4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολλανδία - Πολωνία

11/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 232
2 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 691 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Πολωνία - Ολλανδία στις 22/9/2022

Προϊστορία

22/9/2022 ΠολωνίαΟλλανδία 0 - 2
11/6/2022 ΟλλανδίαΠολωνία 2 - 2
18/11/2020 ΠολωνίαΟλλανδία 1 - 2
4/9/2020 ΟλλανδίαΠολωνία 1 - 0
1/6/2016 ΠολωνίαΟλλανδία 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 491,243 88.8%
X
€ 30,671 5.5%
2
€ 31,017 5.6%
Over
€ 78,960 82.1%
Under
€ 17,177 17.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

175 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

3

8

Σουτ εκτός εστίας

2

66%

Κατοχή μπάλας

34%

1

Οφσάιντ

3

1

Αποκρούσεις

4

3

Κίτρινες κάρτες

5

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

1

41

Σέντρες

4

4

Αλλαγές

2

10

Φάουλ

9

2

Ασίστ

2

0

Αντεπιθέσεις

3

17

Πλάγια Άουτ

16

12

Εκτελέσεις Φάουλ

11

2

Ελεύθερα Λακτίσματα

18

16

Προσπάθειες Για Γκολ

5

2

«Κομμένα» Σουτ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: de Kuip
  • Χωρητικότητα: 51177
  • Θεατές: 39382
Εντυπωσιάζει η Ολλανδία, απογοητεύει η Πολωνία

Εντυπωσιάζει η Ολλανδία, απογοητεύει η Πολωνία

Η Ολλανδία έκανε το απόλυτο στον όμιλο και μάλιστα με νίκες εκτός έδρας και τώρα υποδέχεται μπροστά στο κοινό της, την Πολωνία που προέρχεται από διασυρμό και έχει απουσίες.

Έκανε το δύο στα δύο στον όμιλό του Nations League, αφού μετά την τεσσάρα στο Βέλγιο στις Βρυξέλλες, πήγε στο Κάρντιφ για να αντιμετωπίσει την Ουαλία και απέδρασε με το διπλό επικρατώντας με 2-1. Η Ολλανδία παίζοντας με άλλη ενδεκάδα σε σχέση με την πρεμιέρα, ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο άνοιξε το σκορ στο 50' με τον Κουπμέινερς να πετυχαίνει το παρθενικό του γκολ με τους οράνιε, αλλά στις καθυστερήσεις υπήρξε θρίλερ. Στο 90+2' ο Ντέιβις με κεφαλιά ισοφάρισε, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Βέγκχορστ έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του σε ένα συγκλονιστικό φινάλε.

«Η Ουαλία δεν είχε ευκαιρίες, οπότε ήταν καλή αμυντικά. Απλώς νόμιζα ότι δεν μπορούσαμε να επιτεθούμε τόσο πολύ λόγω της απώλειας της μπάλας. Αυτό είναι κάτι που θέλουμε να κάνουμε. Δεν χρειάζεται να δω όλα όσα ξέρω ήδη. Δεν νομίζω ότι είναι χρήσιμο να παρατηρήσω ότι τα πράγματα βελτιώθηκαν ξαφνικά όταν μπαίνει στο γήπεδο ο Φρένκι Ντε Γιονγκ. Είναι έξτρα ποιότητα, γι' αυτό αξίζει 112 εκατομμύρια», σχολίασε ο κόουτς Φαν Χάαλ.

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος δίνεται ο στόπερ Ντε Λιχτ.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κελ Σχέρπεν (Μπράιτον), Φλέκεν (Φράιμπουργκ), Σίλεσεν (Βαλένθια)

Αμυντικοί: Ντε Λιχτ (Γιουβέντους), Μαλάσια (Φέγενορντ), Ντε Φράι (Ίντερ), Μπλιντ (Άγιαξ), Ντάμφρις (Ίντερ), Άκε (Μάντσεστερ Σίτι), Χάτεμπουρ (Αταλάντα), Ιντί (Άλκμααρ), Τίμπερ (Άγιαξ) Τέζε (Αϊντχόφεν)

Μέσοι: Τιλ (Φέγενορντ), Κλάεσεν (Άγιαξ), Κουπμέινερς (Αταλάντα), Φ. Ντε Γιόνγκ (Μπαρτσελόνα),Μπεργκχάους (Άγιαξ), Σούτεν (Μπολόνια)

Επιθετικοί: Λανγκ (Μπριζ), Ντεπάι (Μπαρτσελόνα) , Βέργκχορστ (Μπέρνλι), Μπέργκβαϊν (Τότεναμ), Γκάκπο (Αϊντχόφεν), Γιάνσεν (Μοντερέι)

Μετά τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην Ουαλία, πήγε για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Nations League στο Βέλγιο και διασύρθηκε με 6-1, κάνοντας μια άθλια εμφάνιση. Έκανε το... λάθος να προηγηθεί με τον Λεβαντόφσκι στο 28' και στη συνέχεια έγινε έρμαιο στις διαθέσεις των «κόκκινων διαβόλων». Αγωνίστηκε με το αγαπημένο 4-2-3-1, αλλά με πέντε αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς στη διοργάνωση.

Το Βέλγιο μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και είχε δοκάρι στο 4ο λεπτό με τον Μπατσουαγί, όμως, ένα λεπτό μετά βρήκε δίχτυα, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Κόντρα στη ροή του αγώνα η Πολωνία βρήκε δίχτυα με τον αρχηγό της, αλλά η συνέχεια ήταν απελπιστική. Στο 42' ο Βίτσελ ισοφάρισε και στο 59' ο Ντε Μπρόινε έκανε την ανατροπή και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Τροσάρ με δυο γκολ σε 73΄και 80΄, γράφοντας το 4-1. Όμως, οι Βέλγοι δεν σταμάτησαν εκεί με τον Ντεντόνκερ τρία λεπτά αργότερα να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στις καθυστερήσεις ο Οπεντά πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με το εθνόσημο και μάλιστα στο ντεμπούτο του.

Ο βασικός της στόχος της Πολωνίας είναι να αποφύγει την τελευταία θέση και τον υποβιβασμό, κάτι που φάνηκε και με την απόδοση της κόντρα στους Βέλγους. Οι «αετοί» έχουν εξασφαλίσει και την πρόκρισή τους για το Μουντιάλ του Κατάρ. Αξιοσημείωτο είναι πως τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς τους ήταν αμφίσκορα.

«Θέλαμε να πάρουμε τα μέγιστα από αυτό το ματς. Βγήκαμε κυρίως με τη διάθεση να πάρουμε βαθμούς. Οι Βέλγοι ξεκίνησαν δυνατά, αλλά και εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε τολμηρά. Είναι μια πικρή βραδιά για εμάς. Κάθε απώλεια της μπάλας σήμαινε ότι υπήρχε πολύς αυτός ο χώρος για τους Βέλγους. Όσο περνούσαν τα λεπτά οι παίκτες έχασαν τη δύναμη και τη δυναμική τους. Είπα στους παίκτες στα αποδυτήρια ότι αυτό ήταν ένα παιχνίδι που θα μείνει μέσα μας για πολύ καιρό, αλλά έπρεπε να κάνουμε κάτι για να θυμόμαστε τις στιγμές που κάναμε καλά. Πρέπει να πάμε με αυτόν τον τρόπο. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.» ήταν τα λόγια του προπονητή Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Αναμένονται αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Εκτός είναι ο σέντερ φορ Μίλικ, όπως επίσης ο μέσος Μπιέλικ, ο αμυντικός Κας και ο επιθετικός Μπούκσα. Ανάσες, όπως όλα δείχνουν, θα πάρει ο φορ Λεβαντόφσκι και ο αμυντικός Γκλικ. Έφυγαν από την αποστολή ο αμυντικός Βαλούκιεβιτς και ο μέσος Γκοράλσκι.

Η αποστολή της Πολωνίας:

Τερματοφύλακες: Στσέζνι (Γιουβέντους), Σκορούπσκι (Μπολόνια), Ντραγκόφσκι (Φιορεντίνα), Γκραμπάρα Κοπεγχάγη)

Αμυντικοί: Γκλικ (Μπενεβέντο), Μπερεζίνσκι (Σαμπντόρια), Μπεντνάρεκ (Σαουθάμπτον), Κεντζιόρα (Λεχ Πόζναν), Πούχατζ (Τραμπζονσπόρ), Καμίνσκι (Σάλκε), Κας (Άστον Βίλα), Γκούμι (Άουγκσμπουργκ), Κιβιόρ (Σπέτσια), Πέστκα (Κρακόβια), Βιετέσκα (Λέγκια Βαρσοβίας)

Μέσοι: Κριχόβιακ (Κράσνονταρ), Γκορζίτσκι (Πογκόν), Ζιελίνσκι (Νάπολι), Λινέτι (Τορίνο), Κλιχ (Λιντς), Φρανκφόσκι (Λανς), Γιόζβιακ (Σάρλοτ), Σ. Σιμάνσκι (Ντιναμό Μόσχας), Πλατσέτα (Νόριτς), Ντ. Σιμάνσκι (ΑΕΚ), Μπιέλικ (Ντέρμπι), Γ. Καμίνσκι (Λεχ Πόζναν), Ζαλέφσκι (Ρόμα), Κουν (Ράκοβ Τσεστόχοβα), Μίχαλακ (Κόνιασπορ)

Επιθετικοί: Λεβαντόφσκι (Μπάγερν Μονάχου), Μίλικ (Μαρσέιγ), Πιόντεκ (Φιορεντίνα), Σβιντέρσκι (Σάρλοτ), Μπούκσα (Λανς)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ολλανδία έκανε το δύο στα δύο στον όμιλο παίζοντας εκτός έδρας και τώρα επιστρέφει σπίτι της για να αντιμετωπίσει την Πολωνία, η οποία συνετρίβη στο Βέλγιο. Οι οράνιε παίζοντας με άλλη ενδεκάδα σε σχέση με την πρεμιέρα θα είναι πιο ξεκούραστη και θέλει να εξασφαλίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται την πρωτιά. Από την άλλη, οι «αετοί» έδειξαν έλλειψη δυνάμεων και αξιοσημείωτο είναι πως στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς τους και σκοράρουν και δέχονται γκολ. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα ποντάρουμε στο Over.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  1 Ολλανδία 6 16 5 1 0 14:6
  3 Πολωνία 6 7 2 1 3 6:12
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο apo123, με το υψηλότερο yield +14.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες