12

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ισραήλ - Μολδαβία

Προϊστορία

12/10/2021 ΙσραήλΜολδαβία 2 - 1
31/3/2021 ΜολδαβίαΙσραήλ 1 - 4
6/6/2017 ΙσραήλΜολδαβία 1 - 1
10/10/2009 ΙσραήλΜολδαβία 3 - 1
10/9/2008 ΜολδαβίαΙσραήλ 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 27,319 98.4%
X
€ 246 0.9%
2
€ 200 0.7%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

105 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Turner Stadium Be'er Sheva
  • Χωρητικότητα: 16120
  • Θεατές: 9000
«Καίγεται» για να εξαντλήσει τις πιθανότητες το Ισραήλ

«Καίγεται» για να εξαντλήσει τις πιθανότητες το Ισραήλ

Το Ισραήλ φιλοξενεί τη Μολδαβία στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της προκριματικής φάσης της ευρωπαϊκής ζώνης του Μουντιάλ του Κατάρ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στη Σκωτία, ενώ οι φιλοξενούμενοι διασύρθηκαν εντός έδρας από τη Δανία.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΙΣΡΑΗΛ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» το ανάγκασε να ταξιδέψει στη Γλασκώβη και το «Χάμπντεν Παρκ» ούτως ώστε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του με τη Σκωτία. Φλέρταρε μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα. Τελικά λύγισε στο φινάλε και ηττήθηκε 3-2. Όλα άρχισαν ιδανικά, καθώς στο 5ο λεπτό της συνάντησης ο Ζάχαβι με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ το έβαλε σε θέση «οδηγού». Δέχτηκε την ισοφάριση από σουτ του ΜακΓκιν στο 30’. Είχε έτοιμη απάντηση και στο 32’ η προβολή του Νταμπούρ του έδωσε ξανά το προβάδισμα. Ο γκολκίπερ Μαρσιάνο απέκρουσε πέναλτι του Ντάικς στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και πήγε προηγούμενο στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Δεν παρουσιάστηκε το ίδιο καλό στην επανάληψη κι αυτό του κόστισε. Στο 57’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με προβολή του Ντάικς σ’ ένα τέρμα που αρχικά ακυρώθηκε όμως μέτρησε μετά τη χρήση VAR. Άντεχε στο «σφυροκόπημα» των Βρετανών. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έπεσε στο καναβάτσο από γκολ του Μακ Τόμινεϊ μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα για το Ισραήλ και είναι πολύ πιθανό να του κοστίσει. Έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με την Αυστρία λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Απέχει τέσσερις πόντους από τη 2η Σκωτία η οποία φαντάζει το μεγάλο φαβορί για την κατάληψή της και για τη διεκδίκηση μίας θέσης στην τελική φάση του Μουντιάλ του Κατάρ μέσω των πλέι οφ. Σκοράρει αρκετά αλλά δέχεται κιόλας πολλά τέρματα. Δεν είναι τυχαίο ότι τα πέντε πιο πρόσφατα ολοκληρώθηκαν Over.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Βίλιμπαλντ Ρούτενσταρϊνερ τόνισε: «Δεν είναι εύκολο για εμένα να δουλεύω με τόσα σενάρια για το θέμα της παραμονής μου. Προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και θα δούμε τι θα συμβεί. Το σημαντικό είναι να καταλάβουν όλοι ότι έχει γίνει πολύ μεγάλη προσπάθεια κι αξίζουμε την πρόκριση στο Μουντιάλ. Χαίρομαι που οι παίκτες είναι ευτυχισμένοι όταν τους προπονώ, δεν είναι όμως αυτοί που αποφασίζουν. Συγγνώμη αλλά μόνο κάποιος που δεν το θέλει δεν βλέπει τη βελτίωσή μας».

Αγωνιστικά Νέα: Απών λόγω Covid-19 ο επιτελικός μέσος Μπιτόν (Μακάμπι Τελ Αβίβ). Αμφίβολος ο σέντερ μπακ Ναχιμιάς (Μακάμπι Τελ Αβίβ).

Η αποστολή του Ισραήλ:

Τερματοφύλακες: Μαρσιάνο (Φέγενορντ), Νίτζαν (Μπειτάρ Ιερουσαλήμ), Πέρετζ (Μακάμπι Τελ Αβίβ)

Αμυντικοί: Ντάσα (Φίτεσε), Νταβιτζάντα (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Μεναχέμ (Μακάμπι Χάιφα), Άραντ (Μακάμπι Χάιφα), Ναχιμιάς (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Χάνα (Λέγκια Βαρσοβίας), Αμπαίντ (Χάποελ Μπερ Σεβά), Γκότιλέμπ (Χάποελ Τελ Αβίβ)

Μέσοι: Νάτχο (Παρτιζάν), Ν. Μπιτόν (Σέλτικ), Πέρετζ (Βενέτσια), Σόλομον (Σαχτάρ), Γκλέιζερ (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Κόουχεν (Πίζα), Κίντα (Σπόρτινγκ Κάνσας), Ναόρ (Χάποελ Ιερουσαλήμ), Σχαμίρ (Μακάμπι Τελ Αβίβ)

Επιθετικοί: Ζάχαβι (Αϊντχόβεν), Νταμπούρ (Χοφενχάιμ), Βάισμαν (Βαγιαδολίδ), Αμπάντα (Σέλτικ), Ποντγκορεάνου (Σπέτσια)



ΜΟΛΔΑΒΙΑ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε πολύ δύσκολο έργο κόντρα στη Δανία εντός έδρας το περασμένο Σάββατο. Κατόρθωσε να κοντράρει μόλις για 23 λεπτά και στη συνέχεια έγινε έρμαιο στις ορέξεις των αντιπάλων χάνοντας με 4-0. Δέχτηκε πίεση από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Στο 23’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Σκοβ Όλσεν μετά από φάση διαρκείας. Έντεκα λεπτά αργότερα καταλογίστηκε εις βάρος της πέναλτι για χέρι. Ο Κίερ ανέλαβε την εκτέλεση και σκόραρε για το 0-2. Δεν μπορούσε να αντισταθεί και στο 39’ ήταν η σειρά του Νόργκααρντ να βάλει το όνομά του στη λίστα με τους σκόρερ. Πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου δέχθηκε και τέταρτο τέρμα, σε αυτήν την περίπτωση από τον προωθημένο Μέλε. Η επανάληψη είχε εξελιχθεί σε τυπική διαδικασία. Βελτιώθηκε κάπως όμως δεν δέχθηκε περισσότερα τέρματα επειδή έριξαν ταχύτητα οι Δανοί, δίχως να αλλάξει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Η Μολδαβία έχει γίνει «σάκος του μποξ» σε αυτήν την προκριματική φάση. Μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα με τα Νησιά Φαρόε, έχει υποστεί έξι διαδοχικές ήττες. Έχει «κολλήσει» στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με τη «φτωχή» συγκομιδή του ενός πόντου. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου εκεί θα τερματίσει. Το γεγονός ότι έχει σκοράρει τρεις φορές κι έχει παραβιαστεί η εστία της σε 22 περιπτώσεις μαρτυρά τα πάντα. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ήταν No Goal.

«Δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε στον αγώνα με τη Δανία. Πρέπει να αποδέχεσαι την ανωτερότητα των αντιπάλων και να βελτιώνεσαι συνεχώς. Το Ισραήλ διαθέτει ένα ισχυρό σύνολο και είναι πληγωμένοι μετά την ήττα από τη Σκωτία. Περιμένω ότι θα δείξουμε καλύτερη εικόνα και θα αποφύγουμε τα λάθη που μας κοστίζουν» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Ρομπέρτο Μπορντίν.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο πλάγιος μπακ Ρέαμπτσιουκ (Ολυμπιακός). Απόντες οι επιθετικοί Μιλιντσεάνου (ΠΑΣ Γιάννινα), Κλεσένκο (Σιόν).

Η αποστολή της Μολδαβίας:

Τερματοφύλακες: Ναμάσκο (Κέσλα), Σελεάντνιτς (Σέριφ Τίρασπολ), Αβράμ (Μπουζάου)

Αμυντικοί: Αρμάς (Βολουντάρι), Πόσματς (Τούζλασπορ), Μαραντίτσι (Σέλιε), Μπολοχάν (Μιλσάμι), Τζάρνταν (Πετροκάμπ), Ποτιρνίτσε (Πετροκάμπ)

Μέσοι: Ιονίτα (Μπενεβέντο), Ράτα (Βολουντάρι), Ντρος (Σλάβια Μοζίρ), Μπόγκατσιουκ (Πετροκάμπ), Κοτογκόι (Πετροκάμπ), Κόσιουκ (Ζίμπρου)

Επιθετικοί: Νικολαέσκου (Ντουνάιτσκα), Σπατάρου (Αραράτ), Γκέσεβ (Βέρες), Γκινσάρι (Ξάνθη), Πούντους (Κουκέσι), Ιοσιπόι (Πετροκάμπ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ευκαιρία ξεσπάσματος έχει μπροστά του το Ισραήλ, μετά τον απογοητευτικό τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε στη Γλασκώβη από τη Σκωτία. Η αδύναμη Μολδαβία αποτελεί μία από τις χειρότερες εθνικές ομάδες αυτής της προκριματικής φάσης. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και παράλληλα να παραμείνουν στο κυνήγι της δεύτερης θέσης που οδηγεί σε πλέι οφ πρόκρισης για το Μουντιάλ του Κατάρ. Μεγάλη η ποιοτική διαφορά και θα στηρίξουμε τα 4-6 γκολ.

FACTS

  • Η ομάδα Μολδαβία έχασε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.11 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Ισραήλ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.40 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 6ος όμιλος
  3 Ισραήλ 10 16 5 1 4 23:21
  6 Μολδαβία 10 1 0 1 9 5:30
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο STAR1, με το υψηλότερο yield +13.51% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 2-3 Goals
  • » Ο djnoss, με το υψηλότερο yield +5.17% στο σημείο Ημ.1 έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες