2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ιταλία - Ολλανδία

14/10/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 756
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1296 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ολλανδία - Ιταλία στις 18/6/2023

Προϊστορία

18/6/2023 ΟλλανδίαΙταλία 2 - 3
14/10/2020 ΙταλίαΟλλανδία 1 - 1
7/9/2020 ΟλλανδίαΙταλία 0 - 1
4/6/2018 ΙταλίαΟλλανδία 1 - 1
28/3/2017 ΟλλανδίαΙταλία 1 - 2
4/9/2014 ΙταλίαΟλλανδία 2 - 0
6/2/2013 ΟλλανδίαΙταλία 1 - 1
14/11/2009 ΙταλίαΟλλανδία 0 - 0
9/6/2008 ΟλλανδίαΙταλία 3 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 155,273 66.2%
X
€ 46,537 19.9%
2
€ 32,607 13.9%
Over
€ 9,721 22.1%
Under
€ 34,340 77.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

262 ψήφοι:

Πίεση με το... καλημέρα για Ντε Μπουρ

Πίεση με το... καλημέρα για Ντε Μπουρ

Ιταλία και Ολλανδία αναμετρούνται στο Μπέργκαμο σε παιχνίδι κομβικής σημασίας στη μάχη για την πρωτιά του ομίλου. Πίεση από το… καλημέρα στον Ντε Μπουρ για το άσχημο ξεκίνημα του στον πάγκο των «οράνιε».

ΙΤΑΛΙΑ

Έφερε ισοπαλία 0-0 με την Πολωνία στην Βαρσοβία και παρέμεινε αήττητη στον όμιλο. Παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, είχε πάντως δύο κλασσικές ευκαιρίες με Κιέζα και Έμερσον για να ανοίξει το σκορ, ενώ απειλήθηκε σημαντικά μονάχα στο 89’, με τον Λινέτι να αστοχεί με σουτ εντός περιοχής.

Στο 1-2-0 το ρεκόρ της στον όμιλο, παραμένει στην κορυφή με +1 από Πολωνία και Ολλανδία και ως εκ τούτου το σημερινό είναι αρκετά κρίσιμο στη μάχη για την πρωτιά. Στα αξιοσημείωτα πως κόντρα στους Πολωνούς δεν κατάφερε να σκοράρει για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δύο χρόνια!

«Είμαστε νέα ομάδα που μπορεί να βελτιωθεί. Κόντρα σε Πολωνία και Ολλανδία είχαμε αρκετές ευκαιρίες και σκοράραμε μόνο ένα γκολ. Ελπίζουμε τα γκολ να έρθουν όταν θα τα χρειαζόμαστε περισσότερο. Θα προσπαθήσουμε να βγούμε πρώτοι και να προκριθούμε στην τελική φάση. Έχουμε βελτιωθεί αρκετά και τέτοιου είδους παιχνίδια είναι πολύ βοηθητικά ώστε να εμφανίσουμε το καλύτερο μας πρόσωπο στο Euro», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Μαντσίνι κι αναφέρθηκε στη σημερινή αντίπαλο των «ατζούρι»: «Η Ολλανδία είναι δυνατή ομάδα με πολλούς ταλαντούχους νεαρούς παίκτες. Βελτιώνονται παιχνίδι με παιχνίδι. Θα είναι ένα όμορφο αλλά δύσκολο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πριν δύο χρόνια καλώντας αρκετούς νεαρούς παίκτες. Το γκρουπ πλέον είναι πολύ ενωμένο, απλά χρειαζόμαστε τέτοιου είδους παιχνίδια για να συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε».

Αγωνιστικά Νέα: Ο επιθετικός Ελ Σαράουι (Σανγκάη Σενχούα) βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ωστόσο μετά από νέο τεστ αποδείχθηκε ότι δεν είχε τον ιό κι ως εκ τούτου υπολογίζεται κανονικά για το σημερινό. Τιμωρημένος ο φορ Μπελότι (Τορίνο), ενώ εκτός έμειναν επίσης οι μέσοι Καστροβίλι, Μποναβεντούρα (Φιορεντίνα) κι ο δεξιός μπακ-χαφ Λατζάρι (Λάτσιο). Εκτός λόγω καραντίνας έμειναν οι παίκτες της Νάπολι, ο γκολκίπερ Μέρετ, ο μπακ Ντι Λορέντζο κι ο επιθετικός Ινσίνιε.

Η αποστολή της Ιταλίας

Τερματοφύλακες: Σίριγκου (Τορίνο), Ντοναρούμα (Μίλαν), Κράνιο (Κάλιαρι), Σιλβέστρι (Βερόνα)

Αμυντικοί: Κιελίνι (Γιουβέντους), Μπονούτσι (Γιουβέντους), Φλορέντσι (Παρί Σεν Ζερμέν), Ογκμπόνα (Γουέστ Χαμ), Σπινατσόλα (Ρόμα), Μπιράγκι (Φιορεντίνα), Ατσέρμπι (Λάτσιο), Παλμιέρι (Τσέλσι), Ντ’ Αμπρόζιο (Ίντερ), Μαντσίνι (Ρόμα).

Μέσοι: Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν), Ζορζίνιο (Τσέλσι), Μπαρέλα (Ίντερ), Πελεγκρίνι (Ρόμα), Κριστάντε (Ρόμα), Σένσι (Ίντερ), Λοκατέλι (Σασουόλο)

Επιθετικοί: Ιμόμπιλε (Λάτσιο), Ελ Σαράουι (Σανγκάη Σενχούα), Κιέζα (Γιουβέντους), Κεν (Παρί Σεν Ζερμέν), Μπεράρντι (Σασουόλο), Λαζάνια (Ουντινέζε), Γκρίφο (Φράιμπουργκ), Ορσολίνι (Μπολόνια), Καπούτο (Σασουόλο)

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Δεν στέφθηκε με επιτυχία ούτε το επίσημο ντεμπούτο του Ντε Μπουρ στον πάγκο της, μένοντας στο 0-0 με την Βοσνία στο Σαράγιεβο. Ανώτερη από το ξεκίνημα, ωστόσο αδυνατούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των Βόσνιων και κατέγραψε το πρώτο σουτ στο στόχο στο 51ο λεπτό. Παράλληλα άφησε κενά πίσω και κινδύνεψε σε 1-2 φάσεις από τις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων. Ανέβασε ρυθμούς στο τελευταίο τέταρτο και είχε 4 μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει, με το 0-0 όμως να μένει ως το φινάλε. «Με τέτοιες ευκαιρίες πρέπει να σκοράρεις», δήλωσε ο Ντε Μπουρ μετά το παιχνίδι.

Στο 1-1-1 το ρεκόρ της στον όμιλο, βρίσκεται στο -1 από την πρωτοπόρο Ιταλία και χρειάζεται τη νίκη για να μπει στο κόλπο της πρωτιάς, αφού είχε χάσει το μεταξύ τους παιχνίδι στο Άμστερνταμ. Παραμένει χωρίς νίκη στον πάγκο των «οράνιε» ο Ντε Μπουρ, αφού στο ανεπίσημο ντεμπούτο του η ομάδα του ηττήθηκε με 0-1 από το Μεξικό σε φιλικό παιχνίδι, χάνοντας τεράστια διπλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο φινάλε του αγώνα.

Ο Ντε Μπουρ είχε αρκετούς επικριτές πριν καν καθίσει στον πάγκο της ομάδας και φυσικά μετά τις 0/2 νίκες απέναντι με Μεξικό και Βοσνία η πίεση είναι ήδη μεγάλη. Μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου ο ομοσπονδιακός τεχνικός ρωτήθηκε αν κοιμήθηκε καλά μετά την ισοπαλία στη Βοσνία: «Κοιμάμαι καλά. Η δουλειά ομοσπονδιακού προπονητή έχει πάντα πίεση. Νομίζω και ο προηγούμενος προπονητής είχε τέτοιου είδους παιχνίδια, όμως ήταν πιο τυχερός σε σχέση με εμένα με τα γκολ που έχουμε χάσει στο τέλος των παιχνιδιών. Δεν με ενοχλούν τα σχόλια, έχω την εμπιστοσύνη των παικτών. Ξέρουμε όμως ότι θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα στα δύο πρώτα παιχνίδια», δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός.

Παρουσιάζει πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι, αφού τόσο κόντρα στο Μεξικό όσο και με την Βοσνία, υπήρχαν μεγάλα διαστήματα που αδυνατούσε να φτιάξει φάση της προκοπής. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια κι αν δε βρει δίχτυα ούτε απόψε, θα κάνει αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της Εθνικής ομάδας.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε κι επιστρέφει ο βασικός επιθετικός Ντεπάι (Λυών). Αντίθετα, τιμωρημένος είναι ο μέσος ντε Ρόουν (Αταλάντα).

Η αποστολή της Ολλανδίας:

Τερματοφύλακες: Σίλεσεν (Βαλένθια), Κρουλ (Νόριτς), Μπίζοτ (Αλκμααρ)

Αμυντικοί: Ντε Φράι (Ιντερ), Ντ. Μπλιντ (Αγιαξ), Ακε (Μάντσεστερ Σίτι), Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Χάτεμπουρ (Αταλάντα), Φέλτμαν (Μπράιτον), Ντάμφρις (Αϊντχόφεν), Βάινταλ (Αλκμααρ)

Μέσοι: Φαν ντε Μπέεκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Φρ. Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Στρούτμαν (Μαρσέιγ), Βαϊνάλντουμ (Λίβερπουλ), Κόουπμεϊνερς (Φέγενορντ)

Επιθετικοί: Μπάμπελ (Γαλατάσαραϊ), Ντεπάι (Λυών), Λουκ Ντε Γιονγκ (Σεβίλλη), Στενχς (Αλκμααρ), Πρόμες (Αγιαξ), Μάλεν (Αϊντχόφεν), Μπέρχαους (Φέγενορντ)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Παιχνίδι μεγάλης σημασίας στη μάχη για την πρώτη θέση του ομίλου. Η Ιταλία πήρε «διπλό» στο Άμστερνταμ πριν ένα μήνα και είναι το φαβορί απέναντι σε μια Ολλανδία που δεν πείθει μετά την αποχώρηση του Κούμαν. Ο αντικαταστάτης του, Ντε Μπουρ βρίσκεται υπό έντονη πίεση για το άσχημο ξεκίνημα, ωστόσο η αλήθεια είναι πως οι «ορανιε» έχασαν… κραυγαλέες ευκαιρίες, τόσο στο φιλικό με το Μεξικό, όσο και στο παιχνίδι με την Βοσνία. Σωστά μοιρασμένο το σετ αποδόσεων, κατά την άποψη μας δεν προκύπτει κάποια ευκαιρία σε σημείο. Ποτέ στην ιστορία της η Ολλανδία δεν έμεινε στο μηδέν για 4ο σερί παιχνίδι και με την επιστροφή του Ντεπάι εκτιμούμε ότι θα βρει ευκαιρίες για γκολ. Από την άλλη, η Ιταλία του Μαντσίνι δεν είναι ομάδα που θα κλειστεί πίσω, επιδιώκει την κατοχή και έχει την ποιότητα μεσοεπιθετικά για να σκοράρει. Χαμηλά πάντως και το αμφίσκορο, θα το θέλαμε λίγο πιο ψηλά από το 1.83, μιας και πρόκειται για αναμέτρηση μεγάλης βαθμολογικής σημασίας. Ενδεικτικά.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Ολλανδία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.57 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  1 Ιταλία 6 12 3 3 0 7:2
  2 Ολλανδία 6 11 3 2 1 7:4
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο apo123, με το υψηλότερο yield +14.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες