1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μολδαβία - Νησιά Φερόε

24/3/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 232
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 398 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Νησιά Φερόε - Μολδαβία στις 10/9/2023

Προϊστορία

10/9/2023 Νησιά ΦερόεΜολδαβία 0 - 1
24/3/2023 ΜολδαβίαΝησιά Φερόε 1 - 1
7/9/2021 Νησιά ΦερόεΜολδαβία 2 - 1
25/3/2021 ΜολδαβίαΝησιά Φερόε 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 23,669 37.9%
X
€ 25,663 41.1%
2
€ 13,183 21.1%
Over
€ 4,140 18.7%
Under
€ 17,956 81.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

164 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

2

3

Σουτ εκτός εστίας

2

60%

Κατοχή μπάλας

40%

3

Οφσάιντ

0

1

Κίτρινες κάρτες

6

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

2

12

Φάουλ

19

0

«Κομμένα» Σουτ

5

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Zimbru Stadium
  • Χωρητικότητα: 10500
  • Θεατές: 4732
Βελτίωση αλλά έως ένα σημείο

Βελτίωση αλλά έως ένα σημείο

Η Μολδαβία υποδέχεται στο Κισινάου τα Νησιά Φερόε για την 1η αγωνιστική του 5ου ομίλου των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στη Γερμανία το καλοκαίρι του 2024.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι πρώτες δύο ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Πάλεψε ως το τέλος στην τελευταία επίσημη διοργάνωση στην οποία έλαβε μέρος, στο Nations League, προκειμένου να πάρει την πρώτη θέση και να ανέβει κατηγορία αλλά τελικά ισοβάθμησε με τη Λετονία και έμεινε δεύτερη. Συνολικά έδειξε καλό πρόσωπο αλλά στην ουσία «πλήρωσε» τη λευκή ισοπαλία στην έδρα της Ανδόρας γι’ αυτό δεν μπόρεσε να πάρει την άνοδο.

Ξέρει πως αν υπάρχει ελπίδα για διάκριση είναι σε τέτοιου είδους διοργανώσεις, στα προκριματικά είτε για το Euro είτε για το Mundial είναι πολύ δύσκολο να καταφέρει κάτι παραπάνω. Φάνηκε άλλωστε και στην πορεία της στον όμιλο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ όπου σε 10 παιχνίδια μάζεψε μόλις ένα βαθμό.

Δεν έχει απαιτήσεις ούτε τώρα και σε έναν όμιλο με Πολωνία, Αλβανία, Τσεχία και Νησιά Φερόε η λογική λέει πως θα «παλέψει» με το σημερινό του αντίπαλο για την αποφυγή της τελευταίας θέσης.

Ο Σεργκέι Κλετσένσκο ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της από το Δεκέμβριο του 2021 έχει δώσει μία νέα πνοή στην ομάδα αλλά οι δυνατότητες είναι περιορισμένες.

Αγωνιστικά Νέα: O μπακ του Ολυμπιακού, Ρέαμπτσουκ αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και δεν κλήθηκε στην αποστολή, κάτι που αποτελεί πλήγμα. Σημαντική η απουσία και του αρχηγού Ιονίτα καθώς και του έμπειρου αμυντικού Μπολόχαν.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Αβράμ (Πετροκούμπ), Κελεάντνικ (Σερίφ Τιρασπόλ), Στραϊστάρι (Σφίντουλ), Ραϊλεάν (Ουνιρέα Ντέζ)

Αμυντικοί: Κράτσιουν (Χαποέλ Κφαρ Σαμπά), Ντουμπραβάνου (ΣΠΑΛ), Γιαρντάν (Πετροκούμπ), Πόσμακ (Μπόλουσπορ), Ρεβένκο (Πετροκούμπ), Πλάτιτσα (Πετροκούμπ), Μούντρατς (Πετροκούμπ), Στέφαν (Σφίντουλ), Μπαντόγλο (Ολεκσαντρίγια)

Μέσοι: Καϊμάκοφ (Τορπέντο Μόσχας), Ντρος (Σλάβια Μοζίρ), Ράτσα (Βολουντάρι), Μπελούσοβ (Σπάρτακ Βάρνα), Μοτσπάν (Μπαλτί), Στίνα (Πανσερραϊκός), Μπόγκατσιουκ (Πετροκούμπ), Σ. Κοϊτσοκάρι (Μπαλτί)

Επιθετικοί Νικολαέουσκου (Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ), Νταμασκάν (Βολουντάρι), Κοϊτσάρου (Πετροκούμπ), Γιοσιπόι (Πετροκούμπ), Ποστολάκι (Αράντ)

Συνεχίζουν να δείχνουν σε κάθε διοργάνωση πως υπάρχει βελτίωση στην εθνική ομάδα και κάτι τέτοιο φάνηκε και στο προηγούμενο Nations League, που είναι και τα τελευταία επίσημα παιχνίδια που έδωσαν.

Η άνοδος τους στην Γ Κατηγορία δεν τους πτόησε, κοίταξαν στα μάτια όλους τους αντιπάλους και τερμάτισαν στην 3η θέση πάνω από τη Λιθουανία. Το πιο αξιοσημείωτο αποτέλεσμα τους όμως ήρθε την τελευταία αγωνιστική εκεί όπου επικράτησαν εντός έδρας με 2-1 της Τουρκίας.

Ξέρουν βέβαια πως στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος δεν έχουν ελπίδες για κάτι καλό αλλά θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα σε όλους τους αντιπάλους. Δεν υπάρχει άλλωστε κάποιο «μεγαθήριο» στον όμιλο αν τερματίσει σε θέση εκτός της τελευταίας βέβαια θα είναι επιτυχία.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς αξιοσημείωτες απουσίες.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Γκέστσον (ΗΒ), Λαμχάουγκε (Β36) , Ρεϊνάτρο (Βίκινγκουρ)

Αμυντικοί: Φέρε (ΚΙ), Ντάβιντσεν (HB), Βάτνσνταλ (ΚΙ), Γιόχανσεν (Φρεντερίκα), Ρόλαντσον (ΤΒ), Φέρο (ΚΙ), Γκ. Βάτνχαμαρ (Βίκινγκουρ), Σόρενσεν (ΗΒ), Έντμουντσον (Αγκίλας)

Μέσοι: Γιόνσεν (ΚΙ), Αντρέασεν (ΚΙ), Μίκελσεν (ΚΙ) ,Σ. Βάντχαμαρ (Βίκινγκουρ), Όλσεν (Μιοντάλεν), Μπάλντβινσον (Μπριν), Γιόνσον (HB), Ραντοσάβλιεβιτς (Σλίγκο Ρόβερς), Μνένεϊ (Μπριν)

Επιθετικοί Ολσεν (Μπρέινταμπλικ), Γιοχάνεσεν (Κέφλαβικ), Κλετσκάρο (ΚΙ), Πέτερσεν (Ακουρεΐρι)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο, να αποφύγουν την τελευταία θέση του ομίλου. Η Μολδαβία στην έδρα της δίνει θεωρητικά το πιο εύκολο παιχνίδι που θα βρει μπροστά της στα προκριματικά οπότε θέλει να πάρει τη νίκη. Από την άλλη τα Νησιά Φεροέ έχουν καλή ψυχολογία από τα τελευταία αποτελέσματα και θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη. Δεν αποκλείεται να βρουν και γκολ, έχει αξία το αμφίσκορο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 5ος Όμιλος
  4 Μολδαβία 8 10 2 4 2 7:10
  5 Νησιά Φερόε 8 2 0 2 6 2:13
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +6.48% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Goal
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.03% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες