1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τσεχία - Δανία

3/7/2021 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 110
1 - 2
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 2

  1. 5' Delaney Thomas
  2. 42' Dolberg Kasper

2ο Ημίχρονο 1 - 2

  1. 49' Schick Patrik
  2. 84' Krmencik Michael
  3. 86' Kalas Tomas

      Προϊστορία

      3/7/2021 ΤσεχίαΔανία 1 - 2
      15/11/2016 ΤσεχίαΔανία 1 - 1
      22/3/2013 ΤσεχίαΔανία 0 - 3
      8/9/2012 ΔανίαΤσεχία 0 - 0
      17/11/2010 ΔανίαΤσεχία 0 - 0
      26/3/2008 ΔανίαΤσεχία 1 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 521,108 7.5%
      X
      € 1,052,385 15.1%
      2
      € 5,404,677 77.5%
      Over
      € 633,604 50.7%
      Under
      € 614,938 49.3%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Σάββατο, 19:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      249 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      Συνθέσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Καθυστέρηση έναρξης 2ου ημιχρόνου
      • Γήπεδο: Baku Olympic Stadium, Baku
      • Χωρητικότητα: 85000
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      Θα προκριθεί η πιο ανθεκτική

      Θα προκριθεί η πιο ανθεκτική

      Η Τσεχία συγκρούεται με τη Δανία στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά, στον χρονικά τρίτο προημιτελικό του Euro 2020. Οι τυπικά γηπεδούχοι προέρχονται από μεγάλη πρόκριση επί της Ολλανδίας, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι άφησαν εκτός συνέχειας την Ουαλία.

      Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τους «8» του Euro 2020. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί στη συνέχεια η διαδικασία των πέναλτι. Η νικήτρια του ζευγαριού θα συναντήσει στα ημιτελικά στο «Γουέμπλεϊ» τη νικήτρια του ζευγαριού Αγγλία - Ουκρανία.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περίπου 34.350 θεατές στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΤΣΕΧΙΑ

      Έπρεπε να ανατρέψει τα προγνωστικά κόντρα στην Ολλανδία στον αγώνα για τη φάση των «16» και γνώριζε πολύ καλά ότι αποτελούσε το μεγάλο αουτσάιντερ. Όχι μόνο δεν επηρεάστηκε αλλά εκμεταλλεύτηκε την πίεση που υπήρχε στην απέναντι πλευρά και πήρε μία μεγαλειώδη και δίκαιη πρόκριση με 2-0. Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο δεν απείλησε σε πολλές περιπτώσεις όμως πέτυχε το βασικό της στόχο που ήταν να «καταστρέψει» το επιθετικό παιχνίδι των «οράνιε». Έξι λεπτά μετά τη σέντρα στην επανάληψη ο Μάλεν βρέθηκε τετ α τετ με τον Βάτσλικ με τον τελευταίο να τον σταματάει μπλοκάροντας την μπάλα. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ντε Λιχτ έπιασε την μπάλα με τα χέρια και μετά τη χρήση VAR αποβλήθηκε. Οι αριθμητικές ισορροπίες είχαν αλλάξει υπέρ της και χρειαζόταν απλώς να το εκμεταλλευτεί. Πίεσε και στο 68’ άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Χόλες. Στο 80’ ο άνθρωπος που την έβαλε μπροστά στο σκορ έφτιαξε το δεύτερο τέρμα. Μετά από ωραία κούρσα γύρισε στον επερχόμενο Σικ κι εκείνος την έστειλε στα ημιτελικά, φτάνοντας παράλληλα τα τέσσερα γκολ στο Euro 2020.

      Η Τσεχία συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της διοργάνωσης. Πλέον έχει μπροστά της μία τεράστια ευκαιρία να επιστρέψει στα ημιτελικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά από 17 ολόκληρα χρόνια κι από το μακρινό 2004. Τότε είχε συναντήσει στους «8» ξανά τη Δανία και την είχε διαλύσει με 4-0. Αυτήν την φορά θα είναι δύσκολα να συμβεί κάτι αντίστοιχο, όμως οι Τσέχοι μοιάζουν αποφασισμένοι να περάσουν ξανά στην τετράδα. Φημίζονται για τη «σφιχτή» τους άμυνα και δεν είναι τυχαίο ότι και τα τέσσερα ματς τους στο τουρνουά ολοκληρώθηκαν Under, με τα τρία από αυτά να είναι και No Goal.

      Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας Γιάροσλαβ Σιλχάβι τόνισε: «Η Δανία είναι πραγματικά δυνατή ως ομάδα. Το στιλ τους είναι παρόμοιο με το δικό μας. Ξέρουμε ότι μπορεί να έχουν κάποιες απουσίες, όμως έχουν καλούς αντικαταστάτες και η ποιότητά τους θα παραμείνει ίδια. Δεν έχουμε τίποτα εύκολο μπροστά μας. Πρέπει να προσεγγίσουμε σωστά τον αγώνα και να δεσμευτούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι είμαστε ικανοί να τα καταφέρουμε. Η ποιότητα θα παίξει ρόλο κι ένα λάθος ίσως κρίνει τον αγώνα. Η Δανία έχει πολλούς καλούς παίκτες αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να προηγηθούμε από λάθος τους ή από στατική φάση. Περιμένω ισορροπημένο παιχνίδι που οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά. Νιώθω υποχρέωση απέναντι στον κόσμο μας. Μπορεί να μείνω άυπνος αλλά δεν έχει σημασία. Αυτό που μετράει είναι να είναι έτοιμοι οι παίκτες μας».

      Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο αμυντικός Γιαν Μπόριλ (Σλάβια Πράγας). Έχασε το προηγούμενο λόγω τραυματισμού ο μέσος κι αρχηγός Νταρίντα (Χέρτα Βερολίνου). Είναι ξανά αμφίβολος αν και πλέον προπονείται κανονικά.

      Η αποστολή της Τσεχίας:

      Τερματοφύλακες: Άλες Μάντους (Σίγκμα), Κούμπεκ (Άουγκσμπουργκ), Τόμας Βάτσλικ (Σεβίλλη)

      Αμυντικοί: Γιαν Μπόριλ (Σλάβια Πράγας), Γιάκουμπ Μπράμπετς (Βικτόρια Πλζεν), Βλάντιμιρ Τσούφαλ (Γουέστ Χαμ), Οντρέι Τσελούστκα (Σπάρτα Πράγας), Πάβελ Καντεράμπεκ (Χόφενχαϊμ), Τόμας Κάλας (Μπρίστολ Σίτι), Άλες Ματέγιου (Μπρέσια), Ντάβιντ Ζίμα (Σλάβια Πράγας)

      Μέσοι: Αντονίν Μπαράκ (Βερόνα), Βλαντιμίρ Νταρίντα (Χέρτα Βερολίνου), Άνταμ Χλόζεκ (Σπάρτα Πράγας), Τόμας Χόλες (Σλάβια Πράγας), Γιάκουμπ Γιάνκτο (Σαμπντόρια), Άλεξ Κραλ (Σπαρτάκ Μόσχας), Λούκας Μάζοπουστ (Σλάβια Πράγας), Γιάκουμπ Πέσεκ (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Τόμας Σούτσεκ (Γουέστ Χαμ), Πετρ Σέβτσικ (Σλάβια Πράγας)

      Επιθετικοί: Μίχαελ Κρμέντσικ (ΠΑΟΚ), Τόμας Πέκχαρτ (Λέγκια Βαρσοβίας), Πάτρικ Σικ (Λεβερκούζεν), Ματέι Βίντρα (Μπέρνλι)



      ΔΑΝΙΑ

      Η μία περισσότερη ημέρα ξεκούρασης δύσκολα θα παίξει ρόλο. Κι αυτό διότι μετά από μία εβδομάδα είναι λογικό τόσο εκείνη όσο και η Τσεχία να έχουν «φορτίσει» τις «μπαταρίες» τους. Το περασμένο Σάββατο έπρεπε να αποδείξει στο χορτάρι της «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» ότι είναι καλύτερη ομάδα από την Ουαλία. Το έκανε με το εμφατικό 4-0 και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Ο αγώνας φυσικά δεν αντέχει σε κριτική. Συνάντησε αντίσταση από τους «δράκους» μόνο μέχρι να ανοίξει το σκορ. Το έκανε στο 27’ με υπέροχο σουτ του Κάσπερ Ντόλμπεργκ και πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Τρία λεπτά μετά τη σέντρα στην επανάληψη ξανά ο επιθετικός της Νις έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 και τα πάντα είχαν κριθεί. Έπαιξε προσεκτικά και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει στο «ανοιχτό» γήπεδο. Στο 88’ ο Μέχλε έδωσε διαστάσεις θριάμβου «γράφοντας» το 3-0 και στις καθυστερήσεις ο Μπρέθγουεϊτ έβαλε κι εκείνος το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

      Με αυτόν τον τρόπο και η Δανία γύρισε στους «8» ενός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 2004. Σ’ εκείνη την περίπτωση δεν είχε αντισταθεί στους Τσέχους και είχε διασυρθεί με 4-0. Πολύ δύσκολα θα συμβεί κάτι αντίστοιχο φέτος. Πρόκειται για ένα σύνολο που δεδομένα στηρίζεται στην εξαιρετική του επιθετική λειτουργία και θα βρει απέναντί του μία από τις καλύτερες άμυνες. Οι «δυναμίτες» έχουν σκοράρει από τέσσερα γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια τους. Τα τρία από τα τέσσερα ματς τους στο Euro 2020 ήταν Over.

      «Δεν γίνεται να μην έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο εδώ που βρισκόμαστε. Ό,τι κάνουμε το κάνουμε για τη Δανία κι έχουμε δύο στόχους. Να κερδίσουμε κάτι και να εμπνεύσουμε. Έχουμε έναν τρόπο δουλειάς και μία φιλοσοφία που δεν αλλάζει. Υπάρχει χώρος για τακτικές και για το προσωπικό ταλέντο του κάθε παίκτη μας. Πάντα ψάχνουμε το κατάλληλο πλαίσιο για να βοηθήσουμε τους παίκτες και το ίδιο ισχύει και στη συγκεκριμένη περίπτωση. Θα παίξουμε για την πρόκριση γνωρίζοντας ότι η Τσεχία διαθέτει μία εξαιρετική ομάδα και το έδειξε σε μεγάλο βαθμό στον αγώνα με την Ολλανδία» ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού προπονητή των «ερυθρόλευκων», Κάσπερ Χιούλμαντ.

      Αγωνιστικά Νέα: Έχουν «πονοκεφάλους» καθώς προπονήθηκαν ο στόπερ Κιάερ (Μίλαν) και ο επιθετικός Πόουλσεν (Λειψία), δύσκολα όμως θα παίξουν, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Κανονικά ο δεξιός μπακ Βας (Βαλένθια) και στράικερ Κορνέλιους (Πάρμα).

      Η αποστολή της Δανίας:

      Τερματοφύλακες: Κάσπερ Σμάιχελ (Λέστερ), Φρέντερικ Ρένοφ (Σάλκε), Γιόνας Λεσλ (Μίντιλαντ).

      Αμυντικοί: Σίμον Κιάερ (Μίλαν), Αντρέας Κρίστενσεν (Τσέλσι), Ματίας Γιόργκενσεν (Κοπεγχάγη), Γιάνικ Βέστεργκααρντ (Σαουθάμπτον), Γιοακίμ Άντερσεν (Φούλαμ), Γιανς Στρίγκερ Λάρσεν (Ουντινέζε), Γιοακίμ Μέλε (Αταλάντα), Ντάνιελ Βας (Βαλένθια), Νικολάι Μπόιλεσεν (Κοπεγχάγη).

      Μέσοι: Ματίας Γένσεν (Μπρέντφορντ), Πιέρ Χόιμπιεργκ (Τότεναμ), Κρίστιαν Νόργκααρντ (Μπρέντφορντ),Τόμας Ντιλέινι (Ντόρτμουντ), Άντερς Κρίστιανσεν (Μάλμε),Ρόμπερτ Σκοβ (Χόφενχαϊμ), Μίκελ Ντάμσγκααρντ (Σαμπντόρια).

      Επιθετικοί: Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ (Μπαρτσελόνα), Αντρέας Κορνέλιους (Πάρμα), Αντρέας Σκοβ Όλσεν (Μπολόνια), Κάσπερ Ντόλμπεργκ (Νις), Γιουσούφ Πούλσεν (Λειψία), Γιόνας Βιντ (Κοπεγχάγη)

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Αναμνήσεις ξυπνάει το συγκεκριμένο ζευγάρι στα προημιτελικά ενός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Κι αυτό διότι οι ίδιες ομάδες είχαν συγκρουστεί στην ίδια φάση στο Euro 2004. Αν η Ελλάδα συμμετείχε στη φετινή διοργάνωση, θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος ότι πρόκειται για οιωνό κούπας! Αυτή τη στιγμή όμως οι μόνες ομάδες που ονειρεύονται πορεία μέχρι το τέλος, είναι η Τσεχία και η Δανία. Οι τυπικά γηπεδούχοι έχουν ήδη πετύχει πολλαπλές υπερβάσεις. Από την άλλη οι Δανοί έχουν συσπειρωθεί και ήταν εμφατική η εμφάνισή τους κόντρα στην Ουαλία για τους «16». Αξίζει το ρίσκο στο «διπλό» και θα το πάρουμε θεωρώντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί και οι «ερυθρόλευκοι» θα τσεκάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά χωρίς περιπέτειες.

      FACTS

      • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Τσεχία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Euro).
        Σημείο: Under με απόδοση 1.51 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Symmetros με το υψηλότερο yield +4.28% έπαιξε: 1
      • » Ο 9Iceberg11, με το υψηλότερο yield +12.94% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Ημ.2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες