9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μολδαβία - Καζακστάν

24/3/2022 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 541
1 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 770 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Καζακστάν - Μολδαβία στις 29/3/2022

Προϊστορία

29/3/2022 ΚαζακστάνΜολδαβία 0 - 1
24/3/2022 ΜολδαβίαΚαζακστάν 1 - 2
21/2/2019 ΚαζακστάνΜολδαβία 1 - 0
18/2/2015 ΜολδαβίαΚαζακστάν 1 - 1
6/2/2013 ΜολδαβίαΚαζακστάν 1 - 3
3/3/2010 ΜολδαβίαΚαζακστάν 1 - 0
6/2/2008 ΜολδαβίαΚαζακστάν 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 106,494 61.5%
X
€ 44,234 25.5%
2
€ 22,567 13.0%
Over
€ 6,304 15.8%
Under
€ 33,507 84.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

62 ψήφοι:

8

Σουτ στην εστία

2

8

Σουτ εκτός εστίας

2

53%

Κατοχή μπάλας

47%

1

Οφσάιντ

2

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

0

1

Αλλαγές

4

18

Φάουλ

12

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Zimbru Stadium
  • Χωρητικότητα: 10500
  • Θεατές: 5387
Με νέους προπονητές

Με νέους προπονητές

Τόσο η Εθνική Μολδαβίας, όσο και αυτή του Καζακστάν έχουν νέους προπονητές στους πάγκους τους και με αυτούς θα προσπαθήσουν να μην υποβιβαστούν στη Δ' Κατηγορία του Nations League.

Τι ισχύει: Πρώτο ματς για τα μπαράζ την παραμονή στη Γ' Κατηγορία του Nations League, με τον ηττημένο να υποβιβάζεται στη Δ' Κατηγορία της διοργάνωσης. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη 29 Μαρτίου. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη του επαναληπτικού ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

ΜΟΛΔΑΒΙΑ

Δεν έδειξε καθόλου καλό πρόσωπο στο Nations League στον όμιλο με Ελλάδα, Κόσοβο και Σλοβενία, αφού τερμάτισε στην τελευταία θέση έχοντας μόλις μια ισοπαλία. Αξιοσημείωτο είναι πως σε έξι ματς, βρήκε δίχτυα μόλις μια φορά και είδε την εστία της να παραβιάζεται 11 φορές. Η κακή της παρουσία έφερε το τέλος του ομοσπονδιακού τεχνικού, Μπορντίν και την τεχνική ηγεσία της ομάδας ανέλαβε ο παλαίμαχος άσος, Σεργκέι Κλεσένκο. Ο 50χρονος τεχνικός δεν είναι έμπειρος και πρόλαβε να κοουτσάρει την Εθνική σε δύο φιλικά χάνοντας από την Ουγκάντα με 3-2 και την Ν. Κορέα με 4-1.

Στον αγώνα της Μολδαβίας με το Καζακστάν, ο Σεργκέι Κλεσκένκο θα κάνει και επίσημα το ντεμπούτο του στον πάγκο της εθνικής ομάδας.

«Θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, να παίξουμε την επόμενη σεζόν στη League C. Θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια. Στην ψυχή και την καρδιά κάθε παίκτη είναι το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα. Ο καθένας μας ελπίζει να μπορεί να προσφέρει τα πάντα στο γήπεδο» ανέφερε ο Κλεσένκο.

Αγωνιστικά Νέα: Ούτε τώρα κλήθηκε ο τερματοφύλακας Κόσελεφ και ο μπακ Ποτίρνιτσε, ενώ επιστρέφει ο ακραίος αμυντικός του Ολυμπιακού, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Αξιοσημείωτο είναι πως στις κλήσεις βρίσκεται ο Ίγκορ Αρμάς, παρότι τον Οκτώβριο είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από την Εθνική Μολδαβίας.

Η αποστολή της Μολδαβίας

Τερματοφύλακες: Στάνισλαβ Ναμάσκο (Κέσλα), Ντόριαν Ράιλεαν (Ουνιρέα Ντέι), Νικολάι Τσεμποτάρι (Πέτροκαμπ).

Αμυντικοί: Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ (Ολυμπιακός), Ιγκόρ Αρμάς (Βολουντάρι), Βιάτσεσλαβ Πόσμακ (Τούσλασπορ), Ντένις Μαράντιτσι (Τσέλιε), Ντανιέλ Ντουμπραβάνου (Σιένα), Αρτούρ Κράτσιουν (Τσάρκο Σέλο), Βαντίμ Μπόλοχαν (Μιλσάμι), Ιόν Ζάρνταν (Πέτροκαμπ), Ιοάν-Καλίν Ρεβένκο (Πέτροκαμπ), Ντένις Φουρτούνα (Μπάλτι).

Μέσοι: Αρτούρ Ιονίτα (Μπενεβέντο), Βαντίμ Ράτα (Βολουντάρι), Μιχαήλ Καϊμάκοφ (Σλάβεν Μπελούπο), Κρίστιαν Ντρος (Σλάβια Μοζίρ), Ντμίτρι Μαντριτσένκο (Ινουλετς), Κορνέλ Κοτογκόι (Πέτροκαμπ), Μάριους Ιοσιπόι (Πέτροκαμπ), Σέρτζιου Πλάτικα (Πέτροκαμπ), Ιάσερ Τούρτσαν (Πέτροκαμπ), Νικίτα Μότσπαν (Μπάλτι).

Επιθετικοί: Βιτάλιε Ντάμασκαν (Σέπσι), Ράντου Γκινσάρι (Ξάνθη), Ιον Νικολαέσκου (Μακάμπι Μετάχ Τίκβα), Βιργκίλιου Ποστολάκι (Μουσκρόν).

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ

Στον όμιλο του Nations League με Αλβανία, Λευκορωσία και Λιθουανία κατάφερε να επικρατήσει μόλις μια φορά κόντα στους αδύναμους Λιθουανούς και τερμάτισαν στην τελευταία θέση του ομίλου. Ίδια πορεία είχε και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 έχοντας μόλις τρεις ισοπαλίες (0-3-7) στο γκρουπ με Γαλλία, Ουκρανία, Βοσνία και Φινλανδία, ενώ δέχθηκε ντροπιαστική ήττα με 8-0 από τους τρικολόρ που ήταν και η μεγαλύτερη στην ιστορία τους.

Όλα αυτά έφεραν το τέλος του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ταλγκάτ Μπαϊσουφίνοφ, αλλά αυτό συνέβη πριν μερικές μέρες (9 Μαρτίου). Την τεχνική ηγεσία σε ρόλο υπηρεσιακού έχει αναλάβει ο Αντρέι Κάρποβιτς. Ο 41χρονος παλαίμαχος μέσος δεν είναι έμπειρος και καλείται να φέρει την πρώτη νίκη του Καζακστάν έπειτα από 18 μήνες, αφού έχει 15 διαδοχικά ματς χωρίς επικράτηση (0-5-10).

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Καζακστάν, είναι μεγάλη τιμή και πρόκληση για μένα να γίνω προπονητής της βασικής ομάδας αυτής της χώρας. Ξέρω ότι έχω μεγάλη ευθύνη. Ως αθλητής και μέλος της ομάδας θέλω να κερδίζω κάθε αγώνα. Αυτή είναι η βασική αρχή στον αθλητισμό. Τα παιδιά της εθνικής ήρθαν με καλή διάθεση, για να είμαι ειλικρινής, ο χρόνος ήταν λίγος. Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι κακό. Με βάση αυτά που είδαμε και αναλύσαμε, πήραμε μια ιδέα για το πώς θα παίξει ο αντίπαλος. Δεν είναι αλήθεια ότι γνωρίζουμε τον αντίπαλο εκατό τοις εκατό. Παρακολουθήσαμε τους αγώνες των Μολδαβών στον τελευταίο προκριματικό γύρο. Η ομάδα της Μολδαβίας είναι ένας δυνατός αντίπαλος, που αποτελείται από ικανούς παίκτες. Οι περισσότεροι από αυτούς αγωνίζονται στην Ευρώπη, στα πιο δυνατά πρωταθλήματα. Όσο για την ομάδα μας, καταλαβαίνουμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι» είπε ο προπονητής Κάρποβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Λείπουν οι δύο αρχηγοί, ο μέσος Ισλαμπέκ Κουάτ και ο μπακ Γιαν Βορογκόβσκι. Απών και ο μέσος Σερικζάν Μουζίκοβ.

Η αποστολή του Καζακστάν

Τερματοφύλακες: Ποκατίλοφ (Ακτόμπε), Σάτσκι (Σαχτέρ Καραγκάντι), Σέισεφ (Ταράζ)

Αμυντικοί: Γιούρι Λογκβινένκο (Ακτόμπε), Σερχί Μαλγί (Τομπόλ), Γκαφουρζιάν Σουγιουμπάγεφ (Ακσού), Αμπζάλ Μπεϊσεμπέκοφ (Αστάνα), Αλεκσάντρ Μαρότσκιν (Τομπόλ), Μαράτ Μπίστροφ (Αχμάτ Γκρόζνι), Τεμιρλάν Γερλάνοφ (Ακτόμπε), Τιμούρ Ντοσμαγκαμπτέτοφ (Σαχτέρ Καραγκαντί), Σαμάτ Ζαρινμπέτοφ (Τομπόλ), Νουρλάν Νταΐροφ (Ταράζ), Μπαγκντάτ Καΐροφ (Τομπόλ).

Μέσοι: Ισλαμπέκ Κουάτ (Αστάνα), Ασκάτ Ταγκιμπεργκέν (Τομπόλ), Μπακτιγιάρ Ζαϊνουντίνοφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Γκεόργκι Ζιούκοφ (Βίσλα Κρακοβίας), Αϊμπόλ Αμπίκεν (Ακσού), Βλάντισλαβ Βασίλιεφ (Τομπόλ), Ραμαζάν Οράζοφ (Ακτόμπε), Μπαουρζιάν Μπαϊτάνα (Ταράζ), Ντουμάν Ναρζιντάγεφ (Κασπί), Αρμάν Κενέσοφ (Ακτόμπε), Αμπιλακχάν Ναζιμκχάνοφ (Σαχτέρ Καραγκαντί), Ασλάν Αντίλ (Κασπί).

Επιθετικοί: Αλεκσέι Σιότκιν (Ροτόρ Βόλογκραντ), Ρομάν Μουρταζάγεφ (Σαχτέρ Καραγκαντί), Αμπάτ Αϊμπέτοφ (Αστάνα), Αϊμπάρ Σακσιλίκοφ (Τομπόλ), Αρτούρ Σουσενάτσεφ (Καϊράτ).

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Σε πολύ κακή κατάσταση βρίσκονται και οι δύο ομάδες. Στη Μολδαβία θα κάνει επίσημο ντεμπούτο ο νέος προπονητής, ενώ το Καζακστάν συνεχίζει με υπηρεσιακό και αμφότεροι είναι άπειροι. Έχουν ξεχάσει τι σημαίνει νίκη και δείχνουν μεγάλο πρόβλημα απέναντι από τις αντίπαλες εστίες. Δύσκολο ματς για προγνωστικά και θα προτιμήσουμε το Under.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +26.55% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες