1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κροατία - Τσεχία

18/6/2021 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 119
1 - 1
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 35' Lovren Dejan
  2. 37' Schick Patrik (πέναλτι)

2ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 47' Perisic Ivan
  2. 50' Masopust Lukas
  3. 82' Boril Jan
  4. 93' Hlozek Adam

      Προϊστορία

      18/6/2021 ΚροατίαΤσεχία 1 - 1
      17/6/2016 ΤσεχίαΚροατία 2 - 2
      9/2/2011 ΚροατίαΤσεχία 4 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 2,958,503 52.0%
      X
      € 691,626 12.2%
      2
      € 2,041,150 35.9%
      Over
      € 223,576 28.1%
      Under
      € 573,392 71.9%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Παρασκευή, 19:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      219 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Hampden Park
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 51866
      Το θέλουν περισσότερο οι Κροάτες

      Το θέλουν περισσότερο οι Κροάτες

      Η Κροατία θα κοντραριστεί με την Τσεχία στο «Χάμπντεν Παρκ» της Γλασκώβης. Οι τυπικά γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «Γουέμπλεϊ» από την Αγγλία, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι νίκησαν εκτός έδρας τη Σκωτία.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περίπου 12.000 θεατές στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΚΡΟΑΤΙΑ

      Γνώριζε εκ των προτέρων ότι το έργο της στην πρεμιέρα με την Αγγλία δεν θα ήταν εύκολο. Παρ’ όλα αυτά ήλπιζε σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Γουέμπλεϊ». Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε δίκαια με το οριακό 1-0. Μπήκε νωθρά στο ματς και δέχτηκε έντονη πίεση από τους αντιπάλους της οι οποίοι αναζητούσαν ένα γρήγορο γκολ το οποίο θα έκανε το έργο τους ευκολότερο. Στάθηκε τυχερή στο 6’ όταν το σουτ του Φόντεν σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Λιβάκοβιτς. Στο 9’ ο γκολκίπερ της απέκρουσε την προσπάθεια του Φίλιπς. Ισορρόπησε μετά το εικοσάλεπτο και η καλύτερή της στιγμή καταγράφηκε στο 27’. Ο Πέρισιτς βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή αλλά το τελείωμά του δεν ήταν καθόλου καλό. Κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

      Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα, όμως στο 57’ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα. Μετά από ωραία συνεργασία, η μπάλα κατέληξε στον Ραχίμ Στέρλινγκ εντός περιοχής και ο τελευταίος μ’ ένα μέτριο αλλά εύστοχο πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 61’ γλίτωσε από βέβαιο γκολ με τον Χάρι Κέιν να μην σκοράρει από τη μικρή περιοχή. Η Κροατία θέλησε να απαντήσει άμεσα και είχε καλή στιγμή με τον Ρέμπιτς στο 65’. Είχε μία ανούσια κατοχή μέχρι το φινάλε και το σφύριγμα της λήξης τη βρήκε να φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι. Αυτή ήταν και η πρώτη της ήττα σε πρεμιέρα Euro. Έμεινε μαζί με τη Σκωτία στους μηδέν βαθμούς και ο αγώνας με την Τσεχία έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού, καθώς ενδεχόμενη ήττα θα την θέσει κατά μεγάλο ποσοστό εκτός συνέχειας.

      Ο τεχνικός των «βατρένι» Ζλάτκο Ντάλιτς τόνισε: «Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα η οποία νίκησε τη Σκωτία και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη διοργάνωση στην πρώτη αγωνιστική. Βρίσκονται σε πολύ καλύτερα κατάσταση από εμάς. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να επιστρέψει η αυτοπεποίθησή μας. Είμαστε έτοιμοι για να πετύχουμε το στόχο μας. Δεν είμαστε καλοί παραγωγικά τον τελευταίο καιρό κι αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να το βελτιώσουμε. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Θα χρειαστεί να παίξουμε περισσότερο κάθετο ποδόσφαιρο, πιο επιθετικά και να φτιάξουμε περισσότερες ευκαιρίες».

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός πλάνων για το ματς ο πλάγιος μπακ Μπάρισιτς (Ρέιντζερς). Δεν έπαιξε στην πρεμιέρα ο σέντερ μπακ Λόβρεν (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης) όμως τώρα είναι διαθέσιμος.

      Η αποστολή της Κροατίας:

      Τερματοφύλακες: Ντομίνικ Λιβάκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Λόβρε Κάλινιτς (Χάιντουκ), Σιμόν Σλούγκα (Λούτον)

      Αμυντικοί: Σίμε Βρσάλκο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ντομαγκόι Βίντα (Μπεσίκας), Γιόσιπ Γιουράνοβιτς (Λέγκια), Ντέγιαν Λόβρεν (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Ντούγε Τσαλέτα-Τσαρ (Μαρσέιγ), Μπόρνα Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Μίλε Σκόριτς (Όσιγεκ), Γιόσκο Γκβαρντιόλ (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ντομαγκόι Μπράνταριτς (Λιλ)

      Μέσοι: Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς (Ιντερ), Μίλαν Μπάντελ (Τζένοα), Ματέο Κόβατσιτς (Τσέλσι), Νικόλα Βλάσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Μάριο Πάσαλιτς (Αταλάντα), Λούκα Ιβανούσετς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ)

      Επιθετικοί: Μπρούνο Πέτκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ιβάν Πέρισιτς (Ιντερ), Αντρέι Κράμαριτς (Χοφενχάιμ), Γιόσιπ Μπρεκάλο (Βόλσμπουργκ), Αντε Ρέμπιτς (Μίλαν), Μίσλαβ Όρσιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Άντε Μπούντιμιρ (Οσασούνα)



      ΤΣΕΧΙΑ

      Όποιος στο εσωτερικό της σκεφτόταν μία ιδανική πρεμιέρα, θα σκεφτόταν κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβη στον αγώνα της περασμένης Δευτέρας με αντίπαλο τη Σκωτία στη Γλασκώβη. Θριάμβευσε με 2-0 έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Πάτρικ Σικ. Οι Βρετανοί ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν πιο δυνατά θέλοντας να βρουν ένα γρήγορο τέρμα το οποίο θα έκανε ευκολότερο το έργο τους. Δεν τα κατάφεραν και μετά το πρώτο τέταρτο ήταν εκείνη που πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 32’ο Ρόμπερτσον έκανε ένα επικίνδυνο σουτ από τα αριστερά, όμως ο γκολκίπερ Βάτσλικ απέκρουσε σωτήρια. Δέκα λεπτά αργότερα κατάφερε να σκοράρει και να ανοίξει το σκορ. Ο Τσούφαλ κινήθηκε από τα δεξιά κι έκανε ωραία σέντρα μέσα στην περιοχή. Ο Σικ σηκώθηκε ψηλότερα απ’ όλους και με ωραία κεφαλιά την έβαλε σε θέση «οδηγού».

      Η Τσεχία ήξερε πλέον ότι έπρεπε να υπερασπιστεί το υπέρ της αποτέλεσμα. Απείλησε πρώτη στην επανάληψη όμως στο 48’ στάθηκε τυχερή όταν το σουτ του Χέντριξ σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 52’ σημειώθηκε το ωραιότερο τέρμα του φετινού Euro κι ένα από τα πιο όμορφα όλων των εποχών στη διοργάνωση. Μετά από μία απομάκρυνση η μπάλα έφτασε λίγο πιο μπροστά από τη μεσαία γραμμή και ο Πάτρικ Σικ μ’ ένα απίθανο σουτ αιφνιδίασε τον Μάρσαλ και διαμόρφωσε το 0-2. Η συνέχεια είχε... κατηφόρα. Οι Σκωτσέζοι δεν το έβαλαν κάτω και δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών, ωστόσο ο Βάτσλικ είχε βαλθεί να «κατεβάσει ρολά». Στο 90’ λίγο έλειψε ο Κρμέντσικ να «γράψει» το 0-3 όμως δεν νίκησε το Μάρσαλ. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και πλέον γνωρίζει πολύ καλά ότι χρειάζεται ένα βαθμό στα δύο προσεχή παιχνίδια με Κροατία και Αγγλία για να εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του Euro.

      «Ο Λούκα Μόντριτς είναι ένας υπέροχος ποδοσφαιριστής. Για μένα συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων σε ολόκληρο τον κόσμο. Μπορεί να χρησιμοποιήσει το λιγότερο δυνατό χώρο για να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες. Θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή σε αυτόν και να τον κλείσουμε όσο καλύτερα γίνεται. Θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα και την ίδια στιγμή θα πρέπει να μην φοβηθούμε να βγούμε στην επίθεση και να γίνουμε επικίνδυνοι. Ξέρουμε ότι μπορούμε να στηριχθούμε στον Σικ και θα πρέπει να του φτιάξουμε τις κατάλληλες ευκαιρίες. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος και θέλουμε να προκριθούμε» σχολίασε ο κόουτς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας, Γιάροσλαβ Σιλχάβι.

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπάρχουν φρέσκα προβλήματα και θεωρείται πλήρης.

      Η αποστολή της Τσεχίας:

      Τερματοφύλακες: Άλες Μάντους (Σίγκμα), Κούμπεκ (Άουγκσμπουργκ), Τόμας Βάτσλικ (Σεβίλλη)

      Αμυντικοί: Γιαν Μπόριλ (Σλάβια Πράγας), Γιάκουμπ Μπράμπετς (Βικτόρια Πλζεν), Βλάντιμιρ Τσούφαλ (Γουέστ Χαμ), Οντρέι Τσελούστκα (Σπάρτα Πράγας), Πάβελ Καντεράμπεκ (Χόφενχαϊμ), Τόμας Κάλας (Μπρίστολ Σίτι), Άλες Ματέγιου (Μπρέσια), Ντάβιντ Ζίμα (Σλάβια Πράγας)

      Μέσοι: Αντονίν Μπαράκ (Βερόνα), Βλαντιμίρ Νταρίντα (Χέρτα Βερολίνου), Άνταμ Χλόζεκ (Σπάρτα Πράγας), Τόμας Χόλες (Σλάβια Πράγας), Γιάκουμπ Γιάνκτο (Σαμπντόρια), Άλεξ Κραλ (Σπαρτάκ Μόσχας), Λούκας Μάζοπουστ (Σλάβια Πράγας), Γιάκουμπ Πέσεκ (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Τόμας Σούτσεκ (Γουέστ Χαμ), Πετρ Σέβτσικ (Σλάβια Πράγας)

      Επιθετικοί: Μίχαελ Κρμέντσικ (ΠΑΟΚ), Τόμας Πέκχαρτ (Λέγκια Βαρσοβίας), Πάτρικ Σικ (Λεβερκούζεν), Ματέι Βίντρα (Μπέρνλι)

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Κροατία στην πρεμιέρα με την Αγγλία δεν ικανοποίησε και πλέον ο αγώνας με την Τσεχία είναι πολύ σημαντικός για το μέλλον της στο Euro 2020. Από την άλλη οι τυπικά φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν μία τεράστια νίκη στο παιχνίδι με τη Σκωτία κι επί της ουσίας χρειάζονται τουλάχιστον ένα βαθμό στα προσεχή δύο παιχνίδια τους για να εξασφαλίσουν την πρόκριση έστω κι από την τρίτη θέση του ομίλου τους. Το κίνητρο για τους φιναλίστ του τελευταίου Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι σαφώς μεγαλύτερο. Ο άσος προσφέρεται σε συμπαθητικές τιμές και θα αποτελέσει την επιλογή μας.

      FACTS

      • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Κροατία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Under με απόδοση 1.58 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      Euro: 4ος όμιλος
        2 Κροατία 3 4 1 1 1 4:3
        3 Τσεχία 3 4 1 1 1 3:2
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο PROPHET με το υψηλότερο yield +5.22% έπαιξε: X
      • » Ο 9Iceberg11, με το υψηλότερο yield +12.94% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες