1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πολωνία - Βοσνία & Ερζεγοβίνη

Προϊστορία

14/10/2020 ΠολωνίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 3 - 0
7/9/2020 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΠολωνία 1 - 2
10/12/2010 ΠολωνίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 2 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 115,341 74.8%
X
€ 22,148 14.4%
2
€ 16,781 10.9%
Over
€ 8,467 47.8%
Under
€ 9,254 52.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

155 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion Miejski, Wroclaw
  • Χωρητικότητα: 42771
  • Θεατές: 8152
Δύσκολο έργο στο «αντίο» του Μπάγεβιτς

Δύσκολο έργο στο «αντίο» του Μπάγεβιτς

Η Πολωνία υποδέχεται τη Βοσνία για την 4η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο «σπίτι» τους με αντίπαλο την Ιταλία, ενώ οι φιλοξενούμενοι απέσπασαν ισοπαλία στην έδρα τους από την Ολλανδία.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΠΟΛΩΝΙΑ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε δύσκολο έργο την περασμένη Κυριακή με αντίπαλο την Ιταλία εντός έδρας. Εμφάνισε αρκετά καλό αγωνιστικό πρόσωπο και κατάφερε να αποσπάσει «λευκή» ισοπαλία (0-0), ενώ θα μπορούσε να είχε πάρει και τη νίκη. Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να εξουδετερώνουν σε μεγάλο βαθμό τα «ατού» των αντιπάλων. Στο πρώτο μέρος κινδύνευσε δύο φορές, με τη μεγάλη ευκαιρία να έρχεται για τους φιλοξενούμενους λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου με τον Κιέζα να αστοχεί από πολύ καλή θέση. Στην επανάληψη ανέβασε την απόδοσή της κι έγινε κάπως πιο απειλητική για την εστία του Ντοναρούμα, αν και δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα στα πόδια της για ώρα. Στο 89’ λίγο έλειψε πάντως να «κλέψει» το «τρίποντο», όμως η προσπάθεια του Λινέτι μέσα από την περιοχή κόντραρε κι έφυγε κόρνερ.

Αυτό ήταν το δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι για το Nations League στο οποίο η Πολωνία δεν ηττήθηκε. Έχει συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα παρέα με την Ολλανδία, έναν πόντο πίσω από την πρωτοπόρο «Σκουάντρα Ατζούρα». Τα δύο από τα τρία ματς της ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

Ο προπονητής των «αετών» Γέρζι Μπρζέτσζεκ σχολίασε: «Απέναντι σε μία ομάδα παγκόσμιας κλάσης όπως η Ιταλία οι παίκτες μου έδειξαν αποφασιστικότητα, επιμονή και σωστή τακτική συμπεριφορά. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει τη νίκη, όμως αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και κόντρα στη Βοσνία που είναι επικίνδυνη».

Αγωνιστικά Νέα: Αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με την Ιταλία ο σούπερ σταρ Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος του αλλά θα τον περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή. Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο αμυντικός Μπεντνάρεκ. Γνωστές οι απουσίες του μπακ Ρίμπους και του χαφ Ζιελίνσκι.

Η αποστολή της Πολωνίας:

Τερματοφύλακες: Σέζνι (Γιουβέντους), Ντραγκόφσκι (Φιορεντίνα), Φαμπιάνσκι (Γουέστ Χαμ), Σκορούπσκι (Μπολόνια)

Αμυντικοί: Γκλικ (Μπενεβέντο), Μπεντνάρεκ (Σαουθάμπτον), Μπερεζίνσκι (Σαμπντόρια), Μποχνιέβιτς (Χέφερενφεν), Γιεντρέιτσικ (Λέγκια), Κάρμποβνικ (Λέγκια), Κετζιόρα (Ντινάμο Κιέβου), Ρέτσα (ΣΠΑΛ), Βαλουκιέβιτς (Κάλιαρι), Τσερβίνσκι (Λεχ Πόζναν), Πιέτρτσακ (Λέχια Γκντανσκ)

Μέσοι: Γκοράλσκι (Καϊράτ), Γκροσίτσκι (Γουέστ Μπρομ), Γιόβζιακ (Ντέρμπι), Κατζιόρ (Εϊμπαρ), Κλιχ (Λιντς), Κριχόβιακ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Λινέτι (Τορίνο), Μόντερ (Λεχ Πόζναν), Σιμάνσκι (Ντινάμο Μόσχας)

Επιθετικοί: Λεβαντόφσκι (Μπάγερν Μονάχου), Μίλικ (Νάπολι), Πιόντεκ (Χέρτα Βερολίνου)



ΒΟΣΝΙΑ

Το πρόγραμμα της τρίτης «στροφής» την ανάγκασε να υποδεχτεί την ισχυρή Ολλανδία. Εμφανίστηκε ανταγωνιστική και μπόρεσε να αποσπάσει «λευκή» ισοπαλία (0-0), αφήνοντας πίσω της την πίκρα του αποκλεισμού από τη Βόρεια Ιρλανδία, στα ημιτελικά των πλέι οφ των προκριματικών του Euro. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε γνωστοποιήσει την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία μετά το «παράθυρο» του Οκτωβρίου και οι ποδοσφαιριστές στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων όπως του ζήτησε να κάνουν. Το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν κάκιστο χωρίς υποψία ευκαιρίας για κάποια από τις δύο ομάδες. Στην επανάληψη οι «οράνιε» ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεσαν τους γηπεδούχους οι οποίοι βρίσκονταν συνέχεια σε θέση άμυνας. Κινδύνεψαν τρεις φορές, ενώ είχαν και μία μεγάλη ευκαιρία με τον Πιάνιτς. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και οι δύο αντίπαλοι μοιράστηκαν τους βαθμούς.

Αυτό ήταν το δεύτερο από τα τρία παιχνίδια στο οποίο η Βοσνία κατάφερε να μην ηττηθεί, όμως το Nations League δεν αποτελεί προτεραιότητα για εκείνη, μια και ο βασικός στόχος ήταν να περάσει στην τελική φάση του Euro και δεν τον πέτυχε. Η συγκομιδή των δύο βαθμών τη φέρνει στην τελευταία θέση του ομίλου και είναι το μεγάλο φαβορί για να υποβιβαστεί στη Β’ Κατηγορία. Τα δύο από τα τρία ματς της ήταν Under, ενώ δύο από τα τρία ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα.

«Ο στόχος μου είναι να ολοκληρώσω τη θητεία μου όσο το δυνατόν καλύτερα. Πάντα λέω στους παίκτες μου ότι πρέπει να κάνουν το καλύτερο όταν φορούν τη φανέλα της εθνικής ομάδας. Την Τετάρτη θέλουμε να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι σ’ έναν αρκετά καλό αντίπαλο. Πιστεύω ότι έχουμε αρκετούς καλούς προπονητές. Πάμε στην Πολωνία για να κερδίσουμε γιατί δεν θέλουμε να είμαστε τελευταίοι στον όμιλο» ήταν τα λόγια του κόουτς των Βόσνιων Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος έχει ανακοινώσει την αποχώρησή του μετά από αυτήν την αναμέτρηση. Φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας φέρεται να είναι ο Μλάντεν Κράντζιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο επιθετικός Χόντζιτς (12/3) έμεινε εκτός, ενώ δεν υπολογίζεται και ο γκολκίπερ Μπέγκοβιτς (63/0) ο οποίος άλλωστε δεν ήταν στην ενδεκάδα ούτε κόντρα στην Ολλανδία. Γνωστά όλα τα υπόλοιπα προβλήματα καθώς δεν υπολογίζονται οι αμυντικοί Κοβάτσεβιτς, Μπίτσακτσιτς, Τσίβιτς, αλλά και οι επιθετικοί Στεφάνοβιτς, Ντούλιεβιτς.

Η αποστολή της Βοσνίας:

Τερματοφύλακες: Μπέγκοβιτς (Μπόρνμουθ), Σέχιτς (Κόνιασπορ), Μπούριτς (Χαποέλ Χάιφα), Πίριτς (Μάριμπορ)

Αμυντικοί: Ζουκάνοβιτς (Φατίχ), Τοντόροβιτς (Χάιντουκ Σπλιτ), Νάστιτς (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Κολάσινατς (Αρσεναλ), Τσίπετιτς (Σιρόκι Μπρίγιεγκ), Σανίτσανιν (Βοϊβοντίνα), Αχμέντχότζιτς (Μάλμε), Χατζκάντουνιτς (Ροστόφ), Κάντουσιτς (Τσέλιε)

Μέσοι: Πιάνιτς (Μπαρτσελόνα), Βίσκα (Μπασακσεχίρ), Κρούνιτς (Μίλαν), Τσίμιροτ (Σταντάρ Λιέγης), Γκόγιακ (Τορίνο), Μιλόσεβιτς, Χατζιαχμέτοβιτς (Κόνιασπορ), Χαΐραντίνοβιτς (Κασίμπασα), Λοντσάρ (Ριέκα), Χότιτς (Σέρκλ Μπριζ), Τατάρ (Σαράγιεβο)

Επιθετικοί: Τζέκο (Ρόμα), Χότζιτς (Κασίμπασα), Ντούριτς (Σαλερνιτάνα), Πρέβιγιακ (Έουπεν)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Πολωνία απέδειξε τη δυναμική της και κόντρα στην Ιταλία, καθώς κοίταξε τη «Σκουάντρα Ατζούρα» στα «μάτια» κι απέσπασε «λευκή» ισοπαλία. Τώρα θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία σαφώς πιο ανίσχυρη αντίπαλο όπως είναι η Βοσνία. Η τελευταία, στο «αντίο» του Ντούσαν Μπάγεβιτς θα προσπαθήσει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα. Έχει καλή ψυχολογία, αφού πριν λίγα εικοσιτετράωρα κόντραρε στα ίσα την Ολλανδία και δεν ηττήθηκε, παίρνοντας ένα βαθμό. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί ακόμα και χωρίς τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και θα τους εμπιστευτούμε ποντάροντας στον άσο, θεωρώντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν τους τρεις βαθμούς.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  3 Πολωνία 6 7 2 1 3 6:6
  4 Βοσνία & Ερζεγοβίνη 6 2 0 2 4 3:11
Εμφάνιση όλων
Βοσνία & Ερζεγοβίνη - Τελ. αγώνες
21/3/2024
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Ουκρανία
1 - 2
19/11/2023
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Σλοβακία
1 - 2
16/11/2023
Λουξεμβούργο
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
4 - 1
16/10/2023
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Πορτογαλία
0 - 5
13/10/2023
Λιχτενστάιν
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
0 - 2
11/9/2023
Ισλανδία
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
1 - 0
8/9/2023
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Λιχτενστάιν
2 - 1
20/6/2023
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Λουξεμβούργο
0 - 2
17/6/2023
Πορτογαλία
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
3 - 0
26/3/2023
Σλοβακία
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
2 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο apo123, με το υψηλότερο yield +14.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες