3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Γερμανία - Ιταλία

Προϊστορία

14/6/2022 ΓερμανίαΙταλία 5 - 2
4/6/2022 ΙταλίαΓερμανία 1 - 1
15/11/2016 ΙταλίαΓερμανία 0 - 0
2/7/2016 ΓερμανίαΙταλία 1 - 1
29/3/2016 ΓερμανίαΙταλία 4 - 1
15/11/2013 ΙταλίαΓερμανία 1 - 1
28/6/2012 ΓερμανίαΙταλία 1 - 2
9/2/2011 ΓερμανίαΙταλία 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 956,197 77.7%
X
€ 156,919 12.7%
2
€ 117,821 9.6%
Over
€ 28,182 27.1%
Under
€ 75,976 72.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

175 ψήφοι:

9

Σουτ στην εστία

6

3

Σουτ εκτός εστίας

6

61%

Κατοχή μπάλας

39%

1

Οφσάιντ

4

4

Αποκρούσεις

4

2

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

4

23

Σέντρες

16

5

Αλλαγές

5

8

Φάουλ

7

3

Ασίστ

2

0

Αντεπιθέσεις

0

17

Πλάγια Άουτ

17

11

Εκτελέσεις Φάουλ

9

7

Ελεύθερα Λακτίσματα

5

15

Προσπάθειες Για Γκολ

15

3

«Κομμένα» Σουτ

3

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Borussia-Park
  • Χωρητικότητα: 60250
  • Θεατές: 44144
Μεγάλο ντέρμπι στο «Μπορούσια Παρκ»

Μεγάλο ντέρμπι στο «Μπορούσια Παρκ»

Η Γερμανία υποδέχεται την Ιταλία στο «Μπορούσια Παρκ» σ’ ένα κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη της πρωτιάς στον όμιλο.

* Οι Γερμανοί είναι αήττητοι στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις τους με τους Ιταλούς μετά τον χαμένο ημιτελικό στο Euro 2012 αλλά έχουν μόλις μια νίκη (1-4-0).

Τρίτο σερί 1-1 στον όμιλο και τέταρτο ανεξαρτήτως διοργάνωσης (δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία της), αυτή την φορά με την Ουγγαρία στην Βουδαπέστη. Η άμυνα της πιάστηκε στον ύπνο στο 6’ και βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως απάντησε άμεσα με τον Χόφμαν (9’) ο οποίος βρήκε δίχτυα για δεύτερο σερί ματς μετά την εκπληκτική βαθιά μπαλιά του Σλότερμπεκ. Έκτοτε είχε συντριπτικά ποσοστά κατοχής, αλλά με εξαίρεση 1-2 φάσεις δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά τους γηπεδούχους. Αντίθετα, κινδύνευσε αρκετά από τις αντεπιθέσεις και τις στατικές φάσεις των Ούγγρων και χρειάστηκε μερικές καλές επεμβάσεις του Νόιερ για να αποφύγει ένα δεύτερο τέρμα.

Ο Χάνσι Φλικ επέκτεινε το αήττητο σερί του στον πάγκο της «νασιοναλμανσάφτ» με 8 νίκες και 4 ισοπαλίες σε 12 παιχνίδια, με την ομάδα να έχει σκοράρει και στα 12. Το θέμα είναι όμως ότι δυσκολεύεται να παίρνει νίκες, ενώ παρουσιάζει προβλήματα στα μετόπισθεν, δεχόμενη γκολ στα 5/6 τελευταία. Αξιοσημείωτο και το στατιστικό που την θέλει να μην έχει κρατήσει το μηδέν στα 12 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει στο Nations League! Το μόνο παιχνίδι που είχε clean sheet στη διοργάνωση ήταν αυτό της πρεμιέρας με την Γαλλία (0-0) τον Σεπτέμβριο του 2018!

Εν όψει του σημερινού, ο Φλικ σχολίασε: «Η Ιταλία τα πηγαίνει καλά, έχουν καλή ομάδα. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θέλω οι παίκτες να τα δώσουν όλα και να πάνε στις διακοπές έχοντας κερδίσει το τελευταίο παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι να προκριθούμε στο Final-Four αλλά πρέπει να κάνουμε ένα ποιοτικό άλμα. Ίσως δύο ή τρία. Βρισκόμαστε σε μεγαλύτερη πίεση από τους Ιταλούς λόγω του Μουντιάλ όμως είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε. Έχουμε πολλά να μάθουμε από το ματς με την Ουγγαρία. Προετοιμαζόμαστε όσο δυνατόν καλύτερα μπορούμε για το παιχνίδι με την Ιταλία».

Αγωνιστικά Νέα: Δύο σημαντικές επιστροφές, αφού σε σχέση με το ματς κόντρα στους Ούγγρους, επιστρέφουν ο βασικός στόπερ Ρίντιγκερ (Ρεάλ) και ο εξτρέμ Γκνάμπρι (Μπάγερν). Τιμωρημένος ο στόπερ Σλότερμπεκ (Φράιμπουργκ). Παραμένει εκτός ο επιθετικός Ρόις (Ντόρτμουντ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Νόιερ (Μπάγερν), Μπάουμαν (Χόφενχαϊμ) Τραπ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης)

Αμυντικοί: Ρίντιγκερ (Ρεάλ Μαδρίτης), Κέχρερ (Παρί Σεν Ζερμέν), Τα (Λεβερκούζεν), Ράουμ (Χοφενχάιμ), Ζίλερ (Ντόρτμουντ), Κλόστερμαν (Λειψία), Σλότερμπερκ (Ντόρτμουντ, Χένριχς (Λειψία),

Μέσοι: Γκορέτσκα (Μπάγερν), Μπραντ (Ντόρτμουντ), Ρόις (Ντόρτμουντ), Χόφμαν (Γκλάντμπαχ), Γκιντογαν (Μάντσεστερ Σίτι), Μουσιάλα (Μπάγερν Μονάχου), Σταχ (Μάιντζ)

Επιθετικοί: Χάβερτς (Τσέλσι), Μίλερ (Μπάγερν), Σανέ (Μπάγερν), Ενμετσά (Βόλφσμπουργκ), Γκνάμπρι (Μπάγερν Μονάχου), Αντεγέμι (Ντόρτμουντ), Βέρνερ (Τσέλσι)Αν και κατέβηκε με τα… δεύτερα, απέσπασε ισοπαλία 0-0 στην έδρα της Αγγλίας και διατηρήθηκε στην κορυφή του ομίλου. Γεμάτο παιχνίδι με εκατέρωθεν μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Γλίτωσε σε μεγάλη φάση των γηπεδούχων στο ξεκίνημα της επανάληψης και μετά το 60’ το ματς κύλησε σε αργό τέμπο ως το φινάλε.

Έχει βγάλει υποδειγματική αντίδραση μετά την ήττα με κακή εμφάνιση στο Finallisima κόντρα στην Αργεντινή και τρέχει αήττητο τριών αγώνων (1-2-0) στο Nations League, με αποτέλεσμα να φιγουράρει στην κορυφή του ομίλου αλλά μόλις στο +1 από την 2η Ουγγαρία. Πολύ κρίσιμο το σημερινό παιχνίδι με τους Γερμανούς, που μπορεί να κρίνει πολλά στη μάχη της πρωτιάς.

Πριν την έναρξη του Nations League ο τεχνικός της Μαντσίνι είχε εκφράσει την επιθυμία του να πάρει ρίσκα με την χρησιμοποίηση νέων προσώπων και πως αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στα αποτελέσματα. Παρά την παρουσία αρκετών νεαρών παικτών η «σκουάτρα ατζούρα» δείχνει ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο στα τρία ματς του Ιουνίου, κάτι που κλήθηκε να σχολιάσει: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν το περίμενα. Πίστευα θα ήταν χειρότερα. Έχουμε ακόμα πολύ δουλειά μπροστά μας, υπάρχει μακρύς δρόμος γεμάτος κινδύνους. Σίγουρα χρειάζεται να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Δεν περίμενα να ήμασταν τόσο καλοί σ’ αυτές τις τρεις εβδομάδες που είμαστε μαζί. Είναι σημαντικό που δεν έχουμε αλλάξει το στυλ παιχνιδιού, αν και σε πρόσωπα έχουν γίνει πολλές αλλαγές».

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Τονάλι (Μίλαν), ενώ δεν υπολογίζονται ο έτερος μέσος Πομπέκα (Μίλαν) και ο μπακ-χαφ Φλορέντσι (Ρόμα). Έχουν αποχωρήσει από την αποστολή ο έμπειρος στόπερ Μπονούτσι (Γιουβέντους) και ο φορ Μπελότι (Τορίνο) προκειμένου να αρχίσουν τις διακοπές τους. Έχουν αποχωρήσει επίσης οι φουλ-μπακ Μπιράγκι (Φιορεντίνα) και Λατσάρι (Λάτσιο) λόγω τραυματισμών.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ντοναρούμα (Παρί Σεν Ζερμέν), Κράνιο (Κάλιαρι), Μέρετ (Νάπολι), Γκολίνι (Τότεναμ), Σιρίγου (Τζένοα)

Αμυντικοί: Ατσέρμπι (Λάτσιο), Μπαστόνι (Ίντερ), Ντι Λορέντσο (Νάπολι), Σπινατσόλα (Ρόμα), Μαντσίνι (Ρόμα), Καλάμπρια (Μίλαν), Ντιμάρκο (Ίντερ), Λουίζ Φελίπε (Λάτσιο), Γκάτι (Φροζινόνε), Σκαλβίνι (Αταλάντα)

Μέσοι Μπαρέλα (Ίντερ), Κριστάντε (Ρόμα), Πεσίνα (Αταλάντα), Τονάλι (Μίλαν), Πελεγκρίνι (Ρόμα), Λοκατέλι (Γιουβέντους), Ρίτσι (Τορίνο), Φρατέζι (Σασσουόλο)

Επιθετικοί: Ρασπαντόρι (Σασουόλο), Σκαμάκα (Σασουόλο), Πολιτάνο (Νάπολι), Γκνοντό (Ζυρίχη), Καπράρι (Βερόνα), Τσανσελιέρι (Βερόνα), Ζέρμπιν (Φροζινόνε)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Γερμανία προέρχεται από τέσσερα σερί 1-1 για πρώτη φορά στην ιστορία της και θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη στον όμιλο απέναντι στην Ιταλία, η οποία κατεβαίνει ξανά με πολλές αλλαγές στο πλαίσιο ανανέωσης που θέλει να φέρει στην ομάδα ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Παρά τα πολλά νέα πρόσωπα οι «ατζούρι» τα πηγαίνουν πολύ καλά μέχρι στιγμής στον όμιλο και τους περιμένουμε ξανά ανταγωνιστικούς. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα πάμε με το 2-3 γκολ που καλύπτει πολλά ενδεχόμενα. Η Γερμανία έχει σκοράρει σ’ όλα τα παιχνίδια με τον Φλικ στον πάγκο της αλλά κρατάει δύσκολα το μηδέν. Μάλιστα τα «πάντσερ» έχουν δεχτεί γκολ στα 12 τελευταία ματς στο Nations League.

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Γερμανία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.77 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Γερμανία έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X με απόδοση 3.30 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  1 Ιταλία 6 11 3 2 1 8:7
  3 Γερμανία 6 7 1 4 1 11:9
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +2.22% έπαιξε: Ημ.1
  • » Ο erase, με το υψηλότερο yield +61.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες