4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μολδαβία - Κόσοβο

3/9/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 690
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1332 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κόσοβο - Μολδαβία στις 18/11/2020

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 20' Nicolaescu Ion
  2. 32' Shala Herolind
  3. 39' Platica Sergiu

2ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 71' Kololli Benjamin

      Προϊστορία

      18/11/2020 ΚόσοβοΜολδαβία 1 - 0
      3/9/2020 ΜολδαβίαΚόσοβο 1 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 4,711 4.4%
      X
      € 7,637 7.1%
      2
      € 94,692 88.5%
      Over
      € 4,708 46.0%
      Under
      € 5,532 54.0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      165 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Stadio Ennio Tardini, Parma
      Σε ιταλικό έδαφος η αναμέτρηση

      Σε ιταλικό έδαφος η αναμέτρηση

      Η Μολδαβία υποδέχεται το Κόσοβο στην… Ιταλία, αφού δεν έχει αναγνωρίσει επισήμως τη νεοσύστατη χώρα, οπότε δεν θα μπορούσε να δεχτεί και την αποστολή ομάδας στο έδαφος της. Χωρίς τον Μουρίκι οι φιλοξενούμενοι, που προσεγγίζουν τα δύο πρώτα παιχνίδια της διοργάνωσης ως πρόβα τζενεράλε για το μπαράζ με την Β. Μακεδονία.

      * Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο της Πάρμα στην Ιταλία, καθώς η Μολδαβία δεν αναγνωρίζει το Κόσοβο ως ανεξάρτητο κράτος. Κεκλεισμένων των θυρών.

      ΜΟΛΔΑΒΙΑ

      Τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου της στα προκριματικά του Euro, ένα βαθμό πίσω από την Ανδόρα, έχοντας απολογισμό 1-0-9 και 4-26 τέρματα. Κέρδισε μόνο την Ανδόρα στην έδρα της αλλά ηττήθηκε από την ίδιο αντίπαλο εκτός έδρας.

      Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της προκριματικής φάσης, προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, με τον Τούρκο Ενγκίν Φιρατ να αναλαμβάνει τα ηνία της. Μάλιστα σε δύο παιχνίδια υπό τις οδηγίες του, η ομάδα άφησε καλές εντυπώσεις αλλά δεν απέφυγε τις ήττες κόντρα σε Γαλλία (1-2 εκτός) και Ισλανδία (1-2 εκτός). Τρέχει αρνητικό σερί 8 ηττών αν υπολογιστεί και η ήττα από την Σουηδία (0-1) τον Ιανουάριο, σε μη επίσημο φιλικό.

      Αγωνιστικά Νέα: Επέστρεψε μετά από δύο χρόνια στην Εθνική ομάδα ο 33χρονος στόπερ Επουρεάνου (Μπασακσεχίρ), ένας από τους κορυφαίους παίκτες του μολδαβικού ποδοσφαίρου, ωστόσο προέρχεται από τραυματισμό και δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτο. Εκτός έμειναν οι έμπειροι μέσοι Αντόνιουκ, Ντενόφ (Μιλσάμι), Γκινσάρι (Κρίλια), Σεμποτάρου (Κλιντσένι) και ο φορ Σιντορένκο (Βλάζνια Σκόδρας). Εννέα από τους 24 της αποστολής αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Μολδαβίας.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Κοσέλεβ (Φορτούνα Σιτάρντ), Ρίσου (-), Τσεμποτάρι (Σφαντούλ)

      Αμυντικοί: Επουεράνου (Μπασακσεχίρ), Αρμάς (Βολουντάρι), Ράκου (Πετροκούμπ), Πόσμακ (Σέριφ Τιρασπόλ), Γιάρνταν (Πετροκούμπ), Πλάτικα (Πετροκούμπ), Ρέαμπτσουκ (Πάσος Φερέιρα), Μούντρακ (Σλάβια Μοζίρ), Μαραντίτσι (Τσέλιε)

      Μέσοι: Σουβόροβ (Σφαντούλ), Ιονίτα (Μπενεβέντο), Κογιοκάρι (Πετροκούμπ), Κότσιουκ (Σαμπάχ), Ράτα (Ταργκοβίστε), Ντράγκαν (Μιλσάμι), Καιμακόβ (Ολίμπια Λιουμπλιάνας)

      Επιθετικοί: Άμπρος (Πετροκούμπ), Νταμασκάν (Τορίνο), Μιλινκεάνου (Βαντούζ), Νικολαέσκου (Βίτεμπσκ)

      ΚΟΣΟΒΟ

      Πάλεψε ως τις τελευταίες αγωνιστικές για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2020 αλλά εν τέλει τερμάτισε 3ο, πίσω από Αγγλία και Τσεχία. Στο 3-2-3 με 16-13 τέρματα ο απολογισμός της. Πήρε σπουδαία νίκη επί της Τσεχίας στην έδρα της, ενώ το πάλεψε στο «Γουέμπλεϊ» κόντρα στην Αγγλία, αλλά εν τέλει γνώρισε την ήττα με 5-3.

      Μπορεί να μην τερμάτισε στις πρώτες δύο θέσεις του ομίλου της, ωστόσο η πρώτη θέση που εξασφάλισε στην πρώτη έκδοση του Nations League, όπου ανέβηκε στην League C, της δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσει την πρόκριση για το Euro σε αγώνες μπαράζ. Τον Οκτώβριο θα παίξει με την Β. Μακεδονία στον ημιτελικό και ουσιαστικά τα παιχνίδια με Μολδαβία και Ελλάδα έχουν χαρακτήρα πρόβας τζενεράλε.

      Συμμετέχει στις επίσημες διοργανώσεις ως μέλος της UEFA από το 2016 κι έκτοτε βρίσκεται σταδιακά σε ανοδική πορεία. Ενδεικτικό ότι πριν την ήττα από την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ» τον Σεπτέμβριο του 2019 έτρεχε αήττητο 15 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (10-5-0). Μία ματιά στο ρόστερ της είναι αρκετή ώστε να καταλάβει κανείς πως πρόκειται για ένα άκρως ποιοτικό σύνολο. Ο Ελβετός τεχνικός Μπέρναρντ Σελόντ βρίσκεται στον πάγκο από τον Μάρτιο του 2018 και πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό την αγωνιστική άνοδο της ομάδας. Μάλιστα πριν λίγες μέρες ανανέωσε το συμβόλαιο του για άλλα δύο χρόνια.

      Στη συνέντευξη Τύπου εν όψει των αγώνων με Μολδαβία και Ελλάδα, ο 69χρονος παραδέχτηκε πως η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση σχετικά με την κατάσταση των παικτών λόγω της πανδημίας: «Έχουμε παίκτες που δεν έχουν ομάδα, παίκτες που δεν έχουν πάρει λεπτά συμμετοχής. Θα μιλήσω σε κάθε παίκτη, δεν μπορούμε να πάρουμε ρίσκα για παίκτες που είναι τραυματίες ή παίκτες που ξεκίνησαν προετοιμασία πριν μία εβδομάδα. Μας περιμένει δύσκολη περίοδος», τόνισε μεταξύ άλλων.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έμεινε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στα προκριματικά, Μουρίκι (Φενέρμπαχτσε), καθώς και ο μέσος Ζέγκροβα (Γκενκ). Από την άλλη, κανονικά υπολογίζεται στο σημερινό ο ποιοτικός επιθετικός μέσος Ράσιτσα, ο οποίος όμως δεν θα παίξει στο επόμενο παιχνίδι με την Ελλάδα, διότι η Βέρντερ Βρέμης δεν του επέτρεψε να πάει στην Πρίστινα υπό το κίνδυνο να μπει σε καραντίνα κατά την επιστροφή του.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Ουικάνι (Τορίνο), Μούριτς (Μάντσεστερ Σίτι), Μπεκιάι (Τίρανα)

      Αμυντικοί: Ραχμάνι (Νάπολι), Βοϊβόντα (Τορίνο), Αλίτι (Καλμάρ), Πακαράντα (Ζανκτ Πάουλι), Χαντεργκιονάι (Χάντερσφιλντ), Ντρέσεβιτς (Χέρενφεεν)

      Μέσοι: Β. Ράσιτσα (Βέρντερ Βρέμης), Χαλίμι (Σαντχάουζεν), Μπερίσα (Ρεμς), Τσελίνα (Σουόνσι), Κριέζιου (Ζυρίχη), Ζενέλι (Ρεμς), Σχάλα (Βαλερέγκα), Κόλολι (Ζυρίχη), Μπ. Μπερίσα (Αχμάτ Γκρόζνι), Βόκα (Λουκέρνη), Ρασκάι (Σεϊναγιοέν), Χασάνι (Ντιοσγκιόρι)

      Επιθετικοί: Νούχιου (Σέφιλντ Γουένσντεϊ), Ρασάνι (Οντ)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Το Κόσοβο αντιμετωπίζει το σημερινό παιχνίδι ως πρόβα τζενεράλε για το μπαράζ του Οκτωβρίου με την Βόρεια Μακεδονία. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι έχουν ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια και παρά την απουσία του Μουρίκι μπροστά είναι το ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στην αδύναμη Μολδαβία. Πολύ χαμηλά πάντως το «διπλό», το οποίο δεν έχει αξία στο 1.46. Ενδεικτικά και μόνο.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        11 Κόσοβο 6 5 1 2 3 4:6
        12 Μολδαβία 6 1 0 1 5 1:11
      3ο ΓΚΡΟΥΠ
        3 Κόσοβο 6 5 1 2 3 4:6
        4 Μολδαβία 6 1 0 1 5 1:11
      Εμφάνιση όλων
      Αναμετρήσεις Ομάδων
      18/11/2020
      Κόσοβο
      Μολδαβία
      1 - 0
      3/9/2020
      Μολδαβία
      Κόσοβο
      1 - 1

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +7.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες