2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τσεχία - Μαυροβούνιο

10/6/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 612
3 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1791 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μαυροβούνιο - Τσεχία στις 20/6/2023

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 14' Novak Filip
  2. 15' Bakic Marko
  3. 18' Jankto Jakub
  4. 21' Suchy Marek
  5. 23' Schick Patrik

2ο Ημίχρονο 3 - 0

  1. 49' Kopitovic Boris (αυτογκόλ)
  2. 62' Vujacic Igor
  3. 80' Vesovic Marko
  4. 82' Schick Patrik (πέναλτι)

      Προϊστορία

      20/6/2023 ΜαυροβούνιοΤσεχία 1 - 4
      10/9/2019 ΜαυροβούνιοΤσεχία 0 - 3
      10/6/2019 ΤσεχίαΜαυροβούνιο 3 - 0
      15/11/2011 ΜαυροβούνιοΤσεχία 0 - 1
      11/11/2011 ΤσεχίαΜαυροβούνιο 2 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 216,052 84.3%
      X
      € 28,514 11.1%
      2
      € 11,635 4.5%
      Over
      € 17,430 63.0%
      Under
      € 10,244 37.0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Δευτέρα, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      132 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Ander Stadium, Olomouc
      Το ποδόσφαιρο σε δεύτερη μοίρα στο Μαυροβούνιο

      Το ποδόσφαιρο σε δεύτερη μοίρα στο Μαυροβούνιο

      Η Τσεχία αφού πήρε την πολυπόθητη νίκη απέναντι στη Βουλγαρία υποδέχεται το Μαυροβούνιο ψάχνοντας τη νίκη που θα την κρατήσει σε τροχιά πρόκρισης. Ένας πανικός επικρατεί στους φιλοξενούμενους καθώς η πολιτική με τον Τουμπάκοβιτς να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο τους αλλά για πολιτικούς λόγους.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      ΤΣΕΧΙΑ

      Μετά την φυσιολογική ήττα της πρεμιέρας από την Αγγλία, έψαχνε τη νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Βουλγαρία προκειμένου να δείξει από νωρίς ότι θα είναι σοβαρή διεκδικήτρια της δεύτερης θέσης και κατάφερε και την πήρε. Βρέθηκε μάλιστα μόλις στο 3' πίσω στο σκορ, ισοφάρισε όμως στο 19' με τον Σικ. Ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους πήρε το προβάδισμα με σκόρερ και πάλι τον επιθετικό της Ρόμα, ο οποίος στη συνέχεια είχε και δοκάρι.

      Έχει την ευκαιρία σήμερα με νίκη να πιάσει την Αγγλία στην πρώτη θέση, τα "λιοντάρια" βέβαια θα έχουν έναν αγώνα λιγότερο, και να πάρει κεφάλι από νωρίς στο κυνήγι των θέσεων που οδηγούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ίσως την ευνοεί και η κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό του Μαυροβουνίου που λογικά θα παρουσιαστεί επηρεασμένο από τις εξελίξεις.

      «Θέλουμε να χτίσουμε πάνω στην εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε απέναντι στη Βουλγαρία, καθώς πιστεύω ότι ήταν αρκετά καλή. Πιστεύω ότι το Μαυροβούνιο δεν θα επηρεαστεί τόσο πολύ από τις εξελίξεις επειδή υπάρχει μία σταθερότητα στην ομάδα. Δεν νομίζω ότι θα αλλάξουν τρόπο παιχνιδιού.
      Περιμένουν τον αντίπαλο τους στην άμυνα και μόλις κερδίζουν την μπάλα προσπαθούν να φύγουν στην αντεπίθεση. Κάποιες λεπτομέρειες ίσως αλλάξουν και μένει να δούμε αν θα είναι ωφέλιμες γι΄αυτούς ή για εμάς»
      , τόνισε ο κόουτς Σλιχάβι.

      Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολη η συμμετοχή των μέσων Κραλ και Φούτσελ που αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμού από το παιχνίδι με τη Βουλγαρία. Οι Τσέχοι έχουν σημαντικές απουσίες καθώς οι Νταρίντα και Ντότσκαλ δεν ακολούθησαν εξαρχής την αποστολή λόγω τραυματισμών.

      Η αποστολή της Τσεχίας:

      Τερματοφύλακες: Τόμας Βάτσλικ (Σεβίλλη), Οντρέι Κόλαρ (Σλάβια Πράγας), Τόμας Κούμπεκ (Ρεν)

      Αμυντικοί:Μάρεκ Σούχι (Βασιλεία), Πάβελ Καντεράμπεκ (Χόφενχαϊμ), Φίλιπ Νόβακ (Τραμπζονσπόρ), Τόμας Κάλας (Μπρίστολ Σίτι), Γιάκουμπ Μπράμπετς (Βικτόρια Πλζεν), Οντρέι Τσελούστκα (Αντάλιασπορ), Γιαν Μπόριλ , Βλάντιμιρ Κούφαλ (Σλάβια Πράγας)

      ΜέσοιΓιάκουμπ Γιάνκτο (Σαμπντόρια), Τόμας Σούτσεκ (Σλάβια Πράγας), Γιαν Κόπιτς (Βικτόρια Πλζεν), Λάντισλαβ Κρέιτσι (Μπολόνια), Νταβίντ Πάβελκα (Κασίμπασα), Λούκας Μάσοπουστ , Αλεξ Κραλ (Σλάβια Πράγας), Μίχαλ Σάντιλεκ (Αϊντχόφεν)

      Επιθετικοί: Ματέι Βίντρα (Μπέρνλι), Πάτρικ Σικ (Ρόμα), Λίμπορ Κοζάκ (Σπάρτα Πράγας), Μάρτιν Ντόλεζαλ (Γιάμπλονετς)

      ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

      Όταν η πολιτική εμπλέκεται στο ποδόσφαιρο και μάλιστα κυριαρχεί και πάνω σε αυτό, τότε δημιουργούνται καταστάσεις όπως αυτές στο Μαυροβούνιο. Ο Σέρβος προπονητής του, Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς, αρνήθηκε να κάτσει στον πάγκο στον παιχνίδι με το Κόσοβο για το λόγο ότι η χώρα του δεν αναγνωρίζει την ανεξαρτησία του Κοσόβου, το οποίο και θεωρεί ότι δεν υφίσταται καν σαν χώρα. Ο Σέρβος τεχνικός δέχτηκε αφόρητες πιέσεις από την πατρίδα του στις οποίες τελικά και υπέκυψε. Ωστόσο δεν ήταν ο μόνος καθώς οι ποδοσφαιριστές Φίλιπ Στοΐκοβιτς και Μίρκο Ίβανιτς που αγωνίζονται στον Ερυθρό Αστέρα, δέχτηκαν εξίσου πιέσεις τόσο από την ομάδα όσο και από τους οργανωμένου οπαδούς προκειμένου να μην αγωνιστούν στο παιχνίδι κάτι που τελικά συνέβη.

      Η ομοσπονδία του Μαυροβουνίου αποφάσισε να προχωρήσει στη λήξη της συνεργασίας με τον Σέρβο τεχνικό.«Το εκτελεστικό συμβούλιο πήρε μια ομόφωνη απόφαση για να απαλλάξει τον Tουμπάκοβιτς από τα καθήκοντά του, αφού αποφάσισε να μην καθίσει στον πάγκο στον αγώνα με το Κόσοβο. Εκτός από το ότι είναι μια δυσάρεστη έκπληξη, η κίνηση του Tουμπάκοβιτς, αποτελεί επίσης παραβίαση των επαγγελματικών του καθηκόντων που ορίζει η σύμβασή του" ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

      Στο ποδοσφαιρικό κομμάτι τώρα στον πάγκο εναντίον του Κοσόβου έκατσαν ο βοηθός του Τουμπάκοβιτς Μίοντραγκ Τζούτζοβιτς και ο προπονητής τερματοφυλάκων Ντραγκόγε Λέκοβιτς, οι οποίοι θα καθοδηγήσουν και σήμερα την ομάδα. Βάσει των συνθηκών και του γεγονότος ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 26', η ισοπαλία που πήραν τελικά με γκολ Μούγκοσα στο 69' κρίνεται θετική.

      «Σίγουρα οι τελευταίες εξελίξεις είχαν αντίκτυπο στην ομάδα, ειδικά στο παιχνίδι με το Κόσοβο. Ωστόσο καταφέραμε να σώσουμε το παιχνίδι. Πήγαμε για τη νίκη αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και η ισοπαλία ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα. Τώρα θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη απέναντι στην Τσεχία», σχολίασε ο υπηρεσιακός τεχνικός Τζούτζοβιτς.

      Αγωνιστικά Νέα: Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του ο μέσος Βούσεβιτς και υπολογίζεται κανονικά. Δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους Στοϊκοβιτς και Ίβανιτς που δεν αγωνίστηκαν με το Κόσοβο,ταξίδεψαν στην Τσεχία αλλά πολύ δύσκολα θα αγωνιστούν

      Η αποστολή του Μαυροβουνίου:

      Τερματοφύλακες: Ντάνιελ Πέτκοβιτς (Λοριάν), Μίλαν Μιγιάτοβιτς (Μπούντουτσνοστ), Νταμίρ Λουλιάνοβιτς (Τίτογκραντ)

      Αμυντικοί Μάρκο Σίμιτς (Παχτακόρ), Ζάρκο Τομάσεβιτς (Οστάνδη), Ανταμ Μάρουσιτς (Λάτσιο), Φίλιπ Στόικοβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Μπόρις Κοπίτοβιτς (Τσουκαρίτσκι), Ρίστο Ραντούνοβιτς (Αστρα Γκιουργκιού), Ιγκορ Βούγιασιτς (Ζέτα)

      Μέσοι: Νίκολα Βούκσεβιτς (Λεβάντε), Μάρκο Βέσοβιτς (Λέγκια), Βλάντιμιρ Γιόβοβιτς (Γιάμπλονετς), Μάρκο Γιάνκοβιτς (ΣΠΑΛ), Μίρκο Ιβανιτς (Ερυθρός Αστέρας), Αλεκσάνταρ Σκέκιτς (Παρτιζάν), Μάρκο Μπάκιτς (Μουσκρόν), Νεμπόισα Κόσοβιτς (Καϊράτ), Αλεκσάνταρ Μπόλιεβιτς (Μπέβερεν), Σεάντ Χακσαμπάνοβιτς (Νόρκεπινγκ), Λούκα Μίρκοβιτς (Μπούνουτσνοστ), Στέφαν Λόντσαρ (Ιστρα), Βούκαν Σαβίσεβιτς (Βίσλα Κρακοβίας), Ντένι Χότσκο (Φαμαλιτσάκο), Ντούσαν Λαγκατόρ (Σόχι)

      Επιθετικοί: Φάτος Μπεκιράι (Μακάμπι Νετάνια), Στέφαν Μούγκοσα (Ιντσεον)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Είναι αδύνατον μία τέτοια εξέλιξη να μην επηρεάσει την εθνική του Μαυροβουνίου. Η Τσεχία θέλει να εκμεταλλευτεί την υπάρχουσα κατάσταση και να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Άσος λοιπόν

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        2 Τσεχία 8 15 5 0 3 13:11
        5 Μαυροβούνιο 8 3 0 3 5 3:22
      1ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Τσεχία 8 15 5 0 3 13:11
        5 Μαυροβούνιο 8 3 0 3 5 3:22
      Εμφάνιση όλων
      Μαυροβούνιο - Τελ. αγώνες
      25/3/2024
      Μαυροβούνιο
      Βόρεια Μακεδονία
      1 - 0
      21/3/2024
      Λευκορωσία
      Μαυροβούνιο
      0 - 2
      19/11/2023
      Ουγγαρία
      Μαυροβούνιο
      3 - 1
      16/11/2023
      Μαυροβούνιο
      Λιθουανία
      2 - 0
      17/10/2023
      Σερβία
      Μαυροβούνιο
      3 - 1
      12/10/2023
      Μαυροβούνιο
      Λίβανος
      3 - 2
      10/9/2023
      Μαυροβούνιο
      Βουλγαρία
      2 - 1
      7/9/2023
      Λιθουανία
      Μαυροβούνιο
      2 - 2
      20/6/2023
      Μαυροβούνιο
      Τσεχία
      1 - 4
      17/6/2023
      Μαυροβούνιο
      Ουγγαρία
      0 - 0

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο patrinos25, με το υψηλότερο yield +6.82% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες