3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γερμανία - Βόρεια Ιρλανδία

19/11/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 873

1ο Ημίχρονο 2 - 1

  1. 7' Smith Michael
  2. 19' Gnabry Serge
  3. 43' Goretzka Leon

2ο Ημίχρονο 6 - 1

  1. 47' Gnabry Serge
  2. 60' Gnabry Serge
  3. 73' Goretzka Leon
  4. 91' Brandt Julian

      Προϊστορία

      19/11/2019 ΓερμανίαΒόρεια Ιρλανδία 6 - 1
      9/9/2019 Βόρεια ΙρλανδίαΓερμανία 0 - 2
      5/10/2017 Βόρεια ΙρλανδίαΓερμανία 1 - 3
      11/10/2016 ΓερμανίαΒόρεια Ιρλανδία 2 - 0
      21/6/2016 Βόρεια ΙρλανδίαΓερμανία 0 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 772,422 96.5%
      X
      € 16,595 2.1%
      2
      € 11,128 1.4%
      Over
      € 20,248 71.8%
      Under
      € 7,964 28.2%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τρίτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      146 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Commerzbank Arena, Frankfurt am Main
      Κυνηγάει την πρωτιά η Γερμανία, για το γόητρο οι Β. Ιρλανδοί

      Κυνηγάει την πρωτιά η Γερμανία, για το γόητρο οι Β. Ιρλανδοί

      Η Γερμανία που θέλει νίκη για την πρωτιά του ομίλου υποδέχεται την Β. Ιρλανδία, η οποία δεν έχει πλέον μαθηματικές ελπίδες για τη δεύτερη θέση αλλά θα δώσει το «παρών» στα πλει-οφ του Nations League τον Μάρτιο του 2020.

      ΓΕΡΜΑΝΙΑ

      Επικράτησε με 4-0 της Λευκορωσίας εντός έδρας και «σφράγισε» το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro. Δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο, αφού με εξαίρεση κάποια σουτ στα πρώτα λεπτά, δεν κατάφερε να γίνει απειλητική και μάλιστα στο 40’ χρειάστηκε επέμβαση του Νόιερ για να κρατήσει το μηδέν. Ένα λεπτό αργότερα απέκτησε το προβάδισμα με ωραίο τακουνάκι του Γκίντερ, ο οποίος βέβαια βρίσκονταν σε θέση οφσάιντ. Μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και «καθάρισε» το παιχνίδι με τα γκολ των Γκορέτσκα (49’) και Κρόος (55’) –το δεύτερο έπρεπε και αυτό να ακυρωθεί για οφσάιντ- όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Στο 69’ η αντίπαλος της είχε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει ενώ στο 75’ ο Νόιερ απέκρουσε πέναλτι του Στάσεβιτς κρατώντας το μηδέν. Οχτώ λεπτά μετά ο Κρόος πέτυχε ένα όμορφο γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

      Όχι μόνο εξασφάλισε την πρόκριση αλλά απέκτησε και προβάδισμα για την πρωτιά, ξεφεύγοντας με +2 από την Ολλανδία μετά την ισοπαλία της τελευταίας στο Μπέλφαστ. Δεν είναι βαθμολογικά αδιάφορη στο σημερινό, αφού χρειάζεται τη νίκη για να εξασφαλίσει την πρωτιά και να είναι επικεφαλής ομίλου στην κλήρωση της 30ης Νοεμβρίου για την τελική φάση.

      «Έχουμε ευκαιρία να τερματίσουμε στην πρώτη θέση. Είναι στόχος μας να κερδίσουμε την Τρίτη και να βγούμε πρώτοι στον όμιλο. Στο παιχνίδι με τη Λευκορωσία επιτρέψαμε 1-2 παραπάνω ευκαιρίες στον αντίπαλο. Είμαστε σε μεταβατική περίοδο, χτίζουμε μια νέα ομάδα και αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Έχουμε δώσει αρκετά δύσκολα παιχνίδια όμως καταφέραμε να προκριθούμε και είμαι περήφανος γι’ αυτή την ομάδα. Δεν είμαστε ένα από τα φαβορί για το Euro αλλά βλέπω μια φιλόδοξη ομάδα με δυνατή θέληση και μεγάλη προοπτική, που έχει πολλά περιθώρια ανάπτυξης», δήλωσε ο Γιοακίμ Λεβ.

      Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και υπολογίζεται ο χαφ Τσαν, ωστόσο τραυματίστηκε ο αναπληρωματικός επιθετικός Βάλντσμιντ και τέθηκε νοκ-άουτ. Αμφίβολος δίνεται ο στόπερ Τα που έχασε το παιχνίδι με την Λευκορωσία. Ο γκολκίπερ Τερ Στέγκεν θα παίξει στην θέση του βασικού Νόιερ. Σταθερά εκτός οι εξτρέμ Σανέ (Μάντσεστερ Σίτι), Ντράξλερ (Παρί Σεν Ζερμέν), ο στόπερ Ρούντιγκερ (Τσέλσι) και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Τραπ (Άιντραχτ).

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Νόιερ (Μπάγερν), Αντρέ Τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα), Λένο (Άρσεναλ)

      Αμυντικοί: Έκτορ (Κολωνία), Γκίντερ (Γκλάντμπαχ), Σουλτς (Ντόρτμουντ), Τα (Λεβερκούζεν), Κλόστερμαν (Λειψία), Κοχ (Φράιμπουργκ), Σταρκ (Χέρτα)

      Μέσοι: Τσαν (Γιουβέντους), Κρόος (Ρεάλ), Κίμιχ (Μπάγερν), Γκουντογκάν (Μάντσεστερ Σίτι), Μπραντ (Ντόρτμουντ), Ρούντι (Χοφενχάιμ), Γκορέτσκα (Μπάγερν), Αμίρι (Λεβερκούζεν), Σερντάρ (Σάλκε)

      Επιθετικοί: Βέρνερ (Λειψία), Γκνάμπρι (Μπάγερν)

      ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

      Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε καλή στιγμή στο 5’ με τον Μαγκένις, η αντίπαλος της απάντησε με δοκάρι στο 9’, αλλά στη συνέχεια δεν απειλήθηκε σημαντικά από τους «οράνιε» παρά τα συντριπτικά ποσοστά κατοχής τους. Μάλιστα στο 32’ είχε χαμένο πέναλτι με τον Ντέιβις για να πάρει το προβάδισμα. Δεν άλλαξε η εικόνα του αγώνα στο δεύτερο μέρος, με την ίδια να αμύνονταν αποτελεσματικά αλλά να μην μπορούσε να βγει υπό προϋποθέσεις στην αντεπίθεση. Το 0-0 έμεινε φυσιολογικά ως το φινάλε και έτσι έχασε κάθε μαθηματική ελπίδα για τις πρώτες δύο θέσεις του ομίλου.

      Θα περιοριστεί στην 3η θέση του ομίλου, γνωρίζοντας εξ αρχής πως το έργο της για την πρόκριση ήταν ιδιαίτερα δύσκολο έχοντας τοποθετηθεί σε γκρουπ με Γερμανία και Ολλανδία. Τουλάχιστον εξασφάλισε συμμετοχή στα πλει-οφ του Nations League και έτσι θα έχει δεύτερη ευκαιρία για να δώσει το «παρών» στην τελική φάση. Ως εκ τούτου, το σημερινό δεν είναι το τελευταίο παιχνίδι του Μάικλ Ο’ Νιλ στον πάγκο της, αφού ο έμπειρος τεχνικός που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Στόουκ έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα άφηνε την ομάδα σε τέτοιο ενδεχόμενο.

      «Είναι πολύ σημαντικό να τερματίσουμε θετικά την πορεία μας όμως ερχόμαστε ενδεχομένως στο πιο δύσκολο μέρος που μπορούμε να έρθουμε. Δε ξέρω πόσες ομάδες θα μπορούσαν να τερματίσουν πάνω από Ολλανδία ή Γερμανία. Θα αγωνιστούμε στα πλει-οφ και το καλό για εμάς είναι πως δεν θα έχουμε απέναντι μας ομάδες αυτού του επιπέδου», τόνισε ο Ο’ Νιλ.

      Αγωνιστικά Νέα: Ίδια αποστολή με αυτή του Οκτωβρίου. Εκτός ξανά ο εξτρέμ Τζόουνς (Ρέιντζερς) και ο φορ Ουάσινγκτον (Χαρτς). Δεν αποκλείεται να δούμε κάποιες αλλαγές από τον Ο’ Νιλ.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: ΜακΓκόβερν (Νόριτς), Πίκοκ Φάρελ (Μπέρνλι), Κάρσον (Μάδεργουελ)

      Αμυντικοί: Εβανς (Λέστερ), Κάθκαρτ (Γουότφορντ), ΜακΛάφλιν (Σάντερλαντ), Λιούις (Νόριτς), Φλάναγκαν (Σάντερλαντ), Σμιθ (Χαρτς), Μπράουν (Κάρντιφ)

      Μέσοι: Ντέιβις (Ρέιντζερς), ΜακΓκιν (Αμπερντίν), Εβανς (Μπλάκμπερν), Ντάλας (Λιντς), Γουάιτ (Κάρντιφ), Τόμπσον (Μπλάκπουλ), Φέργκιουσον (Μίλγουολ), ΜακΝάιρ (Μίντλεσμπρο), Σάβιλ (Μίντλεσμπρο), Ντόνελι (Μάδεργουελ), Κένεντι (Στ. Τζόνστον)

      Επιθετικοί: Ματζένις (Χαλ), Μπόις (Μπέρτον), Λέιβερι (Λίνφιλντ), Λάφερτι (Σάρπσμποργκ)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Γερμανία θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου, αντίθετα η Β. Ιρλανδία δεν κυνηγάει κάτι. Δεν υπάρχει κάποια αξία στον άσο, αν θα έπρεπε να επιλέξουμε κάτι από το παιχνίδι θα ήταν το αμφίσκορο που βρίσκεται στο 2.45 της Betshop. Ναι, οι Β. Ιρλανδοί έχουν παίξει αμυντικά κόντρα στις μεγάλες ομάδες του ομίλου, αλλά πλέον δεν κυνηγούν κάτι και ίσως το τολμήσουν λίγο περισσότερο. Από την άλλη η «νασιοναλμανσάφτ» έχει αρκετά ανασταλτικά προβλήματα τα οποία εμφάνισε και κόντρα στην Λευκορωσία και εκτιμούμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα έχουν τις ευκαιρίες τους για να σκοράρουν. Σε αυτές τις τιμές το αμφίσκορο αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα.

      FACTS

      • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Γερμανία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.36 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        11 Γερμανία 8 21 7 0 1 30:7
        13 Βόρεια Ιρλανδία 8 13 4 1 3 9:13
      3ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Γερμανία 8 21 7 0 1 30:7
        3 Βόρεια Ιρλανδία 8 13 4 1 3 9:13
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Solon, με το υψηλότερο yield +3.16% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Goal

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες