1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ιταλία - Βόρεια Ιρλανδία

Προϊστορία

15/11/2021 Βόρεια ΙρλανδίαΙταλία 0 - 0
25/3/2021 ΙταλίαΒόρεια Ιρλανδία 2 - 0
11/10/2011 ΙταλίαΒόρεια Ιρλανδία 3 - 0
8/10/2010 Βόρεια ΙρλανδίαΙταλία 0 - 0
6/6/2009 ΙταλίαΒόρεια Ιρλανδία 3 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 284,410 91.2%
X
€ 17,841 5.7%
2
€ 9,750 3.1%
Over
€ 19,005 51.8%
Under
€ 17,716 48.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

158 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadio Ennio Tardini
  • Χωρητικότητα: 27906
Αήττητο 22 αγώνων μετράει η Ιταλία

Αήττητο 22 αγώνων μετράει η Ιταλία

Ιταλία και Β. Ιρλανδία κοντράρονται στο «Ένιο Ταρντίνι» για την πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2022.

Τι ισχύει: Αναμέτρηση για τον 3ο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ. Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

* Χωρίς κόσμο

ΙΤΑΛΙΑ

Μετά την πρόκριση στην τελική φάση του Euro με 10x10 στον όμιλο, προκρίθηκε και στα τελικά του Nations League, τερματίζοντας πρώτη και αήττητη σε γκρουπ με Ολλανδία, Πολωνία και Βοσνία (3-3-0). Πήρε τέσσερις βαθμούς κόντρα στην Ολλανδία (1-1 εντός, 1-0 εκτός) και την άφησε στην 2η θέση. Αξίζει να σημειωθεί πως ανέλαβε τη φιλοξενία του Final-Four του Nations League, το οποίο θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο.

Τρέχει αήττητο 22 αγώνων με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της, το καλύτερο σερί της από τον Ιούλιο του 2006 όταν και στέφθηκε πρωταθλήτρια κόσμου. Η τελευταία της ήττα ήταν στις 10 Σεπτεμβρίου του 2018 (1-0 στην Πορτογαλία).
Μπαίνει στα προκριματικά του Μουντιάλ ως το πρώτο φαβορί του ομίλου, πάνω από την Ελβετία, ενώ πολύ πιο πίσω στις αποδόσεις βρίσκεται η σημερινή της αντίπαλος Β. Ιρλανδία. Τις επόμενες δύο αγωνιστικές παίζει στις έδρες των δύο αουτσάιντερ, Βουλγαρία (28/3) και Λιθουανία (31/3).

Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της, Μαντσίνι δήλωσε: «Η πρεμιέρα των προκριματικών είναι πάντα το πιο δύσκολο και το πιο σημαντικό παιχνίδι, μιας και έρχεται μετά από αρκετούς μήνες απραξίας. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα. Η Β. Ιρλανδία είναι μια κλασσική βρετανική ομάδα. Αμύνονται και χτυπάνε στις αντεπιθέσεις. Δεν πρέπει να πάρουμε ρίσκα μιας και θα υπάρχουν πολύ λίγοι χώροι».

Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ τέθηκαν ο μέσος Κριστάντε (Ρόμα) και ο φορ Κεν (Παρί Σεν Ζερμέν). Πήραν τελικά άδεια και ενσωματώθηκαν τελευταία στιγμή στην αποστολή οι τρεις παίκτες της Ίντερ (Μπαρέλα, Σένσι, Μπαστόνι). Εκτός κλήσεων ο στόπερ Ρομανιόλι (Μίλαν), ο μπακ Καλάμπρια (Μίλαν) και ο χαφ Ζορζίνιο (Τσέλσι). Για πρώτη φορά στην αποστολή ο Βραζιλιάνος στόπερ Τολόι (Αταλάντα) ο οποίος τον Φεβρουάριο πήρε ιταλική υπηκοότητα.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Σιρίγου (Τορίνο), Ντοναρούμα (Μίλαν), Κράγνο (Κάλιαρι), Μέρετ (Νάπολι)

Αμυντικοί: Κιελίνι, Μπονούτσι (Γιουβέντους), Σπινατσόλα, Μαντσίνι (Ρόμα), Φλορέντσι (Παρί Σεν Ζερμέν), Ασέρμπι, Λάτζαρο (Λάτσιο), Έμερσον (Τσέλσι), Μπιράγκι (Φιορεντίνα), Ντι Λορέντζο (Νάπολι), Μπαστόνι (Ίντερ), Φεράρι (Σασουόλο), Τολόι (Αταλάντα)

Μέσοι: Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν), Μπαρέλα, Σένσι (Ίντερ), Πελεγκρίνι (Ρόμα), Σοριάνο (Μπολόνια), Λοκατέλι (Σασουόλο), Καστροβίλι (Φιορεντίνα), Μαντραγόρα (Τορίνο), Πεσίνα (Αταλάντα), Ρίτσι (Σπέτσια)

Επιθετικοί: Ιμόμπιλε (Λάτσιο), Ινσίνιε (Νάπολι), Μπελότι (Τορίνο), Ελ Σαραουί (Ρόμα), Μπερναντέσκι, Κιέζα (Γιουβέντους), Μπεράρντι (Σασουόλο), Γκρίφο (Φράιμπουργκ), Καπούτο (Σασσουόλο)ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Δεν ξεκινάει με θετικό κλίμα την προκριματική φάση του Μουντιάλ, αφού τον Νοέμβριο ηττήθηκε με 2-1 από την Σλοβακία στην παράταση (1-1 κ.δ. στο Μπέλφαστ) και αποκλείστηκε από την τελική φάση του Euro. Παράλληλα η απογοητευτική πορεία της στο Nations League, όπου δεν είχε ούτε νίκη σε έξι ματς (0-2-4) σε όμιλο με Αυστρία, Νορβηγία και Ρουμανία, την οδήγησε σε υποβιβασμό στην League C. Είναι ενδεικτικό ότι παραμένει χωρίς νίκη σε 8 παιχνίδια με τον Ιαν Μπάρακλαφ στον πάγκο της (0-4-4).

Μπαίνει στα προκριματικά ως το μεγάλο αουτσάιντερ, πίσω από Ιταλία και Ελβετία. Θα μετρήσει δυνάμεις στο σημερινό παιχνίδι, την επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό και θα δώσει φιλικό με τις ΗΠΑ (28/3), ενώ την 3η αγωνιστική υποδέχεται την Βουλγαρία (31/3).

Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της Μπάρακλαφ δήλωσε: «Ονειρευόμαστε να προκριθούμε στο Μουντιάλ. Έχουμε ταλαντούχους και φιλόδοξους παίκτες. Στόχος μας είναι να χτίσουμε μια νέα ομάδα βασιζόμενη σε ένα μείγμα νέων και έμπειρων παικτών. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι κάνει εξαιρετική δουλειά και η Ιταλία μπορεί να κερδίσει το Euro. Αν προκριθεί στο Μουντιάλ θα είναι μεταξύ των υποψήφιων ομάδων για να σηκώσουν το τρόπαιο».

Αγωνιστικά Νέα: Προβλήματα της τελευταίας στιγμής για τον Μπάρακλαφ, ο οποίος δεν υπολογίζει στον φορ Μπόις (Χαρτς) που έμεινε στο Δουβλίνο διότι έγινε πατέρας, αλλά και στον αναπληρωματικό γκολκίπερ Γκαρτσάιντ (Ντέρι) που κρίθηκε ανέτοιμος. Από την άλλη, αμφίβολοι δίνονται ο μπακ Λιούις (Νιούκαστλ) και ο μπακ-χαφ ΜακΝάιρ (Μίντλεσμπρο). Υπήρχαν αμφιβολίες και για τη συμμετοχή του κάπτεν/στόπερ Έβανς (Λέστερ) αλλά τα τελευταία δημοσιεύματα εκτιμούν ότι θα αγωνιστεί κανονικά. Εκτός αποστολής λόγω προβλημάτων έμειναν ο έμπειρος γκολκίπερ ΜακΓκόβερν (Νόριτς), ο μέσος Τζόουνς (Ρέιντζερς) και ο επιθετικός Ουάσινγκτον (Τσάρλτον).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Πίκοκ-Φαρελ (Μπέρνλι), Χάζαρντ (Σέλτικ), Χιουζ (Λίβερπουλ)

Αμυντικοί: Έβανς (Λέστερ), Κάθκαρτ (Γουότφορντ), Ντάλας (Λιντς), Φέργκιουσον (Μίλγουολ), ΜακΛάφλιν (Σάντερλαντ), Λιούς (Νιούκαστλ), Σμιθ (Χαρτς), Μπάλαρντ (Μπλάκπουλ), Μπράουν (Κάρντιφ)

Μέσοι: Ντέιβις (Ρέιντζερς), Έβανς (Μπλάκμπερν), ΜακΓκιν (Αμπερντίν), ΜακΝάιρ, Σαβίλ (Μίντλεσμπρο), Γουάιτ (Χαλ), Τόμπσον (Στόουκ), ΜακΚαν (Σεντ Τζόνστον), Κένεντι (Αμπερντίν)

Επιθετικοί: Λάφερτι (Κιλμάνροκ), Μαγκένις (Χαλ), Μπόις (Χαρτς), Λέιβερι (Λίνφιλντ), Τσάρλς (Άκρινγκτον)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί την Ιταλία, η οποία προέρχεται από καλές εμφανίσεις, μετράει αήττητο 22 αγώνων αλλά ο άσος απέναντι σε μια μαχητική ομάδα όπως η Β. Ιρλανδία δεν έχει καμία αξία σ’ αυτές τις τιμές. Οι Βρετανοί θα παίξουν κλειστά με έμφαση στην άμυνα και θα επιχειρήσουν να κάνουν τη ζημιά στις αντεπιθέσεις. Ζορίζονται συνήθως απέναντι σε κλειστές άμυνες οι «ατζούρι», δεν αποκλείεται να αρκεστούν σε επαγγελματική νίκη. Θα πάμε με το 2-3 Γκολ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 3ος όμιλος
  2 Ιταλία 8 16 4 4 0 13:2
  3 Βόρεια Ιρλανδία 8 9 2 3 3 6:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.83% έπαιξε: 1
  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +19.15% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.60% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες