7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πολωνία - Μολδαβία

Προϊστορία

15/10/2023 ΠολωνίαΜολδαβία 1 - 1
20/6/2023 ΜολδαβίαΠολωνία 3 - 2
20/1/2014 ΜολδαβίαΠολωνία 0 - 1
7/6/2013 ΜολδαβίαΠολωνία 1 - 1
11/9/2012 ΠολωνίαΜολδαβία 2 - 0
6/2/2011 ΠολωνίαΜολδαβία 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 998,362 94.0%
X
€ 43,665 4.1%
2
€ 20,371 1.9%
Over
€ 22,553 10.9%
Under
€ 184,367 89.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

195 ψήφοι:

7

Σουτ στην εστία

1

7

Σουτ εκτός εστίας

1

65%

Κατοχή μπάλας

35%

0

Οφσάιντ

2

1

Κίτρινες κάρτες

6

0

Κόκκινες κάρτες

0

8

Κόρνερ

6

10

Φάουλ

14

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: National Stadium, Warszawa
  • Χωρητικότητα: 58500
  • Θεατές: 51672
Παιχνίδι-τελικός με απόντα Λεβαντόφσκι

Παιχνίδι-τελικός με απόντα Λεβαντόφσκι


Η Πολωνία υποδέχεται τη Μολδαβία για την 8η αγωνιστική των ομίλων των προκριματικων του Euro 2024 σε ένα άκρως καθοριστικό παιχνίδι για την πρόκριση.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Έκανε το καθήκον της την προηγούμενη αγωνιστική και επικράτησε με 2-0 των Νησιών Φερόε και έμεινε «ζωντανή» στο κυνήγι της πρόκρισης. Ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση και προηγήθηκε με ένα ωραίο σουτ του Σιμάνσκι στο 4’, είχε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος αλλά δεν βρήκε δεύτερο τέρμα. Τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα στο 49’ όταν απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και τελικά στο 65’ ο Μπούκσα με κεφαλιά «σφράγισε» τη νίκη της.

Δεν χρειάζεται είναι η αλήθεια τον Λεβαντόφσκι για να κερδίσει τα Νησιά Φεροέ, ο Πρόμπιερζ έκανε θετικό ντεμπούτο στον πάγκο της αλλά τα δύσκολα είναι μπροστά του. Αρχικά το μόνο που θέλει σήμερα είναι η νίκη καθώς σε όποιο άλλο αποτέλεσμα δεν θα κρατάει την τύχη της πρόκρισης στα χέρια της. Η επικράτηση της Αλβανίας επί της Τσεχίας έκανε ακόμα πιο περίπλοκα τα πράγματα στον όμιλο, η ίδια μπορεί να βρίσκεται στη 2η θέση με εννιά βαθμούς αλλά ακολουθούν από κάτω Μολδοβία και Τσεχία με οκτώ και ένα παιχνίδι λιγότερο. Αν κερδίσει και τις δυο αναμετρήσεις που απομένουν θα βρεθεί σίγουρα στα γήπεδα της Γερμανίας.

Η σημερινή αναμέτρηση οπότε έχει χαρακτήρα «τελικού», η Πολωνία είναι σαφώς το μεγάλο φαβορί αλλά σε αυτά τα προκριματικά έχει προβληματίσει με την εικόνα της.

«Σίγουρα ήμουν ενθουσιασμένος με το ντεμπούτο μου σαν προπονητής στην εθνική αλλά θέλω να είμαι ο εαυτός μου. Δεν θα αλλάξω τη συμπεριφορά μου στον πάγκο. Ελπίζω η αυτοπεποίθηση μου να περαστεί και στους παίκτες στο γήπεδο», σχολίασε ο κόουτς Πρόμπιερζ μετά το παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε.

Αγωνιστικά Νέα: Μεγάλος απών ο Λεβαντόφσκι (Μπαρτσελόνα). Δεν έχει άλλες απουσίες σε σχέση με το προηγούμενο.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σέζνι (Γιουβέντους), Σκορούπσκι (Μπολόνια), Μπούλκα (Νις)

Αμυντικοί: Μπερεζίνσκι (Έμπολι), Κεντζιόρα (ΠΑΟΚ), Κίβιορ (Άρσεναλ), Κας (Άστον Βίλα), Βαλουκίεβιτς (Έμπολι), Βιέτεσκα (Κάλιαρι), Πέντα (Σπαλ), Βντόβικ (Γιαγκελόνια)

Μέσοι: Γκροσίτσκι (Πογκόν Στσέτσιν), Ζιελίνσκι (Νάπολι), Φρανκόφσκι (Λανς), Σ. Σιμάνσκι (Φενέρμπαχτσε), Ντ. Σιμάνσκι (ΑΕΚ), Καμίνσκι (Βόλφσμπουργκ), Βτσόλεκ (Λέγκια Βαρσοβίας), Σλισζ (Λέγκια Βαρσοβίας), Ντζίστσεκ (Πιαστ Γκλίβιτσε), Μαρτσβίνσκι (Λεχ Πόζναν), Πιοτρόφσκι (Λουντογκόρετς)

Επιθετικοί: Μίλικ (Γιουβέντους), Σβιντέρσκι (Σάρλοτ), Μπούκσα (Αντάλιασπορ)

Είχε ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική και έτσι έδωσε φιλική αναμέτρηση με τη Σουηδία όπου γνώρισε την ήττα με 3-1. Είχε περισσότερο παθητικό ρόλο, δέχτηκε δύο γκολ έως το 18’ και μείωσε με τον Νικολαέσκου στο 39’. Δεν απείλησε ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος και στο 74’ ο Κάρλσον διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στο τελευταίο της επίσημο παιχνίδι για τα προκριματικά, έφυγε με ένα σημαντικό διπλό από την έδρα των Νησιών Φερόε (1-0) και θεωρητικά έχει ελπίδες πρόκρισης. Δεν μπήκε βέβαια καλά στην αναμέτρηση, η αντίπαλος της είχε την κατοχή και ένα δοκάρι στο 3’ αλλά σιγά σιγά η ίδια προσπαθούσε να ανεβάσει την απόδοση της. Απείλησε με κάποια σουτ, έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 45’ και στην επανάληψη βρήκε και πάλι χώρους. Στο 53’ μάλιστα ο Ράτσα από κοντά της έδωσε το προβάδισμα, κινδύνευσε σε κάποιες περιπτώσεις έπειτα αλλά κράτησε το μηδέν στην εστία της.

Με αυτή τη νίκη έφτασε τους 8 βαθμούς και τουλάχιστον μαθηματικά έχει ελπίδες για την πρόκριση. Αρχικά ο στόχος ήταν η αποφυγή της τελευταίας θέσης, τώρα η ψυχολογία της έχει ανέβει αλλά έχει μπροστά της απαιτητικά παιχνίδια. Ακόμα και την ισοπαλία να πάρει σήμερα θα παραμείνει «ζωντανή» αλλά ξέρει και η ίδια πως δύσκολα θα μείνει αήττητη σε τρεις σερί αναμετρήσεις με Πολωνία, Αλβανία και Τσεχία. Η πίεση πάντως δεν βρίσκεται στο μέρος της.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν κλήθηκαν σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια στα προκριματικά οι αμυντικοί Στεφάν (Σφιντούλ), Μούντρατς (Πετροκούμπ), και οι μέσοι Ιονίτα (Πίζα) και Ράτα (Βολουντάρι).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Αβράμ (Αράζ Ναχτσιβάν), Ραϊλέαν (Ταργκοβίστε)

Αμυντικοί: Ρέαμπτσουκ (Σπαρτάκ Μόσχας), Γιαρντάν (Πετροκούμπ), Πόσματς (Μπολουσπόρ), Κρατσιούν (Νιεπλόμιτσε), Σ. Πλάτιτσα (Πετροκούμπ), Ρεβένκο (Πετροκούμπ), Μπαμπόγκλο (Καρπάτι), Μπολόχαν (Μιλσάμι), Μαραντίτσι (Τοβούζ), Ιεσεάνου (Κισινάου), Φορτούνα (Κισινάου)

Μέσοι: Κογιοκάρι (Ουνιρέα), Μοτπαν (Βορονέι), Καιμάκοβ (Σλάβαν Μπελούπο), Μπόγκατσιουκ (Ταργκόβιτσε), Ράτα (Βολουντάρι), Μ. Πλάτιτσα (Πετροκούμπ)

Επιθετικοί: Νικολαέσκου (Χέρενφεν), Νταμασκάν (Σέπσι), Κογιοκάρου (Ταργκόβιστε), Ποστολάτσι (Γκρενόμπλ), Κομπέτ (Σλάβια Μοζίρ)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Πολωνία πήρε τη νίκη στα Νησιά Φερόε, έφτιαξε λίγο την ψυχολογία της και τώρα θέλει να δώσει συνέχεια και με τη Μολδαβία. Τα αποτελέσματα του ομίλου της επιτρέπουν να ελπίζει ακόμα σε πρόκριση αρκεί βέβαια να δείξει χαρακτήρα και να πάρει δύο σερί νίκες. Από την άλλη η Μολδαβία θεωρητικά είναι για τα καλά στο κόλπο της πρώτης δυάδας, πρακτικά όμως είναι η πιο αδύναμη ομάδα. Έχει να θυμάται τη νίκη της με 3-2 επί τον Πολωνών στην πρώτη αναμέτρηση, δύσκολα να επαναλάβει κάτι παρόμοιο. Θα ρισκάρω ωστόσο με το G/G που βρίσκεται σε αρκετά υψηλές τιμές.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 5ος Όμιλος
  3 Πολωνία 8 11 3 2 3 10:10
  4 Μολδαβία 8 10 2 4 2 7:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Papbet με το υψηλότερο yield +0.54% έπαιξε: Goal
  • » Ο batigoal, με το υψηλότερο yield +9.06% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Over
  • » Ο betakias, με το υψηλότερο yield +6.88% στο σημείο Under έπαιξε: Under

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες