Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βοσνία & Ερζεγοβίνη - Ιταλία

18/11/2020 21:45

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 22' Belotti Andrea

2ο Ημίχρονο 0 - 2

  1. 62' Kadusic Advan
  2. 64' Romagnoli Alessio
  3. 65' Berardi Domenico
  4. 68' Berardi Domenico

      Προϊστορία

      18/11/2020 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΙταλία 0 - 2
      4/9/2020 ΙταλίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 1 - 1
      15/11/2019 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΙταλία 0 - 3
      11/6/2019 ΙταλίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 2 - 1
      25/6/2013 ΙταλίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 0 - 3

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 12,286 4.6%
      X
      € 24,463 9.2%
      2
      € 229,688 86.2%
      Over
      € 8,594 66.5%
      Under
      € 4,335 33.5%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τετάρτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      123 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Grbavica
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 13785
      Υποβιβάστηκε η Βοσνία, για την πρωτιά η Ιταλία

      Υποβιβάστηκε η Βοσνία, για την πρωτιά η Ιταλία

      Η Βοσνία στο τελευταίο παιχνίδι του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο της, υποδέχεται την Ιταλία που έχασε για τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο του 2018 και θέλει την κορυφή του ομίλου στο Nations League.

      ΒΟΣΝΙΑ

      Υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη League B, αφού πριν τρεις μέρες στο Άμστερνταμ έχασε πάρα πολύ εύκολα από την Ολλανδία με 3-1. Ο Βαϊνάλντουμ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο πρώτο ημίχρονο σκοράροντας δύο φορές στο 6' και το 14', ενώ ο Ντεπάι στο 55' ανέβασε το δείκτη του σκορ. Το μόνο που κατάφερε ήταν απλά να μειώσει με τον Πρέβλιακ στο 63'. Μετά από τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια έχει μαζέψει μόλις 2 βαθμούς και θα τερματίσει στην τελευταία θέση του ομίλου της.

      Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναμένεται να κάτσει στον πάγκο της Εθνικής Βοσνίας στο ματς με την Ιταλία για τελευταία φορά, αφού ανέλαβε τον Δεκέμβριο του 2019 με στόχο να κάνει την ομάδα καλύτερη, αλλά έχει πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες σε επτά αγώνες που την κοούτσαρε.

      «Ήρθαμε να προσπαθήσουμε να επιτύχουμε ένα αποτέλεσμα που μας ταιριάζει, γνωρίζαμε ότι η κατοχή της μπάλας είναι η καλύτερη ποιότητά τους, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μετά το πρώτο γκολ, όλα πήγαν στραβά για εμάς» ήταν τα λόγια του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός για διάφορους λόγους είναι ο φορ Έντιν Τζέκο, ο επιθετικός Τουρκές και ο Ντεμίροβιτς. Επίσης, ο αμυντικός Αχμέντοτζιτς και ο στόπερ Μπίτσακτσιτς.

      Η αποστολή της Βοσνίας:

      Τερματοφύλακες: Σέχιτς (Κόνιασπορ), Μπούριτς (Χάποελ Χάιφα), Πίριτς (Μάριμπορ)

      Αμυντικοί: Κολάσινατς (Άρσεναλ), Τοντόροβιτς (Χάιντουκ Σπλιτ), Σανίτσανιν (Βοϊβοντίνα), Νάστιτς (Μπάτε Μπορίσοφ), Τσίπετιτς (Σιρόκι), Κοβάτσεβιτς (Φερεντσβάρος), Μιχόγεβιτς (Γκεζτεπέ), Χατζικαντούνιτς (Ροστόφ), Κάντουσιτς (Τσέλιε), Τσόρλουκα (Ζνίσκι Μόσταρ)

      Μέσοι: Πιάνιτς (Μπαρτσελόνα), Βίστσα (Μπασακσεχίρ), Τσίμιροτ (Σταντάρ Λιέγης), Κρούνιτς (Μίλαν), Γκότζακ (Τορίνο), Μιλόσεβιτς (Κόνιασπορ), Λόντσαρ (Ριέκα), Χαϊραντίνοβιτς (Κασίμπασα), Τάταρ (Σαράγεβο), Ντανίλοβιτς (Νασιονάλ Μαδέιρα), Χάσιτς (Μπεσίκτας), Ραχμάνοβιτς (Σαράγεβο), Ζελίτζκοβιτς (Βελέζ Μόσταρ), Ζίλικιτς (Μπόρατς Μπάνια Λούκα)

      Επιθετικοί : Χόντζιτς (Κασίμπασα), Πρέβλιακ (Έουπεν), Ντεμίροβιτς (Φράιμπουργκ), Χάτζιτς (Μπελεντίγεσπορ)

      ΙΤΑΛΙΑ

      Παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας του Nations League, αφού έχει τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες και μετά το τρίποντο επί της Πολωνίας με 2-0 ανέβηκε πρώτη θέση. Παρά τις απουσίες της και τον Μαντσίνι να μην είναι στον πάγκο λόγω κορωνοϊού επικράτησε σχετικά άνετα με τον Ζορζίνιο να ανοίγει το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 27' και ο Μπεράρντι στο 83' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Οι Πολωνοί έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Γκοράλσκι με δεύτερη κίτρινη στο 77'.

      Η Ιταλία θα περάσει στα τελικά με νίκη επί της ουραγού και βαθμολογικά αδιάφορης Βοσνίας. Μπορεί να το κάνει και με ισοπαλία, αλλά να μην επικρατήσει η Ολλανδία. Αν έρθει ισόπαλο το άλλο ματς παίρνει αυτόματα την πρωτιά. Αξιοσημείωτο είναι πως έχασε για τελευταία φορά στις 10 Σεπτεμβρίου του 2018 στην Πορτογαλία με 1-0 για το Nations League και σκοράρει σχεδόν πάντα σε όλους τους αγώνες της. Στον πάγκο θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του, Μαντσίνι ο Αλμπέριγκο Εβάνι, ο οποίος εκτελεί χρέη πρώτου προπονητή.

      Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και επιστρέφει ο αμυντικός Ντ’ Αμπρόζιο. Δεν υπολογίζονται ο αμυντικός Μπονούτσι, οι μεσοεπιθετικοί Γκαλιαρντίνι, Τζακάνι, Κεάν, Ιμόμπιλε και Πελέγκρι.
      Η αποστολή της Ιταλίας:

      Τερματοφύλακες: Σιρίγκου (Τορίνο), Ντοναρούμα (Μίλαν), Κράνιο (Κάλιαρι), Μέρετ (Νάπολι)

      Αμυντικοί: Μπονούτσι (Γιουβέντους), Φλορέντσι (Παρί Σεν Ζερμέν), Ρομανιόλι (Μίλαν), Ατσέρμπι (Λάτσιο), Μπιράγκι (Φιορεντίνα), Παλμιέρι (Τσέλσι), Ντ’ Αμπρόζιο (Ίντερ), Μαντσίνι (Ρόμα), Ντι Λορέντζο (Νάπολι), Μπαστόνι (Ίντερ), Καλάμπρια (Μίλαν), Φεράρι (Σασουόλο), Πελεγκρίνι (Τζένοα)

      Μέσοι: Ζορζίνιο (Τσέλσι), Μπαρέλα (Ίντερ), Κριστάντε (Ρόμα), Σοριάνο (Μπολόνια), Γκαλιαρντίνι (Ίντερ), Λοκατέλι (Σασουόλο), Τονάλι (Μίλαν), Καστροβίλι (Φιορεντίνα), Πέσινα (Αταλάντα), Ζακάνι (Βερόνα)

      Επιθετικοί : Ιμόμπιλε (Λάτσιο), Ινσίνιε (Νάπολι), Μπελότι (Τορίνο), Ελ Σαραουί (Σανγκάη Σενούα), Μπερναρντέσκι (Γιουβέντους), Κιέζα (Γιουβέντους), Κεν (Παρί Σεν Ζερμέν), Μπεράρντι (Σασουόλο), Λαζάνια (Ουντινέζε), Γκρίφο (Φράιμπουργκ), Ορσολίνι (Μπολόνια), Πελέγκρι (Μονακό)

      Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Ιταλία κρατάει την τύχη στα χέρια της και εδώ που έφτασε δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία για την κορυφή. Η Βοσνία δεν είναι ο αντίπαλος που θα την ανησυχήσει, καθώς δεν έχει ούτε νίκη μέσα στο 2020. Θα πάμε με το διπλό.

      FACTS

      • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Ιταλία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Nations League: League A).
        Σημείο: Under

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Loukoumas, με το υψηλότερο yield +22.85% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες