζουμε κόντρα σε μία αντίπαλο όπως είναι η Ιταλία και θα προσπαθήσουμε να τους δυσκολέψουμε αλλά και να το χαρούμε, ενώ θα είναι ένα καλό τεστ για τα επόμενα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν» ήταν τα λόγια του προπονητή των Εσθονών, Κάρελ Βούλαϊντ.

Αγωνιστικά Νέα: Έμειναν εκτός οι αμυντικοί Καλάστε (46/0) και Γιάαγκερ (126/0), όπως και ο μέσος Λουτς (43/4). Μόλις χθες (10/11) κλήθηκε κι ενσωματώθηκε στην ομάδα ο επιθετικός Ανιέρ (63/13).

Η αποστολή της Εσθονίας:

Τερματοφύλακες: Μέεριτς (Νόμε Κάλιου), Χέιν (Άρσεναλ), Ιγκόνεν (Φλόρα Ταλίν)

Αμυντικοί: Κούουσκ (Φλόρα Ταλίν), Πικ (Κουόπιο), Λίλαντερ (Φλόρα Ταλίν), Ταμ (Ντέσνα Τσέρνιχιβ), Μετς (Αλ-Ετιφάκ), Μπαράνοφ (Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών), Τενίστε (Μπραν), Γιάρβελεϊντ (Βέντισελ), Πουργκ (Φλόρα Ταλίν)

Μέσοι: Κρέιντα (Φλόρα Ταλίν), Τουρ (Πάιντε Λιναμέεσκοντ), Τουνιόφ (Σπαλ), Μίλερ (Φλόρα Ταλίν), Βασίλιεφ (Φλόρα Ταλίν), Μαρίν (Τούλεβικ), Ανισάλου (Λβιβ), Σούμετς (Φλόρα Ταλίν)

Επιθετικοί : Ανιέρ (Πάιντε Λιναμέεσκοντ), Σινιάφσκι (Φλόρα Ταλίν), Ζενιόφ (Σαχτέρ Καραγκαντί), Λίιβακ (Φλόρα Ταλίν), Σάπινεν (Φλόρα Ταλίν), Σόργκα (Ντι Σι Γιουνάιτεντ), Λέπικ (Φλόρα Ταλίν)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ιταλία δεν θα έχει στην άκρη του πάγκου της τον Ρομπέρτο Μαντσίνι ο οποίος βρέθηκε θετικός σε τεστ κορωνοϊού και είναι σε καραντίνα. Παράλληλα υπάρχουν κι αρκετά προβλήματα, καθώς σε κάποιους παίκτες δεν επετράπη να λάβουν μέρος στην αποστολή, καθώς στους συλλόγους τους την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξαν κρούσματα Covid-19. Παρ’ όλα αυτά η ποιοτική διαφορά με την Εσθονία είναι πολύ μεγάλη. Θα πάμε με το No Goal θεωρώντας ότι οι φιλοξενούμενοι δεν θα σκοράρουν.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ιταλία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο marinikos123, με το υψηλότερο yield +9.89% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Φιλικά] έπαιξε: 1
  • » Ο triteknos, με το υψηλότερο yield +7.88% στο σημείο No Goal έπαιξε: No Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες