1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βέλγιο - Ιταλία

2/7/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 109
1 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1025 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ιταλία - Βέλγιο στις 10/10/2021

Προϊστορία

10/10/2021 ΙταλίαΒέλγιο 2 - 1
2/7/2021 ΒέλγιοΙταλία 1 - 2
13/6/2016 ΒέλγιοΙταλία 0 - 2
13/11/2015 ΒέλγιοΙταλία 3 - 1
16/8/2008 ΙταλίαΒέλγιο 2 - 3
30/5/2008 ΙταλίαΒέλγιο 3 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 2,013,224 19.9%
X
€ 1,328,330 13.1%
2
€ 6,785,056 67.0%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

248 ψήφοι:

Ειδήσεις

Περιμένει ως το τέλος για Ντε Μπρόινε και Αζάρ ο Μαρτίνεθ

Περιμένει ως το τέλος για Ντε Μπρόινε και Αζάρ ο Μαρτίνεθ

Βέλγιο και Ιταλία αναμετρούνται στην «Αλιάντζ Αρίνα» του Μονάχου για την πρόκριση στα ημιτελικά του Euro. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν στους «8» αποκλείοντας την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Πορτογαλία (1-0), ενώ η «σκουάτρα ατζούρα» άφησε εκτός την Αυστρία (2-1) μετά από 120 λεπτά παιχνιδιού.

* Αλιάντζ Αρίνα», Μόναχο. Με 14.500 θεατές.

* Ευνοϊκή η παράδοση υπέρ της Ιταλίας κόντρα στο Βέλγιο (14-4-4). Σε επίσημα παιχνίδια, ο απολογισμός είναι 3-2-1 υπέρ των Ιταλών.

* Οι δύο προπονητές, Μαρτίνεθ και Μαντσίνι είχαν βρεθεί αντιμέτωποι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2013, όπου οι «λάτικς» του Ισπανού τεχνικού έκαναν τη μεγάλη έκπληξη, επικρατώντας με 1-0 των «πολιτών» του Ιταλού. Δύο ημέρες μετά ο Μαντσίνι αποχώρησε από την Μάντσεστερ Σίτι.

ΒΕΛΓΙΟ

«Αποκαθήλωσε» την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Πορτογαλία μετά τη νίκη με 1-0 στην Σεβίλλη και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Euro για δεύτερη σερί φορά, κάτι που δεν έχει επαναλάβει ποτέ στο παρελθόν. Δεν έβγαλε ξανά μάτια με την εμφάνιση του, αλλά ευτύχισε να σκοράρει στο μοναδικό σουτ εντός εστίας, με τη βολίδα του Τ. Αζάρ (42’). Δέχτηκε αρκετή πίεση από τους Ίβηρες στο δεύτερο μέρος και δη στα τελευταία λεπτά, αλλά Κουρτουά και δοκάρι κράτησαν το μηδέν. Οι συνολικές ευκαιρίες ήταν 24-4 υπέρ της Πορτογαλίας.

Έφτασε στους «8» έχοντας κάνει το 4x4 στο τουρνουά, καθώς στη φάση των ομίλων κέρδισε τις Ρωσία, Δανία και Φινλανδία. Δεν εντυπωσίασε με την εμφάνιση του σε κανένα σημείο, ωστόσο εμφανίζεται κυνική και εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες του, στοιχείο που της έλειπε στις προηγούμενες διοργανώσεις. Έχει 23 νίκες και μόλις 1 ήττα στα 27 τελευταία παιχνίδια του, φιλικά και επίσημα.

Εν όψει του σημερινού, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρομπέρτο Μαντσίνι δήλωσε: «Η Ιταλία είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που θα συναντήσουμε ως τώρα στο τουρνουά. Έχουν καλό σερί νικών και θα είναι σπουδαία πρόκληση για εμάς να τους το σπάσουμε. Το στυλ τους ίσως μας ταιριάζει περισσότερο από αυτό της Πορτογαλίας. Είναι ομάδα που κυνηγάει το γκολ, επομένως μπορούμε να επωφεληθούμε από τους ανοιχτούς χώρους αλλά φυσικά αυτό δεν το κάνει ευκολότερο».

Αγωνιστικά Νέα: Δύο μεγάλα προβλήματα, αφού ο βασικότατος επιθετικός μέσος Ντε Μπρόινε και ο κάπτεν/εξτρέμ Αζάρ αποχώρησαν τραυματίες από το παιχνίδι με την Πορτογαλία. Αμφότεροι δεν κατάφεραν να προπονηθούν στην τελευταία προπόνηση επί βελγικού εδάφους αλλά συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και ο Μαρτίνεθ δήλωσε ότι θα περιμένει μέχρι το τελευταίο λεπτό για να αποφασίσει το αν θα αγωνιστούν. Νοκ-άουτ ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Μινιολέ και ο μπακ/χαφ Καστάν που έχει μείνει εκτός μετά το ματς της πρεμιέρας. Από την άλλη, υπολογίζεται κανονικά ο αναπληρωματικός εξτρέμ Τσαντλί.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Τιμπό Κουρτουά (Ρεάλ Μαδρίτης), Σιμόν Μινιολέ (Μπριζ), Ματς Σελς (Στρασμπούρ)

Αμυντικοί: Τόνι Αλντερβάιρελντ (Τότεναμ), Ντέντρικ Μπογιάτα (Χέρτα), Τζέισον Ντεναγιέρ (Λιόν), Τόμας Βερμάελεν (Βίσελ Κόμπε), Γιαν Βερτόνγκεν (Μπενφίκα), Τομάς Μενιέ (Ντόρτμουντ)

Μέσοι: Γιανίκ Καράσκο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Νασέρ Τσαντλί (Μπασακσεχίρ), Τοργκάν Αζάρ (Ντόρτμουντ), Κέβιν Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι), Λεάντερ Ντεντόνκερ (Γουλβς), Ντένις Πράετ (Λέστερ), Γιούρι Τίλεμανς (Λέστερ), Χανς Βανάκεν (Μπριζ), Άξελ Βίτσελ (Ντόρτμουντ)

Επιθετικοί: Τζέρεμι Ντοκού (Ρεν), Εντέν Αζάρ (Ρεάλ Μαδρίτης), Ντρις Μέρτενς (Νάπολι), Λεάντρο Τροσάρντ (Μπράιτον), Μίτσι Μπατσουαγί (Κρίσταλ Πάλας), Κριστιάν Μπεντέκε (Κρίσταλ Πάλας), Ρομέλου Λουκάκου (Ίντερ)

ΙΤΑΛΙΑ

Μπορεί στη φάση των ομίλων να έκανε περίπατο, με 3/3 κόντρα σε Ελβετία, Ουαλία και Τουρκία, αλλά στο πρώτο νοκ-άουτ –και στο πρώτο παιχνίδι εκτός Ρώμης- τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Αυστρία και χρειάστηκε την παράταση για να πάρει την πρόκριση (2-1). Κυρίαρχη στο πρώτο μέρος, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει αξιόλογη ευκαιρία απέναντι σε μια ομάδα που αμύνονταν εξαιρετικά. Δεν ήταν το ίδιο καλή στην επανάληψη, γλίτωσε το 0-1 από το VAR που ακύρωσε τέρμα του Αρναούτοβιτς για χιλιοστά κι όλα κρίθηκαν στην παράταση. Ο νεοεισελθόντας Κιέζα της έδωσε επιθετική πνοή και άνοιξε το σκορ στο 95’, ενώ δέκα λεπτά μετά ο Πεσίνα έκανε το 2-0. Η αντίπαλος της μείωσε απλώς στο 114’ με αποτέλεσμα να δεχτεί γκολ μετά από 1160 λεπτά!

Συνεχίζει να σπάει τα ρεκόρ, αφού μετράει 31 παιχνίδια χωρίς ήττα (26-5-0), ενώ μετράει 12 σερί νίκες, αν μετρηθούν και τα λεπτά της παράτασης. Προκρίθηκε σε προημιτελικά Euro για 4ο σερί τουρνουά και αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για το τρόπαιο. Πηγαίνει στο σημερινό με την ταμπέλα του φαβορί, κάτι που φαίνεται και από τις αποδόσεις, ωστόσο ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θέλησε να αφαιρέσει αυτό το βάρος από την ομάδα του, τονίζοντας ότι το Βέλγιο είναι στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης:

«Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα του κόσμου, μαζί την Γαλλία. Ίσως την καλύτερη του κόσμου. Είναι στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Θα παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Σεβόμαστε την αντίπαλο μας γιατί ξέρουμε πόσο καλός είναι. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια όπως έχουμε δει σ’ αυτό το τουρνουά. Το Βέλγιο είναι αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου αυτή τη στιγμή, όμως αυτό δεν αλλάζει την προσέγγιση μας διότι κάθε παιχνίδι σ’ αυτό το σημείο του τουρνουά είναι δύσκολο», ανέφερε ο Μαντσίνι.

Αγωνιστικά Νέα: Επέστρεψαν στις προπονήσεις ο κάπτεν/στόπερ Κιελίνι και ο μπακ/χαφ Φλορέντσι. Ο πρώτος έχει καλές ελπίδες να βρεθεί δίπλα στον Μπονούτσι στο αρχικό σχήμα, αν και ο Μαντσίνι δοκίμασε τον Αρτσέμπι στα στόπερ στην προπόνηση της Πέμπτης, ενώ ο δεύτερος λογικά θα μείνει στον πάγκο, με τον Ντι Λορέντζο να παίζει βασικός στο δεξί άκρο. Ο Κιέζα βοήθησε σημαντικά με την παρουσία του ως αλλαγή κόντρα στην Αυστρία και λογικά θα πάρει τη θέση του Μπεράρντι στην αρχική ενδεκάδα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα (Μίλαν), Άλεξ Μερέτ (Νάπολι), Σαλβατόρε Σιρίγκου (Τορίνο)

Αμυντικοί: Φραντσέσκο Ατσέρμπι (Λάτσιο), Αλεσάντρο Μπαστόνι (Ίντερ), Λεονάρντο Μπονούτσι (Γιουβέντους), Τζόρτζιο Κιελίνι (Γιουβέντους), Τζιοβάνι Ντι Λορέντσο (Νάπολι), Αλεσάντρο Φλορέντσι (Παρί Σεν Ζερμέν),Λεονάρντο Σπινατσόλα (Ρόμα), Ραφαέλ Τολόι (Αταλάντα), Έμερσον (Τσέλσι)

Μέσοι: Νικολό Μπαρέλα (Ίντερ), Μπρίαν Κριστάντε (Ρόμα), Μάνουελ Λοκατέλι (Σασουόλο), Γκαετάνο Καστροβίλι (Φιορεντίνα), Ματέο Πεσίνα (Αταλάντα), Μάρκο Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν), Ζορζίνιο (Τσέλσι).

Επιθετικοί: Αντρέα Μπελότι (Τορίνο), Ντομένικο Μπεράρντι (Σασουόλο), Φεντερίκο Μπερναρντέσκι (Γιουβέντους), Φεντερίκο Κιέζα (Γιουβέντους),Τσίρο Ιμόμπιλε (Λάτσιο), Λορέντσο Ινσίνιε (Νάπολι), Τζιάκομο Ρασπαντόρι (Σασουόλο).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το πιο αμφίρροπο παιχνίδι των προημιτελικών. Η Ιταλία εντυπωσίασε στη φάση των ομίλων αλλά λίγο έλειψε να το πληρώσει στο πρώτο νοκ-άουτ και χρειάστηκε την παράταση για να αποκλείσει την Αυστρία. Από την άλλη, το Βέλγιο δεν βγάζει μάτια με τις εμφανίσεις του, αλλά είναι ουσιαστικό και προέρχεται από σπουδαία πρόκριση επί της πρωταθλήτρια Ευρώπης, Πορτογαλία. Οι Βέλγοι περιμένουν ως την τελευταία στιγμή για την ετοιμότητα των Ντε Μπρόινε και Έντεν Αζάρ, καθώς η απουσία τους, κυρίως του πρώτου, είναι κομβική. Διαφωνούμε με τον φαβοριτισμό των «ατζούρι», που μακριά από την «comfort zone» της Ρώμης δεν έδειξαν τα αναμενόμενα, αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» χωρίς Ντε Μπρόινε υστερούνται σε ιδέες και δημιουργία. Περιμένουμε παιχνίδι με λίγα ρίσκα και από τις δύο πλευρές, έχει τύχη η ισοπαλία και το γεγονός η πρόκριση να κριθεί στον έξτρα χρόνο.

FACTS

  • Η ομάδα Ιταλία δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.34 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Βέλγιο νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.89 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Βέλγιο νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 3.64 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ιταλία νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 2.29 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.85% έπαιξε: X
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +23.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: X
  • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +22.79% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες