9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βόρεια Ιρλανδία - Κόσοβο

Προϊστορία

24/9/2022 Βόρεια ΙρλανδίαΚόσοβο 2 - 1
9/6/2022 ΚόσοβοΒόρεια Ιρλανδία 3 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 168,682 53.2%
X
€ 59,239 18.7%
2
€ 88,868 28.1%
Over
€ 14,855 14.6%
Under
€ 86,604 85.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

129 ψήφοι:

10

Σουτ στην εστία

7

4

Σουτ εκτός εστίας

4

49%

Κατοχή μπάλας

51%

2

Οφσάιντ

2

0

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

3

10

Φάουλ

9

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Windsor Park
  • Χωρητικότητα: 20332
  • Θεατές: 17148
14 ματς χωρίς νίκη στο Nations League η Β. Ιρλανδία!

14 ματς χωρίς νίκη στο Nations League η Β. Ιρλανδία!

Η Βόρεια Ιρλανδία υποδέχεται το Κόσοβο στο Μπέλφαστ με στόχο την πρώτη νίκη της ιστορίας της στο Nations League στη μάχη που δίνει με την Κύπρο για την αποφυγή της τελευταίας θέσης.

Ρίχθηκε στη μάχη του Nations League με στόχο να διεκδικήσει την άνοδο στην League B αλλά η πορεία της στα ματς του Ιουνίου ήταν απογοητευτική, σημειώνοντας δύο ήττες από Ελλάδα (0-1 εντός) και Κόσοβο (2-3 εκτός) και δύο ισοπαλίες με Κύπρο (0-0 εκτός, 2-2 εντός). Ισοβαθμεί στην τελευταία θέση με τους Κύπριους και δίνει αγώνα την αποφυγή της τελευταίας θέσης που οδηγεί σε μπαράζ υποβιβασμού. Μετά το σημερινό με την Β. Ιρλανδία ταξιδεύει στην Ελλάδα για το ματς με την Εθνική μας ομάδα.

Παραμένει χωρίς νίκη σε 14 παιχνίδια στο Nations League και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, Ίαν Μπάρακλαφ παραμένει σε πολύ δύσκολη θέση, αφού δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει κάτι το αξιόλογο στο αγωνιστικό κομμάτι των Βρετανών σε δύο χρόνια παρουσίας στον πάγκο της ομάδας.

Στη συνέντευξη Τύπου ο ομοσπονδιακός τεχνικός ρωτήθηκε αν είναι ο κατάλληλος για τη θέση: «Δεν θα βρισκόμουν εδώ αν θεωρούσα ότι δεν είμαι ο κατάλληλος. Ήξερα όταν αναλάμβανα την ομάδα ότι δεν θα ήταν ένας εύκολος δρόμος. Δεν είναι για κανέναν τεχνικό αυτής της ομάδας. Βρισκόμαστε σε στάδιο ανασυγκρότησης. Θέλω να κριθώ σε ένα μεγάλο τουρνουά όπως το Μουντιάλ και το Euro. Είμαστε στα μισά μιας διαδικασίας, του χτίσματος για το που θέλουμε να βρισκόμαστε στο φινάλε των προκριματικών του Euro 2024. Στόχος είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο Nations League ώστε να πάμε στην κλήρωση των προκριματικών του Euro στην καλύτερη δυνατή θέση».

Εν όψει του σημερινού αγώνα, ο Μπάρακλαφ δήλωσε: «Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά και να σηκώσουμε τους οπαδούς από τις θέσεις τους. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στη νίκη. Δεν υπάρχει κάτι που να μας εκπλήσσει όσον αφορά το Κόσοβο. Όλοι οι παίκτες του αγωνίζονται στο κορυφαίο επίπεδο στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ως Εθνική ομάδα ανεβαίνει στη βαθμολογία. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα απέναντι τους και θα παρατάξουμε μια πιο δυνατή και έμπειρη ομάδα. Πρέπει να δείξουμε την εμπειρία μας και να καταπνίξουμε την επιθετική απειλή που έχουν».

Αγωνιστικά Νέα: Σε σχέση με τα ματς του Ιουνίου επέστρεψαν αρκετοί έμπειροι παίκτες όπως ο φορ Μαγκένις (Γουίγκαν), ο μέσος Έβανς (Σάντερλαντ) και οι μπακ Λιούις (Νιούκαστλ), Φέργκιουσον (Ρόδεραμ), Φλάναγκαν (Σριούσμπερι). Νοκ-άουτ ο στόπερ Κάθκαρτ (Γουότφορντ), ο φορ Γουάσινγκτον (Ρόδεραμ) και ο μέσος Ντάλας (Λιντς). Κόπηκε από την αποστολή ο φορ Λάφερτι (Κιλμάρνοκ) μετά από βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει τον παίκτη να χρησιμοποιεί σεκταριστική έκφραση σε οπαδό της Σέλτικ.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Πίκοκ-Φάρελ (Μέρνλι), Χάζαρντ (Ελσίνκι), Σάουθγουντ (Τσέλτεναμ)

Αμυντικοί: Έβανς (Λέστερ), ΜακΝέαρ (Μίντλεσμπρο), Φέργκιουσον (Ρόδεραμ), Λιούις (Νιούκαστλ), Φλάναγκαν (Σριούσμπερι), Μπράουν (Όξφορντ Γιουνάιτεντ), Μπράντλι (Μπόλτον), Λέιν (Φλίτγουντ), Μπάλμερ (Κρίσταλ Πάλας)

Μέσοι: Ντέιβις (Ρέιντζερς), Έβανς (Σάντερλαντ), Σαβίλ (Μίλγουολ), Τόμπσον (Στόουκ), ΜακΚαν (Πρέστον), Τσαρλς (Μάντσεστερ Σίτι), ΜακΜέναμιν (Γκλεντοράν)

Επιθετικοί: Μαγκένις (Γουίγκαν), Γουάιτ (Κάρντιφ), Λάβερι (Μπλάκπουλ), Τσαρλς (Μπόλτον).Σημείωσε δύο ήττες στα ματς του Ιουνίου, και οι δύο από την Ελλάδα (0-1 εντός, 0-2 εκτός) κι έτσι έμεινε οριστικά εκτός διεκδίκησης της πρωτιάς στον όμιλο. Στα άλλα δύο ματς κέρδισε Κύπρο (2-0 εκτός) και Βόρεια Ιρλανδία (3-2 εντός) και βρίσκεται στην 2η θέση με +4 από τις δύο ομάδες. Με ένα βαθμό στο σημερινό εξασφαλίζει και μαθηματικά την αποφυγή της τελευταίας θέσης που οδηγεί σε μπαράζ υποβιβασμού.

Επιχειρεί να παίξει πιο επιθετικά με τον Αλέν Ζιρές στον πάγκο αλλά παρουσιάζει αμυντικές ανισορροπίες έχοντας σκοράρει και δεχτεί 5 γκολ μέχρι στιγμής στον όμιλο. Μετά το σημερινό στο Μπέλφαστ υποδέχεται την Κύπρο στην Πρίστινα.

«Το παιχνίδι με την Β. Ιρλανδία είναι σίγουρα σημαντικό για εμάς διότι πρόκειται για επίσημο παιχνίδι και υπολογίζεται στη βαθμολογία της FIFA. Επομένως είναι ένα παιχνίδι που έχει σημασία. Ήρθαμε εδώ με στόχο να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Είναι ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα είναι πρώτη αλλά για εμάς είναι σημαντικό να εξασφαλίσουμε την 2η θέση σ’ αυτό το Nations League», δήλωσε ο Γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Κριέζιου (Βίντερουρ), ενώ νοκ-άουτ τέθηκε ο κάπτεν/στόπερ Ραχμάνι (Νάπολι) ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το επερχόμενο ματς με την Ελλάδα. Κλήθηκαν αλλά χτύπησαν και έμειναν εκτός οι μπακ Βοϊβόντα (Τορίνο), Παγκαράντα (Ζανκτ Πάουλι), ο εξτρέμ Ζεγκρόβα (Λιλ) και ο φορ Βλάντι (Ααράου).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Ουϊκάνι (Έμπολι), Μούριτς (Μπέρνλι), Μπεκάι (Τίρανα)

Αμυντικοί: Ραχμάνι (Νάπολι), Αλίτι (Ζυρίχη), Χαντεργιονάι (Κασίμπασα), Ντρέσεβιτς (Φατίχ Καραγκουμρούκ), Φαζίλι (Ζανκτ Πάουλι), Κριέζιου (Ζυρίχη), Ντέλοβα (Μπαλκάνι)

Μέσοι: Ρασίτσα (Γαλατασαράι), Τσελίνα (Κασίμπασα), Ζένελι (Ρειμς), Κριέζιου (Βίντερτούρ), Λοσάι (Κρακοβία), Μπιτίκι (Κόνιασπορ), Μουσλίγια (Πάτερμπορν), Ντομγκιόνι (Φίτεσε), Ρουντχάνι (Γιάνγκ Μπόις), Κρασνίκι (Λιάπι), Εμερλάχου (Μπάλκανι)

Επιθετικοί: Μουρίκι (Μαγιόρκα), Ρασχάνι (Κλερμόν)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Παιχνίδι που ενδιαφέρει περισσότερο την Βόρεια Ιρλανδία, η οποία δίνει μάχη με την Κύπρο για την αποφυγή της τελευταίας θέσης στον όμιλο και θα ψάξει την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση μετά από 15 παιχνίδια. Δεν είναι όμως εύκολος αντίπαλος το Κόσοβο, το οποίο μπορεί να έμεινε εκτός μάχης της πρωτιάς αλλά θέλει βαθμούς για το ranking της FIFA και δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορο. Περιμένουμε παιχνίδι λεπτομερειών, ζαριά στο «Χ».

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  2 Κόσοβο 6 9 3 0 3 11:8
  3 Βόρεια Ιρλανδία 6 5 1 2 3 7:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +26.55% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: X
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +3.87% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες