1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τσεχία - Αγγλία

Προϊστορία

22/6/2021 ΤσεχίαΑγγλία 0 - 1
11/10/2019 ΤσεχίαΑγγλία 2 - 1
22/3/2019 ΑγγλίαΤσεχία 5 - 0
20/8/2008 ΑγγλίαΤσεχία 2 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 505,018 6.4%
X
€ 674,888 8.6%
2
€ 6,696,161 85.0%
Over
€ 417,727 37.8%
Under
€ 687,542 62.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

242 ψήφοι:

Ειδήσεις

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Wembley
  • Χωρητικότητα: 90000
  • Θεατές: 19104
Ψάχνει αντίδραση και… πρωτιά η Αγγλία

Ψάχνει αντίδραση και… πρωτιά η Αγγλία

Η Αγγλία υποδέχεται στο «Γουέμπλεϊ» την Τσεχία και θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου και αν δώσει το ματς των «16» στο Λονδίνο. Έπιασαν «ταβάνι» με την πρόκριση οι Τσέχοι, που θέλουν ένα βαθμό για να περάσουν πρώτοι.

* «Γουέμπλεϊ», Λονδίνο. Με 22.500 θεατές.

* Και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στα νοκ-άουτ, αφού έχουν 4 βαθμούς και στην χειρότερη περίπτωση θα προκριθούν ως μία από τις 4 καλύτερες τρίτες.

* Η Αγγλία θέλει νίκη για να τερματίσει πρώτη. Θα τερματίσει δεύτερη αν φέρει ισοπαλία ή αν η Σκωτία δεν νικήσει την Κροατία. Θα τερματίσει τρίτη αν χάσει, η Σκωτία νικήσει το δικό της ματς και την προσπεράσει στη διαφορά τερμάτων.

* Η Τσεχία θέλει νίκη ή ισοπαλία για να τερματίσει πρώτη. Θα τερματίσει δεύτερη αν χάσει και η Σκωτία νικήσει την Κροατία. Θα τερματίσει Τρίτη αν χάσει, η Κροατία νικήσει την Σκωτία και την προσπεράσει στη διαφορά τερμάτων.

ΤΣΕΧΙΑ

Αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κροατία στο «Χάμπτνεν Παρκ», έφτασε τους 4 βαθμούς και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση. Κυρίαρχη στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους, ήταν αυτή που έψαχνε περισσότερο γκολ και είχε ορισμένες καλές στιγμές για να προηγηθεί, αλλά χρειάστηκε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που έδειξε ο διαιτητής στο37’ για αγκωνιά του Λόβρεν στον Σικ. Ο στράικερ της Λεβερκούζεν εκτέλεσε εύστοχα από την άσπρη βούλα και έφτασε τα 3 γκολ, όλα όσα έχει πετύχει η Τσεχία ως τώρα στο τουρνουά. Κινδύνεψε με την ισοφάριση λίγο πριν το ομόχρονο και τελικά δέχτηκε το γκολ με το καλησπέρα στο δεύτερο μέρος (46’) αφού πιάστηκε στον… ύπνο μετά από γρήγορη εκτέλεση φάουλ της Κροατίας. Δέχτηκε πίεση στη συνέχεια, κινδυνεύοντας σε δύο περιπτώσεις με την ανατροπή, αλλά κράτησε το 1-1 ως το φινάλε.

Έφτασε τους 4 βαθμούς στον όμιλο μετά και τη νίκη της πρεμιέρας απέναντι στην Σκωτία και βρίσκεται στην κορυφή του γκρουπ μαζί με την Αγγλία. Θέλει έναν βαθμό στο σημερινό για να τερματίσει πρώτη, ενώ θα βγει δεύτερη αν χάσει και η Σκωτία νικήσει την Κροατία. Για να βγει τρίτη, θα πρέπει να χάσει και την ίδια ώρα η Κροατία να νικήσει την Σκωτία και να την προσπεράσει στη διαφορά τερμάτων.

Μια επιθετική Αγγλία περιμένει στο σημερινό παιχνίδι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τσεχίας, Σιλχαβί: «Η Αγγλία θα παίξει διαφορετικά σε σχέση με τα άλλα δύο παιχνίδια του ομίλου επειδή είναι πεινασμένοι για γκολ. Θέλουν να σκοράρουν και να κερδίσουν το παιχνίδι. Αυτό περιμένουμε. Θα υπάρχει αρκετή πίεση, θα είναι αρκετά επιθετικοί και πρέπει να το διαχειριστούμε. Βρίσκονται υπό πίεση, ο αγγλικός Τύπους περιμένει να κερδίσουν και θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους. Θα είναι δύσκολο για εμάς. Αρκετές ομάδες σε τέτοια τουρνουά δεν ξεκινάνε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά ανεβάζουν στροφές στα νοκ-άουτ. Πιστεύω ότι η Αγγλία είναι μια από αυτές τις ομάδες».

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς προβλήματα. Μπορίλ, Μάζοπουστ και Χλόζεκ θα χάσουν το πρώτο ματς των νοκ-άουτ αν δουν κίτρινη.

Η αποστολή της Τσεχίας:

Τερματοφύλακες: Άλες Μάντους (Σίγκμα), Κούμπεκ (Άουγκσμπουργκ), Τόμας Βάτσλικ (Σεβίλλη)

Αμυντικοί: Γιαν Μπόριλ (Σλάβια Πράγας), Γιάκουμπ Μπράμπετς (Βικτόρια Πλζεν), Βλάντιμιρ Τσούφαλ (Γουέστ Χαμ), Οντρέι Τσελούστκα (Σπάρτα Πράγας), Πάβελ Καντεράμπεκ (Χόφενχαϊμ), Τόμας Κάλας (Μπρίστολ Σίτι), Άλες Ματέγιου (Μπρέσια), Ντάβιντ Ζίμα (Σλάβια Πράγας)

Μέσοι: Αντονίν Μπαράκ (Βερόνα), Βλαντιμίρ Νταρίντα (Χέρτα Βερολίνου), Άνταμ Χλόζεκ (Σπάρτα Πράγας), Τόμας Χόλες (Σλάβια Πράγας), Γιάκουμπ Γιάνκτο (Σαμπντόρια), Άλεξ Κραλ (Σπαρτάκ Μόσχας), Λούκας Μάζοπουστ (Σλάβια Πράγας), Γιάκουμπ Πέσεκ (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Τόμας Σούτσεκ (Γουέστ Χαμ), Πετρ Σέβτσικ (Σλάβια Πράγας)

Επιθετικοί: Μίχαελ Κρμέντσικ (ΠΑΟΚ), Τόμας Πέκχαρτ (Λέγκια Βαρσοβίας), Πάτρικ Σικ (Λεβερκούζεν), Ματέι Βίντρα (Μπέρνλι)

Πιθανή Ενδεκάδα: Βάτσλικ – Τσούφαλ, Σελούστκα, Κάλας, Μπόριλ – Σούτσεκ, Κραλ – Μάσοπουστ, Νταρίντα, Γιάνκτο – Σικ

ΑΓΓΛΙΑ

Πραγματοποίησε προβληματική εμφάνιση και «κόλλησε» στο 0-0 με την Σκωτία στο βρετανικό ντέρμπι του «Γουέμπλεϊ». Είχε μεν δοκάρι με στον Στόουνς (13’) αλλά στη συνέχεια περιορίστηκε σε φλύαρη κατοχή, βγάζοντας τα γνωστά προβλήματα απέναντι σε κλειστές άμυνες. Πολύ κακή εμφάνιση από τον Κέιν που ήταν εξαφανισμένος, ενώ κινδύνεψε σε 1-2 περιπτώσεις με το 0-1.

Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, εξασφάλισε την πρόκριση στα νοκ-άουτ, αφού στο χειρότερο σενάριο θα προκριθεί ως καλύτερη 3η. Το θέμα πάντως είναι ότι οι εμφανίσεις της στο τουρνουά έχουν ρίξει τις αρχικές μεγάλες προσδοκίες και από πρώτο/δεύτερο φαβορί για κατάκτηση, βρίσκεται πλέον στην 5η θέση από τις στοιχηματικές. Η ίδια καλείται να δώσει απαντήσεις στο σημερινό και ενδεχομένως θα ψάξει μια νίκη με πειστική εμφάνιση. Χρειάζεται νίκη για να τερματίσει πρώτη, ενώ θα βγει δεύτερη αν φέρει ισοπαλία ή η Σκωτία δε νικήσει την Κροατία. Τέλος, θα βγει 3η αν χάσει και την ίδια ώρα η Σκωτία νικήσει και την προσπεράσει στη διαφορά τερμάτων. Να σημειωθεί ότι αν τερματίσει πρώτη θα δώσει το ματς των «16» στο «σπίτι» της (Γουέμπλεϊ), διαφορετικά θα ταξιδέψει στην Κοπεγχάγη παίζοντας με τον 2ο του 5ου ομίλου κι αν περάσει στα προημιτελικά θα βρει μπροστά της τον 1ο από τον όμιλο φωτιά (Γαλλία-Γερμανία-Πορτογαλία-Ουγγαρία) και το ματς θα γίνει στην Αγία Πετρούπολη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκάρεθ Σάουθγκέιτ κλήθηκε να σχολιάσει τα δύο παιχνίδια με την Τσεχία στην προκριματική φάση του Euro, όπου η ομάδα του κέρδισε με 5-0 το πρώτο ματς στο Γουέμπλεϊ αλλά ηττήθηκε με 2-1 στην Πράγα: «Νομίζω ότι η εικόνα της Τσεχίας στην ήττα μας στην Πράγα είναι πιο αντιπροσωπευτική από αυτή στη νίκη μας με 5-0 στο Γουέμπλεϊ. Οι Τσέχοι είναι διαφορετική ομάδα από εκείνο το ματς στο Γουέμπλεϊ. Ξέρουμε τη ποιότητα που διαθέτουν. Μερικοί από τους παίκτες τους ήρθαν στην Πρέμιερ Λιγκ και ήταν εξαιρετικοί φέτος. Νομίζω ότι οι ιδιαιτερότητες των αγώνων με Κροατία και Σκωτία οδήγησαν αρκετούς οπαδούς μας να θεωρεί δεδομένη τη νίκη με την Τσεχία. Εμείς σίγουρα όχι».

Αγωνιστικά Νέα: Απρόοπτο με τον βασικότατο επιθετικό μέσο Μάουντ (Τσέλσι) και τον αναπληρωματικό μπακ Τσίλγουελ (Τσέλσι) οι οποίοι μπήκαν σε καραντίνα διότι είχαν αγκαλιαστεί με τον Σκωτσέζο χαφ, Γκίλμουρ, που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Το θέμα είναι ότι όλα τα τεστ των Άγγλων διεθνών ήταν αρνητικά, αλλά παρόλα αυτά οι δύο παίκτες μπήκαν υποχρεωτικά σε καραντίνα, σε μια απόφαση της Ομοσπονδίας που έχει προκαλέσει μεγάλα ερωτηματικά, και δίνονται εξαιρετικά αμφίβολοι για το σημερινό. Από την άλλη, ο Σάουθγκέιτ εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του στον Κέιν παρά την κακή εμφάνιση κόντρα στην Σκωτία και ξεκαθάρισε πως θα είναι βασικός σήμερα. Ο εξτρέμ Φόντεν θα χάσει το ματς των «16» αν «κιτρινιστεί» στο σημερινό.

Update: Μάουντ και Τσίλγουελ θα μπουν σε υποχρεωτική καραντίνα ως τις 28 Ιουνίου κι έτσι θα χάσουν σίγουρα το σημερινό παιχνίδι.

Πιθανή Ενδεκάδα: Πίκφορντ – Γουόκερ (Τζέιμς), Στόουνς, Μινγκς (Μαγκουάιρ), Σο – Φίλιπς, Ράις, Χέντερσον – Φόντεν, Στέρλινγκ (Γκρίλις), Κέιν

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Τζόρναν Πίκφορντ (Έβερτον), Άαρον Ράμσντεϊλ (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Σαμ Τζόνστον (Γουέστ Μπρομ)

Αμυντικοί: Κάιλ Γουόκερ, Τζον Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι), Χάρι Μαγκουάιρ, Λουκ Σο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κίριαν Τρίπιερ (Ατλέτικο), Μπεν Τσίλγουελ, Ρις Τζέιμς (Τσέλσι), Τάιρον Μινγκς (Άστον Βίλα), Μπεν Γουάιτ (Μπράιτον)

Μέσοι: Τζόρνταν Χέντερσον (Λίβερπουλ), Ντέκλαν Ράις (Γουέστ Χαμ), Μέισον Μάουντ (Τσέλσι), Κάλβιν Φίλιπς (Λιντς), Φιλ Φόντεν (Μάντσεστερ Σίτι), Τζακ Γκρίλις (Άστον Βίλα), Μπουκάγιο Σακά (Άρσεναλ), Τζουντ Μπέλιμγχαμ (Ντόρτμουντ)

Επιθετικοί: Ραχίμ Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι), Χάρι Κέιν (Τότεναμ), Μάρκους Ράσφορντ (Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ), Τζέιντον Σάντσο (Ντόρτμουντ), Ντομινίκ Κάλβερτ-Λιούιν (Έβερτον)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Αγγλία ψάχνει αντίδραση μετά την κακή εμφάνιση στο ντέρμπι με την Σκωτία και θέλει τη νίκη για να τερματίσει πρώτη και να δώσει το ματς των «16» στο Λονδίνο. Μπορεί ως πρώτη να παίζει στους «16» με τον δεύτερο του 6ου ομίλου-φωτιά (Γαλλία-Γερμανία-Πορτογαλία-Ουγαρία), ωστόσο αν τερματίσει δεύτερη θα χάσει το πλεονέκτημα του «Γουέμπλεϊ» στους «16» και στους προημιτελικά θα παίξει με τον πρώτο του 6ου ομίλου. Δίκαιο φαβορί τα «τρία λιοντάρια» που θα ψάξουν μια πειστική εμφάνιση μπροστά στο κοινό τους, ενώ η Τσεχία δεν αποτελεί ομάδα-φόβητρο και έχει πιάσει ήδη ταβάνι με τη συμμετοχή στα νοκ-άουτ. Στο 1.55 το «διπλό», για όσους αρέσκονται σε αυτές τις αποδόσεις.

FACTS

  • Η ομάδα Αγγλία δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.05 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Αγγλία νίκησε στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.47 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Αγγλία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.69 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Euro: 4ος όμιλος
  1 Αγγλία 3 7 2 1 0 2:0
  3 Τσεχία 3 4 1 1 1 3:2
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο saladbet με το υψηλότερο yield +2.02% έπαιξε: Under
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +23.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες