2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Καζακστάν - Μολδαβία

Προϊστορία

29/3/2022 ΚαζακστάνΜολδαβία 0 - 1
24/3/2022 ΜολδαβίαΚαζακστάν 1 - 2
21/2/2019 ΚαζακστάνΜολδαβία 1 - 0
18/2/2015 ΜολδαβίαΚαζακστάν 1 - 1
6/2/2013 ΜολδαβίαΚαζακστάν 1 - 3
3/3/2010 ΜολδαβίαΚαζακστάν 1 - 0
6/2/2008 ΜολδαβίαΚαζακστάν 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 18,125 32.7%
X
€ 10,611 19.1%
2
€ 26,685 48.2%
Over
€ 6,287 7.1%
Under
€ 82,679 92.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 17:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

61 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

4

7

Σουτ εκτός εστίας

7

42%

Κατοχή μπάλας

58%

4

Οφσάιντ

3

3

Κίτρινες κάρτες

5

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

10

6

Αλλαγές

2

18

Φάουλ

34

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Astana Arena
  • Θεατές: 12582
Νίκη έπειτα από 18 μήνες για το Καζακστάν

Νίκη έπειτα από 18 μήνες για το Καζακστάν

Το Καζακστάν επικράτησε στο πρώτο ματς με 2-1 στη Μολδαβία και τώρα καλείται να το υπερασπιστεί στην έδρα του για να παραμείνει στη Γ' Κατηγορία του Nations League.

Τι ισχύει: Επαναληπτικός για τα μπαράζ την παραμονή στη Γ' Κατηγορία του Nations League, με τον ηττημένο να υποβιβάζεται στη Δ' Κατηγορία της διοργάνωσης. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη της ρεβάνς ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ

Ποδαρικό με το δεξί έκανε ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, Αντρέι Κάρποβιτς, αφού στο πρώτο μπαράζ παραμονής επικράτησε στη Μολδαβία με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, όπου δέχθηκαν το 1-0 στις καθυστερήσεις από τον Νικολαέσκου, έπαιξαν σταθερά και κέρδισαν στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μάλι σημείωσε το πρώτο του γκολ με το εθνόσημο στο 63' και ισοφάρισε για το Καζακστάν, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με αυτογκόλ ο Ποσμάκ στο 79΄. Αυτή ήταν την πρώτη νίκη του Καζακστάν έπειτα από 18 μήνες, αφού είχε 15 διαδοχικά ματς χωρίς επικράτηση (0-5-10).

Υπενθυμίζουμε πως στον όμιλο του Nations League με Αλβανία, Λευκορωσία και Λιθουανία κατάφερε να επικρατήσει μόλις μια φορά κόντα στους αδύναμους Λιθουανούς και τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου. Ίδια πορεία είχε και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 έχοντας μόλις τρεις ισοπαλίες (0-3-7) στο γκρουπ με Γαλλία, Ουκρανία, Βοσνία και Φινλανδία.

«Έχουμε ένα δύσκολο ματς μπροστά μας. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα είναι έτοιμη για μια νέα πρόκληση. Είμαστε ευχαριστημένοι με την εκτός έδρας νίκη. Φυσικά, υπάρχουν πολλά ερωτήματα σχετικά με το περιεχόμενο του παιχνιδιού. Δυστυχώς, δεν έχω ένα μαγικό ραβδί για να αλλάξω πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Παρόλα αυτά, είμαστε ικανοποιημένοι με τη στάση των παιδιών. Μέσα από τέτοια παιχνίδια έρχεται η εμπειρία και η αυτοπεποίθηση. Χρειαζόμαστε χρόνο για να κάνουμε κάποιες αλλαγές τακτικής. Και δεν υπάρχει χρόνος. Υπάρχουν λεπτομέρειες που πρέπει να τονιστούν. Όλα αυτά τα λαμβάνουμε υπόψη. Σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές. » είπε ο προπονητής Κάρποβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Λείπουν οι δύο αρχηγοί, ο μέσος Ισλαμπέκ Κουάτ και ο μπακ Γιαν Βορογκόβσκι. Απών και ο μέσος Σερικζάν Μουζίκοβ.

Η αποστολή του Καζακστάν

Τερματοφύλακες: Ποκατίλοφ (Ακτόμπε), Σάτσκι (Σαχτέρ Καραγκάντι), Σέισεφ (Ταράζ)

Αμυντικοί: Γιούρι Λογκβινένκο (Ακτόμπε), Σερχί Μαλγί (Τομπόλ), Γκαφουρζιάν Σουγιουμπάγεφ (Ακσού), Αμπζάλ Μπεϊσεμπέκοφ (Αστάνα), Αλεκσάντρ Μαρότσκιν (Τομπόλ), Μαράτ Μπίστροφ (Αχμάτ Γκρόζνι), Τεμιρλάν Γερλάνοφ (Ακτόμπε), Τιμούρ Ντοσμαγκαμπτέτοφ (Σαχτέρ Καραγκαντί), Σαμάτ Ζαρινμπέτοφ (Τομπόλ), Νουρλάν Νταΐροφ (Ταράζ), Μπαγκντάτ Καΐροφ (Τομπόλ).

Μέσοι: Ισλαμπέκ Κουάτ (Αστάνα), Ασκάτ Ταγκιμπεργκέν (Τομπόλ), Μπακτιγιάρ Ζαϊνουντίνοφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Γκεόργκι Ζιούκοφ (Βίσλα Κρακοβίας), Αϊμπόλ Αμπίκεν (Ακσού), Βλάντισλαβ Βασίλιεφ (Τομπόλ), Ραμαζάν Οράζοφ (Ακτόμπε), Μπαουρζιάν Μπαϊτάνα (Ταράζ), Ντουμάν Ναρζιντάγεφ (Κασπί), Αρμάν Κενέσοφ (Ακτόμπε), Αμπιλακχάν Ναζιμκχάνοφ (Σαχτέρ Καραγκαντί), Ασλάν Αντίλ (Κασπί).

Επιθετικοί: Αλεκσέι Σιότκιν (Ροτόρ Βόλογκραντ), Ρομάν Μουρταζάγεφ (Σαχτέρ Καραγκαντί), Αμπάτ Αϊμπέτοφ (Αστάνα), Αϊμπάρ Σακσιλίκοφ (Τομπόλ), Αρτούρ Σουσενάτσεφ (Καϊράτ).

ΜΟΛΔΑΒΙΑ

Στο Nations League δεν έδειξα καλά πρόσωπο στον όμιλο με Ελλάδα, Κόσοβο και Σλοβενία, αφού τερμάτισε στην τελευταία θέση έχοντας μόλις μια ισοπαλία και συνέχισε στον ίδιο μοτίβο και στο πρώτο μπαράζ παραμονής παρότι είχε νέο προπονητή στον πάγκο, τον Σεργκέι Κλεσκένκο. Ο 50χρονος τεχνικός δεν είναι έμπειρος και έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με το αριστερό χάνοντας με 2-1 από το Καζακστάν.

Οι Μολδαβοί πήραν το προβάδισμα με ωραίο γκολ του Νικολαέσκου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, αλλά δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα τους. Ο Μαλί έφερε το ματς στα ίσα στο 63', ενώ την ανατροπή έκανε με αυτογκόλ ο Ποσμάκ στο 79ο της αναμέτρησης.

Η Μολδαβία είναι στην 181η θέση στο ranking και αυτή τη στιγμή έχει 10 διαδοχικές ήττες. Δεν έχει κερδίσει κανένα ανταγωνιστικό παιχνίδι από τον Ιούνιο του 2019 και στην πραγματικότητα δεν έχει νικήσει άλλη ομάδα εκτός από το Σαν Μαρίνο ή την Ανδόρα από τότε που επικράτησε επί του Μαυροβουνίου το 2013.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει αλλαγές σε σχέση με το ματς της Τρίτης.

Η αποστολή της Μολδαβίας

Τερματοφύλακες: Στάνισλαβ Ναμάσκο (Κέσλα), Ντόριαν Ράιλεαν (Ουνιρέα Ντέι), Νικολάι Τσεμποτάρι (Πέτροκαμπ).

Αμυντικοί: Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ (Ολυμπιακός), Ιγκόρ Αρμάς (Βολουντάρι), Βιάτσεσλαβ Πόσμακ (Τούσλασπορ), Ντένις Μαράντιτσι (Τσέλιε), Ντανιέλ Ντουμπραβάνου (Σιένα), Αρτούρ Κράτσιουν (Τσάρκο Σέλο), Βαντίμ Μπόλοχαν (Μιλσάμι), Ιόν Ζάρνταν (Πέτροκαμπ), Ιοάν-Καλίν Ρεβένκο (Πέτροκαμπ), Ντένις Φουρτούνα (Μπάλτι).

Μέσοι: Αρτούρ Ιονίτα (Μπενεβέντο), Βαντίμ Ράτα (Βολουντάρι), Μιχαήλ Καϊμάκοφ (Σλάβεν Μπελούπο), Κρίστιαν Ντρος (Σλάβια Μοζίρ), Ντμίτρι Μαντριτσένκο (Ινουλετς), Κορνέλ Κοτογκόι (Πέτροκαμπ), Μάριους Ιοσιπόι (Πέτροκαμπ), Σέρτζιου Πλάτικα (Πέτροκαμπ), Ιάσερ Τούρτσαν (Πέτροκαμπ), Νικίτα Μότσπαν (Μπάλτι).

Επιθετικοί: Βιτάλιε Ντάμασκαν (Σέπσι), Ράντου Γκινσάρι (Ξάνθη), Ιον Νικολαέσκου (Μακάμπι Μετάχ Τίκβα), Βιργκίλιου Ποστολάκι (Μουσκρόν).

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Σε πολύ κακή κατάσταση βρίσκεται η Μολδαβία παρότι άλλαξε προπονητή, αφού έχασε και μάλιστα με ανατροπή το πρώτο ματς στην έδρα της και τώρα ταξίδεψε στο Καζακστάν για να πάρει εκδίκηση και να παραμείνει στη Γ' Κατηγορία του Nations League. Όμως, με αυτά που έδειξε στον αγωνιστικό χώρο δεν δείχνει να έχει πολλές ελπίδες. Ο προπονητής των γηπεδούχων ανέφερε πως δεν θα παίξει αμυντικά και θα ποντάρουμε στην καλύτερη ομάδα και τον άσο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο apo123, με το υψηλότερο yield +1.16% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες