1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Πολωνία - Κροατία

15/10/2024 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 921

Προϊστορία

15/10/2024 ΠολωνίαΚροατία
8/9/2024 ΚροατίαΠολωνία 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 746 8.6%
X
€ 5,749 66.3%
2
€ 2,174 25.1%
Over
€ 2,506 90.3%
Under
€ 270 9.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΠΤΩΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

1 X 2 O U
+13.56%+1.49%-7.35%+3.86%-1.71%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

44 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: National Stadium, Warszawa
  • Χωρητικότητα: 58500
Καθοριστικό ματς για τη «μάχη» της δυάδας

Καθοριστικό ματς για τη «μάχη» της δυάδας

Η Πολωνία υποδέχεται την Κροατία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» τους από την Πολωνία, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας τη Σκωτία.

Τι ισχύει: Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου προκρίνονται στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Όποια ομάδα τερματίσει τρίτη θα δώσει διπλά παιχνίδια με ομάδα που θα έχει τερματίσει στη δεύτερη θέση του γκρουπ της στη Β’ κατηγορία για μια θέση στην Α’ κατηγορία. Η τελευταία του κάθε ομίλου υποβιβάζεται.

Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Βαθμοί στα μεταξύ τους 2) Καλύτερη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους 3) Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους 4) Συνολική διαφορά τερμάτων 5) Καλύτερη επίθεση συνολικά 6) Καλύτερη επίθεση στα εκτός έδρας παιχνίδια 7) Περισσότερες νίκες συνολικά 8) Περισσότερες εκτός έδρας νίκες συνολικά 9) Λιγότεροι βαθμοί ποινής (Κίτρινη κάρτα = ένας βαθμός, αποβολή με δύο κίτρινες κάρτες = τρεις βαθμοί, απευθείας κόκκινη κάρτα = τρεις βαθμοί, απευθείας κόκκινη κάρτα που ακολουθεί μετά από κίτρινη = τέσσερις βαθμοί 10) Υψηλότερη θέση στην αρχική συνολική κατάταξη του Nations League.



Θα δώσει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της. Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με την Πορτογαλία και γνώριζε ότι αναζητούσε μία υπέρβαση για να πάρει κάτι καλό. Δεν την πέτυχε και ηττήθηκε αρκετά εύκολα (1-3). Σε παθητικό ρόλο από το ξεκίνημα δέχτηκε «σφυροκόπημα» και αφόρητη πίεση. Κινδύνευσε τρεις φορές και σώθηκε από το δοκάρι στο 10’ σε προσπάθεια του Ρονάλντο όμως στο 26’ οι φιλοξενούμενοι «έκρυψαν» την μπάλα και ο Μπερνάρντο Σίλβα σκόραρε για το 0-1. Έντεκα λεπτά μετά ο Λεάο σούταρε στο δοκάρι και ο Ρονάλντο σε κενή εστία πέτυχε το 0-2 του ημιχρόνου. Στην επανάληψη δεν βελτιώθηκε ιδιαίτερα όμως σχεδόν από το... πουθενά μπήκε στο κόλπο με γκολ του Ζιελίνσκι στο 78’. Δεν το χάρηκε ιδιαίτερα καθώς δέκα λεπτά μετά ο Μπεντνάρεκ με αυτογκόλ διαμόρφωσε άθελά του τελικό 1-3 και την έριξε οριστικά και αμετάκλητα στο καναβάτσο.

Με αυτόν τον τρόπο η Πολωνία δέχτηκε μία δεύτερη διαδοχική «σφαλιάρα», καθώς είχε προηγηθεί το αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στην προσεχή αντίπαλο Κροατία κι έτσι έχει μείνει μόνο με το «τρίποντο» της πρεμιέρας στο φετινό Nations League. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συγκεντρώσει 3 βαθμούς και βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου τους, απέχοντας τρεις πόντους από τη δυάδα και τους Κροάτες, δηλαδή το σύνολο που καταδιώκουν. Με νίκη θα μπουν γερά στη «μάχη» της πρόκρισης. Τα δύο από τα τρία ματς τους ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Μιχάλ Προμπίερζ επισήμανε: «Είναι αδύνατο να καταφέρνουμε κάτι όταν δεχόμαστε τέτοια γκολ όπως στο παιχνίδι με την Πορτογαλία. Είναι σημαντικό να μην κάνουμε τόσα λάθη ατομικά αλλά και ομαδικά και ταυτόχρονα να έχουμε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπάρχουν καινούριοι «πονοκέφαλοι».

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπούλκα (Νις), Μρόζεκ (Λεχ Πόζναν), Σκορούπσκι (Μπολόνια), Τρελόφσκι (Ρακόβ)

Αμυντικοί: Μπεντνάρεκ (Σαουθάμπτον), Μπερεζίνσκι (Σαμπντόρια), Π. Νταβίντοβιτς (Βερόνα), Κίβιορ (Άρσεναλ), Πιατκόβσκι (Ζάλτσμπουργκ), Πούχατς (Χόλσταϊν Κίελ), Βαλούκιεβιτς (Τορίνο)

Μέσοι: Φρανκόφσκι (Λανς), Καμίνσκι (Βόλφσμπουργκ), Μόντερ (Μπράιτον), Πιοτρόφσκι (Λουντογκόρετς), Σ. Σιμάνσκι (Φενέρμπαχτσε), Ουρμπάνσκι (Μπολόνια), Ζαλέφσκι (Ρόμα), Ζιελίνσκι (Ίντερ), Μόντερ (Μπράιτον), Αμεγιάο (Ράκοβ), Ογιεντέλε (Λέγκια Βαρσοβίας)

Επιθετικοί: Λεβαντόφσκι (Μπαρτσελόνα), Πιόντεκ (Μπασάκσεχιρ), Σβιντέρσκι (Σάρλοτ)



Το περασμένο Σάββατο κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Σκωτία κι έπρεπε να αποδείξει εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου ότι δικαίως θεωρούταν το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Το έκανε έστω και με αρκετή δυσκολία κι επικράτησε 2-1 με ανατροπή. Ισορροπημένο το πρώτο ημίωρο δίχως σημαντικές συγκινήσεις. Ωστόσο στο 33’ ο Σούσιτς έκανε μεγάλη γκάφα και ο Κρίστι σκόραρε από πλάγια θέση για το 0-1. Αντέδρασε ως μεγάλη ομάδα και τρία λεπτά μετά ο Ματάνοβιτς μετά από ασίστ του Πέρισιτς «έγραψε» το 1-1 που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ανέβασε την απόδοσή της και πίεσε αναζητώντας ένα δεύτερο τέρμα. Ο χρόνος κυλούσε και το άγχος μεγάλωνε, με τον Μόντριτς να είναι ο κινητήριος μοχλός και να απειλεί σε δύο περιπτώσεις. Τελικά στο 70’ ο Κράμαριτς με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το 2-1. Αμύνθηκε μαζικά στη συνέχεια και κινδύνευσε σοβαρά στο 90’, ενώ στην τελευταία φάση σημείωσε αυτογκόλ ο Γιάκιτς όμως δεν μέτρησε σωστά για οφσάιντ του Άνταμς στην αρχή της φάσης.

Η Κροατία έχει βγάλει καλή αντίδραση μετά την ήττα της πρεμιέρας επί πορτογαλικού εδάφους κι έβαλε στη σειρά δύο συνεχόμενα καλά αποτελέσματα, ανεβάζοντας την ψυχολογία της στα ύψη ενόψει της συνέχειας της προσπάθειάς της για πρόκριση στα προημιτελικά του Nations League. Η συγκομιδή των 6 πόντων φέρνει τους «βατρένι» στην 2η θέση της κατάταξης και ιδανικά θα ήθελαν να «σκαρφαλώσουν» στην κορυφή, όμως το πιο ρεαλιστικό σενάριο είναι να παραμείνουν εντός δυάδας. Τα δύο από τα τρία φετινά ματς τους στη διοργάνωση ήταν Over κι αμφίσκορα.

«Πάντοτε οι τρεις βαθμοί είναι οι πιο σημαντικοί στα παιχνίδια που δίνουμε και είναι επίσημα. Δεν με ενθουσίασε πάντως σε καμία περίπτωση η εμφάνισή μας. Κάναμε πολλά λάθη που είναι απαραίτητο να μην γίνουν ξανά κόντρα στην Πολωνία. Πρέπει να είμαστε πιο συμπαγείς και να αποφεύγουμε τους αχρείαστους κινδύνους» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Ζλάτκο Ντάλιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Δίχως φρέσκα προβλήματα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Λιβάκοβιτς (Φενέρμπαχτσε), Λάμπροβιτς (Άουγκσμπουργκ), Ίβουσιτς (Πάφος)

Αμυντικοί: Γκβάρντιολ (Μάντσεστερ Σίτι), Τσαλέτα-Τσαρ (Λυών), Σόσα (Τορίνο), Σούταλο (Άγιαξ), Έρλιτς (Μπολόνια)

Μέσοι: Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Κόβατσιτς (Μάντσεστερ Σίτι), Μάριο Πάσαλιτς (Αταλάντα), Ιβάνουσετς (Φέγενορντ), Λ. Σούτσιτς (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Γιάκιτς (Άουγκσμπουργκ), Μπατούρινα (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Μόρο (Μπολόνια), Π. Σούσιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ)

Επιθετικοί: Πέρισιτς (Αϊντχόφεν), Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ), Πέτκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Πιάτσα (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Μπούντιμιρ (Οσασούνα), Ματάνοβιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Μάρκο Πάσαλιτς (Ριέκα), Όρσιτς (Τραμπζονσπόρ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι που διεξήχθη στην Κροατία, οι «βατρένι» νίκησαν πριν περίπου ένα μήνα με το οριακό 1-0 την Πολωνία. Τώρα θα συναντηθούν εκ νέου σε μία σημαντική «μάχη», στην προσπάθεια που κάνουν αμφότερες για να μπορέσουν να τερματίσουν στη δυάδα του ομίλου και να πάρουν την πρόκριση για τα προημιτελικά του Nations League. Πέρα από το χαμηλό σκορ όμως στο πρώτο ματς, σε ευρύτερο πλαίσιο, αμφότερες αρέσκονται να παίζουν επιθετικά κι έχουν κενά στην άμυνά τους. Κρίνουμε υπερβολικές τις τιμές του Over και θα το στηρίξουμε θεωρώντας ότι αξίζει το ρίσκο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  2 Κροατία 3 6 2 0 1 4:3
  3 Πολωνία 3 3 1 0 2 4:6
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
15/10/2024
Πολωνία
Κροατία
8/9/2024
Κροατία
Πολωνία
1 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Powerr με το υψηλότερο yield +3.59% έπαιξε: Goal
  • » Ο Lolakas211, με το υψηλότερο yield +4.63% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Σχόλια

Thunder 15/10/2024 00:21

Βλέπω νίκη Πολωνίας

Matakt98 15/10/2024 00:43

Γκολ γκολ

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες