3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μολδαβία - Ανδόρα

Προϊστορία

14/6/2022 ΜολδαβίαΑνδόρα 2 - 1
6/6/2022 ΑνδόραΜολδαβία 0 - 0
11/10/2019 ΑνδόραΜολδαβία 1 - 0
8/6/2019 ΜολδαβίαΑνδόρα 1 - 0
28/3/2016 ΑνδόραΜολδαβία 0 - 1
5/3/2014 ΑνδόραΜολδαβία 0 - 3
14/8/2013 ΜολδαβίαΑνδόρα 1 - 1
9/2/2011 ΑνδόραΜολδαβία 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 510,505 91.8%
X
€ 29,390 5.3%
2
€ 16,373 2.9%
Over
€ 17,507 11.8%
Under
€ 130,808 88.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

79 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

2

2

Σουτ εκτός εστίας

4

52%

Κατοχή μπάλας

48%

1

Οφσάιντ

0

2

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

1

4

Αλλαγές

5

23

Φάουλ

18

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Zimbru Stadium
  • Χωρητικότητα: 10500
  • Θεατές: 4275
Ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος ανήκει στους γηπεδούχους

Ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος ανήκει στους γηπεδούχους

Η Μολδαβία υποδέχεται την Ανδόρα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της τέταρτης κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντός έδρας ήττα από τη Λετονία, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν στο «σπίτι» τους το Λιχτενστάιν.

Θα δώσει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της, καθώς την περασμένη Παρασκευή αντιμετώπισε τη Λετονία. «Πλήρωσε» τα τεράστια κενά στην άμυνά της και διασύρθηκε (2-4). Το ματς ξεκίνησε ιδανικά καθώς κέρδισε πέναλτι μόλις στο 5’ και ο Νικολαέσκου το μετέτρεψε σε γκολ για το 1-0. Δύο γκάφες του γκολκίπερ Ραϊλεάν στη συνέχεια κόστισαν. Στο 18’ έκανε βολέ πάνω στον Γκουτκόφσκις κι αυτός το εκμεταλλεύτηκε και ισοφάρισε. Επτά λεπτά αργότερα βγήκε λανθασμένα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-2 που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη προσπάθησε να επιτεθεί αφήνοντας «τρύπες» στα μετόπισθεν. Στο 60’ ο Γκουτκόφσκις σκόραρε για το 1-3 και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μοτοπάν μείωσε σε 2-3 βάζοντάς τη ξανά στο κόλπο. Δεν το χάρηκε ιδιαίτερα μια και στο 75’ ο Ικαούνιεκς με γκολάρα διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τη Μολδαβία καθώς είχαν προηγηθεί μία νίκη και μία ισοπαλία. Έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς και βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου γκρουπ της τέταρτης κατηγορίας του Nations League. Πλέον τα πράγματα έχουν γίνει εξαιρετικά δύσκολα για εκείνη αναφορικά με το στόχο της ανόδου στην τρίτη κατηγορία, μια και απέχει πέντε πόντους από την πρωτοπόρο Λετονία. Τα δύο από τα τρία ματς της ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

Αγωνιστικά Νέα: Ξανά τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Στίνα (Πανσερραϊκός). Εκτός και ο χαφ Γκινσάρι (Ξάνθη).

Η αποστολή της Μολδαβίας:

Τερματοφύλακες: Αβράμ (Μπουζάου), Τσελέαντνιτς (Σερίφ Τιρασπόλ), Ναμάσκο (Σαμάκι), Ραϊλεάν (Ουνιρέα Ντέζ)

Αμυντικοί: Άρμας (Βολουντάρι), Μπολοχάν (Μιλισάμι Ορχέι), Κράτσιουν (Τσάρσκο Σέλο Σόφια), Ντουμπραβάνου (Σιένα), Γιαρντάν (Πετροκούμπ Ιντσέστι), Μαραντίτσι (Τσέλιε), Πόσμακ (Τούζλασπορ), Ρέαμπτσιουκ (Ολυμπιακός), Ρεβέντσο (Πετροκούμπ Ιντσέστι)

Μέσοι: Καϊμάκοφ (Σλάβεν Μπελούπο), Κογιοκάρου (Πετροκούμπ Ιντσέστι), Ντρος (Σλάβια Μοζίρ), Γκινσάρι (Ξάνθη), Μαντριρένκο (Μότορ Λούμπλιν), Πλατίτσα (Πετροκούμπ Ιντσέστι), Ράτσα (Βολουντάρι), Τουρτσάν (Πετροκούμπ Ιντσέστι)

Επιθετικοί: Κομπέτ (Σλάβια Μοζίρ), Ιοσιπόι (Πετροκούμπι Ιντσέστι), Νικολαέουσκου (Μακάμπι Πετάχ Τίκβα), Σ. Πλατίτσα (Πετροκούμπ Ιντσέστι), Στίνα (Πανσερραϊκός)

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με το Λιχτενστάιν και κλήθηκε να επιβεβαιώσει το χαρακτηρισμό του φαβορί, κάτι που δεν της συμβαίνει συχνά. Ζορίστηκε αρκετά αλλά βρήκε τις λύσεις για να φτάσει στην επικράτηση με 2-1. Κυριάρχησε απόλυτα στο πρώτο μέρος αναζητώντας το τέρμα που θα την έβαζε σε θέση «οδηγού» και θα έκανε πιο εύκολο το έργο της. Δημιούργησε τέσσερις σημαντικές φάσεις χωρίς να κατορθώσει όμως να βρει τον τρόπο για να ανοίξει το σκορ. Δεν ανησύχησε ούτε μία φορά μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε κι όλα έδειχναν να έχουν «κολλήσει». Μετά από χρήση VAR κέρδισε πέναλτι στο 78’ και ο Αλάες το μετέτρεψε σε γκολ για το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ρούμπιο απομάκρυνε την μπάλα πίσω από το κέντρο κι αυτή πήρε περίεργη τροχιά, αιφνιδιάζοντας τους πάντες και καταλήγοντας στα δίχτυα για το 2-0, σ’ ένα από τα ωραιότερα γκολ στην ιστορία της χώρας. Χαλάρωσε και στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Μάιερ ο οποίος αμέσως μετά έχασε ευκαιρία για το 2-2, χωρίς να αλλάξει πάντως κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Η Ανδόρα πανηγύρισε την παρθενική της επιτυχία στο Nations League και παράλληλα παρέμεινε αήττητη για δεύτερη διαδοχική αναμέτρηση. Η συγκομιδή των 4 βαθμών φέρνει τους «τρικολόρ» στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μια και υστερούν στην ισοβαθμία με την προσεχή τους αντίπαλο Μολδαβία. Ο στόχος τους φυσικά είναι μία καλή παρουσία, δίχως να ονειρεύονται την άνοδο στην τρίτη κατηγορία. Τα δύο από τα τρία τους ματς ήταν Over.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπάρχουν φρέσκοι «πονοκέφαλοι».

Η αποστολή της Ανδόρας:

Τερματοφύλακες: Γκόμες (Ίντερ ντ' Εσκάλδες), Άλβαρες (Βιγιαρεάλ Β), Πιρές (Μαντσέγκο)

Αμυντικοί: Σαν Νικολάς (Ατλέτικ ντ' Εσκάλδες), Λοβέρα (Σαν Κριστομπάλ), Σερβός (Καστελντέφελς), ΡούμπιΟ (Ίντερ ντ' Εσκάλδες), Ροντρίγκες (Ατλέτικ ντ' Εσκάλδες), Αλαβέδρα (Πόμπλα Μαφουμέτ), Γκαρσία (Μαρτσάμαλο), Ντε Πάμπλος (Σάντα Κολόμα), Πομάρες (Βιγιαχογιόσα)

Μέσοι: Πουτζόλ (Σάντα Κολόμα), Μορένο (Ίντερ ντ' Εσκάλδες), Ζ. Ρούμπιο (Ίντερ ντ' Εσκάλδες), Ρεμπές (Σάντα Κολόμα), Κλεμέντε (Ίντερ ντ' Εσκάλδες), Ρέγες (Σάντα Κολόμα), Μπλάνκο (Σάντα Κολόμα)

Επιθετικοί: Αλάεθ (Μαντσέγκο), Σάντσες (Ατλέτικ ντ' Εσκάλδες), Φερνάντες (Αντράτς), Μπερνάτ (Ορντίνο)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αντίδραση θα ψάξει η Μολδαβία έπειτα από τη «βαριά» ήττα που υπέστη από τη Λετονία και η οποία τη φέρνει εκτός απροόπτου μακριά από την κορυφή του γκρουπ. Ωστόσο και η Ανδόρα δεν θα πάει ταξίδι αναψυχής στο Κισινάου, ελπίζοντας σ’ ένα καλό αποτέλεσμα που θα επιβεβαιώσει τη βελτιωμένη εικόνα των «τρικολόρ». Περιμένουμε αντίδραση από τους γηπεδούχους οι οποίοι διαθέτουν μεγαλύτερη ποιότητα από τους αντιπάλους τους. Θα ποντάρουμε στον «άσο» του πρώτου μέρους θεωρώντας ότι οι Μολδαβοί θα μπουν φουριόζοι για να αποφύγουν τις περιπέτειες.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League D
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  2 Μολδαβία 6 13 4 1 1 10:6
  3 Ανδόρα 6 8 2 2 2 6:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες