2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βόρεια Ιρλανδία - Λευκορωσία

24/3/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 713
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1861 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λευκορωσία - Βόρεια Ιρλανδία στις 11/6/2019

1ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 30' Evans Jonny
  2. 33' Stasevich Igor

2ο Ημίχρονο 2 - 1

  1. 82' Laptev Denis
  2. 87' Magennis Josh

      Προϊστορία

      11/6/2019 ΛευκορωσίαΒόρεια Ιρλανδία 0 - 1
      24/3/2019 Βόρεια ΙρλανδίαΛευκορωσία 2 - 1
      27/5/2016 Βόρεια ΙρλανδίαΛευκορωσία 3 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 279,342 72.7%
      X
      € 63,791 16.6%
      2
      € 41,263 10.7%
      Over
      € 8,902 19.3%
      Under
      € 37,145 80.7%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Κυριακή, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      121 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Windsor Park, Belfast
      Για το 2x2 η Β. Ιρλανδία, να βγάλει αντίδραση θέλει η Λευκορωσία

      Για το 2x2 η Β. Ιρλανδία, να βγάλει αντίδραση θέλει η Λευκορωσία

      Β. Ιρλανδία και Λευκορωσία αναμετρούνται στο Μπέλφαστ για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από άνετη νίκη κόντρα στην Εσθονία (2-0) και θέλουν να κάνουν το 2x2 ώστε να παραμείνουν ζωντανοί στο κόλπο της πρόκρισης. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από βαριά ήττα στην Ολλανδία (0-4) και θέλουν να βγάλουν αντίδραση.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα πρώτα κριτήρια είναι οι βαθμοί στα μεταξύ τους και η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους.

      Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ

      Απέτυχε παταγωδώς στο νεοσύστατο Nations League και υποβιβάστηκε στην League C γνωρίζοντας τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια σε όμιλο με Βοσνία και Αυστρία. Την Πέμπτη μπήκε με το δεξί στα προκριματικά, επικρατώντας με το άνετο 2-0 την Εσθονία στο Μπέλφαστ. Δεν έθελξε με την απόδοση της, ωστόσο δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο και εξασφάλισε το τρίποντο με τα γκολ των ΜακΓκιν (56’) και Ντέιβις (75’ πεν.). Έτσι, έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί 8 αγώνων δίχως νίκη και έκανε το πρώτο βήμα στην προσπάθεια να προκριθεί σε τελική φάση Euro για δεύτερη διαδοχική φορά.Το έργο της μόνο εύκολο δεν είναι αφού ήταν μια από τις μεγάλες άτυχες της κλήρωσης, πέφτοντας σε όμιλο με Ολλανδία, Γερμανία (ήρθε από το 2ο γκρουπ δυναμικότητας), Λευκορωσία και Εσθονία. Ο Μάικλ Ο’Νιλ έχει βάλει στόχο το 4/4 στις πρώτες 4 αγωνιστικές με Λευκορωσία και Εσθονία ώστε μετά να κυνηγήσει τις πιθανότητες της με τα δύο μεγαθήρια του ομίλου. «Η Λευκορωσία είναι πιο επικίνδυνη από την Εσθονία στις αντεπιθέσεις. Είχαμε καλή απόδοση στο πρώτο παιχνίδι αλλά θα χρειαστεί να παίξουμε ακόμα καλύτερα απόψε», δήλωσε ο Β. Ιρλανδός τεχνικός.

      Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν τα προβλήματα, αφού δεν προλαβαίνει την αναμέτρηση ο μέσος Έβανς όπως και ο επιθετικός Γουάιτ. Έχει αποκλειστεί από την αποστολή λόγω τραυματισμού ο βασικός επιθετικός Γκριγκ, όπως και ο μέσος Νόργοουντ για προσωπικούς λόγους, ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Κάρσον και ο αμυντικός της Χαρτς, Σμιθ. Στα θετικά η επιστροφή του έμπειρου αμυντικού ΜακΟλι που έλειψε από το ματς με τους Εσθονούς λόγω τραυματισμού.

      Η αποστολή της B. Ιρλανδίας:

      Τερματοφύλακες: ΜακΓκόβερν (Νόργουιτς), Πίκοκ-Φάρελ (Λιντς), Χάζαρντ (Πάτρικ Θιστλ)

      Αμυντικοί: Χιουζ (Χαρτς), ΜακΌλεϊ (Ρέιντζερς), Τζόναθαν Έβανς (Λέστερ), Κάθκαρτ (Γουότφορντ), ΜακΛάφλιν (Μίλγουολ), ΜακΝερ (Μίντλεσμπρο), Λιούις (Νόργουιτς), Φλάναγκαν (Σάντερλαντ), Μπάλαρντ (Άρσεναλ)

      Μέσοι: Ντέιβις (Σαουθάμπτον), ΜακΓκιν (Αμπερντίν), Κόρι Έβανς (Μπλάκμπερν), Φέργκιουσον (Μίλγουολ), Ντάλας (Λιντς), Σάβιλ (Μίντλεσμπρο), Τζόουνς (Κιλμάρνοκ), Γουάιτ (Όξφορντ), Τόμπσον (Μπλάκπουλ)

      Επιθετικοί: Λάφερτι (Ρέιντζερς), Μαγκένις (Μπόλτον), Μπόις (Μπέρτον), Πολ Σμιθ (ΚΠΡ)

      ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

      Δεν κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια την Ολλανδία στην πρεμιέρα των προκριματικών και γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 στο Άμστερνταμ. Από τραγικό λάθος του αμυντικού Σίτοφ το 1-0 μόλις στο 1ο λεπτό, ενώ ακολούθησαν άλλα τρία γκολ (21’, 55’, 86’). Δεν απείλησε σε κανένα σημείο, έχοντας μόλις ένα σουτ στο στόχο. Η ήττα ήρθε μετά από μια πολύ καλή πορεία στο Nations League, όπου τερμάτισε πρώτη και με λευκό παθητικό (10-0 τέρματα) στον 2ο όμιλο της League D με Λουξεμβούργο, Μολδαβία και Σαν Μαρίνο. Ως εκ τούτου θα διεκδικήσει εισιτήριο για τα τελικά του θεσμού σε μπαράζ με Γεωργία, Κόσοβο και ΠΓΔΜ τον Μάρτιο του 2020. Όλα αυτά φυσικά αν κάποια από αυτές δεν προκριθεί στα τελικά μέσω της προκριματικής φάσης.

      «Προσπαθήσαμε να αμυνθούμε μαζικά αλλά πληρώσαμε τα πολλά λάθη και διευκολύναμε το έργο της Ολλανδίας. Αναλύσαμε το παιχνίδι και προχωράμε παρακάτω. Θέλουμε τη νίκη κόντρα στην Β. Ιρλανδία και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», δήλωσε ο τεχνικός Κριουσένκο.

      Αγωνιστικά Νέα: Αναγκαστική αλλαγή έγινε την Πέμπτη ο εξτρέμ Κοβάλεφ και υπάρχει πιθανότητα να μην ξεκινήσει. Δεν έχουν αναφερθεί άλλα προβλήματα.

      Η αποστολή της Λευκορωσίας

      Τερματοφύλακες: Αντρέι Χαρμπούνοφ (Ντιναμό Μινσκ), Αντρέι Κλίμοβιτς (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ), Αντόν Τσιτσκάν (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ)

      Αμυντικοί: Αλεξάνταρ Μαρτίνοβιτς (Κράσνονταρ), Ιγκόρ Σιτόφ (Ντιναμό Μινσκ), Ντζιάνις Παλιάκοφ (Ουράλ), Μακσίμ Βαλάντζκο (Αρσεναλ Τούλα), Μιχαΐλ Σιβάκοφ (Ορενμπουργκ), Ζακχάρ Βολκόφ (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ)

      Μέσοι: Αλεξάντερ Χλεμπ (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Σιαρχέι Κίσλιακ (Ντιναμό Μπρεστ), Στάνισλαβ Ντράχουν (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Αντόν Πουτσίλα (Αλτάι), Ιχάρ Στάσεβιτς (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Σιαρχέι Μπαλάνοβιτς (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ), Πάβελ Νιαχάιτσικ (Ντιναμό Μπρεστ), Ιβάν Μαγέφσκι (Αστάνα), Πάβελ Σαβίτσκι (Ντιναμό Μπρεστ), Αλεξέι Ρίος (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Γιούρι Καβάλιοφ (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ), Γιούρι Κέντις (Σέριφ Τιρασπόλ)

      Επιθετικοί: Ντζιάνις Λάπτσεφ (Ντιναμό Μπρεστ), Αντόν Σαρόκα (Λόκερεν), Μικαλάι Σίγκνεβιτς (Φερεντσβάρος)

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        13 Βόρεια Ιρλανδία 8 13 4 1 3 9:13
        14 Λευκορωσία 8 4 1 1 6 4:16
      3ο ΓΚΡΟΥΠ
        3 Βόρεια Ιρλανδία 8 13 4 1 3 9:13
        4 Λευκορωσία 8 4 1 1 6 4:16
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο patrinos25, με το υψηλότερο yield +6.82% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Ημ.1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες