2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κόσοβο - Βόρεια Ιρλανδία

9/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 165
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 689 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βόρεια Ιρλανδία - Κόσοβο στις 24/9/2022

Προϊστορία

24/9/2022 Βόρεια ΙρλανδίαΚόσοβο 2 - 1
9/6/2022 ΚόσοβοΒόρεια Ιρλανδία 3 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 73,824 69.0%
X
€ 17,674 16.5%
2
€ 15,462 14.5%
Over
€ 2,853 20.2%
Under
€ 11,266 79.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

151 ψήφοι:

7

Σουτ στην εστία

3

1

Σουτ εκτός εστίας

5

50%

Κατοχή μπάλας

50%

2

Οφσάιντ

0

3

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

6

3

Αλλαγές

5

14

Φάουλ

6

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Fadil Vokrri Stadium
  • Χωρητικότητα: 13500
  • Θεατές: 11700
Δείχνει καλύτερο το Κόσοβο

Δείχνει καλύτερο το Κόσοβο

Το Κόσοβο υποδέχεται τη Βόρεια Ιρλανδία για την 3η αγωνιστική του Nations League. Θέλουν να μείνουν κοντά στην κορυφή οι γηπεδούχοι, ψάχνουν την πρώτη τους νίκη οι φιλοξενούμενοι.

Τα βρήκε «σκούρα» απέναντι στην Ελλάδα την Κυριακή και έτσι γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-0. Η αλήθεια είναι πως μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση στο πρώτο δεκάλεπτο και στο 5’ έχασε σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Όσο περνούσε η ώρα ωστόσο έχανε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 36’ έμεινε πίσω στο σκορ. Προσπάθησε να αντιδράσει στην επανάληψη, σώθηκε από το δοκάρι στο 53’ και στο 72’ έμεινε με δέκα παίκτες. Απείλησε στο 83’ με τον Ραχμάνι αλλά στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε και ο τερματοφύλακας της και κάπου εκεί τελείωσαν όλα.

Δεν βρήκε τον τρόπο να απειλήσει ουσιαστικά την Ελλάδα και να διασπάσει την άμυνα της και έτσι ήρθε η ήττα. Θέλει τώρα τους τρεις βαθμούς απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα στον όμιλο και να κάνει την πρώτη θέση μία κούρσα για δύο. Ο στόχος που έχει τεθεί είναι η κορυφή αλλά το αποτέλεσμα στο προηγούμενο παιχνίδι την έχει φέρει σε δύσκολη θέση.

«Δεν χρειάζεται να αλλάξω κάτι στο παιχνίδι μας απλά πρέπει να δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε για το αποτέλεσμα και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε», σχολίασε ο τερματοφύλακας Ουτζκάνι.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο βασικός τερματοφύλακας Μούριτς και ο μέσος Αλίτι. Αμφίβολη η συμμετοχή του φορ Μουρίκι.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ουτζκάνι (Έμπολι), Μπεκιάι (Τίρανα), Μούριτς (Αντάνασπορ)

Αμυντικοί: Ραχμάνι (Νάπολι), Βοϊβόντα (Τορίνο), Αλίτι (Ζυρίχη), Φαζίλι (Σεντ Γκάλεν), Καστράτι (Ούιπεστ), Κριέζιου (Ζυρίχη), Ντρέσεβιτς (Χέρενφεν)

Μέσοι: Ρασίτσα (Νόριτς), Β. Μπερίσα (Ρέιμς), Ζεγκρόβα (Λιλ), Λοσάι (Κρακόβια), Ιντρίζι (Σάλκε), Ντομγκιόνι (Φίτεσε), Ρουντχάνι (Άαρου), Σαχίτι (Χάιντουκ Σπλιτ), Μπιτίκι (Κόνιασπορ), Κολόλι (Σιμίζου) Ζένελι (Ρεμς),Μουσλίτζα (Πάντερμπορν)

Επιθετικοί: Μουρίκι (Λάτσιο) Ούτε απέναντι στην Κύπρο κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στον όμιλο καθώς έφυγε με τη λευκή ισοπαλία από τη Λάρνακα. Δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα απειλητική στο πρώτο μέρος, χρειάστηκε τη βοήθεια του δοκαριού για να κρατήσει ανέπαφη την εστία της αλλά στην επανάληψη ανέβασε την απόδοση της. «Έφτιαξε» περισσότερες ευκαιρίες και στο 83’ ο ΜακΚάν από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για να της δώσει τη νίκη.

Έτσι μετά από δύο παιχνίδια έχει μαζέψει μόλις ένα βαθμό χωρίς να έχει σκοράρει. Οι εμφανίσεις της και τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα ήθελε και αν δεν μπορέσει ούτε σήμερα να πάρει τη νίκη τότε το όνειρο της πρώτης θέσης θα απομακρυνθεί. Η ανανέωση που επιχειρεί εδώ και λίγο καιρό ο κόουτς Μπάρακλαφ πρέπει να συνδυαστεί και την παροχή χρόνου για να έρθουν τα αποτελέσματα, στόχος βέβαια έτσι όπως πηγαίνουν τα πράγματα είναι να μην υποβιβαστεί στην Δ’ Κατηγορία.

«Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε την «πληγή» που μας άφησε η ισοπαλία με την Κύπρο, για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς απέναντι στο Κόσοβο. Πιστεύω ότι όλοι έχουν το κίνητρο για να τα καταφέρουν. Είμαστε πεπεισμένοι πως θα πάμε όλο και καλύτερα», τόνισε ο φορ Λάβερι.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Πίκοκ-Φάρελ (Μπέρνλι), Κάρσον (Σεντ Μίρεν), Σάουθγουντ (Ρέντινγκ), Κλαρκ (Γκλεναβόν)

Αμυντικοί: Έβανς (Λέστερ), ΜακΝερ (Μίντλεσμπρο), Μπάλαρντ (Άρσεναλ), Μπράουν (Κάρντιφ), Μπράντλεϊ (Λίβερπουλ), Λέιν (Φλίτγουντ Τάουν), Χουμ (Σάντερλαντ), Τσάρλς (Μάντσεστερ Σίτι), Σπένσερ (Χάντερσφιλντ)

Μέσοι: Ντέιβις (Ρέιντζερς), ΜακΓκιν (Νταντί), Σαβίλ (Μίλγουολ), Τόμπσον (Στόουκ), ΜκΚαν (Πρέστον), ΜακΚάλμοντ (Λιντς), Ντόνελι (Μάδεργουελ), Μπόιντ-Μουνς (Μίντλεσμπρο), ΜακΚαν (Ρέιντζερς)

Επιθετικοί: Λάφερτι (Κιλμαρνοκ), Ουάσινγκτον (Ρόδεραμ), Γουάιτ (Κάρντιφ), Λάβερι (Μπλάκπουλ), Τσάρλς (Μπόλτον), ΜακΜέναμιν (Γκλεντοράν)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Κόσοβο σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού με την Ελλάδα έδειξε τις δυνατότητες του, έχει βλέψεις να πετύχει κάτι στον όμιλο και η Βόρεια Ιρλανδία είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος. Δεν θέλει να χάσει έδαφος στη «μάχη» που δίνει για την πρώτη θέση, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να δυσκολεύονται στη δημιουργία φάσεων αλλά και στο γκολ. Δύσκολα θα πετύχουν κάτι, η λογική λέει under αλλά αυτό είναι χαμηλά. Θα ρισκάρουμε με τον άσο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  2 Κόσοβο 6 9 3 0 3 11:8
  3 Βόρεια Ιρλανδία 6 5 1 2 3 7:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο jiannn, με το υψηλότερο yield +16.52% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες