2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Δανία - Βόρεια Ιρλανδία

16/6/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 148
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 316 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βόρεια Ιρλανδία - Δανία στις 20/11/2023

Προϊστορία

20/11/2023 Βόρεια ΙρλανδίαΔανία 2 - 0
16/6/2023 ΔανίαΒόρεια Ιρλανδία 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 293,762 87.1%
X
€ 26,192 7.8%
2
€ 17,353 5.1%
Over
€ 16,830 51.4%
Under
€ 15,886 48.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

180 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

4

6

Σουτ εκτός εστίας

0

68%

Κατοχή μπάλας

32%

1

Οφσάιντ

3

4

Αποκρούσεις

4

0

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

10

Κόρνερ

2

30

Σέντρες

8

5

Αλλαγές

5

9

Φάουλ

16

0

Ασίστ

0

6

Αντεπιθέσεις

3

22

Πλάγια Άουτ

17

19

Εκτελέσεις Φάουλ

10

1

Ελεύθερα Λακτίσματα

12

13

Προσπάθειες Για Γκολ

6

2

«Κομμένα» Σουτ

2

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
29 έτη

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Parken
  • Χωρητικότητα: 38065
  • Θεατές: 35701
Ψάχνει ξέσπασμα η Δανία

Ψάχνει ξέσπασμα η Δανία

Η Δανία που προέρχεται από ήττα-σοκ στο Καζακστάν, ψάχνει ξέσπασμα στο «Πάρκεν» απέναντι στην Βόρεια Ιρλανδία, η οποία πηγαίνει στην Κοπεγχάγη χωρίς αρκετούς έμπειρους παίκτες.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι πρώτες δύο ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Ήταν θύμα της μεγαλύτερης έκπληξης των προκριματικών του Μαρτίου χάνοντας με 3-2 στο Καζακστάν παρότι προηγούταν με 2-0 ως το 73’! Όλα έδειχναν ότι θα είχε άνετο βράδυ, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στο ημίχρονο με ισάριθμα γκολ του Χόιλουντ (21’, 35’), όμως στην επανάληψη έριξε ρυθμούς και το πλήρωσε. Δέχτηκε το 2-1 από πέναλτι στο 73’ και το 2-2 ήρθε στο 86’ από μακρινή-οβίδα των γηπεδούχων. Έδειξε σοκαρισμένη από την ισοφάριση και πριν καταλάβει τι συνέβη δέχτηκε και τρίτο στο 89’ γνωρίζοντας μία ντροπιαστική ήττα.

Έχασε τρεις πολύτιμους βαθμούς στη μάχη της πρόκρισης, υπενθυμίζεται πως στην πρεμιέρα κέρδισε δύσκολα με 3-1 την Φινλανδία στην Κοπεγχάγη (1-1 ως το 81’) χάρη σε χατ-τρικ του 20χρονου Χόιλουντ, που έχει σκοράρει και τα πέντε γκολ της ομάδας στα προκριματικά!

Πολύ ανοιχτός όμιλος, ισοβαθμεί με Καζακστάν, Φινλανδία και Βόρεια Ιρλανδία στην 2η θέση με 3 βαθμούς και βρίσκεται στο -3 από την πρωτοπόρο Σλοβενία που έχει κάνει το 2x2. Κομβικά τα δύο ματς του Ιουνίου με Β. Ιρλανδία (εντός) και Σλοβενία (εκτός) στη μάχη της για την πρόκριση.

Παρά την άσχημη ήττα από το Καζακστάν και την άκρως αποτυχημένη πορεία στο Μουντιάλ του Κατάρ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Χιούλμαντ προ ημερών επέκτεινε τη συνεργασία του με την Ομοσπονδία της Δανίας και θα είναι στον πάγκο μέχρι και το Μουντιάλ του 2026. «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και έτοιμοι, ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στο Πάρκεν και ελπίζουμε να φτάσουμε ένα βήμα πιο κοντά στην τελική φάση του Euro», σχολίασε ο ίδιος εν όψει του σημερινού αγώνα.

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος είναι ο φορ Πουλσεν (Λειψία) που αντιμετωπίζει μικροπρόβλημα τραυματισμού ωστόσο κανονικά διαθέσιμος είναι ο επιθετικός χαφ Νταμσγκααρντ (Μπρέντφορντ) που αντιμετώπιζε ενοχλήσεις τις προηγούμενες μέρες.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Σμάιχελ (Νις), Ρένοβ (Ουνιόν Βερολίνου), Χέρμανσεν (Μπρόντμπι)

Αμυντικοί: Κίαερ (Μίλαν), Κρίστενσεν (Μπαρτσελόνα), Στρίγκερ Λάρσεν (Τραμπζονσπόρ), Μέλε (Αταλάντα), Γιόργκενσενε (Μπρέντφορντ), Άντερσεν (Κρίσταλ Πάλας), Κρίστενσεν (Λιντς), Νέλσον (Γαλατασαράι), Μπα (Μπενφίκα)

Μέσοι: Έρικσεν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Χόιμπιεργκ (Τότεναμ), Γιένσεν (Μπρέντφορντ), Ντάμσγκααρντ (Μπρέντφορντ), Μπίλινγκ (Μπόρνμουθ), Χιούλμαντ (Λέτσε)

Επιθετικοί: Πούλσεν (Λειψία), Μπρέιθγουάιτ (Εσπανιόλ), Σκοβ Όλσεν (Κλαμπ Μπριζ), Βιντ (Βόλφσμπουργκ), Λίνστρεμ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Ντάραμι (Κοπεγχάγη), Χόιλουντ (Αταλάντα)Απέτυχε στο πρώτο της σοβαρό τεστ στον όμιλο γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Φινλανδία. Ήταν η πιο απειλητική στο πρώτο 25λεπτο έχοντας δύο καλές στιγμές για να προηγηθεί όμως αντ’ αυτού δέχτηκε το γκολ στο 28’ ύστερα από αδράνεια της άμυνας. Είχε χαμένο τετ-α-τετ στο φινάλε του ημιχρόνου και άλλες δύο καλές στιγμές στην επανάληψη όμως δε βρήκε το πολυπόθητο γκολ μένοντας στο μηδέν.

Ήταν μία άσχημη ήττα απέναντι σε βασική της αντίπαλο για την 2η θέση κι έμεινε στους τρεις βαθμούς μετά την νίκη της πρεμιέρας επί του αδύναμου Σαν Μαρίνο εκτός έδρας (2-0). Ισοβαθμεί με Δανία, Καζακστάν και Φινλανδία στην 2η θέση με 3 βαθμούς και βρίσκεται στο -3 από την πρωτοπόρο Σλοβενία που έχει το 2/2.

Θα επιχειρήσει με αμυντικούς προσανατολισμούς να πάρει το καλύτερο δυνατό στο σημερινό με την Δανία στην Κοπεγχάγη προτού πάει για το must-win παιχνίδι της Δευτέρας (19/6) με το Καζακστάν στο Μπέλφαστ.

Στις απουσίες αρκετών έμπειρων ποδοσφαιριστών του στάθηκε ο τεχνικός Μάικλ Ο’ Νιλ: «Έχουμε νεανική ομάδα και επτά παίκτες κάτω των 21 μαζί μας. Θα βασιστούμε πολύ στους έμπειρους παίκτες μας. Είναι ένα παιχνίδι από το οποίο μπορούμε μόνο να κερδίσουμε πραγματικά. Προφανώς ήμασταν απογοητευμένοι από το εντός έδρας παιχνίδι με τη Φινλανδία, νιώσαμε ότι αξίζαμε περισσότερα από όσα πήραμε, οπότε πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε βαθμούς κάπου αλλού. Στην Κοπεγχάγη είναι ένα δύσκολο μέρος για να παίξεις, αλλά θα πάμε με την πρόθεση να προσπαθήσουμε να βρούμε κάτι από το παιχνίδι. Νομίζω πρέπει να πάμε με τη νοοτροπία ότι έχουμε μόνο να κερδίσουμε και να μην φοβηθούμε την ατμόσφαιρα αλλά να ανυπομονούμε».

Αγωνιστικά Νέα: Σε σχέση με τον Μάρτιο επιστρέφει ο πολύπειρος στόπερ Έβανς (Λέστερ) ωστόσο υπάρχουν αρκετές απουσίες έμπειρων παικτών. Συγκεκριμένα δεν υπολογίζονται οι μπακ Ντάλας (Λιντς), Λιούις (Νιούκαστλ), οι μέσοι Ντέιβις (Ρέιντζερς), Έβανς (Σάντερλαντ), ο χαφ Φέργκιουσον (Ρόδεραμ) και οι φορ Μπόις (Χαρτς), Μαγκένις (Γουίγκαν), Ουάσινγκτον (Ρόδεραμ). Αρκετά νεανική η αποστολή με έξι παίκτες κάτω των 21 ετών ενώ 15 έχουν λιγότερες από 10 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Πίκοκ-Φάρελ (Μπέρνλι), Χάζαρντ (Σέλτικ), Σάουθγουντ (Ρέντινγκ)

Αμυντικοί: Έβανς (Λέστερ), Κάθκαρτ (Γουότφορντ), Μπράουν (Όξφορντ Γιουν.), Μπράντλεϊ (Λίβερπουλ), Χαμ (Σάντερλαντ), Ντόνελι (Νότιγχαμ Φόρεστ)

Μέσοι: ΜακΝερ (Μίτλεσμπρο), Σάβιλ (Μίλγουολ), Τόμπσον (Στόουκ), Σ. Τσάρλς (Μάντσεστερ Σίτι), Λέιν (Πόρτσμουθ), Γκάλμπρεθ (-), Πράις (Σταντάρ Λιέγης), Γκος (-)

Επιθετικοί: Γουάιτ (-), Λάβερι (Μπλάκπουλ), Ν. Τσαρλς (Μπόλτον), ΜακΜέναμιν (Γκλεντοράν), Κένεντι (Αμπερντίν), Τέιλορ (Νότιγχαμ Φόρεστ), Μπόνις (Λάρνε), Μάρσαλ (Γουέστ Χαμ).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Δανία ψάχνει ξέσπασμα μετά την ήττα-σοκ του Μαρτίου στο Καζακστάν και στην έδρα της απέναντι στην Βόρεια Ιρλανδία έχει σαφώς τον πρώτο λόγο. Το γεγονός μάλιστα πως οι Βρετανοί πηγαίνουν στην Κοπεγχάγη με σημαντικές απουσίες έμπειρων παικτών γέρνει ακόμα περισσότερο την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων. Πολύ χαμηλά ο άσος για να αποτελέσει επιλογή, ανεβαίνει αν τον κυνηγήσουμε στο ημίχρονο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 8ος Όμιλος
  1 Δανία 10 22 7 1 2 19:10
  5 Βόρεια Ιρλανδία 10 9 3 0 7 9:13
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Lion, με το υψηλότερο yield +18.47% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2-3 Goals
  • » Ο kostasg13, με το υψηλότερο yield +2.77% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες