9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πολωνία - Ολλανδία

Προϊστορία

22/9/2022 ΠολωνίαΟλλανδία 0 - 2
11/6/2022 ΟλλανδίαΠολωνία 2 - 2
18/11/2020 ΠολωνίαΟλλανδία 1 - 2
4/9/2020 ΟλλανδίαΠολωνία 1 - 0
1/6/2016 ΠολωνίαΟλλανδία 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 40,630 14.5%
X
€ 44,531 15.9%
2
€ 194,932 69.6%
Over
€ 43,397 64.2%
Under
€ 24,237 35.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

264 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

2

3

Σουτ εκτός εστίας

8

43%

Κατοχή μπάλας

57%

2

Οφσάιντ

1

0

Αποκρούσεις

2

1

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

1

8

Σέντρες

6

5

Αλλαγές

5

21

Φάουλ

18

0

Ασίστ

2

1

Αντεπιθέσεις

2

15

Πλάγια Άουτ

9

19

Εκτελέσεις Φάουλ

23

9

Ελεύθερα Λακτίσματα

3

5

Προσπάθειες Για Γκολ

11

0

«Κομμένα» Σουτ

1

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
30 έτη
Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
29 έτη

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: National Stadium, Warsaw
  • Χωρητικότητα: 58500
  • Θεατές: 55000
Η μία για την πρώτη θέση, η άλλη να αποφύγει την τελευταία

Η μία για την πρώτη θέση, η άλλη να αποφύγει την τελευταία

Πολωνία και Ολλανδία αναμετρούνται στην Βαρσοβία για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Nations League. Οι Πολωνοί θέλουν να αποφύγουν την τελευταία θέση, ενώ οι Ολλανδοί θέλουν να κάνουν άλλο ένα βήμα για την πρωτιά πριν το ντέρμπι κορυφής με το Βέλγιο.

Πραγματοποιεί απογοητευτική πορεία στο Nations League, έχοντας μείνει από νωρίς εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης. Ξεκίνησε με δύσκολη νίκη επί της Ουαλίας εντός (2-1) αλλά ακολούθησε η εκτός έδρας συντριβή με 6-1 από το Βέλγιο. Βελτίωσε κάπως την εικόνα της στα επόμενα δύο ματς, φέρνοντας ισοπαλία 2-2 στην Ολλανδία και χάνοντας με 1-0 από το Βέλγιο εντός σ’ ένα ματς που σπατάλησε σημαντικές στιγμές για να ισοφαρίσει.

Στόχος να αποφύγει την τελευταία θέση που οδηγεί στην League B, με την ίδια να βρίσκεται στην 3η θέση και στο +3 από την ουραγό Πολωνία την οποία αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική στο Κάρντιφ (25/9). Παράλληλα ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίχνιεβιτς δοκιμάζει πράγματα εν όψει του Μουντιάλ του Κατάρ, δίνοντας κύρια έμφαση στη μεσαία γραμμή, αφού λείπουν για διάφορους λόγους οι τρεις μέσοι που έπαιξαν βασικοί στο μπαράζ πρόκρισης με την Σουηδία πριν ακριβώς ένα χρόνο:

«Όταν βλέπουμε την ενδεκάδα που βγήκε απέναντι στη Σουηδία, έχουμε ένα τελείως διαφορετικό κέντρο. Οι Μπιέλικ, Μόντερ και Γκοράλσκι δεν είναι πλέον παρόντες. Χρειαζόμαστε νέους παίκτες, κοιτάμε για επιλογές, εξ ου και η κλήση του Πιοτρόφσκι. Ο Λινέτι είναι επίσης σε διαφορετική κατάσταση απ’ ότι τον Ιούνιο. Πρέπει να ομολογήσω ότι το κέντρο είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς. Ωστόσο, να γνωρίζετε ότι μπορούμε επίσης να αλλάξουμε το σύστημα. Υπάρχουν πολλές επιλογές. Τώρα θέλουμε να παραμείνουμε στην κορυφαία κατηγορία του Nations League και αυτός είναι ο πρωταρχικός μας στόχος».

Αγωνιστικά Νέα: Προέκυψαν δύο προβλήματα τραυματισμών στην τελευταία προπόνηση, με τον Μίχνιεβιτς να μην αποκαλύπτει τα ονόματα. Πολωνικά Μέσα υποστηρίζουν ότι πρόκειται για τον μεσοαμυντικό Νταβίνοβιτς (Βερόνα) και τον μπακ Ρέκα (Σπέτσια) και πως αμφότεροι δύσκολα θα παίξουν στο σημερινό. Εκτός λόγω καρτών ο μέσος Ζουρκόφσκι (Φιορεντίνα). Δεν κλήθηκαν στην αποστολή για διάφορους λόγους οι μέσοι Μόντερ (Μπράιτον), Μπιέλικ (Μπέρμιγχαμ), Γκοράλσκι (Μπόχουμ), Σιμάνσκι (ΑΕΚ) και Κας (Άστον Βίλα).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Σέζνι (Γιουβέντους), Σκορούπσκι (Μπολόνια), Ντραγκόφσκι (Σπέτσια), Μαγιέτσκι (Σερκλ Μπριζ)

Αμυντικοί: Γκλικ (Μπενεβέντο), Μπερεζούτσκι (Σαμπντόρια), Μπέντναρεκ (Άστον Βίλα), Κετζιόρα (Ντιναμό Κιέβου), Ρέτσα (Σπέτσια), Νταβίντοβιτς (Βερόνα), Γκάμνι (Άουγκσμπουργκ), Κίβιορ (Σπέτσια), Βιετέσκα (Κλερμόν)

Μέσοι: Κριχόβιακ (Αλ-Σαμπάμπ), Γκροσίτσκι (Πογκόν), Ζιελίνσκι (Νάπολι), Λινέτι (Τορίνο), Κλιχ (Λιντς), Φρανκόφσκι (Λανς), Σιμάνσκι (Φέγενορντ), Ζαλέφσκι (Ρόμα), Ζουρκόφσκι (Φιορεντίνα), Καμίνσκι (Βόλφσμπουργκ), Λεγκόφσκι (Πογκόν), Πιοτρόφσκι (Λουντογκόρετς), Σκόρας (Λεχ Πόζναν)

Επιθετικοί: Λεβαντόφσκι (Μπαρτσελόνα), Μίλικ (Γιουβέντους), Πιόντεκ (Σαλερνιτάνα), Σβιντέρσκι (Σάρλοτ).Είναι πρώτη και αήττητη στον όμιλο με 10 βαθμούς (3-1-0). Στην πρεμιέρα διέλυσε με 4-1 το Βέλγιο εκτός, ακολούθησαν δύο πολύ δύσκολες νίκες επί της Ουαλίας (2-1 εκτός, 3-2 εντός) με γκολ στο 90+’ και ισοπαλία 2-2 με την Πολωνία εντός, σε παιχνίδι που βρέθηκε πίσω με 0-2 αλλά έφερε το ματς στα ίσα. Βρίσκεται στο +3 από το 2ο Βέλγιο, το οποίο υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική και υπό προϋποθέσεις μπορεί να «σφραγίσει» από σήμερα την πρωτιά που θα την φέρει στο Final-Four του Nations League.

Τα παιχνίδια της είναι η χαρά του ουδέτερου, αφού και στα τέσσερα ματς του ομίλου έχει σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ αλλά δεν έχει κρατήσει σε κανένα ανέπαφη την εστία της.

Στο αμυντικό θέμα στάθηκε ο τεχνικός της Φαν Χάαλ: «Σκοράρουμε αρκετά αλλά συνεχίζουμε να δεχόμαστε γκολ. Νομίζω ότι με τριάδα στην άμυνα θα είμαστε ικανοί να αμυνόμαστε σωστά στην τελευταία γραμμή. Επίσης τα πλάγια μπακ θα μπορούν να κινούνται πιο μπροστά αλλά η αμυντική μας λειτουργία πρέπει να γίνει καλύτερη».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν προκύψει προβλήματα. Δεν κλήθηκε λόγω τραυματισμού ο γκολκίπερ Κρουλ (Νόριτς), ενώ ο Φαν Χάαλ άφησε εκτός κλήσεων τον νεαρό μέσο Γκράβενμπερτς ο οποίος δεν παίζει πολύ στην Μπάγερν. Νέα πρόσωπα οι γκολκίπερ Πάσβεερ (Άγιαξ), Νόπερτ (Χέρενφεεν) κι ο μέσος Τέιλορ (Άγιαξ).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Σίλεσεν (Ναϊμέγκεν), Φλέκεν (Φράιμπουργκ), Πασβίρ (Άγιαξ), Νόπερτ (Χέρενφεεν)

Αμυντικοί: Τίμπερ (Άγιαξ), Ντε Λιχτ (Μπάγερν), Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Άκε (Μάντσεστερ Σίτι), Ντε Φράι (Ίντερ), Μαλάσια (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μπλιντ (Άγιαξ), Ρενς (Άγιαξ), Ντάμφρις (Ίντερ), Μάρτινς Ίντι (Άλκμααρ)

Μέσοι: Τέιλορ (Άγιαξ), Μπέργκχαους (Άγιαξ), Κλάασεν (Άγιαξ), Ντε Ρουν (Αταλάντα), Κουπμάινερς (Αταλάντα), Φ. Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα)

Επιθετικοί: Μπεργκβάιν (Άγιαξ), Γκάκπο (Αϊντχόφεν), Ντεπάι (Μπαρτσελόνα), Γιάνσεν (Αντβέρπ), Βέργκχορστ (Μπεσίκτας).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα μάχη στην Βαρσοβία ανάμεσα σε ομάδες που θα δώσουν το «παρών» στο Κατάρ. Η Πολωνία θέλει να αποφύγει την τελευταία θέση στον όμιλο, ενώ η Ολλανδία να κάνει άλλο ένα βήμα πρωτιάς. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν μια καλή εμφάνιση μετά την απογοητευτική πορεία στον όμιλο και μόνο σ’ ένα ματς έμειναν στο μηδέν. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν και δέχονται γκολ σ’ όλα τα παιχνίδια τους και αντιμετωπίζουν την ομάδα που έχει δεχτεί τα περισσότερα στον όμιλο. Θα στραφούμε στο αμφίσκορο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  1 Ολλανδία 6 16 5 1 0 14:6
  3 Πολωνία 6 7 2 1 3 6:12
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Iliasalpo με το υψηλότερο yield +0.45% έπαιξε: 4-6 Goals
  • » Ο apo123, με το υψηλότερο yield +14.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: 2
  • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +1.55% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες