4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κόσοβο - Μολδαβία

18/11/2020 21:45
1 - 0
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 31' Kastrati Lirim
  2. 45' Nicolaescu Ion

2ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 73' Reabciuk Oleg
  2. 78' Muriqi Vedat
  3. 80' Hadergjonaj Florent
  4. 85' Dresevic Ibrahim

      Προϊστορία

      18/11/2020 ΚόσοβοΜολδαβία 1 - 0
      3/9/2020 ΜολδαβίαΚόσοβο 1 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 50,296 86.2%
      X
      € 4,678 8.0%
      2
      € 3,357 5.8%
      Over
      € 3,215 24.7%
      Under
      € 9,795 75.3%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      77 ψήφοι:

      Με απουσίες στην άμυνα η Μολδαβία

      Με απουσίες στην άμυνα η Μολδαβία

      Το Κόσοβο που έφτασε κοντά στο να πάρει το βαθμό στην Σλοβενία, υποδέχεται την Μολδαβία και θέλει νίκη ή ισοπαλία για να αποφύγει τον υποβιβασμό στην League D. Μόνο νίκη θέλουν οι Μολδαβοί.

      * Κεκλεισμένων των θυρών

      * Το Κόσοβο θέλει νίκη ή ισοπαλία για να διατηρηθεί στην League C, η Μολδαβία χρειάζεται μόνο νίκη.

      ΚΟΣΟΒΟ

      Βρέθηκε «αγκαλιά» με την ισοπαλία στην έδρα της Σλοβενίας αλλά εν τέλει ηττήθηκε με 2-1 με πέναλτι στο 90+4’. Κακό παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις στο πρώτο μέρος, κινδύνεψε με το 1-0 στο 54’ και τέσσερα λεπτά μετά πήρε αυτό το προβάδισμα με γκολ του Μουρίκι. Δέχτηκε την ισοφάριση πέντε λεπτά μετά (62’), στη συνέχεια όμως κρατούσε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το 1-1. Όμως, στο 90+2’ ο Αλίτι έκανε χέρι στην περιοχή και επέτρεψε στους γηπεδούχους να σκοράρουν στο φινάλε από την άσπρη βούλα.

      Αγνοεί τη νίκη εδώ και 13 μήνες, τρέχοντας αρνητικό σερί 10 αγώνων με 8 ήττες και 2 ισοπαλίες. Βρίσκεται στην 3η θέση με +1 από την ουραγό Μολδαβία κι έτσι παίζει για δύο αποτελέσματα στο σημερινό για την αποφυγή του υποβιβασμού. Δεν πραγματοποίησε καθόλου καλή πορεία στο Nations League, αν και είχε ελαφρυντικό τις πολλές και σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών και κορωνοϊού.

      Παραμένει θετικός στον κορωνοϊό ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σελόντ κι έτσι στον πάγκο θα βρεθεί ο πρώτος βοηθός του, Σαχίτι. Ο τελευταίος δήλωσε εν όψει του σημερινού: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά σε όλα τα επίπεδα, όμως η Εθνική ομάδα απέκτησε εμπειρία που θα βοηθήσει στα προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ. Παίξαμε καλά κόντρα στην Σλοβενία και αυτό θα ανεβάσει το ηθικό των παικτών. Στόχος η νίκη κόντρα στην Μολδαβία».

      Αγωνιστικά Νέα: Σημαντικές επιστροφές σε σχέση με τα παιχνίδια του Οκτωβρίου, αφού βρίσκονται κανονικά στην αποστολή ο πρώτος της σκόρερ Μουρίκι (Λάτσιο), ο κάπτεν/στόπερ Ραχμάνι (Νάπολι) και ο εξτρέμ Μτ. Μπερίσα (Αχμάτ Γκρόζνι). Δε λείπουν πάντως τα προβλήματα, αφού παραμένει εκτός ο σταρ μεσοεπιθετικός Ράσιτσα (Βέρντερ Βρέμης), ενώ δεν υπολογίζονται επίσης οι αμυντικοί Πακαράντα (Ζανκτ Πάουλι), Γιασανίτσα (Μπαλκάνι), οι χαφ Ζενέλι (Ρεμς), Κόλολι (Ζυρίχη), Μουσλίγια (Ανόβερο), ο επιθετικός μέσος Χαλίλι (Σαντχάουσεν) κι οι επιθετικοί Σουλεϊμάνι (Ανόβερο) και Ζεκίρι (Μπράιτον). Αμφίβολος ο μέσος Σελίνα (Ντιζόν), νέο πρόσωπο στην αποστολή ο μπακ Τθάκι (Μπαλκάνι).

      Η αποστολή του Κοσόβου:

      Τερματοφύλακες: Ουικάνι (Τορίνο), Μούριτς (Χιρόνα), Μπεκάι (Τίρανα)

      Αμυντικοί: Ραχμάνι (Νάπολι), Βοϊβόντα (Τορίνο), Αλίτι (Ζυρίχη), Χαντεργκιονάι (Κασίμπασα), Ντρέσεβιτς (Χέρενφεν), Φασλίτζι (Σεντ Γκάλεν), Τθάκι (Μπαλκάνι)

      Μέσοι: Τσελίνα (Ντιζόν), Σάλα (Βαλερένγκα), Κριεζίου (Ζυρίχη), Ζέγκροβα (Βασιλεία), Μπερίσα (Αχμάτ Γκρόζνι), Ρασκάι (Σεϊναγιόεν), Χασάνι (Ντιοσγκιόρι), Λοσάι (Κρακόβια)

      Επιθετικοί : Μουρίκι (Λάτσιο), Νουχίου (ΑΠΟΕΛ), Ρασάνι (Οντ), Καστράτι (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ντάκου (Μπαλκάνι)

      ΜΟΛΔΑΒΙΑ

      Γνώρισε δίκαιη ήττα με 2-0 από την Ελλάδα στην έδρα της. Σε δεύτερο ρόλο από το ξεκίνημα, δέχτηκε δύο γκολ στο πρώτο 45λεπτο και δεν κατάφερε να βρει απάντηση. Κέρδισε μεν κάποια μέτρα στην επανάληψη εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως η αντίπαλος της έριξε ρυθμούς, αλλά δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική. Μάλιστα κινδύνεψε σε 2-3 περιπτώσεις με ένα τρίτο τέρμα.

      Συνεχίζει να απογοητεύει στο Nations League, όπου έχει μόλις 1 βαθμό μετά από 5 παιχνίδια (0-1-4) και απολογισμό τερμάτων 1-10 . Παρόλα αυτά παραμένει ζωντανή για την αποφυγή του υποβιβασμού στην League D, κάτι που θα τα καταφέρει σε περίπτωση νίκης στο σημερινό παιχνίδι. Τρέχει αρνητικό σερί 14 αγώνων χωρίς νίκη σε φιλικά και επίσημα (0-2-12).

      Το εγκώμιο του Κοσόβου έπλεξε ο τεχνικός της, Φιράτ: «Το Κόσοβο και εμείς υποφέραμε από τον κορωνοϊό, όμως το Κόσοβο έχει λαμπρό μέλλον και πιστεύω ότι δεν θα είναι έκπληξη αν φτάσει να παίζει στην League B με την προοπτική που έχει. Είναι δύσκολο να σταματήσουμε τον Μουρίκι, όμως θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

      Αγωνιστικά Νέα: Με σημαντικές απουσίες στην άμυνα, αφού δεν υπολογίζονται οι δύο βασικοί στόπερ Επουεράνου (Μπασακσεχίρ) και Πόσματς (Σερίφ). Στα θετικά ότι επιστρέφουν ο μπακ-χαφ Πλάτιτσα (Πετροκούμπ) και ο φορ Νικολαέσκου (Ντουναίσκα Στρέντα) που ήταν τιμωρημένοι κόντρα στην Ελλάδα. Εκτός αποστολής ο έμπειρος μέσος Σουβόροφ (Σφαντούλ), ενώ συνεχίζουν εκτός ο μέσος Ντράγκαν (Μιλσάμι) και ο φορ Άμπρος (Πετροκούμπ).

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Ναμάσκο (Κέσλα), Κόσελεφ (Φορτούνα Σιτάρντ), Καλαντσέα (Σουρουτσένι)

      Αμυντικοί: Γιάρνταν, Πλάτικα (Πετροκούμπ), Μπόλοχαμ, Μπογκντάν (Μιλσάμι), Ρέαμπτσιουκ (Πάσος Φερέιρα), Κράτσιουν (Χόνβεντ), Ντουμπραβάνου (Τζένοα)
      Μέσοι: Ιονίτα (Μπενεβέντο), Κίτσιουκ (Σαμπάχ), Ράτσα (Κίντια), Καϊμάκοφ (Ολίμπια), Σπατάρου (Νόα), Τσεμποτάρου (Ακαντέμικα), Ντρος (Σπαρτάκ), Μπελούσοφ (Ντ. Τίρασπολ)

      Επιθετικοί: Νικολαέσκου (Μπενεβέντο), Μπόισιουτς (Κινσένι), Ντάμασκαν (Βάαλβαϊκ), Γκινσάρι (Κρίλια)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Το Κόσοβο αγνοεί τη νίκη εδώ και 13 μήνες και θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί. Ομάδα που έχει ποιότητα αλλά χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό τους προηγούμενους μήνες. Κόντρα στην Σλοβενία επέστρεψαν μερικές σημαντικές μονάδες και θα τα δώσει όλα για τη νίκη στο σημερινό. Είναι σαφώς το φαβορί απέναντι σε μια απογοητευτική Μολδαβία, η οποία ήταν τυχερή με την ισοπαλία που απέσπασε στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι και στο σημερινό κατεβαίνει χωρίς τους δύο κεντρικούς αμυντικούς. Μόλις στο 1.43 ο άσος, στην κρίση του καθενός για το αν θα το συμπεριλάβει στο παιχνίδι του.

      FACTS

      • Η ομάδα Μολδαβία έχασε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Nations League: League A.
        Σημείο: 1
      • Η ομάδα Μολδαβία έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Nations League: League A.
        Σημείο: Ημ.1
      • Η ομάδα Κόσοβο έχασε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2
      • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Μολδαβία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Nations League: League A).
        Σημείο: Under

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        11 Κόσοβο 6 5 1 2 3 4:6
        12 Μολδαβία 6 1 0 1 5 1:11
      3ο ΓΚΡΟΥΠ
        3 Κόσοβο 6 5 1 2 3 4:6
        4 Μολδαβία 6 1 0 1 5 1:11
      Εμφάνιση όλων
      Αναμετρήσεις Ομάδων
      18/11/2020
      Κόσοβο
      Μολδαβία
      1 - 0
      3/9/2020
      Μολδαβία
      Κόσοβο
      1 - 1

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο madima65, με το υψηλότερο yield +16.07% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: Over

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες