3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τσεχία - Νησιά Φερόε

Προϊστορία

15/10/2023 ΤσεχίαΝησιά Φερόε 1 - 0
17/6/2023 Νησιά ΦερόεΤσεχία 0 - 3
16/11/2022 ΤσεχίαΝησιά Φερόε 5 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 872,441 97.1%
X
€ 18,246 2.0%
2
€ 7,823 0.9%
Over
€ 42,869 56.4%
Under
€ 33,197 43.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

189 ψήφοι:

7

Σουτ στην εστία

1

16

Σουτ εκτός εστίας

1

66%

Κατοχή μπάλας

34%

2

Οφσάιντ

0

3

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

10

Κόρνερ

1

10

Φάουλ

15

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Doosan Arena Plzen
  • Χωρητικότητα: 11700
  • Θεατές: 9115
Ακλόνητο φαβορί οι γηπεδούχοι που θέλουν να αντιδράσουν

Ακλόνητο φαβορί οι γηπεδούχοι που θέλουν να αντιδράσουν

Η Τσεχία υποδέχεται τα Νησιά Φερόε στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στην Αλβανία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εντός έδρας από την Πολωνία.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την υποχρέωσε να ταξιδέψει στα Τίρανα για να δοκιμαστεί εκτός έδρας από την -εντυπωσιακή έως τώρα- Αλβανία. Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και των προσδοκιών και ηττήθηκε «καθαρά», εύκολα κι απόλυτα δίκαια με 3-0, σ’ έναν αγώνα ο οποίος δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική. Μόλις στο 9’ είδε τους γηπεδούχους να προηγούνται με φοβερό μακρινό σουτ του Ασάνι. Έβγαλε αντίδραση, πίεσε και στο 40’ ισοφάρισε, ωστόσο το γκολ του Τσίτιλ όχι μόνο δεν μέτρησε για χέρι αλλά ο τελευταίος αποβλήθηκε και με δεύτερη κίτρινη κάρτα για την κίνησή του. Στην επανάληψη παραδόθηκε κι αποδέχθηκε τη μοίρα της δίχως να κάνει κάτι για να την αλλάξει. Στο 51’ ο Σεφέρι με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή και στο 72’ ξανά ο ίδιος ποδοσφαιριστής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Με αυτόν τον τρόπο η Τσεχία γνώρισε την πρώτη της ήττα στην προκριματική φάση του Euro 2024, καθώς είχε προηγηθεί ένα σερί τεσσάρων αναμετρήσεων στις οποίες δεν είχε φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο. Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μάλιστα είχε συλλέξει δύο «τρίποντα» και είχε αναδειχθεί ισόπαλη σε δύο περιπτώσεις. Έχει συγκεντρώσει 8 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με τη Μολδαβία κι έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο. Τα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Over και No Goal.

Ξεκάθαρα κινδυνεύει η θέση του κόουτς Σιλχάβι ο οποίος πάντως έχει υψηλό συμβόλαιο και δεν υπάρχει διάθεση να αποζημιωθεί. Πάντως φημολογείται ότι αν δεν υπήρχε ο αγώνας με τα Νησιά Φερόε θα είχε ήδη απομακρυνθεί από την άκρη του πάγκου του.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο μέσος Τσίτιλ (Σλάβια Πράγας) λόγω της αποβολής του. Εκτός ο κίπερ Στάνιεκ (Πλζε), ο στόπερ Ζίμα (Τορίνο), ο μέσος Κραλ (Ουνιόν Βερολίνου) και ο φορ Σικ (Λεβερκούζεν).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κοβάρ (Λεβερκούζεν), Μάντους (Σλάβια Πράγας) Παβλένκα (Βέρντερ Βρέμης)

Αμυντικοί: Μπράμπετς (Άρης), Τσουφάλ (Γουέστ Χαμ), Χόλς (Σλάβια Πράγκας), Κρέιτσι (Σπάρτα Πράγας), Στρονάτι (Πούσκας Ακαντέμια), Βίτικ (Σπάρτα Πράγας), Ντούντερα (Σλάβια Πράγας)

Μέσοι: Τσέρνι (Βόλφσμπουργκ), Λινγκρ (Φέγενορντ), Μάζοπουστ (Σλάβια Πράγας), Πρόβοντ (Σλάβια Πράγας), Λ. Σάντιλεκ (Σπάρτα Πράγας), Μ. Σάντιλεκ (Τβέντε), Σούτσεκ (Γουέστ Χαμ)

Επιθετικοί: Τσβαντσάρα (Γκλάντμπαχ), Χλόζεκ (Λεβερκούζεν), Σίτιλ (Σλάβια Πράγκας), Γιουρέτσκα (Σλάβια Πράγας), Κούχτα (Σπάρτα Πράγας)

Γνώριζαν εκ των προτέρων την περασμένη Πέμπτη ότι είχαν πολύ δύσκολο έργο στο εντός έδρας παιχνίδι με την «πληγωμένη» Πολωνία η οποία είχε και νέο προπονητή στην άκρη του πάγκου της. Έκαναν μία τίμια προσπάθεια η οποία πάντως δεν αποδείχθηκε αρκετή και ηττήθηκαν (0-2). Άντεξαν μόλις για τέσσερα λεπτά με τον Σεμπάστιαν Σιμάνσκι να παραβιάζει την εστία τους για το 0-1. Δεν υπήρξε αντίδραση αλλά αμύνονταν αρκετά αποτελεσματικά. Τα πάντα όμως έμελλε να κριθούν οριστικά και αμετάκλητα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, καθώς μετά από χρήση VAR ο Άσκχαμ αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα και τα άφησε με δέκα ποδοσφαιριστές. Έμοιαζε θέμα χρόνου να δεχθούν δεύτερο τέρμα στην επανάληψη και συνέβη στο 65’ με δράστη τον Μπούκσα. Ευτυχώς για εκείνα οι φιλοξενούμενοι δεν φόρτσαραν και δεν άλλαξε τίποτα έως το φινάλε.

Τα Νησιά Φερόε δέχθηκαν μία πέμπτη διαδοχική «σφαλιάρα» και δίχως την παραμικρή αμφιβολία ανυπομονούν να τελειώσει μία κάκιστη παρουσία στην προκριματική φάση του Euro 2024. Αποτελούν με διαφορά τη χειρότερη ομάδα ενός γκρουπ το οποίο δεν έχει μεγαθήρια και υπήρχαν προσδοκίες για κάτι καλύτερο από το κάκιστο αγωνιστικό «πρόσωπο» που έχουν παρουσιάσει, κάνοντας αρκετά βήματα προς τα πίσω. Η «φτωχή» συγκομιδή του ενός πόντου τα φέρνει στην τελευταία θέση δίχως κάποιο κίνητρο και κάποιον στόχο. Τα τέσσερα από τα έξι ματς τους ήταν Under και No Goal.

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο και θα απουσιάσει ο αμυντικός Άσκχαμ (Τόρσχαβν).

Τερματοφύλακες: Λάμχαουγκ (Β36), Ρέινατρεντ (Βίκινγκ), Γκέστσον (HB)

Αμυντικοί: Ντάνιελσεν (Κλάκσβικ), Σόρεσεν (Τβορόιρι), Ντάβιντσεν (HB), Γιόνσον (HB), Φαρό (Κλάκσβικ), Νάτεσταντ (Β36), Ασκχαμ (DK), Έντμουντσον (Χονισάνσκα Χονίτσε), Βατνχάμαρ (Βίκινγκουρ)

Μέσοι: Αντρέασεν (Κλάκσβικ), Γιένσεν (Κλάκσβικ), Μπιάρταλιο (Φρέντρικσταντ), Χέντρικσον Όλσεν (Φρέντρικσταντ), Βατνχάμερ (Βίκινγκουρ), Γιόχανσεν (Β36), Άγκναρσον (Β36)

Επιθετικοί: Ραντοσάβλιεβιτς (Σλίγκο Ρόβερς), Άντρασον Όλσεν (Μπρέινταμπλικ), Έντμουντσον (Κα Ακουρέιρι), Πέτερσεν (Κα Ακουρέιρι)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μετά το κρίσιμο παιχνίδι και τη «βαριά» στην Αλβανία, η Τσεχία είναι υποχρεωμένη να πάρει το «τρίποντο» απέναντι στα αδύναμα Νησιά Φερόε που αποτελούν δίχως αμφιβολία την πιο ανίσχυρη ομάδα του προκριματικού ομίλου. Οι γηπεδούχοι είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσουν να πετύχουν όσα περισσότερα τέρματα μπορούν. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θα παλέψουν για να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί, κάτι που δεν μοιάζει ιδιαίτερα εύκολο. Θα εμπιστευτούμε το επιθετικό ταλέντο των Τσέχων και θα στηρίξουμε τα 4-6 γκολ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 5ος Όμιλος
  2 Τσεχία 8 15 4 3 1 12:6
  5 Νησιά Φερόε 8 2 0 2 6 2:13
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ABAM με το υψηλότερο yield +1.68% έπαιξε: 1
  • » Ο dep, με το υψηλότερο yield +9.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Over
  • » Ο kostasg13, με το υψηλότερο yield +2.77% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες