3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τσεχία - Αλβανία

7/9/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 925
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 234 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Αλβανία - Τσεχία στις 12/10/2023

Προϊστορία

12/10/2023 ΑλβανίαΤσεχία 3 - 0
7/9/2023 ΤσεχίαΑλβανία 1 - 1
8/6/2021 ΤσεχίαΑλβανία 3 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 184,563 73.7%
X
€ 38,657 15.4%
2
€ 27,288 10.9%
Over
€ 24,551 69.0%
Under
€ 11,013 31.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

209 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

1

6

Σουτ εκτός εστίας

1

52%

Κατοχή μπάλας

48%

3

Οφσάιντ

3

2

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

1

14

Φάουλ

9

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Fortuna Arena
  • Χωρητικότητα: 20800
Μάχη κορυφής στην Πράγα

Μάχη κορυφής στην Πράγα

Οι δύο πρωτοπόρες του 5ου ομίλου, Τσεχία και Αλβανία αναμετρούνται στην Πράγα σ’ ένα κομβικό παιχνίδι στη μάχη για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Είχε ρεπό την τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης και έδωσε φιλικό παιχνίδι με το Μαυροβούνιο, παίρνοντας εύκολη νίκη με 4-1. Τρεις ημέρες νωρίτερα είχε περάσει με το άνετο 3-0 από τα Ν. Φερόε σ’ ένα ματς που δε δέχτηκε ούτε σουτ και σημείωσε τρία τέρματα με τους Κρέιτσι (15’) και Σέρνι (44’, 75’).

Βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης, όντας πρώτη και αήττητη στον όμιλο μετά από τρείς αγωνιστικές (2-1-0). Στην πρεμιέρα νίκησε με 3-1 την Πολωνία στην Πράγα, ενώ τη δεύτερη αγωνιστική γκέλαρε με την Μολδαβία στο Τσινισάου (0-0). Παρόλα αυτά η ήττα της Πολωνίας από τους Μολδαβούς καθιστά την ίδια ως το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση. Είναι στο +1 από την 2η Αλβανία, στο +2 από την 3η Μολδαβία (ματς περισσότερο) και στο +4 από την 4η Πολωνία.

Στο σημερινό υποδέχεται την Αλβανία και με νίκη θα κάνει καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση. Την επόμενη αγωνιστική έχει πάλι ρεπό και θα δώσει φιλικό με την Ουγγαρία στην Βουδαπέστη.

Εν όψει του σημερινού ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σιλχαβί έπλεξε το εγκώμιο των Αλβανών: «Αν κάποιος αμφισβητεί την Αλβανία, σίγουρα δεν είμαστε εμείς. Είναι μία πολύ καλή ομάδα με αρκετούς καλούς παίκτες. Οι παίκτες της αγωνίζονται στα καλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, πολλοί από αυτούς είναι στην Σέριε Α. Αυτό δείχνει ότι σίγουρα δεν είναι αδύναμοι παίκτες. Με τον ερχομό του νέου προπονητή, η οργάνωση του παιχνιδιού τους και η ιδέα τους βελτιώθηκε. Βγαίνουν γρήγορα στην επίθεση, είναι πολύ επικίνδυνοι στο τρανζίσιον, γρήγοροι σουτέρ. Η φύση τους είναι να βγαίνουν στην επίθεση, θέλουν να σκοράρουν γκολ. Πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ένα λάθος μπορεί να κρίνει το παιχνίδι», ανέφερε ο 61χρονος Τσέχος τεχνικός, που παραδέχτηκε πως με τη νίκη η ομάδα του θα βρεθεί πολύ κοντά στην πρόκριση.

Αγωνιστικά Νέα: Όλα καλά με τον κάπτεν/χαφ Σούτσεκ (Γούεστ Χαμ) που είχε χάσει το τελευταίο ματς της Πρέμιερ Λιγκ λόγω χτυπήματος στο κεφάλι. Χτύπησαν και τέθηκαν νοκ-άουτ ο βασικός αριστερός μπακ Γιούρασεκ (Μπενφίκα) και ο δεξιός μπακ-χαφ Ντουντέρα (Σλάβια Πράγας). Πάντα εκτός ο βασικός φορ Σικ (Λεβερκούζεν), που αναρρώνει μετά την εγχείρηση του όπως και ο μέσος Μπαράκ (Φιορεντίνα) ο οποίος δεν κλήθηκε ούτε στα ματς του Ιουνίου λόγω «ακατάλληλης συμπεριφοράς». Δεν μπορούσε να ενσωματωθεί στην αποστολή ο έμπειρος γκολκίπερ Βατσλίκ που βρίσκεται στις ΗΠΑ για να υπογράψει στην Νιού Ίνγκλαντ Εβολούσιον. Πάντως ο πρώην «ερυθρόλευκος» έχει χάσει τη θέση του βασικού γκολκίπερ από τον Παβλένκα.

Η αποστολή της Τσεχίας:


Τερματοφύλακες: Κούμπεκ (Άουγκσμπουργκ), Παβλένκα (Βέρντερ Βρέμης), Στάνεκ (Πλζεν)

Αμυντικοί: Μπράμπετς (Άρης), Τσουφάλ (Γουέστ Χαμ), Χόλς (Σλάβια Πράγκας), Κρέιτσι (Σπάρτα Πράγας), Στρονάτι (Πούσκας Ακαντέμια), Ζέλενι (Σπάρτα Πράγας), Ζίμα (Τορίνο)

Μέσοι: Τσέρνι (Βόλφσμπουργκ), Κραλ (Ουνιόν Βερολίνου), Λινγκρ (Φέγενορντ), Μάσοπουστ (Σλάβια Πράγας), Πρόβοντ (Σλάβια Πράγας), Λ. Σάντιλεκ (Σπάρτα Πράγας), Μ. Σάντιλεκ (Τβέντε), Σούτσεκ (Γουέστ Χαμ)

Επιθετικοί: Τσβαντσάρα (Γκλάντμπαχ), Χλόζεκ (Λεβερκούζεν), Σίτιλ (Σλάβια Πράγκας), Γιουρέτσκα (Σλάβια Πράγας), Κούχτα (Σπάρτα Πράγας).Πέρασε με 3-1 από τα Νησιά Φερόε και ντούμπλαρε τις νίκες της στον όμιλο. Δίκαιη νίκη αν και δυσκολεύτηκε περισσότερο απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ. Απόλυτα κυρίαρχη στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε στο 19’ με τον Μπαϊράμι ενώ είχε φάσεις και χαμένο πέναλτι με τον Τσικαλέσι (32’) για ένα δεύτερο γκολ. Αντ’ αυτού ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου αλλά δεν πτοήθηκε και ανάκτησε το προβάδισμα στο ξεκίνημα της επανάληψης με όμορφο σουτ του Ασλάνι (51’0. Κινδύνευσε σε μία-δύο φάσεις με το 2-2 αλλά «κλείδωσε» το ματς στις καθυστερήσεις με τον Μούτσι.

Ξεκίνησε με ήττα στις λεπτομέρειες από την Πολωνία στην Βαρσοβία (0-1) αλλά έκτοτε έκανε το 2x2 με Μολδαβία (2-0 εντός) και Ν. Φερόε (3-1 εκτός). Βρίσκεται στην 2η θέση και στο -1 από την πρωτοπόρο Τσεχία, στο +1 από την 3η Μολδαβία (ματς περισσότερο) και στο +3 από την 4η Πολωνία. Μπροστά της έχει δύο τελικούς με Τσέχους (εκτός) και Πολωνούς (εντός) που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro.

Ο Σιλβίνιο που ανέλαβε την ομάδα τον Ιανουάριο, έχει στα χέρια του ένα ρόστερ με έμπειρους και αρκετά ταλαντούχους παίκτες και ονειρεύεται να γίνει ο δεύτερος τεχνικός μετά τον Ντε Μπιάσι το 2016 που θα οδηγήσει την Αλβανία σε τελική φάση Euro. Πολλά ενδέχεται να εξαρτηθούν από το σημερινό παιχνίδι στην Πράγα, με τον ίδιο να τονίζει:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, δουλέψαμε σκληρά για να αναλύσουμε τον αντίπαλο και να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο. Είμαι ικανοποιημένος με την κατάσταση της ομάδας. Το κίνητρο είναι υψηλό. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, τα παιδιά το ξέρουν και είναι συνηθισμένοι να παίζουν τέτοια παιχνίδια. Νιώθουμε την ευθύνη που έχουμε. Είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί πολύ μεγάλο επίπεδο συγκέντρωσης. Η Τσεχία είναι μία πολύ δυνατή ομάδα με έναν προπονητή που βρίσκεται στον πάγκο για πολλά χρόνια. Έχουν πολύ δυνατούς παίκτες, θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή δεν βγάζουμε κομπιουτεράκια. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι οι 23 παίκτες που έχω στη διάθεση μου θα βγουν στο γήπεδο για τη νίκη. Να παίξουμε ένα καλό ματς και να πάρουμε βαθμούς».

Αγωνιστικά Νέα: Ερωτηματικό η συμμετοχή του μέσου Λάτσι (Σπάρτα Πράγας), ο οποίος έχασε προπονήσεις λόγω ίωσης. Συνεχίζει στα πιτς ο σταρ φορ Μπρόγια (Τσέλσι), που μετράει πάντως αντίστροφα για την επιστροφή του μετά το σοβαρό τραυματισμό τον Ιανουάριο. Σε σχέση με τα ματς του Ιουνίου, δεν κλήθηκαν οι χαφ Αμπράσι (Γκρασχόπερς) και Μεχμέτι (Μπρίστολ Σίτι), ο στόπερ Αλίτζι (Βολντουάρι) και ο φορ Σαντίκου (Μοχούν Μπαγκάν). Όπως δήλωσε ο Σιλβίνιο, οι επιλογές έγιναν με βάση τους αντιπάλους, θέλοντας παίκτες με πιο σωματικά προσόντα. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που κάλεσε τους μέσους Γιασούλα (Ντάρμσταντ) και Ρόσι (Σακάριασπορ).

Η αποστολή της Αλβανίας:


Τερματοφύλακες: Μπερίσα (Έμπολι), Στρακόσα (Μπρέντφορντ), Καστράτι (Τσιταντέλα)

Αμυντικοί: Χισάι (Λάτσιο), Τζιμσίτι (Αταλάντα), Βέσελι (Φατίχ Καραγκουμρούκ), Ισμαίλι (Έμπολι), Αγιέτι (Κλουζ), Μιχάι (Φαμαλικάο), Μπάλιου (Ράγιο Βαγιεκάνο), Μιτάι (Λοκομοτίβ Μόσχας)

Μέσοι: Ρόσι (Σακάριασπορ), Ραμαντάνι (Λέτσε), Μπάρε (Εσπανιόλ), Γιασούλα (Ντάρμσταντ), Λάτσι (Σπάρτα Πράγας), Μπαϊράμι (Σασουόλο), Ασλάνι (Ίντερ)

Επιθετικοί: Τσικαλέσι (Κόνιασπορ), Ουζούνι (Γρανάδα), Σεφέρι (Μπανίγιας), Μούτσι (Λέγκια Βαρσοβίας), Ασάνια (Γκουανγκτζού), Ντάκου (Ρούμπιν Καζάν), Μούγια (Αντβέρπ).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο στη μάχη της πρόκρισης στην τελική φάση του Euro. Αδικείται μάλλον από το σετ η Αλβανία που διαθέτει αρκετά ταλαντούχα φουρνιά και έχει δείξει θετικότατα στοιχεία με τον Σιλβίνιο στον πάγκο. Ωστόσο η Τσεχία είναι δικαίως το φαβορί και έχει τον πρώτο λόγο. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο. Αναμένεται προσεκτικό παιχνίδι και για τις δύο, οι Αλβανοί θα παίξουν κλειστά με στόχο τις αντεπιθέσεις, ενώ οι Τσέχοι του μόλις 1 γκολ παθητικό δεν έχουν λόγο να βιαστούν αφού το ενδεχόμενο ήττας θα τους βάλει σε περιπέτειες. Σε σωστή απόδοση του Under.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 5ος Όμιλος
  1 Αλβανία 8 15 4 3 1 12:4
  2 Τσεχία 8 15 4 3 1 12:6
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ABAM με το υψηλότερο yield +1.68% έπαιξε: 2-3 Goals
  • » Ο Kanavaro, με το υψηλότερο yield +21.14% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Goal
  • » Ο qwerty105s, με το υψηλότερο yield +12.22% στο σημείο 2-3 Goals έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες