4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πολωνία - Αλβανία

27/3/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 462
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 407 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Αλβανία - Πολωνία στις 10/9/2023

Προϊστορία

10/9/2023 ΑλβανίαΠολωνία 2 - 0
27/3/2023 ΠολωνίαΑλβανία 1 - 0
12/10/2021 ΑλβανίαΠολωνία 0 - 1
2/9/2021 ΠολωνίαΑλβανία 4 - 1
27/5/2008 ΑλβανίαΠολωνία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 183,844 70.2%
X
€ 48,522 18.5%
2
€ 29,609 11.3%
Over
€ 15,941 43.3%
Under
€ 20,902 56.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

247 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

3

5

Σουτ εκτός εστίας

4

57%

Κατοχή μπάλας

43%

1

Οφσάιντ

0

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

3

18

Φάουλ

11

2

«Κομμένα» Σουτ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: National Stadium, Warsaw
  • Χωρητικότητα: 58500
  • Θεατές: 56227
Ψάχνει αντίδραση η Πολωνία, ντεμπούτο Σιλβίνιο στην Αλβανία

Ψάχνει αντίδραση η Πολωνία, ντεμπούτο Σιλβίνιο στην Αλβανία

Η Πολωνία υποδέχεται την Αλβανία για την 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου των προκριματικών για το Euro 2024. Ψάχνουν την πρώτη τους νίκη οι γηπεδούχοι, πρεμιέρα για τους φιλοξενούμενους.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Μόνο ιδανικό δεν ήταν το ντεμπούτο του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της καθώς γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 3-1 στην Τσεχία και ξεκίνησε με το..αριστερό τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά. Πριν καν συμπληρωθούν 30 δευτερόλεπτα στο παιχνίδι βρέθηκε πίσω στο σκορ και δύο λεπτά μετά είδε την αντίπαλο της να πετυχαίνει και δεύτερο τέρμα. Όλο το πλάνο της για το παιχνίδι πήγε στράφι, είχε μία καλή στιγμή στο 20’ αλλά δεν βρήκε το γκολ. Θέλησε να ισορροπήσει το παιχνίδι αλλά στο 64’ ήρθε και το τέταρτο γκολ και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Σιμάνσκι στο 87’.

Σίγουρα ο Σάντος ονειρευόταν καλύτερο ξεκίνημα αλλά με την εικόνα που μπήκε η ομάδα του στην αναμέτρηση δεν άξιζε κάτι παραπάνω. Οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες, η πρόκριση δεν αποτελεί κάποια υπέρβαση αλλά το μοναδικό της στόχο και το σημερινό παιχνίδι μοιάζει καθοριστικό. Άλλωστε μετά την Τσεχία η Αλβανία μοιάζει ως ο πιο δυνατός αντίπαλος καθώς τα Νησιά Φεροέ και η Μολδαβία δεν θα την δυσκολέψουν. Η πρόσληψη του Σάντος δείχνει τις βλέψεις της Ομοσπονδίας άλλωστε η Πολωνία δίνει αδιάλειπτα το παρών σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μετά το 2008.

«Είμαι πεπεισμένος ότι την Δευτέρα με την υποστήριξη των φιλάθλων μας θα βρούμε και πάλι το πνεύμα μας. Θα δείξουμε χαρακτήρα και αποφασιστικότητα, το θάρρος του πολωνικού έθνους. Οι παίκτες μου έχουν πάρει το μήνυμα μου και τους εμπιστεύομαι απόλυτα», επισήμανε ο κόουτς Σάντος.

Αγωνιστικά Νέα: Ο μπακ Κας (Άστον Βίλα) αποχώρησε από την αποστολή μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο παιχνίδι με την Τσεχία.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Στσέσνι (Γιουβέντους), Σκορούπσκι (Μπολόνια), Ντραγκόφσκι (Σπέτσια)

Αμυντικοί: Πούχατς (Παναθηναϊκός), Μπένταρεκ (Σαουθάμπτον), Κας (Άστον Βίλα), Σάλαμον (Λεχ Πόζναν), Κίβιορ (Άρσεναλ), Νταβίντοβιτς (Βερόνα), Γκούμνι (Άουγκσμπουργκ), Καρμπόβνικ (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Πιατκόφσκι (Γάνδη)

Μέσοι: Ζιελίνσκι (Νάπολι), Λινέτι (Τορίνο), Φρανκφόσκι (Λανς), Σ. Σιμάνσκι (Φέγενορντ), Ντ. Σιμάνσκι (ΑΕΚ), Ζαλέφσκι (Ρόμα), Μπιέλικ (Μπέρμιγχαμ), Καμίνσκι (Βόλφσμπουργκ), Κοζλόφσκι (Φίτεσε), Σκόρας (Λεχ Πόζναν), Λέντερμαν (Ρακόβ Τσεστόχοβα)

Επιθετικοί: Λεβαντόφσκι (Μπαρτσελόνα), Πιόντεκ (Σαλερνιτάνα), Σβιντέρσκι (Σάρλοτ)

Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις στην πρεμιέρα καθώς έκανε το ρεπό της οπότε σήμερα «ρίχνεται» στη μάχη των προκριματικών. Η προηγούμενη της παρουσία βέβαια σε επίσημη διοργάνωση δεν στέφθηκε με επιτυχία καθώς στον όμιλο του Nations League απέναντι σε Ισραήλ και Ισλανδία τερμάτισε στην 3η θέση και γλίτωσε τον υποβιβασμό εξαιτίας της αποβολής της Ρωσίας. Μάζεψε μόλις δύο βαθμούς και δεν έπεισε με τις εμφανίσεις της.

Ξεκινάει την πορεία της στα προκριματικά με την ελπίδα ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη και να πάρει μία από τις πρώτες δύο θέσεις. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο μεγαθήριο στον όμιλο, η αλήθεια είναι πως έχει κάποιες ελπίδες αλλά η Τσεχία και η Πολωνία φαίνονται ένα επίπεδο πάνω απ΄αυτήν.

Η μεγαλύτερη αλλαγή βέβαια συνέβη στη θέση του προπονητή εκεί όπου ο Εντοάρντο Ρέγια αποχώρησε μετά από 2,5 χρόνια και τη θέση του ανέλαβε ο Βραζιλιάνος Σιλβίνιο. Ο πρώτος προσπάθησε να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο αλλά δεν έκανε το βήμα παραπάνω. Ο δεύτερος έρχεται έχοντας ένα βαρύ όνομα σαν ποδοσφαιριστής αλλά προπονητικά ακόμα δεν έχει δείξει κάτι σε Λυών και Κορίνθιανς.

«Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι απέναντι στην Πολωνία. Μετά από δυόμιση μήνες δουλειάς , είδαμε όλους τους παίκτες, πρακτικά μιλάμε για έναν αριθμό κοντά στους 70, είδαμε 240 παιχνίδια και καταλήξαμε στους 23. Η Πολωνία είναι δυνατή αλλά είμαστε χαρούμενοι με τη δουλειά που γίνεται και πάντα έχουμε μία ευκαιρία», επισήμανε ο κόουτς Σιλβίνιο.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού έμεινε ο Μπρόγια (Τσέλσι) που αποτελεί μία σημαντική απώλεια όπως και οι στόπερ Ισμαΐλι (Έμπολι) και Τζιμσίτι (Αταλάντα).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπερίσα (Τορίνο), Στρακόσα (Μπρέντφορντ), Καστράτι (Τσιταντέλα)

Αμυντικοί: Χισάι (Λάτσιο), Λενιάνι (Ουμρανίγεσπορ), Βέσελι (Μπενεβέντο), Μιχάι (Φαμαλικάο), Μπάλιου (Ράγιο Βαγιεκάνο), Χαντρόι (Παρτιζάνι), Μερσινάι (Λοκομοτίβα), Κουμπούλα (Ρόμα)

Μέσοι: Αμπράσι (Γκρασχόπερς), Ραμαντάνι (Αμπερντίν), Γιασούλα (Ντάρμσταντ), Λάτσι (Σπάρτα Πράγας), Ν. Μπαϊράμι (Σασσουόλο), Ασλάνι (Ίντερ), Σελαχι (Ριέκα), Ασάνι (Γκουαντζού), Μεχμέτι (Μπρίστολ Σίτι)

Επιθετικοί Τσικαλέσει (Καλίτζ), Ουζούνι (Γρανάδα)Σεφέρι (Βόρσκλα Πολτάβα).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Πολωνία θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από την Τσεχία, να δείξει το καλό της πρόσωπο και να ξεκαθαρίσει πως παραμένει το φαβορί για την πρόκριση. Ο Σάντος σίγουρα δεν είδε την ομάδα που θα ήθελε και ίσως αλλάξει κάποια πράγματα. Από την άλλη η Αλβανία κάνει πρεμιέρα με τον Σιλβίνιο μάλιστα στον πάγκο της και είναι μία δυνατή πρόκληση για να τσεκάρει τις δυνάμεις της. Οι γηπεδούχοι είναι καλύτεροι σαν σύνολο όμως και ο άσος κοντά στο 1.60 παίζεται σε ένα παρολί.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 5ος Όμιλος
  1 Αλβανία 8 15 4 3 1 12:4
  3 Πολωνία 8 11 3 2 3 10:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Papbet με το υψηλότερο yield +0.13% έπαιξε: 2
  • » Ο ilpastore, με το υψηλότερο yield +7.87% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 4-6 Goals
  • » Ο seligos, με το υψηλότερο yield +9.84% στο σημείο 2-3 Goals έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες