6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τσεχία - Πολωνία

24/3/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 235
3 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 401 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Πολωνία - Τσεχία στις 17/11/2023

Προϊστορία

17/11/2023 ΠολωνίαΤσεχία 1 - 1
24/3/2023 ΤσεχίαΠολωνία 3 - 1
15/11/2018 ΠολωνίαΤσεχία 0 - 1
17/11/2015 ΠολωνίαΤσεχία 3 - 1
16/6/2012 ΤσεχίαΠολωνία 1 - 0
10/10/2009 ΤσεχίαΠολωνία 2 - 0
11/10/2008 ΠολωνίαΤσεχία 2 - 1
6/2/2008 ΤσεχίαΠολωνία 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 222,158 63.2%
X
€ 67,685 19.3%
2
€ 61,656 17.5%
Over
€ 12,817 49.6%
Under
€ 13,032 50.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

235 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

5

2

Σουτ εκτός εστίας

4

36%

Κατοχή μπάλας

64%

3

Οφσάιντ

1

2

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

4

15

Φάουλ

14

3

«Κομμένα» Σουτ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Fortuna Arena
  • Χωρητικότητα: 20800
  • Θεατές: 19045
Σπουδαίο ματς στο ντεμπούτο Σάντος

Σπουδαίο ματς στο ντεμπούτο Σάντος

Η Τσεχία φιλοξενεί την Πολωνία για την 1η αγωνιστική του 5ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι και οι φιλοξενούμενοι στοχεύουν στην απευθείας πρόκριση στην ποδοσφαιρική γιορτή της Γερμανίας, ενώ στον πάγκο των «αετών» και θα καθίσει για πρώτη φορά ο Φερνάντο Σάντος.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Η εμπειρία της στην πρώτη κατηγορία του Nations League δεν αποδείχθηκε καθόλου καλή. Αντιμετώπισε την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ελβετία στο γκρουπ και δεν κατόρθωσε να φτάσει στην υπέρβαση τερματίζοντας στην τελευταία θέση κάτι που είχε ως συνέπεια να υποβιβαστεί. Φυσικά δεν συμμετείχε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ από το οποίο είχε αποκλειστεί νωρίτερα. Ωστόσο τον περασμένο Νοέμβριο έδωσε δύο φιλικούς αγώνες προκειμένου να διατηρηθεί σε φόρμα και παράλληλα να διασκεδάσει κάπως τις εντυπώσεις για τα άσχημα αποτελέσματα του τελευταίου χρόνου. Δεν θα μπορούσε να συναντήσει αντίσταση από τα Νησιά Φερόε και τα διέλυσε εντός έδρας με 5-0. Ήταν υψηλότερος ο βαθμός δυσκολίας του παιχνιδιού με την Τουρκία στην πόλη Γκαζιαντέπ κι έχασε 2-1. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Over.

Η Τσεχία από τότε δεν έχει δώσει άλλον φιλικό ή επίσημο αγώνα και θα πάει στα προκριματικά του Euro 2024 ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να προκριθεί για όγδοη διαδοχική τελική φάση, καθώς από το 1996 -όταν είχε ανεξαρτητοποιηθεί- κι έπειτα, δεν έχει λείψει ποτέ από τη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Αν λοιπόν δεν τα καταφέρει, θα πρόκειται για σημαντική αποτυχία. Η αλήθεια είναι ότι ο όμιλος προσφέρεται για πρόκριση, καθώς εκτός από την προσεχή αντίπαλο Πολωνία, δεν τρομάζει καμία από τις Αλβανία, Μολδαβία και Νησιά Φερόε. Οπότε είναι φυσικό κι επόμενο η πρόκριση να θεωρείται αυτονόητη και να αποτελεί τον μεγάλο στόχο.

Ο κόουτς των γηπεδούχων Γιάροσλαβ Σιλχάβι υπογράμμισε: «Όλοι ξέρουμε τι ζητάμε. Ο πρόεδρος έχει ήδη παρουσιάσει ξεκάθαρα τους στόχους που υπάρχουν. Είμαστε σ’ έναν πραγματικά δύσκολο όμιλο και δεν αποκλείεται να υπάρξει χάος. Θα ξέρουμε στο τέλος της προσπάθειάς μας αν θα έχουμε καταφέρει να πετύχουμε τον στόχο μας και να πάρουμε την πρόκριση για το Euro 2024. Πιστεύουμε όλοι μαζί ότι μπορούμε να καταφέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στον αγώνα με την Πολωνία και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Αγωνιστικά Νέα: Σε σχέση με τις προηγούμενες κλήσεις υπήρξαν έντεκα αλλαγές, δίχως κάποια να θεωρείται κομβική. Μάλλον η σημαντικότερη απουσία είναι του μέσου Ζμραλ (Σλόβαν Μπρατισλάβας). Το μεγάλο πρόβλημα πάντως αφορά τον επιθετικό Σικ (Μπάγερ Λεβερκούζεν).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Παβλένκα (Βέρντερ Βρέμης), Στάνεκ (Βικτόρια Πλζεν), Βατσλίκ (Χάντερσφιλντ)

Αμυντικοί: Μπράμπετς (Άρης), Κουφάλ (Γουέστ Χαμ), Ντουντέρα (Σλάβια Πράγας), Χόλες (Σλάβια Πράγας), Γεμέλκα (Βικτόρια Πλζεν), Γιούρασεκ (Σλάβια Πράγας), Κρέιτσι (Σπάρτα Πράγας), Βίτικ (Σπάρτα Πράγας), Ζελένι (Σπάρτα Πράγας)

Μέσοι: Μπαράκ (Φιορεντίνα), Τσέρνι (Τβέντε), Μ. Γιουράσεκ (Σλάβια Πράγας), Κραλ (Σάλκε), Λινγκρ (Σλάβια Πράγας), Σάντιλεκ (Σπάρτα Πράγας), Σούτσεκ (Γουέστ Χαμ), Σέβτσικ (Σλάβια Πράγας)

Επιθετικοί: Τσβαντσάρα (Σπάρτα Πράγας), Χλόζεκ (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Τσίτιλ (Σίγκμα Όλομουτς), Κούχτα (Σπάρτα Πράγας), Σικ (Μπάγερ Λεβερκούζεν)

Έχοντας... επιβιώσει σε μπαράζ με τη Σουηδία, ταξίδεψε στα γήπεδα του Κατάρ προκειμένου να αναζητήσει μία διάκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη στην ασιατική χώρα. Πραγματοποίησε μία τίμια προσπάθεια που ολοκληρώθηκε στη φάση των «16», χάνοντας από τη μετέπειτα φιναλίστ Γαλλία. Νωρίτερα είχε ηττηθεί κι από την Αργεντινή, κάτι που είναι σπάνιο, μια και οι μοναδικές της αποτυχίες ήρθαν από τις ομάδες που διεκδίκησαν το τρόπαιο. Στα άλλα δύο παιχνίδια κέρδισε 2-0 τη Σαουδική Αραβία κι έμεινε στο 0-0 με το Μεξικό, αποτέλεσμα που θεωρήθηκε θετικό, από τη στιγμή που ήταν αρκετό για να της χαρίσει την πρόκριση στα νοκ-άουτ. Μετά το φινάλε της διοργάνωσης αποτέλεσε παρελθόν ο Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς κι αντικαταστάθηκε από τον πολύπειρο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος νίκησε στην κούρσα διαδοχής τον συμπατριώτη του, Πάουλο Μπέντο.

Από τότε κι έπειτα η Πολωνία δεν έχει δώσει κανένα επίσημο ή φιλικό παιχνίδι και θα... ριχτεί απευθείας στη μεγάλη πρόκληση της πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2024 στη Γερμανία. Από το 2008 κι έπειτα, μετράει τέσσερις συνεχόμενες παρουσίες σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και δεν θέλει να χαλάσει το σερί της, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα δεν είχε καταφέρει να προκριθεί ούτε μία φορά! Οι «αετοί» αποτελούν πάντως το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά στο γκρουπ, καθώς εκτός από την Τσεχία, θα τεθούν επίσης αντιμέτωποι με την Αλβανία, τη Μολδαβία και τα Νησιά Φερόε.

«Δεν μπορούμε να δημιουργούμε προβλήματα στους εαυτούς μας. Ακόμα και οι παίκτες μου δεν ξέρουν ποιος θα παίξει. Η Τσεχία είναι μία δυνατή αντίπαλος και δεν έχουμε μιλήσει πολύ γι’ αυτή. Πρέπει να εστιάσουμε στις στημένες φάσεις διότι μπορούν να γίνουν πολύ απειλητικοί. Θέλω από τους παίκτες μου να είναι προσεκτικοί στην ανάλυση του αντιπάλου και να παίζουν με πάθος κι αυτοπεποίθηση» σχολίασε ο νέος κόουτς των φιλοξενούμενων, Φερνάντο Σάντος ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του κι έχει ήδη δεχθεί αρκετά αυστηρή κριτική από τους Πολωνούς.

Αγωνιστικά Νέα: Προέκυψε πρόβλημα πριν λίγες ημέρες με τον αμυντικό Μπερεζίνσκι (Νάπολι) και κλήθηκε στη θέση του ο Πούχατς (Παναθηναϊκός). Οκτώ παίκτες «κόπηκαν» σε σχέση με τις κλήσεις για το Μουντιάλ του Κατάρ. Εκτός ο βετεράνος αμυντικός Γκλικ (Μπενεβέντο), ο μέσος Κριχόβιακ (Αλ-Σαμπάμπ) και ο εξτρέμ Γκροσίτσκι (Πογκόν Στσέτσιν), όπως επίσης και ο τραυματίας επιθετικός Μίλικ (Γιουβέντους).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Στσέσνι (Γιουβέντους), Σκορούπσκι (Μπολόνια), Ντραγκόφσκι (Σπέτσια)

Αμυντικοί: Πούχατς (Παναθηναϊκός), Μπένταρεκ (Σαουθάμπτον), Κας (Άστον Βίλα), Σάλαμον (Λεχ Πόζναν), Κίβιορ (Άρσεναλ), Νταβίντοβιτς (Βερόνα), Γκούμνι (Άουγκσμπουργκ), Καρμπόβνικ (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Πιατκόφσκι (Γάνδη)

Μέσοι: Ζιελίνσκι (Νάπολι), Λινέτι (Τορίνο), Φρανκφόσκι (Λανς), Σ. Σιμάνσκι (Φέγενορντ), Ντ. Σιμάνσκι (ΑΕΚ), Ζαλέφσκι (Ρόμα), Μπιέλικ (Μπέρμιγχαμ), Καμίνσκι (Βόλφσμπουργκ), Κοζλόφσκι (Φίτεσε), Σκόρας (Λεχ Πόζναν), Λέντερμαν (Ρακόβ Τσεστόχοβα)

Επιθετικοί: Λεβαντόφσκι (Μπαρτσελόνα), Πιόντεκ (Σαλερνιτάνα), Σβιντέρσκι (Σάρλοτ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Τα δύο φαβορί για την κορυφή του ομίλου τους στην προκριματική φάση θα τεθούν αντιμέτωπα στην πρεμιέρα. Η Τσεχία θα τα βάλει με την Πολωνία, με την τελευταία να έχει για πρώτη φορά στην άκρη του πάγκου της τον Φερνάντο Σάντος. Πολύ δύσκολο ματς για να το προσεγγίσουμε, αν και δεδομένα διαφωνούμε με τον φαβοριτισμό των γηπεδούχων οι οποίοι υστερούν ποιοτικά. Δεν ξέρουμε όμως και πως θα εμφανιστούν οι φιλοξενούμενοι. Αξιοπρεπές το αμφίσκορο και θα το ποντάρουμε εμπιστευόμενοι τις δύο επιθέσεις.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 5ος Όμιλος
  2 Τσεχία 8 15 4 3 1 12:6
  3 Πολωνία 8 11 3 2 3 10:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ilpastore, με το υψηλότερο yield +7.87% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Goal
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.19% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες