5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βόρεια Ιρλανδία - Ελβετία

8/9/2021 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 767
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 961 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ελβετία - Βόρεια Ιρλανδία στις 9/10/2021

Προϊστορία

9/10/2021 ΕλβετίαΒόρεια Ιρλανδία 2 - 0
8/9/2021 Βόρεια ΙρλανδίαΕλβετία 0 - 0
12/11/2017 ΕλβετίαΒόρεια Ιρλανδία 0 - 0
9/11/2017 Βόρεια ΙρλανδίαΕλβετία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 54,552 9.4%
X
€ 45,170 7.8%
2
€ 482,786 82.9%
Over
€ 3,545 19.1%
Under
€ 15,000 80.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

107 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Windsor Park
  • Χωρητικότητα: 20332
Θα παλέψει για την 1η θέση η Ελβετία

Θα παλέψει για την 1η θέση η Ελβετία

Η Βόρεια Ιρλανδία υποδέχεται την Ελβετία για την 6η αγωνιστική του 3ου ομίλου για τα προκριματικά του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Έφυγε με το διπλό την προηγούμενη εβδομάδα από την Λιθουανία με το εντυπωσιακό 4-1 και έμεινε έτσι ζωντανή στο κυνήγι της 2ης θέσης, αφου η Ιταλία δύσκολα θα χάσει την πρωτιά. Στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία της άνοιξε το σκορ στο 20’ με κοντινό πλασέ του Μπάλαρντ, είχε την κατοχή και διπλασίασε τα τέρματα της με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι Ουασίνγκτον στο 52’. Δέχτηκε βέβαια την μείωση του σκορ στο 55’ και στο 64’ χρειάστηκε την απόκρουση του Πίκοκ-Φάρελ σε εκτέλεση πέναλτι του Νοβίκοβας για να μην ισοφαριστεί. Από εκεί και έπειτα βρήκε και 3ο τέρμα με τον Λάβερι στο 67’, κάπου εκεί το παιχνίδι έδειχνε να τελειώνει και στο 82’ ο ΜακΝερ από το σημείο του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Έφτασε έτσι τους 5 βαθμούς μετά από 3 αγώνες και βρίσκεται στο -3 από την σημερινή της αντίπαλο που είναι 2η. Αρκετά σημαντικός ο χαρακτήρας του αγώνα, σε περίπτωση ήττας θα σβήσουν οι ελπίδες της για την κατάκτηση της 2ης θέσης.

Μεσοβδόμαδα δεν αγωνίστηκε καθώς είχε ρεπό και έτσι έδωσε φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Εσθονία. Μία «βολίδα» του Φέργκιουσον στο 76’ της έδωσε τη νίκη αλλά και καλύτερη ψυχολογία για την αναμέτρηση με την Ελβετία.

«Έχουμε μία καλή ευκαιρία να πάμε στην 2η θέση πριν τα παιχνίδια του Οκτωβρίου. Έχουμε φέρει τους εαυτούς μας σε αυτήν την κατάσταση και πρέπει να το καταλάβουμε. Έχουμε ενέργεια, ταχύτητα, καλούς παίκτες σε κάθε γραμμή και μπορούμε να βάλουμε δύσκολα στην Ελβετία», τόνισε ο κόουτς Μπάρακλαφ.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο μέσος Μακνέρ, εξέτισε και επιστρέφει ο μέσος Σαβίλ (Μίλγουολ).

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Πίκοκ-Φάρελ (Σέφιλντ Γουένσντεϊ), Κάρσον (Νταντί Γιουν.), Χάζαρντ (Σέλτικ)

Αμυντικοί: Κάθκαρτ (Γουότφορντ), Φέργκιουσον (Ρόδεραμ), Λιούις (Νιούκαστλ), Σμιθ (Χαρτς), Φλάναγκαν (Σάντερλαντ), Μπέιλαρντ (Μίλγουολ), Μπράουν (Κάρντιφ), Μπράντλι (Λίβερπουλ)

Μέσοι: Ντέιβις (Ρέιντζερς), ΜακΓκιν (Αμπερντίν), ΜακΝέρ (ΜίντλεσμπρΟ), Σαβίλ (Μίλγουολ), Γουάιτ (Όξφορντ Γιουν.), Τόμπσον (Στόουκ), Τζόουνς (Γουίγκαν), ΜακΚαν (Σεντ Τζόνστον), Ντόνελι (Μάδεργουελ), ΜακΚάλμοντ (Μόρκαμ)

Επιθετικοί: Λάφερτι (Ανόρθωση), Ουάσινγκτον (Τσάρλτον), Λάβερι (Μπλάκπουλ), Τσαρλς (Άκρινγκτον)



ΕΛΒΕΤΙΑ

Σαφώς και την κολακεύει η λευκή ισοπαλία που πήρε στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ιταλία, οφείλει αρκετά στον τερματοφύλακα της Ζόμερ και πλέον μπορεί να ονειρεύεται ακόμα και την πρώτη θέση. Ο τερματοφύλακας της Γκλάντμπαχ αρχικά σταμάτησε τον Ινσίνιε σε τετ α τετ στο 19’ ενώ στο 42’ έδιωξε με υπερένταση πάνω στην γραμμή το φάουλ του Ινσίνιε. Στο 53’ μάλιστα μπλόκαρε με σχετική άνεση την εκτέλεση πέναλτι του Ζορζίνιο, έμοιαζε ανίκητος και στην ουσία ήταν ο βασικός λόγος που η ομάδα του έφυγε με τον βαθμό από το παιχνίδι.

Παρέμεινε βέβαια στην 2η θέση και στο -4 από την πρωτοπόρο Ιταλία, ωστόσο έχει 2 παιχνίδια λιγότερα και στην ουσία κρατάει την τύχη στα χέρια της ακόμα και για την κατάκτηση της 1ης θέσης. Η νίκη σήμερα είναι βέβαια μονόδρομος, έχει την ποιότητα για να τα καταφέρει. Αν επικρατήσει σε όλα τα παιχνίδια της θα αντιμετωπίσει την Ιταλία τον Νοέμβριο παίζοντας για δύο αποτελέσματα.

«Στην τελική πήραμε έναν βαθμό απέναντι στην Ιταλία που ανέβασε την αυτοπεποίθηση μας. Το παιχνίδι με την Βόρεια Ιρλανδία θα είναι εντελώς διαφορετικό και δεν έχουμε πολύ χρόνο για να βρούμε την χαμένη μας ενέργεια», τόνισε ο κόουτς Γιακίν.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και επιστρέφει ο μέσος Φρόιλερ.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ζόμερ (Γκλάντμπαχ), Εμβογκό (Αϊντχόβεν), Κομπέλ (Ντόρτμουντ)

Αμυντικοί: Ροντρίγκες (Τορίνο), Σάαρ (Νιούκαστλ), Ακάντζι (Ντόρτμουντ), Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), Βίντμερ (Μάιντς), Κόμερτ (Βασιλεία), Λοτόμπα (Νις), Γκαρσία, Ζέσιγκερ (Γιάνγκ Μπόις)

Μέσοι: Τσάκα (Άρσεναλ), Τσούμπερ (ΑΕΚ), Φρόιυλερ (Αταλάντα), Ζακάρια (Γκάντμπαχ), Σο (Άιντραχτ), Στέφεν (Βόλφσμπουργκ), Αέμπισερ (Γιανγκ Μπόις)

Επιθετικοί: Σεφέροβιτς (Μπενφίκα), Φάσναχτ (Γιανγκ Μπόις), Ζεκίρι (Άουγκσμπουργκ), Εντογιέ (Βασιλεία)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ελβετία ξέρει πως αν θέλει να έχει το πάνω χέρι για την 1η θέση αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζει. Μπορεί να μην εντυπωσίασε απέναντι στην Ιταλία με την απόδοση της αλλά έχει την ικανότητα για να πάρει τη νίκη σήμερα. Από την άλλη η Βόρεια Ιρλανδία με τρεις βαθμούς θα μπει γερά στο κόλπο της 2ης θέσης, θα είναι έκπληξη πάντως αν τα καταφέρει. Οριακά αποδεκτό το διπλό.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 3ος όμιλος
  1 Ελβετία 8 18 5 3 0 15:2
  3 Βόρεια Ιρλανδία 8 9 2 3 3 6:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ref1969, με το υψηλότερο yield +7.02% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες