2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βοσνία & Ερζεγοβίνη - Πολωνία

7/9/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 986
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1335 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Πολωνία - Βοσνία & Ερζεγοβίνη στις 14/10/2020

Προϊστορία

14/10/2020 ΠολωνίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 3 - 0
7/9/2020 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΠολωνία 1 - 2
10/12/2010 ΠολωνίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 2 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 53,580 19.6%
X
€ 53,335 19.5%
2
€ 166,273 60.9%
Over
€ 14,481 42.0%
Under
€ 19,983 58.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

238 ψήφοι:

Ιδανικό ντεμπούτο για Μπάγεβιτς στην Βοσνία

Ιδανικό ντεμπούτο για Μπάγεβιτς στην Βοσνία

Η Βοσνία, που στο ντεμπούτο του Ντούσαν Μπάγεβιτς απέσπασε σπουδαίο βαθμό στην έδρα της Ιταλίας, υποδέχεται στην έδρα της την Πολωνία, η οποία χωρίς τον Λεβαντόφσκι δεν ήταν απειλητική και ηττήθηκε δίκαια με 1-0 από την Ολλανδία.

ΒΟΣΝΙΑ

Ιδανικό ντεμπούτο του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο της, καθώς απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Ιταλίας κι έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί 11 αγώνων των «ατζούρι». Παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς στο πρώτο μέρος και υποχρέωσε τους γηπεδούχους σε φλύαρη κατοχή. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε από ένα δοκάρι για τις δύο ομάδες και στο 57’ άνοιξε το σκορ με τον Τζέκο έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Ισοφαρίστηκε στο 67’ με τυχερό γκολ, ενώ κινδύνεψε σε μία φάση με την ανατροπή. Η ίδια πάντως έβγαινε επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις κι έφτασε σε δύο περιπτώσεις κοντά στο 1-2.

Ο Τύπος της χώρας σχολίασε με εγκωμιαστικά σχόλια το ντεμπούτο του Μπάγεβιτς, αναφέροντας πως ήταν η πρώτη φορά που η Βοσνία έπαιξε σταθερά σε όλο το παιχνίδι απέναντι σ’ έναν μεγάλο αντίπαλο. Ήταν ένα αποτέλεσμα που τη γεμίζει ψυχολογία μετά την απογοητευτική πορεία στα προκριματικά του Euro, όπου τερμάτισε 4η με απολογισμό 4-1-5. Το σημερινό έχει χαρακτήρα πρόβα-τζενεράλε, αφού τον Οκτώβριου υποδέχεται την Β. Ιρλανδία στα ημιτελικά των μπαράζ για την πρόκριση στο Euro 2020. Υπενθυμίζεται πως συμμετέχει σ’ αυτά χάρη στην πρώτη θέση που πήρε στην πρώτη έκδοση του Nations League.

«Πήραμε καλό αποτέλεσμα στην Ιταλία. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι παίκτες ανταπεξήλθαν σε όλα είχα συζητήσει. Έχουμε πλέον μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι με την Πολωνία, όπου θέλουμε να νικήσουμε», δήλωσε ο Μπάγεβιτς, ο οποίος εν όψει του σημερινού αναφέρθηκε και στον παράγοντα κούραση που μπορεί να επηρεάσει την ομάδα του.

Αγωνιστικά Νέα: Όπως και κόντρα στην Ιταλία δεν υπολογίζονται ο ηγετικός χαφ Πιάνιτς (Μπαρτσελόνα), οι αμυντικοί Τοντόρεβιτς (Χάιντουκ), Σέρμπετσιτς (Σαράγεβο) καθώς και οι μέσοι Κρούνιτς (Μίλαν), Στεβάνοβιτς (Σερβέτ), Λόντσαρ (Ριέκα).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπέγκοβιτς (Μπόρνμουθ), Σέχιτς (Κόνιασπορ), Μπούριτς (Χαποέλ Χάιφα)

Αμυντικοί: Κολάσινατς (Αρσεναλ), Σούνιτς (Ντιναμό Μόσχας), Μπίτσακτσιτς (Χόφενχαϊμ), Κοβάσεβιτς, Τσίβιτς (Φερεντσβάρος), Κβρζιτς (Καϊσερισπόρ), Τσίπετιτς (Σιρόκι Μπρίγιεγκ), Σανίτσανιν (Βοϊβοντίνα)

Μέσοι: Βίσκα (Μπασακσεχίρ), Μπέσιτς (Εβερτον), Ντούλιεβιτς (Νιμ), Τσίμιροτ (Σταντάρ Λιέγης), Γκόγιακ (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Μιλόσεβιτς, Χατζιαχμέτοβιτς (Κόνιασπορ), Μέναλο (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Χαΐραντίνοβιτς (Κασίμπασα), Ντανίλοβιτς (Μπόρατς Μπάνια Λούκα), Σαμπανάτζοβιτς (ΑΕΚ)

Επιθετικοί: Τζέκο (Ρόμα), Χότζιτς (Φέχερβαρ), Κόλιτς (Ουν. Κραϊόβα)

ΠΟΛΩΝΙΑ

Ηττήθηκε με 1-0 στην Ολλανδία και μπήκε με το αριστερό στη διοργάνωση. Λίγα πράγματα στην επίθεση, εν τη απουσία του Λεβαντόφσκι, καθώς έχοντας μόλις ένα καλό σουτ με τον Πιόντεκ. Η αντίπαλος της πίεζε από το ξεκίνημα, είχε δοκάρι κι άλλη μια καλή στο πρώτο μέρος και εν τέλει μετουσίωσε την υπεροχή της σε γκολ στο 61’. Δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση και το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε. «Έπρεπε να παίξουμε πιο δυναμικά, είχαμε μόλις καλή ευκαιρία στο παιχνίδι», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μπρζέτσεκ.

Ήταν η πρώτη της απώλεια μετά από νικηφόρο σερί 4 αγώνων. Υπενθυμίζεται πως εξασφάλισε εύκολα την πρόκριση στην τελική φάση του Euro με 8-1-1 με 18-5 γκολ. Βέβαια, στο Nations League παραμένει χωρίς νίκη, αφού στην πρώτη έκδοση του θεσμού είχε 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Εν όψει του σημερινού ο Μπρζέτσεκ δήλωσε: «Εκτιμούμε πάρα πολύ την Βοσνία, που παραμένει στη μάχη για την πρόκριση στα τελικά του Euro. Στο παιχνίδι με την Ιταλία έδειξαν ότι μπορούν να παίξουν με πειθαρχία, οργάνωση και επιθετικότητα. Νομίζω πως μετά την αλλαγή προπονητή η ομάδα έχει νέες φιλοδοξίες και κίνητρα. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γι αυτό που θέλουμε να παίξουμε, αλλά και για τη δυναμική των Βόσνιων».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν προέκυψαν προβλήματα αλλά ο Μπρζέτσεκ προανήγγειλε αλλαγές σε όλες τις γραμμές.Θέση βασικού διεκδικούν οι Ρίμπους, Λινέτι και Γκοράλσκι που δεν έπαιξαν καθόλου κόντρα στην Ολλανδία.

Όπως είναι γνωστό, δε συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο σταρ φορ Λεβαντόφσκι, καθώς αποφασίστηκε να ξεκουραστεί μετά τα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπάγερν. Ο έμπειρος άσος προέρχεται από εξαιρετική σεζόν όπου έσπασε τα… κοντέρ και προφανώς η απουσία του αφήνει ένα μεγάλο κενό που καλούνται να καλύψουν οι Μίλικ και Πιόντεκ. Κάτι τέτοιο δεν έγινε στο παιχνίδι με την Ολλανδία. Από εκεί και πέρα, ο μέσος Φρανκόβσκι και ο φορ Μπούκσα κλήθηκαν στην αποστολή αλλά δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν από τις ΉΠΑ λόγω του κορωνοϊού. Εκτός και ο χαφ Καντζιόρ με πρόβλημα στο πόδι, ενώ ο μπακ Ρέτσα αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν είναι έτοιμος.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σέζνι (Γιουβέντους), Φαμπιάνσκι (Γουέστ Χαμ), Σκορούπσκι (Μπολόια), Ντραγκόβσκι (Φιορεντίνα)

Αμυντικοί: Γκλικ (Μπενεβέντο), Ρίμπους (Λοκομοτίβ Μόσχας), Γιεντρέιτσικ (Λέγκια Βαρσοβίας), Μπερεζίνσκι (Σαμπντόρια), Μπέντναρεκ (Σαουθάμπτον), Κετζιόρα (Ντιναμό Κιέβου), Μποχνιέβιτς (Γκόρνικ), Κάρμποβνικ (Λέγκια Βαρσοβίας), Βαλουκιέβιτς (Κιέβο).

Μέσοι: Γκροσίτσκι (Γουέστ Μπρομ), Κριχόβιακ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Ζιελίνσκι (Νάπολι), Κλιχ (Λιντς), Λινέτι (Τορίνο), Γκοράλσκι (Καϊράτ), Σιμάνσκι (Ντιναμό Μόσχας), Κατζιόρ (Εϊμπάρ), Γιόζβιακ (Λεχ Πόζναν), Μόντερ (Λεχ Πόζναν)

Επιθετικοί: Μίλικ (Νάπολι), Πιόντεκ (Χέρτα)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Βοσνία, στο ντεμπούτο του Μπάγεβιτς στον πάγκο της, εμφανίστηκε αρκετά σταθερή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού απέναντι στην Ιταλία και πήρε ένα σπουδαίο βαθμό, στηριζόμενη σε μεγάλο βαθμό στην αμυντική της λειτουργία. Από την άλλη, η Πολωνία ήταν ακίνδυνη επιθετικά χωρίς τον Λεβαντόφσκι και ηττήθηκε δίκαια στην Ολλανδία. Ο τεχνικός της, Μπρζέτσεκ προανήγγειλε αλλαγές σ’ όλες τις γραμμές και οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν αντίδραση στη Ζένιτσα, αλλά έδειξαν πως χωρίς τον αστέρα της Μπάγερν πέφτουν τουλάχιστον ένα επίπεδο. Η Βοσνία από την πλευρά της παραμένει χωρίς τον δημιουργό Πιάνιτς και θα πάει λογικά με την ίδια συνταγή όπως και κόντρα στους Ιταλούς. Περιμένουμε παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και αν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι, θα ρισκάραμε στο «Χ».

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  3 Πολωνία 6 7 2 1 3 6:6
  4 Βοσνία & Ερζεγοβίνη 6 2 0 2 4 3:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο takis, με το υψηλότερο yield +9.40% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: Ημ.X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες