5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πολωνία - Τσεχία

Προϊστορία

17/11/2023 ΠολωνίαΤσεχία 1 - 1
24/3/2023 ΤσεχίαΠολωνία 3 - 1
15/11/2018 ΠολωνίαΤσεχία 0 - 1
17/11/2015 ΠολωνίαΤσεχία 3 - 1
16/6/2012 ΤσεχίαΠολωνία 1 - 0
10/10/2009 ΤσεχίαΠολωνία 2 - 0
11/10/2008 ΠολωνίαΤσεχία 2 - 1
6/2/2008 ΤσεχίαΠολωνία 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 168,330 45.1%
X
€ 97,520 26.1%
2
€ 107,387 28.8%
Over
€ 11,805 23.7%
Under
€ 37,946 76.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

220 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

3

4

Σουτ εκτός εστίας

9

54%

Κατοχή μπάλας

46%

4

Οφσάιντ

0

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

3

12

Φάουλ

10

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: National Stadium, Warszawa
  • Χωρητικότητα: 58500
  • Θεατές: 56310
Νίκη για να ελπίζουν οι Πολωνοί, θέλουν να σφραγίσουν την πρόκριση οι Τσέχοι

Νίκη για να ελπίζουν οι Πολωνοί, θέλουν να σφραγίσουν την πρόκριση οι Τσέχοι

Η Πολώνια υποδέχεται την Τσεχία για την 9η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. Μόνο νίκη για να ελπίζουν θέλουν οι γηπεδούχοι, μπορούν να προκριθούν από σήμερα οι φιλοξενούμενοι.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Μπορεί να ήταν καλύτερη από τη Μολδαβία στην εντός έδρας αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής όχι όμως και όσο αποτελεσματική θα ήθελε, έμεινε στο 1-1 και πλέον βλέπει τις ελπίδες πρόκρισης της να εξανεμίζονται. Έδειξε από την αρχή διάθεση να επιτεθεί αλλά από μία στατική φάση στο 26’ βρέθηκε πίσω στο σκορ. Έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τους Μίλικ και Σβιντέρσκι πριν τελειώσει το ημίχρονο αλλά στο 53’ ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Παρά την ανωτερότητα της έπειτα όμως δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή.

Της έλειψε ξεκάθαρα ο Λεβαντόφσκι και η αναποτελεσματικότητα της μπορεί να της στοιχίσει και την πρόκριση. Στην ουσία θέλει έναν τρομερό συνδυασμό αποτελεσμάτων για να τερματίσει στη δεύτερη θέση. Αρχικά να κερδίσει η ίδια σήμερα, να μην κερδίσει η Μολδαβία την Αλβανία και την τελευταία αγωνιστική η Τσεχία και η Μολδαβία να έρθουν ισόπαλες, η ίδια έχει ρεπό. Ξέρει πολύ καλά πως περισσότερο θεωρητικές είναι οι ελπίδες της αλλά οφείλει να κυνηγήσει τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Η αλλαγή προπονητή δεν έφερε και τα επιθυμητά αποτελέσματα αλλά ο Πρόμπιερζ έχει τη μικρότερη ευθύνη απ’ όλους. Την Τρίτη αντιμετωπίζει σε φιλική αναμέτρηση την Λετονία.

Αγωνιστικά Νέα: Αρκετέςς οι απουσίες καθώς δεν είναι στην αποστολή σε σχέση με το προηγούμενο οι αμυντικοί Μπερεζίνσκι (Έμπολι), Βντόβικ (Γιαγκελόνια) Βαλουκίεβιτς (Έμπολι), οι μέσοι Καμίνσκι (Βόλφσμπουργκ), Ντζίστσεκ (Πιαστ Γκλίβιτσε), Μαρτσβίνσκι (Λεχ Πόζναν) και ο επιθετικός Μίλικ (Γιουβέντους).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σέζνι (Γιουβέντους), Σκορούπσκι (Μπολόνια), Μπούλκα (Νις)

Αμυντικοί: Κεντζιόρα (ΠΑΟΚ), Κίβιορ (Άρσεναλ), Κας (Άστον Βίλα), Βιέτεσκα (Κάλιαρι), Πέντα (Σπαλ, Μπέντναρεκ (Σαουθάμπτον), Πούχατς (Καϊζερσλάουτερν

Μέσοι: Γκροσίτσκι (Πογκόν Στσέτσιν), Ζιελίνσκι (Νάπολι), Φρανκόφσκι (Λανς), Σ. Σιμάνσκι (Φενέρμπαχτσε), Ντ. Σιμάνσκι (ΑΕΚ), Βτσόλεκ (Λέγκια Βαρσοβίας), Σλισζ (Λέγκια Βαρσοβίας), , Πιοτρόφσκι (Λουντογκόρετς) , Ζαλέφσκι (Ρόμα), Λεγκόφσκι (Σαλερνιτάνα), Στρούσκι (Άρης Λεμεσού).

Επιθετικοί:Σβιντέρσκι (Σάρλοτ), Μπούκσα (Αντάλιασπορ). Λεβαντόφσκι (Μπαρτσελόνα).

Δυσκολεύτηκε σαφώς περισσότερο απ΄ότ περίμενε και η ίδια απέναντι στα Νησιά Φερόε την προηγούμενη αγωνιστική, όμως στο τέλος πήρε τη νίκη με 1-0 κα κρατάει την τύχη στα χέρια της. Σαφώς και είχε τον έλεγχο από τη αρχή, έφτιαξε 23 τελικές προσπάθειες στο πρώτο μέρος έχοντας και ένα δοκάρι αλλά δεν μπόρεσε να βρει το γκολ. Όσο περνούσε η ώρα μεγάλωνε το άγχος και για την ίδια, κέρδισε όμως ένα αυστηρό πέναλτι στο 74’ και ο Σούτσεκ ευστόχησε δίνοντας της τη νίκη.

Επέστρεψε έτσι τα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα με 3-0 στην Αλβανία και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Αρχικά μπορεί να την πάρει και από σήμερα σε περίπτωση που η ίδια κερδίσει και η Μολδαβία ηττηθεί από την Αλβανία. Διαφορετικά όπως και να έχει αν επιβληθεί των Μολδαβών στο Όλομουτς τη Δευτέρα τότε σίγουρα θα είναι στα γήπεδα της Γερμανίας.

Βέβαια το τελευταίο διάστημα δεν δείχνει και στην καλύτερη της κατάσταση, ο κόουτς Σιλχάβι βρισκόταν σε δύσκολη θέση και είναι βέβαιο πως αν δεν έρθει η πρόκριση θα απομακρυνθεί. Εδώ που έχει φτάσει όμως η Τσεχία θα πρέπει να αποδειχθεί κατώτερη των περιστάσεων για να μην ταξιδέψει στη Γερμανία το καλοκαίρι.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός σε σχέση με το προηγούμενο έμειναν ο τερματοφύλακας Παβλένκα (Βέρντερ Βρέμης), αμυντικός Κρέιτσι (Σπάρτα Πράγας) και ο επιθετικός Γιουρέτσκα (Σλάβια Πράγας). Παραμένει εκτός ο τραυματίας φορ Σικ (Μπάγερ Λεβερκούζεν)

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κοβάρ (Λεβερκούζεν), Μάντους (Σλάβια Πράγας), Στάνιεκ (Βικτόρια Πλζεν)

Αμυντικοί: Μπράμπετς (Άρης), Τσουφάλ (Γουέστ Χαμ), Χόλς (Σλάβια Πράγκας), , Στρονάτι (Πούσκας Ακαντέμια), Βίτικ (Σπάρτα Πράγας), Ντούντερα (Σλάβια Πράγας), Τζούρασεκ (Μπενφίκα), Ζίμα (Τορίνο)

Μέσοι: Τσέρνι (Βόλφσμπουργκ), Λινγκρ (Φέγενορντ), Μάζοπουστ (Σλάβια Πράγας), Πρόβοντ (Σλάβια Πράγας), Λ. Σάντιλεκ (Σπάρτα Πράγας), Μ. Σάντιλεκ (Τβέντε), Σούτσεκ (Γουέστ Χαμ) , Κραλ (Ουνιόν Βερολίνου)

Επιθετικοί: Τσβαντσάρα (Γκλάντμπαχ), Χλόζεκ (Λεβερκούζεν), Σίτιλ (Σλάβια Πράγκας), , Κούχτα (Σπάρτα Πράγας), Κουσέι (Μλάντα Μπόλεσλαβ)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Πολωνία παίζει το τελευταίο της χαρτί αλλά ξέρει πως ακόμα και με νίκη δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της. Ο Λεβαντόφσκι επέστρεψε στην αποστολή, όλοι θέλουν να κλείσουν με ένα θετικό τρόπο τα προκριματικά και δεν θα παρουσιαστούν αδιάφοροι. Από την άλλη η Τσεχία μπορεί να μην βρίσκεται στην καλύτερη της κατάσταση, το ιδανικό για την ίδια θα ήταν να τελειώνει από σήμερα με την υπόθεση πρόκριση αλλά έχει και ακόμη ένα παιχνίδι αν τα πράγματα «στραβώσουν». Πάντως θεωρώ πως οι γηπεδούχοι είναι υπερβολίκο φαβορί, όπως και ψηλά σε τιμές βρίσκεται το over. Θα πάω μαζί του.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Πολωνία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Euro).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.60 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 5ος Όμιλος
  2 Τσεχία 8 15 4 3 1 12:6
  3 Πολωνία 8 11 3 2 3 10:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο StefG4 με το υψηλότερο yield +1.55% έπαιξε: 1
  • » Ο Kanavaro, με το υψηλότερο yield +21.14% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: X
  • » Ο Kabanas14, με το υψηλότερο yield +2.10% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες