1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ιταλία - Τσεχία

4/6/2021 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 715
4 - 0
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 23' Immobile Ciro
  2. 42' Barella Nicolo

2ο Ημίχρονο 4 - 0

  1. 66' Insigne Lorenzo
  2. 73' Berardi Domenico

      Προϊστορία

      4/6/2021 ΙταλίαΤσεχία 4 - 0
      10/9/2013 ΙταλίαΤσεχία 2 - 1
      7/6/2013 ΤσεχίαΙταλία 0 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 292,041 87.9%
      X
      € 25,263 7.6%
      2
      € 14,915 4.5%
      Over
      € 9,821 36.9%
      Under
      € 16,776 63.1%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Παρασκευή, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      78 ψήφοι:

      Πρόβα για την πρεμιέρα

      Πρόβα για την πρεμιέρα

      Η Ιταλία υποδέχεται στην Μπολόνια την Τσεχία στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

      ΙΤΑΛΙΑ

      Η Ιταλία έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο οποίο «μπαίνει» με μεγάλα όνειρα. Πέρα από το γεγονός ότι ένας όμιλος με Ελβετία, Τουρκία και Ουαλία έτσι και αλλιώς δεν θα την τρόμαζε, το γεγονός ότι θα δώσει και τους τρεις αγώνες της στην Ρώμη την καθιστά απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση.

      Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση καθώς έχει αρχίσει με 3 νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Μάλιστα επιβλήθηκε των Λιθουανία, Βουλγαρία και Βόρειου Ιρλανδίας με το ίδιο σκορ (2-0), με το αξιοσημείωτο να είναι πως δεν δέχτηκε γκολ. Με όπλο της από ότι φαίνεται την καλή αμυντική της λειτουργία αλλά και με ιδιαίτερο ταλέντο στην επιθετική της γραμμή, θα πορευτεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

      Μετράει ένα αήττητο 26 σερί αγώνων (21-5-0), ενώ έχει δώσει ήδη ένα φιλικό απέναντι στο αδύναμο Σαν Μαρίνο το οποίο και συνέτριψε με 7-0.

      «Το παιχνίδι με την Τσεχία είναι ένα καλό τεστ γιατί η αντίπαλος μας τεχνικά είναι καλή ομάδα που της αρέσει το επιθετικό παιχνίδι. Μπορεί να έχουμε ακόμα αρκετές μέρες για την πρεμιέρα αλλά οι 11 που θα παίξουν τώρα θα είναι πιθανό να ξεκινήσουν και απέναντι στην Τουρκία», τόνισε ο κόουτς Μαντσίνι

      Αγωνιστικά Νέα: Ο μέσος Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν) δεν είναι ακόμα έτοιμος και δεν θα αγωνιστεί, ενώ το πιθανότερο είναι να χάσει και την πρεμιέρα.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα (Μίλαν), Άλεξ Μερέτ (Νάπολι), Σαλβατόρε Σιρίγκου (Τορίνο)

      Αμυντικοί: Φραντσέσκο Ατσέρμπι (Λάτσιο), Αλεσάντρο Μπαστόνι (Ίντερ), Λεονάρντο Μπονούτσι (Γιουβέντους), Τζόρτζιο Κιελίνι (Γιουβέντους), Τζιοβάνι Ντι Λορέντσο (Νάπολι), Αλεσάντρο Φλορέντσι (Παρί Σεν Ζερμέν),Λεονάρντο Σπινατσόλα (Ρόμα), Ραφαέλ Τολόι (Αταλάντα), Έμερσον (Τσέλσι)

      Μέσοι: Νικολό Μπαρέλα (Ίντερ), Μπρίαν Κριστάντε (Ρόμα), Μάνουελ Λοκατέλι (Σασουόλο), Λορέντσο Πελεγκρίνι (Ρόμα), Στέφανο Σένσι (Ίντερ), Μάρκο Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν), Ζορζίνιο (Τσέλσι).

      Επιθετικοί: Αντρέα Μπελότι (Τορίνο), Ντομένικο Μπεράρντι (Σασουόλο), Φεντερίκο Μπερναρντέσκι (Γιουβέντους), Φεντερίκο Κιέζα (Γιουβέντους),Τσίρο Ιμόμπιλε (Λάτσιο), Λορέντσο Ινσίνιε (Νάπολι), Τζιάκομο Ρασπαντόρι (Σασουόλο).

      ΤΣΕΧΙΑ

      Αφού έδειξε καλό πρόσωπο από ένα σημείο και μετά στα προκριματικά, πήρε την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και θα βρεθεί σε έναν όμιλο μαζί με Αγγλία, Κροατία και Σκωτία. Ξέρει πως θα πρέπει να κάνει μία μικρή υπέρβαση για να βρεθεί σε μία από τις 2 πρώτες θέσεις. Στόχος αν μπορέσει να μαζέψει βαθμούς για να περάσει ως καλύτερη 3η.

      Στα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου έδειξε πάντως πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια θεωρητικά ανώτερους αντιπάλους, όταν και απέσπασε ισοπαλία από το νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Βέλγιο. Νωρίτερα είχε προηγηθεί η εντυπωσιακή νίκη στην έδρα της Εσθονίας με 2-6 αν και μετά ακολούθησε η ήττα από την Ουαλία.

      Έχει ένα αρκετά δεμένο ρόστερ, χωρίς κάποιον σταρ όπως παλιότερα, και περισσότερο βασίζεται στο ομαδικό της πνεύμα. Δίνει ένα σημαντικό τεστ απέναντι στην Ιταλία η οποία πρόκειται να παραταχθεί σοβαρή και είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δοκιμάσει και τις δικές της δυνάμεις.

      Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Άλες Μάντους (Σίγκμα), Γίρι Παβλένκα (Βέρντερ), Τόμας Βάτσλικ (Σεβίλλη)

      Αμυντικοί: Γιαν Μπόριλ (Σλάβια), Γιάκουμπ Μπράμπετς (Πλζεν), Βλάντιμιρ Τσούφαλ (Γουέστ Χαμ), Οντρέι Τσελούστκα (Σπάρτα), Πάβελ Καντεράμπεκ (Χόφενχαϊμ), Τόμας Κάλας (Μπρίστολ Σίτι), Άλες Ματέγιου (Μπρέσια), Ντάβιντ Ζίμα (Σλάβια)

      Μέσοι: Αντονίν Μπαράκ (Βερόνα), Βλαντιμίρ Νταρίντα (Χέρτα), Άνταμ Χλόζεκ (Σπάρτα), Τόμας Χόλες (Σλάβια), Γιάκουμπ Γιάνκτο (Σαμπντόρια), Άλεξ Κραλ (Σπαρτάκ), Λούκας Μάσοπουστ (Σλάβια), Γιάκουμπ Πέσεκ (Σλόβαν), Τόμας Σούτσεκ (Γουέστ Χαμ), Πετρ Σέβτσικ (Σλάβια)

      Επιθετικοί: Μίχαελ Κρμέντσικ (ΠΑΟΚ), Τόμας Πέκχαρτ (Λέγκια), Πάτρικ Σικ (Λεβερκούζεν), Ματέι Βίντρα (Μπέρνλι)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Ο Μαντσίνι άφησε να εννοηθεί πως θα είναι μία πρόβα τζενεράλε για το Euro οπότε περιμένουμε μία σοβαρή Ιταλία. Η ενδεκάδα που θα παρατάξει θα είναι παρόμοια με αυτή που θα δούμε απέναντι στην Τουρκία στην πρεμιέρα οπότε περιμένουμε μια Σκουάντρα Ατζούρα μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Από την άλλη η Τσεχία έχει δείξει καλά στοιχεία, ίσως όμως προχωρήσει σε περισσότερες αλλαγές. Θα πάμε με τον άσο.

      FACTS

      • Η ομάδα Ιταλία νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 1.46 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο pantazo.71, με το υψηλότερο yield +12.72% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Φιλικά] έπαιξε: 1X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες