9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βόρεια Ιρλανδία - Σλοβακία

Προϊστορία

12/11/2020 Βόρεια ΙρλανδίαΣλοβακία 1 - 2*
4/6/2016 ΣλοβακίαΒόρεια Ιρλανδία 0 - 0
9/9/2009 Βόρεια ΙρλανδίαΣλοβακία 0 - 2
6/9/2008 ΣλοβακίαΒόρεια Ιρλανδία 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 84,122 45.8%
X
€ 62,823 34.2%
2
€ 36,709 20.0%
Over
€ 3,816 25.3%
Under
€ 11,282 74.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

103 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Windsor Park
  • Χωρητικότητα: 20332
  • Θεατές: 1060
Με υπηρεσιακό τεχνικό η Σλοβακία

Με υπηρεσιακό τεχνικό η Σλοβακία

Η Βόρεια Ιρλανδία υποδέχεται στο Μπέλφαστ την Σλοβακία με φόντο μία θέση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Τι ισχύει: Τελικός των πλέι οφ του Nations League. Μονή αναμέτρηση. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και στη συνέχεια αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής κερδίζει μία θέση στο ερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Έκανε την έκπληξη στον ημιτελικό και κατάφερε να πάρει την πρόκριση απέναντι στην Βοσνία την οποία κέρδισε στα πέναλτι μέσα στο Σαράγιεβο. (1-1 κ.δ & παρ.) Μπορεί στην αρχή του παιχνιδιού να δέχθηκε πίεση και να είδε την αντίπαλο της να ανοίγει το σκορ στο 14’, ισορρόπησε όμως το παιχνίδι και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον ΜακΓκιν στο 53’. Η κατάσταση στην συνέχεια δεν άλλαξε,μετά και από την παράταση το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι και εκεί το σύνολο του Μπάρακλαφ ήταν πιο ψύχραιμο παίρνοντας την πρόκριση με 4-3.

Τα πράγματα βέβαια στον όμιλο του Nations League δεν εξελίσσονται το ίδιο καλά καθώς ακόμα παραμένει χωρίς νίκη και είναι το φαβορί για υποβιβασμό στην Γ’ κατηγορία. Στα παιχνίδια του Οκτωβρίου γνώρισε δύο ήττες από τις Αυστρία και Νορβηγία και μάλιστα με το ίδιο σκορ (0-1). Σε αμφότερα τα παιχνίδια δεν είχε την υπεροχή και είδε τις αντιπάλους της να θέλουν περισσότερο τη νίκη. Άλλωστε αυτό που είχε περισσότερο βάρος για την ίδια ήταν τα πλέι-οφ του Nations League και κατάφερε να βρίσκεται στον τελικό. Δύσκολα θα αποφύγει βέβαια την τελευταία θέση, αναμενόμενο από την στιγμή που άφησε σε δεύτερη μοίρα την τωρινή διοργάνωση.

«Είναι κάτι το οποίο θέλω να θυμίζω πάντα στους παίκτες μου. Βγείτε έξω και προσπαθήστε να δημιουργήσετε ιστορία, είτε πρόκειται για τον σύλλογο σας είτε για την Εθνική. Ξέρουμε ότι το να φτάσουμε στο EURO θα είναι ένα σπουδαίο κατόρθωμα γι΄αυτό το γκρουπ παικτών που ξεκίνησε όλο αυτό 2 χρόνια πριν. Πάντα αναφέρουμε πόσο ωραία ήταν η εμπειρία μας στην Γαλλία και όσοι δεν ήταν εκεί θέλουν να το ζήσουν τώρα», τόνισε ο κόουτς Μπάρακλαφ.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι έμεινα ο κίπερ Κάρσον (Μάδεργουελ), οι μέσοι Τζόουνς (Ρέιντζερς), Κούπερ (Όξφορντ) και ΜακΚάλμοντ (Όλνταμ) και ο φορ Λέιβερι (Λίνφιλντ). Τραυματίες οι μέσοι Έβανς (Μπλάκμπερν) και Κένεντι (Αμπερντίν).

Η αποστολή της Βορείου Ιρλανδίας:

Τερματοφύλακες: ΜακΓκόβερν (Νόριτς), Πίκοκ-Φάρελ (Μπέρνλι), Αζάρντ (Σέλτικ)

Αμυντικοί: Εβανς (Λέστερ), Κάθκαρτ (Γουότφορντ), Ντάλας (Λιντς) Κ. ΜακΛάφλιν (Σάντερλαντ), Φλάναγκαν (Σάντερλαντ), Λιούις (Νιούκαστλ), Φέργκιουσον (Μίλγουολ), Σμιθ (Χαρτς), Μπάλαρντ (Μπλάκπουλ) . Ρ. (Ρότσντεϊλ)

Μέσοι: Ντέιβις(Ρέιντζερς),ΜακΓκιν (Αμπερντίν), Εβανς (Μπλάκμπερν), Γουάιτ (Κάρντιφ), ΜακΝάιρ, Σαβίλ (Μίντλεσμπρο), Γουάιτ (Κάρντιφ), , Γκάλμπρεϊθ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ΜακΚαν (Σεντ Τζόνστοντ), Τόμπσον (Στόουκ),

Επιθετικοί: Μαγκένις (Χαλ), Μπόις (Χαρτς),Λάφερτι (Ρετζίνα), Ουάσινγκτον (Τσάρλτον)

ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Δυσκολεύτηκε να κάμψει το εμπόδιο της Ιρλανδίας στον ημιτελικό του Nations League αλλά τελικά κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα πέναλτι (4-2). Σε ένα κακό παιχνίδι με λίγες φάσεις, αμφότερες οι ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες αξιόλογες ευκαιρίες σε 120 λεπτά παιχνιδιού, με τους Σλοβάκους απλά να είναι πιο ψύχραιμη στην «ρώσικη ρουλέτα».

Παρουσιάστηκε με αρκετές αλλαγές στα επόμενα δύο παιχνίδια για το Nations League και γνώρισε ισάριθμες ήττες τον Οκτώβριο από Σκωτία (1-0) και Ισραήλ (2-3). Στο τελευταίο της παιχνίδι μάλιστα βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο με γκολ των Χάμσικ (18’) και Μακ (38’), έδειξε όμως αδικαιολόγητη χαλάρωση στην επανάληψη και δέχτηκε τρία γκολ που την υποχρέωσαν στην ήττα.
Παρά την πρόκριση της στον τελικό των πλέι οφ, η συνολική της εικόνα το τελευταίο διάστημα δεν ήταν καλή και μετά τις δύο κολλητές ήττες η Ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε να προχωρήσει στην λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Πάβελ Χάπαλ. Ίσως θεώρησαν πως η ομάδα χρειάζεται μία αφύπνιση για το κομβικό παιχνίδι με την Βόρεια Ιρλανδία και αποφάσισαν αυτή την λύση.

Νέος τεχνικός ανέλαβε ο Στέφαν Τάρκοβιτς ο οποίος είχε εργαστεί ως βοηθός προπονητή στο πλευρό του Γιαν Κόζακ στην Εθνική για μία πενταετία (2013-2018) όταν μάλιστα οι Σλοβάκοι έφτασαν για πρώτη φορά ως ανεξάρτητο κράτος σε τελική φάση Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

«Γίνεται πολλή συζήτηση για πίεση και άγχος αλλά όσοι προετοιμάζονται γι΄αυτό την αντιμετωπίζουν την πίεση. Είμαστε έτοιμοι και όσον αφορά για εμένα δεν νιώθω πίεση. Ωστόσο έχουμε ευθύνες και θέλουμε να κάνουμε χαρούμενη την Σλοβακία και τον κόσμο. Σίγουρα σαν πρώτος προπονητής αυτό είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της ζωής μου», τόνισε ο κόουτς Τάρκοβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμειναν οι τερματοφύλακες Κούτσιακ (Λέχια Γκνανσκ) και Ντουμπράβνκα (Νιούκαστλ), οι αμυντικοί Βάβρο (Λάτσιο), Κόσελνικ (Σλόβαν Λίμπερετς) και Σκρτελ (Μπασάκσεχιρ), οι μέσοι Μπέρο (Φίτεσε) και Χαρασλίν (Σασσουόλο) και οι επιθετικοί Μπόζενικ (Φέγενορντ), Σχρανζ (Γιάμπλονετς).

Η αποστολή της Σλοβακίας:

Τερματοφύλακες: Ροντάκ (Φούλαμ), Γκρέιφ (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Γιάκουμπεκ (Κόρτραϊκ)

Αμυντικοί: Πεκάρικ (Χέρτα Βερολίνου), Γκιομπέρ (Σαλερνιτάντα), Βάλιεντ (Μαγιόρκα), Πάουσχεκ (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Μαζάν (Μλάντα Μπόλεσλαβ), Βαλιεντ (Μαγιόρκα), Χουμποτσάν (Ομόνοια), Σκρίνιαρ (Ίντερ), Σάτκα (Λεχ Πόζναν)

Μέσοι: Χάμσικ (Ντάλιαν), Ντούντα (Κολωνία), Χροσόφσκι (Γκενκ), Μακ (Φερεντεσβάρος), Γκρεγκούς (Μινεσότα), Χροσόβσκι (Γκενκ), Ρούσνακ (Σολτ Λέικ), Κούτσκα (Πάρμα), Βάις (Σλόβαν Μπρατισλάβα), Ντούντα (Κολωνία), Λομπότκα (Νάπολι), Σούσλοφ ( Χρόνιγκεν)

Επιθετικοί: Ντούρις (Ομόνοια),Σαφράνκο (Σέπσι Σφάντου), Μραζ (Ζάγκλεμπιε Λούμπιν)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Βόρειος Ιρλανδία παρουσίαζεται ως το ελαφρύ φαβορί σε μία αναμέτρηση ωστόσο που είναι αμφίρροπη. Οι γηπεδούχοι βέβαια έριξαν όλο το βάρος τους στα πλέι οφ με στόχο να πάρουν την πρόκριση. Από την άλλη η Σλοβακία με νέο τεχνικό, ο οποίος όμως γνωρίζει αρκετούς παίκτες, ψάχνει μετά από καιρό μία πειστική εμφάνιση . Η πρώτη σκέψη πάει στο under λόγω και της σημασίας του παιχνιδιού, ωστόσο βρίσκεται χαμηλά. Θα πάμε με την ισοπαλία στο ημίχρονο, πιθανό και το Χ τελικό.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Βόρεια Ιρλανδία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Nations League: League B).
    Σημείο: Under

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +18.62% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες