5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ιταλία - Βέλγιο

Προϊστορία

10/10/2021 ΙταλίαΒέλγιο 2 - 1
2/7/2021 ΒέλγιοΙταλία 1 - 2
13/6/2016 ΒέλγιοΙταλία 0 - 2
13/11/2015 ΒέλγιοΙταλία 3 - 1
16/8/2008 ΙταλίαΒέλγιο 2 - 3
30/5/2008 ΙταλίαΒέλγιο 3 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,428,780 81.1%
X
€ 162,213 9.2%
2
€ 170,596 9.7%
Over
€ 116,589 29.1%
Under
€ 284,703 70.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 16:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

135 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Allianz Stadium
  • Χωρητικότητα: 41507
  • Θεατές: 16724
Για την τιμή των όπλων

Για την τιμή των όπλων

Η Ιταλία συγκρούεται στο μικρό τελικό του Nations League με το Βέλγιο στο Τορίνο. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν στα ημιτελικά από την Ισπανία στο «Σαν Σίρο», ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν από τη Γαλλία στο «Αλιάνζ Στέντιουμ».

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τι ισχύει: Μικρός τελικός στο πλαίσιο της τελικής φάσης του Nations League, που διεξάγεται στην Ιταλία. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

ΙΤΑΛΙΑ

Λίγους μήνες μετά το θρίαμβο και την κατάκτηση του Euro 2020, ήθελε να φτάσουν στον τελικό και του Nations League, παίζοντας στο «Σαν Σίρο» του Μιλάνου με την Ισπανία. Δεν τα κατάφερε και οι Ίβηρες πήραν εκδίκηση για τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, υποχρεώνοντάς τη σε ήττα (1-2). Το παιχνίδι «σημαδεύτηκε» από το σπάνιο γεγονός των αποδοκιμασιών προς ποδοσφαιριστή της εθνικής ομάδας. Για την ακρίβεια άκουγε αποδοκιμασίες κάθε φορά που ερχόταν σε επαφή με την μπάλα ο γκολκίπερ Ντοναρούμα, καθώς οι Λομβαρδοί δεν του συγχώρησαν ότι άφησε τη Μίλαν για την Παρί Σεν Ζερμέν, δίχως οι «ροσονέρι» να βάλουν ούτε ευρώ στα ταμεία τους. Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν απολαυστικό για τους θεατές. Η μπάλα πήγαινε συνεχώς πάνω-κάτω και οι «φούριας ρόχας» άνοιξαν το σκορ στο 17’ με προβολή του Φεράν Τόρες. Πλησίασαν σε δεύτερο τέρμα όμως η γκάφα του Ντοναρούμα δεν κόστισε, καθώς μετά το σουτ του Αλόνσο στο 28’ η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του.

Η Ιταλία ισορρόπησε και βγήκε μπροστά σπαταλώντας δύο μεγάλες ευκαιρίες. Πίεσε πάντως αναζητώντας το τέρμα της ισοφάρισης. Τα πράγματα έγιναν πολύ πιο δύσκολα στο 42’, καθώς ο Λεονάρντο Μπονούτσι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Ρώσο διαιτητή Καράσεφ. Σαν να μην έφτανε αυτό στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Φεράν Τόρες με κεφαλιά πέτυχε το 0-2. Αναζητούσε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα στην επανάληψη η «Σκουάντρα Ατζούρα». Οι φιλοξενούμενοι σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες και κόντρα στη ροή του ματς οι πρωταθλητές Ευρώπης μείωσαν με τον Πελεγκρίνι στο 83’, έπειτα από κλέψιμο και ασίστ του Κιέζα. Τίποτα όμως δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης κι αναγκάστηκαν να φύγουν με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο για πρώτη φορά μετά από 37 αγώνες.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Ρομπέρτο Μαντσίνι τόνισε: «Για μένα ο Ζορζίνιο αξίζει τη χρυσή μπάλα Αν δεν συμβεί θα μου φανεί πολύ περίεργο. Είμαι περήφανος για την εμφάνιση που κάναμε με την Ισπανία. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα να παίξεις απέναντί τους με δέκα παίκτες. Εμείς έχουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές που μπορούν για 5-6 χρόνια να συνεχίσουν να βρίσκονται μαζί στην Εθνική. Πρέπει να κερδίσουμε διότι το Βέλγιο είναι πρώτο στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA, δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα με την ισοπαλία. Σίγουρα πάντως θα κάνουμε αλλαγές στην ομάδα».

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τιμωρίας ο σέντερ μπακ Μπονούτσι (Γιουβέντους) ο οποίος αποβλήθηκε στον ημιτελικό. Φρέσκος «πονοκέφαλος» του αμυντικού Καλάμπρια (Μίλαν). Γνωστά τα υπόλοιπα προβλήματα. Απόντες οι μπακ Σπινατσόλα (Ρόμα), Φλορέντσι (Μίλαν), ο στόπερ Τολόι (Αταλάντα) και ο χαφ Πεσίνα (Αταλάντα). Θα λείψουν επίσης οι επιθετικοί Ιμόμπιλε (Λάτσιο) και Μπελότι (Τορίνο).

Η αποστολή της Ιταλίας:

Τερματοφύλακες: Σιρίγου (Τζένοα), Ντοναρούμα (Παρί Σεν Ζερμέν), Μέρετ (Νάπολι)

Αμυντικοί: Ντι Λορέντσο (Νάπολι), Κιελίνι (Γιουβέντους), Καλάμπρια (Μίλαν), Ντιμάρκο (Ίντερ), Έμερσον (Λυών), Ατσέρμπι (Λάτσιο), Μπονούτσι (Γιουβέντους), Μπαστόνι (Ίντερ)

Μέσοι: Λοκατέλι (Γιουβέντους), Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν), Πελεγκρίνι (Ρόμα), Ζορζίνιο (Τσέλσι), Κριστάντε (Ρόμα), Μπαρέλα (Ίντερ)

Επιθετικοί: Ρασπαντόρι (Σασουόλο), Ινσίνιε (Νάπολι), Μπεράρντι (Σασουόλο), Κίεζα (Γιουβέντους), Κεν (Γιουβέντους), Μπερναντέσκι (Γιουβέντους)



ΒΕΛΓΙΟ

Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι το ενδιέφερε να φτάσει στον τελικό του Nations League και να διεκδικήσει έναν τίτλο σε εθνικό επίπεδο. Αν τα κατάφερνε θα έπαιρνε σημαντική ψυχολογική ώθηση. Αντίθετα με αυτό όμως έχασε από τη Γαλλία στα ημιτελικά της διοργάνωσης και μάλιστα μ’ έναν τρόπο που ίσως δημιουργήσει πρόβλημα εμπιστοσύνης κι αυτοπεποίθησης, καθώς το τελικό 2-3 ήρθε με μία επική εις βάρος του ανατροπή. Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι. Άνοιξε το σκορ στο 37’ με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Καράσκο ο οποίος άφησε «άγαλμα» τον Γιορίς. Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Λουκάκου να σκοράρει με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια και πλασέ από δύσκολη θέση. Πήγε προηγούμενη με τη διαφορά δύο τερμάτων στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου κι έμοιαζε να έχει τον πρώτο λόγο.

Δυστυχώς για το Βέλγιο το δεύτερο μέρος εξελίχθηκε με εφιαλτικό τρόπο. Αρχικά στο 62’ ο Μπενζεμά με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κουρτουά για το 1-2. Στο 66’ ο Τίλεμανς έκανε απρόσεκτο μαρκάρισμα εντός περιοχής στον Γκριεζμάν και ο διαιτητής του ματς μετά από χρήση VAR καταλόγισε το πέναλτι. Στο 69’ ο Εμπαπέ ισοφάρισε 2-2 και πλέον τα πάντα ξεκινούσαν από την αρχή. Ανασυντάχθηκε κι έχασε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί ξανά. Τα κατάφερε στο 87’ με τον Λουκάκου, ωστόσο το τέρμα του στράικερ της Τσέλσι ακυρώθηκε μέσω VAR ως οφσάιντ. Στο 90’ γλίτωσε από το δοκάρι στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πογκμπά. Δεν ήταν τυχερή μερικά δευτερόλεπτα αργότερα και ο Τεό Ερναντέζ με φοβερό σουτ από το «ύψος» της μεγάλης περιοχής έριξε τους «κόκκινους διαβόλους» στο καναβάτσο.

«Δεν ξέρω για πόσο καιρό θα λείψουν ο Λουκάκου και ο Αζάρ. Έχουν μυϊκά προβλήματα και γι’ αυτό αποχώρησαν. Έχουμε αφήσει πίσω μας την απογοήτευση για την ήττα από τη Γαλλία στον ημιτελικό και τον τρόπο που αυτή ήρθε. Δεν θα πρέπει να κατηγορούμε κανέναν παίκτη μας και θα είναι άδικο να τα βάζουν με τον Τίλεμανς για το πέναλτι. Είδα μία διαφορετική ομάδα το Σάββατο που έχει μεγάλη διάθεση για τη νίκη στο παιχνίδι με την Ιταλία. Αυτό είναι το μόνο που σκεφτόμαστε τώρα» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Αγωνιστικά Νέα: Νέο πρόβλημα αυτό του στράικερ Ρομέλου Λουκάκου (Τσελσί) ο οποίος μάλιστα αποχώρησε από την αποστολή και γύρισε στο Λονδίνο. Πρόβλημα και για τον Εντέν Αζάρ (Ρεάλ Μαδρίτης) ο οποίος επίσης δεν είναι διαθέσιμος. Γνωστοί οι υπόλοιποι «πονοκέφαλοι» αφορούν τον δεξιό μπακ Μενιέ (Ντόρτμουντ) και τον μέσο Τοργκάν Αζάρ (Ντόρτμουντ). Δεν ταξίδεψε από την Ιαπωνία ο αμυντικός Βερμάελεν (Βίσελ Κόμπε).

Η αποστολή του Βελγίου:

Τερματοφύλακες: Κουρτουά (Ρεάλ Μαδρίτης), Κάστελς (Βόλφσμπουργκ), Σελς (Στρασμπούργκ), Μινιολέ (Κλαμπ Μπριζ)

Αμυντικοί: Βερτόγκεν (Μπενφίκα), Αλντερβάιρελντ (Αλ Ντουχαίλ), Μπογιατά (Χέρτα), Ντενάγιερ (Λυών), Ντεντόνκερ (Γουλβς), Τεάτε (Μπολόνια), Καστάνιε (Λέστερ)

Μέσοι: Βίτσελ (Ντόρτμουντ), Καράσκο (Ατλέτικο Μ.), Φοκέτ (Ρεμς), Τίλεμανς (Λέστερ), Βανάκεν (Κλαμπ Μπριζ), Σαλεμέικερς (Μίλαν), Ντε Μπρούινε (Μάντσεστερ Σίτι)

Επιθετικοί: Τροσάρντ (Μπράιτον), Ντε Κέτελερ (Κλαμπ Μπριζ), Μπατσουαγί (Μπεσίκτας), Λουντεμπάκιο (Χέρτα)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η απογοήτευση κυριαρχεί τόσο στην Ιταλία όσο και στο Βέλγιο μετά τον αποκλεισμό τους στα ημιτελικά του Nations League. Ο μικρός τελικός δεν αποτελεί μεγάλο κίνητρο κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τόσο οι πρωταθλητές όσο και οι «κόκκινοι διάβολοι», θα έχουν αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους. Βέβαια δεν έχει ξεχαστεί ακόμα η κόντρα τους στα προημιτελικά του Euro 2020, με την ομάδα του Μαντσίνι να προκρίνεται επικρατώντας δύσκολα με 2-1. Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος για σκοπιμότητες, ούτε για να μπλέξουμε με σημείο. Θα προτιμήσουμε το Over 2,5 παρά τις απουσίες αρκετών επιθετικών.

FACTS

  • Η ομάδα Βέλγιο νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 3.90 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο apo123, με το υψηλότερο yield +14.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες