5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ιταλία - Μολδαβία

7/10/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 751
6 - 0
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 5 - 0

  1. 3' Carp Catalin
  2. 18' Cristante Bryan
  3. 23' Caputo Francesco
  4. 30' El Shaarawy Stephan
  5. 37' Posmac Veaceslav (αυτογκόλ)
  6. 45' El Shaarawy Stephan

2ο Ημίχρονο 6 - 0

  1. 72' Berardi Domenico
  2. 77' Rata Vadim

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 39,807 98.3%
      X
      € 225 0.6%
      2
      € 457 1.1%
      Over
      € 1,544 76.4%
      Under
      € 478 23.6%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τετάρτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      109 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Artemio Franchi, Firenze
      Δίνει ευκαιρίες ο Μαντσίνι

      Δίνει ευκαιρίες ο Μαντσίνι

      Η Ιταλία αντιμετωπίζει την Μολδαβία σε φιλικό παιχνίδι στη Φλωρεντία, λίγες μέρες πριν την έναρξη της 3ης αγωνιστικής του Nations League.

      ΙΤΑΛΙΑ

      Θετικός ο απολογισμός στα πρώτα δύο παιχνίδια του Nations League τον Σεπτέμβριο. Προβλημάτισε στην πρεμιέρα και έμεινε στο 1-1 με τη Βοσνία στην έδρα της αλλά λίγες μετά πήρε «διπλό» στην Ολλανδία (1-0), πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση. Ακολουθούν τα ματς για το Nations League με Πολωνία (εκτός) και Ολλανδία (εντός).

      Παραμένει αήττητη για πάνω από δύο χρόνια, τρέχοντας σερί 14-2-0 στα 16 τελευταία παιχνίδια της. Η τελευταία της ήττα ήταν από την Πορτογαλία (0-1 εκτός) τον Σεπτέμβριο του 2018 για το Nations League.

      Όσο δυνατόν περισσότερες νίκες θέλει ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρομπέρτο Μαντσίνι, έτσι ώστε να βελτιωθεί η θέση των «ατζούρι» στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA: «Η βαθμολογία είναι πολύ σημαντική. Δε θέλουμε να χαλάσουμε κόντρα στην Μολδαβία ότι έχουμε χτίσει τους τελευταίους μήνες. Έχουμε ανακτήσει 8-9 θέσεις στη βαθμολογία της FIFA και θέλουμε να ανέβουμε ακόμα ψηλότερα μέχρι την κλήρωση για τα προκριματικά του Μουντιάλ».

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω κορωνοϊού έμειναν οι παίκτες της Νάπολι, ο γκολκίπερ Μέρετ, ο μπακ Ντι Λορέντζο και ο επιθετικός Ινσίνιε. Νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού ο στόπερ Μπαστόνι (Ίντερ) κι ο εξτρέμ Μπερναντέσκι (Γιουβέντους), ενώ ο νεοαποκτηθέντας επιθετικός της «Γηραιάς Κυρίας», Κιέζα αναμένεται να προφυλαχθεί. Σε αλλαγές θα προχωρήσει ο Μαντσίνι, δίνοντας πιθανότατα θέση βασικού στους Σιρίγου, Μαντσίνι, Ατσέρμπι, Μπιράγκι, Λοκατέλι, Κριστάντι, Μποναβεντούρα και Καπούτο.

      ΜΟΛΔΑΒΙΑ

      Έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα του Nations League τον Σεπτέμβριο, παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο εντός έδρας με το Κόσοβο. Είχε παθητικό ρόλο, αλλά ευτύχησε να σκοράρει στη μοναδική ευκαιρία της στο παιχνίδι, με τον Νικολέσκου (19’). Καλή ανασταλτικά, δεν έδωσε χώρους στους φιλοξενούμενους που απειλούσαν κυρίως από μακρινά σουτ, αλλά στο 71’ δέχτηκε την ισοφάριση σε μία από τις λίγες φορές που η αντίπαλος της «ξεκλείδωσε» την άμυνα της. Δεν κατάφερε να απαντήσει ενώ κινδύνεψε σε μία φάση με την ανατροπή. Λίγες μέρες μετά ηττήθηκε με 1-0 στη Σλοβενία, δεχόμενη το γκολ στο 28’. Καλή εμφάνιση ανασταλτικά, δεν επέτρεψε στην αντίπαλο της να φτιάξει πολλές φάσεις, αλλά δεν απείλησε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

      Θετικό πρόσημο στα δύο πρώτα παιχνίδια του Nations League και κέρδος ο ένας βαθμός απέναντι στο Κόσοβο. Ομάδα που δίνει έμφαση στα ανασταλτικά της καθήκοντα και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις 1-2 φάσεις που ενδέχεται να της παρουσιαστούν στην επίθεση.

      Ακολουθούν τα παιχνίδια με Ελλάδα (11/10 εκτός) και Σλοβενία (14/10 εντός) για το Nations League. Εν όψει του σημερινού φιλικού ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, Ενγκίν Φιρατ δήλωσε: «Για εμάς είναι μια ποδοσφαιρική εμπειρία επειδή οι παίκτες θα καταλάβουν πως είναι να αγωνίζεσαι στο υψηλότερο διεθνές επίπεδο. Ο κίνδυνος είναι να λήξει το ματς όπως αυτό με την Αρμενία. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ισορροπημένο παιχνίδι».

      Αγωνιστικά Νέα: Σε σχέση με την αποστολή του Σεπτεμβρίου δεν κλήθηκαν ο μπακ Γιάρνταν (Πετροκούμπ), οι μέσοι Κογιοτσάρι (Πετροκούμπ), Ντράγκαν (Μιλσάμι) και ο επιθετικός Άμπρος (Πετροκούμπ).

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ετοιμάζεται να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής με την Εθνική, ωστόσο ακόμα κι έτσι η διαφορά ποιότητας στις δύο ομάδες είναι τεράστια. Δεν μπορεί να γίνει κουβέντα με τον άσο και το όβερ 2.5 σε αυτές τις τιμές, χαμηλά και το No Goal (1.50), αφού οι φιλοξενούμενοι είναι ομάδα που δυσκολεύεται χαρακτηριστικά στο σκοράρισμα. Ενδεικτικά και μόνο.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Αναμετρήσεις Ομάδων
      7/10/2020
      Ιταλία
      Μολδαβία
      6 - 0

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες